Neće se prodati do 10.7.2021. ali mislim da si kraja 2021. Hoće
Isto. Teško je reć.
Ovisimo i o 4 valu Covid.
Neće se prodati do 10.7.2021. ali mislim da si kraja 2021. Hoće
Isto. Teško je reć.
Ovisimo i o 4 valu Covid.
#Livaja ostaje... Da da
A Opte odlazi?
Šta bilo da bilo, ko garantira i da nismo uložili u Opte da bi i ta druga priča bila sretna, samo ljudi nežele tako razmišljat.
FOTO: Jumbo-plakatima protiv politike državne tvrtke i ministarstva
Eto je i ovo došlo na red. Neznam o ovom slučaju ništa. Ali.
Pratim na fejsu Zeleni odred i masovnu sječu šuma u režiji HŠ i pustošenje.
Koje oni zovu "prorjeđivanje". A inače ministar poljoprivrede je i jedini član Skupštine Hrvatskih šuma !
Nadam se da će neko konačno stat na kraj bandi...
Izmjenu zakona za tjedan dana više niko i ne spominje, a do jučer se zaklinjali kao pioniri maleni, cccc.
Neka neka pada, što je više lome to je volim jače.
Sutra je novi dan, novi pad, samo ljubav.
Cijena na burzi je nerelevanta sa ovakvom likvidnosti. 1, 2, 3 dionice na dan dajte molim vas. Može lako bit i 31000 da se nas par dogovori.
Čoek zna izvadit vlasnički list i copy-paste ugovora o kupoprodaji, živi dobro, a ti čitaj zakone, prati trendove na burzi, pazi na Bagrokore itd. Kakav si to čoek?
A "stručnjak" Papeš kaže da su normalnom čovjeku dionice nepoznanica!? Šta smo mi onda nenormalni? I narod to čita, pa drugačiji rezultat ne možeš ni očekivat
Kako god okrenio neobjašnjivu priču s cijenama nekretnina, jadan ti je ko prima hrvatsku plaću ili mirovinu. Ima tu dosta pranja novca uvjeren sam.
Iskustvo je pokazalo, uvijek se nađe neki prebjeg. Pa nismo takve fortune baš sad.
ja ocekujem 6 kn divke
Ja očekujem i više, ukrcao sam se u vlak prošli mjesec dok je vrijeme, kad objave cijena će u nebo. Corona je prošlost imho. Zabrana će uskoro nestat.
Ako KK ide baš do kraja, cijena će na kunu - dvije?
+OPTE
za burek i sokić
Niti znamo prije da je KrešO kupovao (sve) svojim novcima, niti to znamo sada.
Niti znamo sada da mu možda treba hitno para za nikome poznat Andrej-Coin.
Ma sve je to mafija. Ko ih jebe.
Ko nevoli jorgovane ?
Display MoreJa mislim da će u Splitu nabolje.
Prvo, Puljak nema toliko ogromno stranačkih kadrova koje mora uhljebiti, niti ga smatram da će vozit linijom manjeg otpora i ulazit u trule kompromise. Nije nimalo ni glup ni pohlepan, zasad neću više.
Drugo, zamjenici Kuzmanić i Ivošević jako dobro znaju stanje. Kuzmanić je stalno u privatnom sektoru IT, bio nadzor u Hajduku. Ivošević je upoznat bolje sa problemima i uzročno-posljedičnim vezama, siguran sam nego 99% hdza, sdpa ili bilo koje stranke.
Mnogo ljudi nepoznaje zakonske procedure, bojim se da bi županijska - državna vlast mogla otezat maksimalno neke projekte.
meni je jedino dobro šta je vijeće razmrvljeno, pa se ne može muljati ni da se oće, jer se tek onda neće ništa napraviti.
