Samo treba stati u red da se sada ispucaju ovi s baterijama, sta su ulozili u razvoj i pogone.
Posts by deny_09
-
-
Oni su mozda u pravu ipak su profesionalci. Ali da mi je ova pamet i iskustvo od prije 15-ak godina rijesio bih bio sve finacije sa KODT-om, kao i KF. Svaka firma moze upasti u probleme, zbog razlicitih problema, ali ovo je sektor koji se mora imati u portfelju obzirom na sve zahtjeve za elektricnom energijom.
-
Da bili tko drugi prodaje raumio bih, da co jeku trebaju novci. Ali mirovinac taj unistava nase mirovine ne mogu to razumijeti, ibzirom da vecu kplicinu uopce nije lako skupiti. Ovoje dionica za sva vremena, HŽV....😉
-
Živi bili pa vidjeli...😉. Ovo je pitanje stvoreno za anketu da vidimo koliko ima pesimista, a koliko optimista na forumu. Ma zaboravite ovu dioniciu vi koji ste u unutra za trejdanje. Ovo se cuva za mirovinu tako da uopce nije bito sta ce biti u utorak.
-
Po prometu se već osijeća početak produženog vikenda, bez obzira na najvavljeno pogoršanje vremena za vikend...
-
Sve dobro govore. Transformatori su srce energetskog sustava.
-
Treba iskoristiti ovu rasprodaju koju nam omogucuje mirovinac. K.F. je riješio egzistenciju ulaganjem u KOEI i KODT (kupljenje mislim negdje 2005 g.) i ne pada mu napamet prodaja zlatnih rezervi. Koliko je N.B. pogriješio s pojedinim sastavnicama "Barcelone" toliko je K.F. pogodio s ove dvije.
-
Mozda je i Cerp jer su se naslagali po asku...🤔
-
Netko je agresivno izlazo na 2.500,00kn KODT (treba pogledati u knjigu dionicara za par dana) ali rasprodaja nije dugo trajala.
-
Kakvo brutalno iskrcavanje na KODT..
-
Tko ovdje koga časti...
-
Mozda da admin otvori temu nekretnine u svijetu pa da tu razmijenjujemo ideje, mišljenja i iskustva. Evo i mali prilog temi:
-
Obzirom na cijene nekretnina u HR, naletio na članke o stanovima u Dubaiu kao investicija. Ne izgleds mi lose, kazu povrat oko 7 % godišnje bez poreza, ima li tko mozda kakvih iskustava?
-
Nikad nije jasno. Relli bi neki davno, otključavanje vrijednosti...😉
-
Bravo, super potez.
-
Koliki je broj ako nije tajna sada?
-
Braco i seka ...
-
Ipak nešto i raste (ATGR)..
-
Hvala Zlocka, na detaljnim grafovima. Uzeo sam nesto pa sad cekamo daljni razvoj. Hoce li biti za 🍽 ili barem☕, glavno da smo u igri...🙂
-
Zloćka, molim te ako može ATGR.