pioniri maleni, mi smo vojska prava,
svakim danom rastemo, ko zelena trava,
smrt poduzetnicima, a sloboda uhljebima,
i mene će moja mati HDZ-ovcom zvati
Plenky, partija, omladina, općina ?
pioniri maleni, mi smo vojska prava,
svakim danom rastemo, ko zelena trava,
smrt poduzetnicima, a sloboda uhljebima,
i mene će moja mati HDZ-ovcom zvati
Plenky, partija, omladina, općina ?
Obzirom da je ovdje HBOR najveći gubitnik, mislim da bi se barem ekipa iz MOSTa oko ovoga zainteresirala i propisno rešetala HDZ, međutim svi se oni trenutno bave sami sobom i izborima. Dobar tajming svakako.
Zašto niko ništa ne piše?
Kolega Brajo malo pomalo se događa hdz-u, ono što je odavno udarilo Sdp: odljev mozgova. Stručni ljudi od formata tu ne stanuju više.
Koje je uopće područje wannabe zamjenika umirovljenika Stipe Božića? Urbanizam, komunala?! Jelena Burazin? Čujem da je vodila predbračne tečajeve po crkvama. Ka i Vice također bez minute u privatnom sektoru. Inače je to dramatična poveznica cijelog gradskog hdza.
Ugl oni neće vladat Splitom, ako dođu na vlast.
Voditeljica: Kako mislite uštedjeti? Vice: U kojem smislu? Voditeljica: Financijskom
Teško je nać ovako iskren odgovor pa vridi zabilježit. Iako je on sebe već ukopao sa trimerom, a nije ni bio nešto popularan.
al meni je najjača promjena u ponašanju.
od imidža gradonačelnika iz "Velog mista" do toga da sada Kerum progovara iz njega.
nisan zna da koalicija znači da netko doslovce "uđe" u tebe, i to bez vazelina
Ma čini se kao da ponavlja upute stranačkih seniora i minja kurs kako mu kažu. Znali su oni (gradski i županijski hdz) od starta da on nije kandidat za Everest , ima u hdz-u puno jačih figura recimo iz KBC Firule, koje kad zasjednu nebi pristale bit - figure. Po meni je on nešto kao novi Kuret i nikako nije dobar kandidat, čovik na daljinsko upravljanje. Samo ovaj daljinski nije od Soroša, a ni Dr. Ive.
Po jednoumlju HDZ = SKJ
Voditeljica: Kako mislite uštedjeti? Vice: U kojem smislu? Voditeljica: Financijskom
Teško je nać ovako iskren odgovor pa vridi zabilježit. Iako je on sebe već ukopao sa trimerom, a nije ni bio nešto popularan.
"elder abuse" Kakav komentar?!?!
Neka pitaju Bakića on im može točno objasniti Havana sindrom, nakon što ih uputi kako protiv novih sojeva Corone i još neotkrivenih virusa. Vremena svakako ima a i dug jezik.
Neznam jel mjesto al evo pitanje: Od trenutka prodaje na ZG-burzi koliko dugo treba SKDD da registrira novog vlasnika dionce(a) ?
Zašto je Croatia Airlines strateška firma??
Zbog letova za Brisel?
https://www.telegram.hr/politika-krimi…avnih-poduzeca/
govna lopovska hdz ova
Verdi, Elon Musk i Hrvatska tj Plenkovic and co ne idu zajedno u recenicu.
Svjesno, a moguce i nesvjesno, otezu s donosenjem ZEM jer je u pitanju kolosalni provincijalizam i neznanje , a jedina ambicija im je da da budu sluzbenici u Bruslju. Oni o nicemu blage veze nemaju. Pa pitaju HT. A ne usude se sami nikakve odluke donositi, jer blage veze nemaju o cemu se ovdje radi, jedino vide da se u UG mozda radi o saveznicima. A mozda i ne. U glavi propuh...
Zanima me mogu li za 6 mjeseci ameri izgraditi 4000 km optike ? Zna li to netko ?
4000 km papira nemogu isprintat, kamoli izgraditi nove mreže.
Neznam što se podrazumijeva pod izgradnju, otkopat rovove, polagat kabele i pospajat i/ ili samo provlačenja kroz postojeću DTK kanalizaciju, ali jedno i drugo je nemoguće. Pogotovo u urbanim sredinama gdje se radovi izvode na javnim prometnim površinama.
Infobip izlazi na Wall Street, prikupljaju pola milijarde dolara za akvizicije
Tako ignorirat ZSE, pa gdje će im duša ?
Zaozbiljno, svaka čast ekipi. Kapa do poda.
Moglo bi se klupko odmotat u lipnju, nevjerujem da će tik pred godišnje odmore sebi ostavljati nerješene kritične poslove vezane za papirologiju, burzu, AZTN... A možda i ne?
Kako 9,50kn a neumoljivo su nam na forumu ponavljali da nemože ispod 10kn, rekli su sigurno kao gliste nakon kiše.
Nek objave i dođe do 9 ja iskrcajem.
Najave virusa 5G i evo ga (opet ) 1.700,00 kn.
Koliko se može vidit na mojedionice na najvisim razinama u posljednjih 10 godina! Čuda da se dese.
Čestitke Zagrebčanci, zbilja HNL nikad jači nego ove godine.
Je malo čudna 3 autogola, al otom potom.
Ide ide cjepivo, bit će nešto taman za
Pa tako to ide sa dionicama koje fondaši ne ljube. Ponekad treba bit autist na burzi. Do nothing. Razloga za brigu nema.
Ovdje izgleda smišljeno izazivanje panike. Dosad nije izašlo NIŠTA o cijeni i pregovorima, vjerujem da i neće do kraja, samo nekoliko ljudi zna šta je dogovoreno i kako priča završava.