Puljak ne mora ništa drugo raditi nego nastaviti Oparine projekte i donit novi GUP usklađen sa strukom.
tu je onaj Masterplan dobra podloga na koju treba nadograditi i neku još malo moderniju viziju grada, pogotvo Sjeverne Luke koja ne može bit luka za rasute terete iz kojih sve praši po jadnom Vranjicu nego isključivo kontejnerska di to vlakovima šalješ dalje + naftni terminal zbog potreba INA-e u Solinu, a to će ipak morat riješit ministarstvo.
koliko su para dosad upucali u Rijeku, sad bi bilo vrime da i u drugi grad u državi napokon počnu ulagati u infrastrukturu.
šta se mene tiče, nek to onda daju Vujnovcu, Kinezima ili kome god oće, al tamo želin gledat pravu modernu teretnu luku, a ne zonu sumraka 🤷
Da, Split je dosta prostorno skučen i netreba otkrivat Higgsov bozon part.2.
Opara mi se zgadio kad se počelo predstavljat kao "uspjeh" prebacivanje Zagorskog puta u nadležnost Hrvatskih cesta.
Dakle grad nije stanju izgradit 600 metara ceste od nadvožnjaka Pujanke do Bauhausa 30 godina, pa prebacimo sve nekom drugom.
Ali za gore boldano treba pitat za mišljenje agilni HŽ, trebaš dobit dozvole, možda i studija utjecaja na okoliš ovisno šta se želi...
Nama to nije išlo niti sa bivšom vertikalnom Baldasar-Grčić.
Ja mislim da će u Splitu nabolje.
Prvo, Puljak nema toliko ogromno stranačkih kadrova koje mora uhljebiti, niti ga smatram da će vozit linijom manjeg otpora i ulazit u trule kompromise. Nije nimalo ni glup ni pohlepan, zasad neću više.
Drugo, zamjenici Kuzmanić i Ivošević jako dobro znaju stanje. Kuzmanić je stalno u privatnom sektoru IT, bio nadzor u Hajduku. Ivošević je upoznat bolje sa problemima i uzročno-posljedičnim vezama, siguran sam nego 99% hdza, sdpa ili bilo koje stranke.
Mnogo ljudi nepoznaje zakonske procedure, bojim se da bi županijska - državna vlast mogla otezat maksimalno neke projekte.
malo o telemach i10 gbit/s optike
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/telemac…a---653579.html
Nova optička mreža trenutno je dostupna na području Novog Zagreba za oko 7000 kućanstava, a do kraja godine taj bi se broj trebao povećati na 70 tisuća.
Auuu ispade mi kafa! Kao da je Dinamo razbio nekog drugoligaša u 1/16 kupa.
Široke ulice sa crtaćeg stola, nogostupi, drvoredi, instalacije uredne.
Ako ne odigraju pametno, mogli bi oni duže vrijeme ostat Zagrebačka telekom mreža.
Neće bit velika razlika, ali mislim
da ViceTrimer nije trebao izvodit ovakve performanse, dakle tipujem na Puljka.
Nek se svakako zahvali PR službi.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/poslo…nimanja-4289462
“Dva su razloga za manjak radnika. Loše strukovno obrazovanje i to što država ne kontrolira plaće po kolektivnim ugovorima. One u građevinarstvu trebaju biti 30 do 50 posto više nego, primjerice, u trgovini”, kaže za Večernji list Mirko Habijanec, predsjednik uprave građevinske tvrtke Radnik.
Pazi izjave dotičnog druga, pa valjda potražnja određuje plaću, zašto bi ona bila veća u građevini nego u trgovini!?
Na širem području Splita, mislim da nema manje-srednje građevinske (izvođenje radova) firme koja ne prijavljuje zidare na minimalac i razliku isplaćuje na ruke, a vozikaju bjesne SUV-ove i što ja znam što. To je 100%. U velikim firmama, amo reć o kojima se čuje po novinama, je već urednija situacija i malo bolje plaće. Ti vlasnici malih firmi su mentalno manageri iz 18-19 stoljeća. Strani radnici? A oni isto mogu samo produžit dalje kad vide s kojim pijavicama imaju posla. Ajmo sad forumski frustirani obrtnici - udri po meni !