Imat ćemo mi velikih problema sa Marokom , a moguće je i da se po-gura muslimanska medalja. Imamo dan više odmora al zato imamo i starčadi dovoljno.
51 : 49
Imat ćemo mi velikih problema sa Marokom , a moguće je i da se po-gura muslimanska medalja. Imamo dan više odmora al zato imamo i starčadi dovoljno.
51 : 49
Svi agenti rade na tome da "normalan radni narod" nemože doć do nekretnine i da se rasproda strancima sve što vrijedi, prosto ko pasulj.
Jel kriva Argentina i što se burza ne zeleni ?
Volio bih vidjeti trenera Dalića u nekom velikanu iz lige petice pa da stvarno vidimo njegovu vrijednost
Hahaha. Nije ista pozicija trenera i izbornika.. . Kao trener je i dalje nedokazan. Ljudi općenito uče, napreduju, mijenjaju se, ali ja mislim da je ovo Dalićev vrhunac. Neka me on razuvjeri, al ovakve pojedince neće lako opet dobit u ruke a patetika i motivacija 'u boj za narod svoj' mu neće bit od koristi ni u jednom klubu.
Ako i budemo prvaci nama u Splitu se neće ništa promijeniti , ali mogli bi svi poletati i sletati na Zlatka Dalića umjesto na Franju Tuđmana.
Dajte Renči nebudite rusitetelji jedinstva i pomirbe na današnji dan, za koga ustvari vi radite?
Najvise obožavam naslove koji uključujju "mogle bi" , "trebalo bi" , po mogućnosti neka stave i / ? /na kraj naslova.
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
Haha, dobra ti je ova s frizerskim i tattoo salonom.
Brazil uopće nije bio loš, nego je Hrvatska taktički odigrala jedinu moguću, čvrstu opciju. Naime, držali su loptu što duže, trošili su vrijeme i time Brazilcima uzimali mogućnost dodatnih napada. S obzirom da su Brazilci bili favorizirani, tašti i uvjereni u svoju pobjedu, kako je vrijeme proticalo, tako su postajali nervozniji. Zapravo je pobjeda Hrvatske, psihološko-taktička pobjeda. Jer da je Hrvatska kojim slučajem igrala otvorenije, izgubila bi. I na kraju, u nogometu, u sportu, pa često puta i u životu, broji se rezultat, a ne umjetnički dojam, frizura i tetovaže.
Sve stoji ali i velika krivica njihovog trenera Tite, trebao je on opalit šakom o stol prije utakmice, nekoliko puta...
I što ?
Sve po starom. I dalje sutra moram na posao 😃🥱
Dat će Vlada državnim službama extrq neradan dan.
Kad momčad izgleda kao da ima pripreme u frizerskom i tatto salonu nemože bit dobro. Danas loš Brazil a Hrvatska ultra disciplinirani. Bravo Dalić. Bravo SVI.
Krenulo je još sa dr. Ivom kresanje proracuna za MORH, a nastavili su svi iza do ove vlade. Narod koji ima malo ponosa nebi sebi dozvolio da polete te olupine. Sramota.
Multiplikativni faktori ovog prvenstva su iznenađujući.
Dalić ima sreće kao niko do dosad. Mislim da je to to. A stvarno bi bila nepravda da jedan umjetnik kao Neymar ne podigne trofej svjetskog prvaka.
Sutra nam treba pobjeda pa se možda i zagrle Plenković i Milanović. Svehrvatska pomirba ep 2022.
Nažalost, jedan u Čile, jedan u Katar.
Čekamo bolje dane.
Ružno igramo, ali ipak prolazimo dalje. Nadam se da će vaditi Modrica ako on ne bude mogao disat zadnjih 20 min.
E moj havi. Rekli bi ti iz nekih krugova, " pa crkve su uvijek bile veeeelike! ". A biskup je uvijek bio debel.
Sutra nam treba pobjeda pa se možda i zagrle Plenković i Milanović. Svehrvatska pomirba ep 2022.
Znači dvostruko oporezivanje, zapravo legalizirani kriminal.
Ovjdje se tjednima trude iz petnih žila da cementiraju cijenu dione na 250 ili niže, ko i zasto neznam, ali ja ne idem nigdje.
Tko nije prodao na vrijeme, lijepo se je usosio, izgleda........uključujući mene......
Niste jedini kolega ali ovdje smo se mi ušećerili, precizniji izraz.