Po mom jos desetak dana do objave da su izabrali kupca ali mislim da necemo jos znati cijenu dok atzn ne odobri iako je atzn ukljucen u cijeli proces pa bi mogli odmah njima poslati na provjeru prije objave kupca
Posts by airfire
-
-
Laganini prebacaj na privatno, kad njih nebi bilo cijena bi letjela gore, sto automatski znaci manju zaradu za njih, tako da to nije stopanje nego prebacaj i kupovina od vas koji ste prodali pa pisete gluposti
-
Kolega george ja sam uvijek za kemijanje. Molim vas objasnite mi sto zelite
-
Mislim da je ovo zadnji tjedan za D. D., barem ja kontam tako. Od 1.6 slijedi predavanje ponuda i licitacija po mom do 20.6. Sada bi moglo pocet biti vatreno sa cijenom jel kad znas koliko tebi vrijedi i koliko nudis vec preko satelita mozes prikupljati sve ispod te cijene, jer ako dobijes natjecaj jeftinije si platio dio dionica a ako ne dobijes sigurno ces zaradit jel je netko ponudio vise od tebe.
-
Stvarno idu u telekomunikomunikacijske vode, i koliko mi se cini doveli su pravog covjeka za to, biti ce ovo jako napeta utakmica sa odlicnom cijenom po nas male 😁
-
cini mi se da mali do 15k dionica izlaze lagano van odnosno pucaju zivci
-
Telekomi i jesu najbolje dionice zato samo njih i imam, prisutan sam u cetiri telekoma u regiji
-
Zadnja sjednica je na kraju 5 mjeseca i to ako su izbori pocetkom 7mj., tek se treba odluciti kad su izbori a onda znamo do kad rade (mislim sjede i lade muda) pa prema tome znamo i kad je zadnja sjednica
-
Do kraja ovog mjeseca znat ce mo tko je kupio, kontam da cijenu necemo saznat dok agencija ne amenuje prodaju a to isto kontam da bi trebalo biti brzo jel su ukljuceni u sam proces prodaje od pocetka, poslje 15.7 pocinje isplata malih dionicara. Evo neka bude zapisano
-
Ja mislim da idemo gore, s obzirom da nema jos objave a znamo da smo koji dan od nje odnosno na kraju procesa prodaje pa je to neki logican smjer
-
I ja sam stari igrac u optimi 😁
-
Vidim kolega da ste prodali 😄, malo bi kupili jeftinije 😁
-
Postoji li neka službena procjena za LRH prije prodaje? Ne govorim o nagađanjima forumaša već netko tko je napravio i u nekom službenom dokumentu zapisao procjenu?
Recimo na OPTE ima 7,31 od prije par godina (prije spajanja s H2) i nedavno je netko izvukao iz izvješća HTa procjenu na oko 8 ako se ne varam.kad je ta procjena dana? prije nego što je pošast korone prošla svijetom
samo uzmite u obzir ako se obistine tvrdnje s onog bloga ili što je već postao jedan kolega da će se prodaja provući u 2021. g ili, ne daj bože, na kraju da prodaju ne odradi HT
a može se dogoditi jer su vremena za 'q_rac' a ne za prodaju ičega
trenutno HT prodaju uvjetuje vraćanjem pozajmice sebi a to je dodatni uteg na cijenu koju preuzimatelj mora isplatiti vlasnicima
a OT ne može bez tih pozajmica jer osim vraćanja dugova iz PSN mora nešto i ulagati da bude konkurentan
drugo, PSN je još uvijek aktualna i bit će koliko ono? do 2023. g
ili će i to platiti zubić vila?
dakle kolege koji govorite da je ulaz po 6 kn dobar, baš me zanima čime se vodite? kristalnom kuglom?
Kolega imamo sluzbenu procjenu prije pripajanja h1 koja je bila oko 7,xx, a poslje pripajanja 8,xx. Mislim da oni ipak znaju sto rade s obzirom da rade to jako dugo i imaju strucnu ekipu koja se bavi s time a da ne kazem i neke informacije koje mi nemamo tako da 6 kn i je dobar ulaz ma koliko mi pricali ovdje bajke
-
U najgoroj mogućoj soluciji očekujem 9 kn. I bit ću zadovoljan sa tim makar se tiho nadam oko 12.
U najboljoj mogućoj soluciji možete očekivati upravo ove razine, 5-6 kn
Tu će biti odrađena prodaja i u to bih se mogao kladiti (već kad smo i na temi kladionica)
Sjetite se trgovanja LRH-om, ubrzo nakon objave prodaje cijena se digla na razine na kojima je i prodana (čak je bila par postotaka iznad)
A ekipa nazvat ću ih drukera smišljala je valuacije prema cijeni nekretnina precijenjujući fakt da cigla i mort ništa ne znače ako ne privređuju, tako da se ispostavilo na kraju jedino vrijedi Ebitda puta multipla
Slično tome ovdje imate situaciju da bez HTovih pozajmica Optima - ne funkcionira!
Mala smo vreća s krokodilima i stvari se brzo saznaju, velike količine prebacuju se simo-tamo, a otpor na 6 kn je očigledan
Mislimo sasvim razlicito, ht je optimu uzeo jer ju je mislio sahraniti da nema konkurenta ili pod svoje krilo, na srecu nisu uspjeli niti jedno, i vi sada mislite da bi ht dao konkurenciji korisnike jeftino zbog toga sto voli konkurenciju ili mu je opte veliki financiski trosak. Vrijedi 9-10 kn papirnato, a ulaznica na trziste se placa sa premijom u smislu UG ili zastita svog udjela i pecacenje drzave u smislu dolaska konkurencije se isto placa sa premijom u smislu A1, mislim da je kolega rekao da imamo i treceg ponudaca ali ne znam koja mu je namjera pa ne mogu ni procijeniti ucinak
-
Ja opet smatram da je 6 kn dobar ulaz, ocekujem 14 min. Mislim da se dani broje do konacne objave tako da ce mo ubrzo znati kakvi smo bili
-
Po mom 14 minimum, ako su tri igraca kao sto je kolega rekao
-
mislim da bi moglo prije izbora da se sve rijesi, ipak buduci kupci drze i neke tv kanale a politicke reklame trebaju da se vrte u udarnim terminima pa ne bi bilo dobro da ga stekas na poslu a onda trazis udarni termin, neko moje misljenje, odnosno do kraja 7 mj sve gotovo
-
Ja ne mogu da vjerujem da vi kemijate razne gluposti i pretpostavke, samo sacekajte obavijest tko kupuje i koja je cijena. To se ceka sve ostalo su naklapanja
-
jel netko od vas bio na kupnji sad na kraju da ga je ovo napunilo
-
kontam da vec sljedeci tjedan ce mu biti zao, mislim da nam slijedi jedna pozitivna objava u pon. ili uto.