Namjeravao sam ipak danas prodat Zabu jer je stvarno mirisalo loše sveskupa, ako ste iole realni, a sad će bit drži gaće. Isključit se do podne.
Posts by KultLicnosti
-
-
-
A hebiga mnoge kolege misle da je Rusija još jedna slučaj zemlja koja priča jedno a radi potpuno drugo. Tu su i kompleksi carske veličine, duhovi prošlosti u Kremlju. Ovo kao invazija na Irak 2003, svi su znali da ide a niko nije mogao zaustaviti.
-
Trebao sam kupit nešto zlata prošle godine, sad će u nebo...
-
Pala je u more stina i prozebli grdelini,
uz gradele, kraj komina nima ko da te zamini.
I dok jugo stalno jaca, oko kuce reste draca...
Sve se sprema da podivja, a mi kano stara bova
plutamo bez pravog cilja: nista nova, nista nova... -
Neloše... Neću prodat jer se nadam još kojoj do kraja godine.
-
Neki dan razgovaram s agentom koji radi u Njemačkoj i kaže mi da gosti dođu bukirati Jadran, hrvatsku obalu i prvo pitanje je "kakva je procijepljenost?".
-
Da se želi nešto promjeniti moglo se ponuditi neke novce Srbima Krajišnicima koji su pobjegli i žive po Srbiji, otkupiti nekretnine (i zemljišta) i onda pomalo preprodat pa makar sa gubitkom.
-
-
Slijedi par dobrih dana za daytradere...Neće stalno nizbrdo, bit će valova i valića, ovisno kako pristižu dez-informacije.
-
Secesionisti ne kontroloraju niti pola (službenih) regija Donbas i Lugansk, ono što su administrativne granice. Dakle, to znači, daaa se vrlo brzo čuju Ruski topovi?
-
-
" Šleperska ekonomija "
. Ide mi na živce sa frazama ali ova mu valja.
Ako koga zanima - razgovor sa Slavkom Kulićem. Inflacija, stanje u RH, EU, svijetu i trenutno stanje u Ukrajini. Zanimljiv, ali to je Kulić vrlo mračna vizija stanja. Koliko je to što priča točno - ne mogu reći, ali skreće pozornost na stvari o kojima drugi ne pričaju.
-
-
Pomalo zbrojeno u filmiću sve što se priča. Njemačka sada nema izlaza iz priče o Ruskom plinu, nek se svojim homegrown zelenim fanaticima zahvale.
-
Ratovi obično započinju oko 5.00, 6.00 ujutro, ne očekujem sutra ništa, bilo bi opet preočito.
-
-
Netko ovdje stalno laže.
Ali završavaju igre u Kini tako da što reći, pomoz Bog.
Russian troops have received order to invade Ukraine: report
-
-
Stvarno ne razumijem ovu žurbu sa prodajom dionice prije očekivane izdašne dividende.
Ili prodavatelj nešto zna što mi neznamo ili možda kupac zna što svi mi mislimo da znamo?
Gradu trebaju pare koliko čujem ovdje dole na jugu?
A inače čudio bi se da ekipa oko Tomaševića zna što je to dividenda.