Isporuka sistema Patriot je velik korak u smjeru da se Rusima onemogući zračna nadmoć. Dok god imaju zračnu nadmoć prelazak Dnjepra je ludost, koliko god neko bio hrabar i ludo hrabar. Ko će bit na kontrolnoj stanici Patriota je osjetljivo pitanje, to nije neka video igrica da sjedneš i pucaš. Proizvodac Rayethon se hvali da Patrioti imaju 100 % učinak u rušenju raketa Hutija u Jemenu, samo koliko lažu niko nezna.
Posts by KultLicnosti
-
-
Stan: Split, 60.00 m2, novogradnja
3000 kvadrat. Parking misto 19000. Lokacija u međuzemlju, između groblja, divljeg naselja i ceste. Živim za dan kad će im crknit krava.
-
Imat ćemo mi velikih problema sa Marokom , a moguće je i da se po-gura muslimanska medalja. Imamo dan više odmora al zato imamo i starčadi dovoljno.
51 : 49
-
Svi agenti rade na tome da "normalan radni narod" nemože doć do nekretnine i da se rasproda strancima sve što vrijedi, prosto ko pasulj.
-
Jel kriva Argentina i što se burza ne zeleni ?
-
Volio bih vidjeti trenera Dalića u nekom velikanu iz lige petice pa da stvarno vidimo njegovu vrijednost
Hahaha. Nije ista pozicija trenera i izbornika.. . Kao trener je i dalje nedokazan. Ljudi općenito uče, napreduju, mijenjaju se, ali ja mislim da je ovo Dalićev vrhunac. Neka me on razuvjeri, al ovakve pojedince neće lako opet dobit u ruke a patetika i motivacija 'u boj za narod svoj' mu neće bit od koristi ni u jednom klubu.
-
Ako i budemo prvaci nama u Splitu se neće ništa promijeniti , ali mogli bi svi poletati i sletati na Zlatka Dalića umjesto na Franju Tuđmana.
-
Dajte Renči nebudite rusitetelji jedinstva i pomirbe na današnji dan, za koga ustvari vi radite?
-
Najvise obožavam naslove koji uključujju "mogle bi" , "trebalo bi" , po mogućnosti neka stave i / ? /na kraj naslova.
-
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
Haha, dobra ti je ova s frizerskim i tattoo salonom.
Brazil uopće nije bio loš, nego je Hrvatska taktički odigrala jedinu moguću, čvrstu opciju. Naime, držali su loptu što duže, trošili su vrijeme i time Brazilcima uzimali mogućnost dodatnih napada. S obzirom da su Brazilci bili favorizirani, tašti i uvjereni u svoju pobjedu, kako je vrijeme proticalo, tako su postajali nervozniji. Zapravo je pobjeda Hrvatske, psihološko-taktička pobjeda. Jer da je Hrvatska kojim slučajem igrala otvorenije, izgubila bi. I na kraju, u nogometu, u sportu, pa često puta i u životu, broji se rezultat, a ne umjetnički dojam, frizura i tetovaže.Sve stoji ali i velika krivica njihovog trenera Tite, trebao je on opalit šakom o stol prije utakmice, nekoliko puta...
-
I što ?
Sve po starom. I dalje sutra moram na posao 😃🥱
Dat će Vlada državnim službama extrq neradan dan.
-
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
-
Krenulo je još sa dr. Ivom kresanje proracuna za MORH, a nastavili su svi iza do ove vlade. Narod koji ima malo ponosa nebi sebi dozvolio da polete te olupine. Sramota.
-
Multiplikativni faktori ovog prvenstva su iznenađujući.
-
Dalić ima sreće kao niko do dosad. Mislim da je to to. A stvarno bi bila nepravda da jedan umjetnik kao Neymar ne podigne trofej svjetskog prvaka.
-
Sutra nam treba pobjeda pa se možda i zagrle Plenković i Milanović. Svehrvatska pomirba ep 2022.
Nažalost, jedan u Čile, jedan u Katar.
Čekamo bolje dane.
-
Ružno igramo, ali ipak prolazimo dalje. Nadam se da će vaditi Modrica ako on ne bude mogao disat zadnjih 20 min.
-
E moj havi. Rekli bi ti iz nekih krugova, " pa crkve su uvijek bile veeeelike! ". A biskup je uvijek bio debel.
-
Sutra nam treba pobjeda pa se možda i zagrle Plenković i Milanović. Svehrvatska pomirba ep 2022.
-
Znači dvostruko oporezivanje, zapravo legalizirani kriminal.