Zašto se uspoređuje JNA i Srbija 90te sa Rusijom 2022 ? Pomalo sami sebi laskamo ha? Ukrajina je trula iznutra. Neusporedivo sa RH.
Posts by KultLicnosti
-
-
Ukrajinska vojska udarila u bježaniju, napuštaju svoje položaje. Ukrajinski Su 27 sletio u Rumunjsku. Dakle i piloti im bježe.
Jebga puno su im EU i SAD pomogli, nek uzme Bajden ili Johnson zolju i neka cilja tenka koji juri 50-60km/h.
-
Namjeravao sam ipak danas prodat Zabu jer je stvarno mirisalo loše sveskupa, ako ste iole realni, a sad će bit drži gaće. Isključit se do podne.
-
-
A hebiga mnoge kolege misle da je Rusija još jedna slučaj zemlja koja priča jedno a radi potpuno drugo. Tu su i kompleksi carske veličine, duhovi prošlosti u Kremlju. Ovo kao invazija na Irak 2003, svi su znali da ide a niko nije mogao zaustaviti.
-
Trebao sam kupit nešto zlata prošle godine, sad će u nebo...
-
Pala je u more stina i prozebli grdelini,
uz gradele, kraj komina nima ko da te zamini.
I dok jugo stalno jaca, oko kuce reste draca...
Sve se sprema da podivja, a mi kano stara bova
plutamo bez pravog cilja: nista nova, nista nova... -
Neloše... Neću prodat jer se nadam još kojoj do kraja godine.
-
Neki dan razgovaram s agentom koji radi u Njemačkoj i kaže mi da gosti dođu bukirati Jadran, hrvatsku obalu i prvo pitanje je "kakva je procijepljenost?".
-
Da se želi nešto promjeniti moglo se ponuditi neke novce Srbima Krajišnicima koji su pobjegli i žive po Srbiji, otkupiti nekretnine (i zemljišta) i onda pomalo preprodat pa makar sa gubitkom.
-
-
Slijedi par dobrih dana za daytradere...Neće stalno nizbrdo, bit će valova i valića, ovisno kako pristižu dez-informacije.
-
Secesionisti ne kontroloraju niti pola (službenih) regija Donbas i Lugansk, ono što su administrativne granice. Dakle, to znači, daaa se vrlo brzo čuju Ruski topovi?
-
-
" Šleperska ekonomija "
. Ide mi na živce sa frazama ali ova mu valja.
Ako koga zanima - razgovor sa Slavkom Kulićem. Inflacija, stanje u RH, EU, svijetu i trenutno stanje u Ukrajini. Zanimljiv, ali to je Kulić vrlo mračna vizija stanja. Koliko je to što priča točno - ne mogu reći, ali skreće pozornost na stvari o kojima drugi ne pričaju.
-
-
Pomalo zbrojeno u filmiću sve što se priča. Njemačka sada nema izlaza iz priče o Ruskom plinu, nek se svojim homegrown zelenim fanaticima zahvale.
-
Ratovi obično započinju oko 5.00, 6.00 ujutro, ne očekujem sutra ništa, bilo bi opet preočito.
-
-
Netko ovdje stalno laže.
Ali završavaju igre u Kini tako da što reći, pomoz Bog.
Russian troops have received order to invade Ukraine: report