Živi bili pa vidjeli...😉. Ovo je pitanje stvoreno za anketu da vidimo koliko ima pesimista, a koliko optimista na forumu. Ma zaboravite ovu dioniciu vi koji ste u unutra za trejdanje. Ovo se cuva za mirovinu tako da uopce nije bito sta ce biti u utorak.
Posts by deny_09
-
-
Po prometu se već osijeća početak produženog vikenda, bez obzira na najvavljeno pogoršanje vremena za vikend...
-
Sve dobro govore. Transformatori su srce energetskog sustava.
-
Treba iskoristiti ovu rasprodaju koju nam omogucuje mirovinac. K.F. je riješio egzistenciju ulaganjem u KOEI i KODT (kupljenje mislim negdje 2005 g.) i ne pada mu napamet prodaja zlatnih rezervi. Koliko je N.B. pogriješio s pojedinim sastavnicama "Barcelone" toliko je K.F. pogodio s ove dvije.
-
Mozda je i Cerp jer su se naslagali po asku...🤔
-
Netko je agresivno izlazo na 2.500,00kn KODT (treba pogledati u knjigu dionicara za par dana) ali rasprodaja nije dugo trajala.
-
Kakvo brutalno iskrcavanje na KODT..
-
Tko ovdje koga časti...
-
Mozda da admin otvori temu nekretnine u svijetu pa da tu razmijenjujemo ideje, mišljenja i iskustva. Evo i mali prilog temi:
-
Obzirom na cijene nekretnina u HR, naletio na članke o stanovima u Dubaiu kao investicija. Ne izgleds mi lose, kazu povrat oko 7 % godišnje bez poreza, ima li tko mozda kakvih iskustava?
-
Nikad nije jasno. Relli bi neki davno, otključavanje vrijednosti...😉
-
Bravo, super potez.
-
Koliki je broj ako nije tajna sada?
-
Braco i seka ...
-
Ipak nešto i raste (ATGR)..
-
Hvala Zlocka, na detaljnim grafovima. Uzeo sam nesto pa sad cekamo daljni razvoj. Hoce li biti za 🍽 ili barem☕, glavno da smo u igri...🙂
-
Zloćka, molim te ako može ATGR.
-
Zloćka, svak čast na RIVP-u. Tek is spomenila bulis flag na temi tehnička i krenulo čišćenje aska.
Još da takneš ATGR gdje bi nam bio kraj...
-
Svatko radi posao najbolje sta zna. Ne bih želio suditi nikome.
Trade nije nimalo lak posao, stoga treba cijeniti zanje i rad...
-
Krenuo iskrcaj na VLEN, bit će i po 13,50..