Nije sve u novcu. Mozda pozitivno i ugodno radno okruženje. Čovjek ima viziju zeli promjene na bolje, novca ima, zeli biti bitan i malo nahraniti ego...😉
Posts by deny_09
-
-
Good job Mitkko..🔝...bit ce za.. 🍾
-
Mitkko svaka cast...👍. Ako nije tajna o kojim se iznosima radi cca.
-
Samo ne mojte gubiti vjeru i prodat će se...
-
Mislim da ce ovoga puta uspjeti, obzirom da ljudi u strahu od inflacije sad traže utočište za svoj novac u nekretninama.
-
Još kad nam se vrati kk idemo vrlo brzo na stare staze...
-
Čekamo KK da krene u čišćenje..
-
S ovom zadnjom rečenicom završeno je prikupljanje po 4,50 kn...
-
Zloćka, zboriš ko Sveto pismo....
-
To i je draž burze. Psihologija na djelu. Veliki prodaju cijena ide dolje, tko vjeruje da vrijedi i tehnicari kupuju, tko ne vjeruje ili nešto više zna od drugih prodaje...😉. Prije neki dan je bilo slično na ADRS2 istresanje velikih po 408, a sad je cijena 424,00 + 12 kn dividende. Svatko igra za svoje novce. Tko ce biti u pravu vidijeti cemo. Nekad se utakmica dobije nekad izgubi, ali glavno da smo u igri. HŽV...Livaja ostani...😉
-
Investicijska banka traži kupca dok ga ne nađe...
-
Ključ se izgubio....
-
Da je i 10% bilo bi 🔝.
-
Zna li netko kakav je servisa za elektricna vozila kod nas?
-
A ovi sta bi htjeli prodati nemaju kome...
-
Možda još i dočekamo 2 kn...
-
Pa nije valjda da je sve utrpao u dionice. Neka malo baci oko na razotkrivamo portfelje kako se radi...
-
Ako je to namjerno napravio da sruši cijenu svaka mu čast, ali ne vidim smisao ..komu... čemu...🤔..na ovako plitkom tržištu...
-
Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
-
Kriza srednjih godina..nitko nije priavio limenog ljubimca jos..sigurno se ceka 10.07...😉, a očekujem i kucne ljubimce ...to je ipak viša razina. Za sada kod mene bez nekretnina i pokretnina:
ADRS2
ADPL
ATPL
OTPE
RIVP (moze proci trenutko kao nekretnina tj. mrtvi kapital ali ne Marxov j Engelsov...)
P.S. Što se tice ženidbe ne bi više hvala, a žensko drustvo je uvijek dobro došlo
posebno u Antuqiea... 🍾🥂