Tko ja ovaj novi gospodin, pun znanstvenih članaka kao Split turista?
Posts by KultLicnosti
-
-
Ministar Marić dao ostavku Index Vijesti Prije 9 minuta
Zar ne on želi biti upisan zlatnim slovima u povijesti HR kao donositelj ojra?
-
a što dobivaju sa kupnjom i ulaganjem u novi dok?
Talijani su Lencu uvalili svoj stari dok i tako će izvući svu lovu iz Rijeke u Italiju, a mali dioničari će ostati bez dividende. Pa vi napucavajte cijenu dionice i dižite vrijednost firme Talijanima. Ovaj i primjer Atlantske plovidbe su ogledni primjeri zašto ne treba ulagati u hrvatske dionice, već samo u stabilne strane firme koje i u recesiji isplaćuju redovnu dividendu.
A zašto vas vrijeđa što mi palimo svoje novce ?
-
Na žalost i Libija je skoro ispala iz igre:
Libija je out od trenutka od kada su zapadne zemlje odlučile likvidirati Pukovnika i rasturiti njegovu zlu ostavštinu, na radost potlačenog libijskog naroda.
Momaer je bio psiho koji je uvelike kriv sam sebi za ono šta mu se dogodilo .
I da nije bilo revolucije, iza njega bi nastao kaos, nešto kao kad je umro Maršal.
-
Naftu su uredno ovih god. crpili uz neke probleme, nije zgodno bit gladan. A što se tiče prošlih vremena i Moamera, mislim da su to parole kao da mi sad pjevamo pjesme Plenkoviću. Nekima je ovdjeočito jako dobro, a nekima je država maćeha.
Libija je "failed state". Danas je u cijeloj Africi pjesma 'Nitko nema što Libijac imade...'
2011. su pjevali 'Proljeće je, a u meni nemir..'
-
Libya’s Crude Oil Exports Drop Sharply After Key Ports HaltLibya’s oil exports have fallen to about a third of last year’s level after the worsening political crisis prompted the suspension of shipments from two of the…www.bloomberg.com -
Nizbrdo Atpl, Kodt, uzbrdo Dlkv.
Možemo li luđe?
-
Kolege sad sam malo zbunjen nisam pratio baš.. ide li dividenda 20 kn / dionici ?
Na moje dionice ništa ne piše..
I nesmije pisat o dividendi.
Odlučit će glavna skupština d.d..
-
-
Još jedan koji je otišao na kvasinu. A bio mi nekad zanimljiv, good guy .
Uzmimo svi konop, smotajmo omču, jedan kraj preko debele grane hrasta i znate što dalje.
NOT
-
Upravo zadnja rasprodaja pred godišnje odmore?
-
Hehe kad se sjetim da sam bio blizu da je kupim, umjesto toga kraljicu. Samo dokazuje, ako vam je to čimbenik, da netreba kupovat kad firma nema dokazanu prošlost isplate divke. Fuj Talijani.
-
-
-
Stižu vijesti na (zasad) twitteru da se sve Libijske naftne luke proglašava zatvorene, zbog dugotrajnih prosvjeda.
- 800000 barela bilježimo.
-
Zakonski rok je i ovdje dosta rastezljiva kategorija. Promatrajmo rekli bi neki.
-
Možemo li se nadat kakvim lijepim vijestima danas ???
Moguće je da poziv na GS bude i danas a sigurno ide do kraja tjedna.
Sigurno je velika riječ.
Poziv za GS tek idući tjedan, vjerojatno utorak ili srijeda.
Mora ići 30 dana prije GS s tim da se ne računa dan poziva i dan održavanja GS ...ako je GS 27.07.u ponedjeljak bi već kasnili.
Punti idu kolegi Maratonac.
Opet se ovdje neke igre igraju.
-
Sudeći po kretanju cijene na Atpl, bilo bi bolje da nisu ni predložili divku.
-
Kolega mi radi u super firmi u ST, plaća ludilo, kreditno sposoban, ali nećka se šta kupovati kad cijene luduju. U agencijama mu govore da postoje redovni kupci stanova za keš, svako malo se pojave i bum novci na stol, za neki nesređen stan.
-
Teže nego očekivano, neizvjesnost na vrhuncu jedno vrijeme ali ipak je dala. I opet će.