Broj 6 prodaje a broj 4 kupuje
KREŠIĆ IVAN 3,150
BRNELIĆ BORISLAV 1,800
Gdje ste Vi to vidjeli,ili imate povlaštene info. Koliko ja mogu vidjeti , nema promjene u prvih 10 u zadnjih mjesec dana.
Broj 6 prodaje a broj 4 kupuje
KREŠIĆ IVAN 3,150
BRNELIĆ BORISLAV 1,800
Gdje ste Vi to vidjeli,ili imate povlaštene info. Koliko ja mogu vidjeti , nema promjene u prvih 10 u zadnjih mjesec dana.
Sto je 9 jura cijena u preoduzimanju?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Čim su vidjeli vašu poruku, ponuda od 8000 komada, je ishlapila.
Čini mi se da stvari nisu baš jasne, inače ne vidim razloga zašto je nalog sa prodaje nestao.
ako torbarima vrijedi 9 €, pravom kupcu vrijedi barem duplo, a onom tko želi 75% koliko treba za dokapitalizaciju barem x3
Na svakom je da odluči da li želi pričekati razvoj događaja 😉
Kolega nemojte tako, nikad se ne zna što donosi noć, a što donosi jutro ( dan ). Da li ste pročitali moj prethodni post od jutros ?
Ne bih htjela biti prorok, al' uzmite u obzir da vam netko ovdje mjeru kroji.
Dobro danas krojac uzima mjeru po 8,5
Ja stavio na kupnju 500 komada po 8,00 (preskočio sve ostale na kupnji ), poslije par minuta dogodilo se što se dogodilo.
Preskočili me i pokupili ovaj veliki paket od 5000 komada. Moju ponudu sam tada skinuo, jer što je rekao Zločesti " ovdje vam netko drugi kroji mjeru ".
Čekati i vidjeti rasplet, jerbo protiv velikih nema šanse za uspjeh.
Kolega , dali ste Vi sigurni da je pod br.2 skrbnički račun MWM1 tj. Maverick Wealth Management tj. 83 884 dionica u Mađarskim rukama.
koliko sam ja shvatio, mađari nisu odustali već su to prolongirali... a možda je J&T ponovno u igri u kontekstu kombinacija Malić-Uskoković
Ja sam je kupovao debelo ispod € 5 a ni sad mi nije skupa 😊
Iskreno ne bih volio da je u igri ova druga opcija, a sve se nešto okreće oko te kombinacije.
Slažem se Ja sa Vama , ali je trenutna cijena oko 7-8 €, a da ona vrijedi dosta više ,to nama ne znači puno.
BV je oko €26 ,a ona se trguje po 7-8 €. Na žalost nešto je to nečisto ili tako mora biti. Ne bi Mađari samo tako odustali.
Samo ne može ovako dovika.
zadnjih dana je ovdje povećan interes a pitanje svih pitanja je da li je riječ o tome da je 'ocvala mladenka' konačno našla 'prosca' ili je jednostavno riječ o povećanom interesu za dionice banaka koje na rastu kamatnih stopa na kredite imaju odličnu 'berbu'
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Povećani interes za ovu dionicu je iz čistog razloga, "ako sve bankarske dionice ide 20-50% pa mora i ova jadika da bar malo krene ".
Recite mi molim Vas koja se još banka trži po p/e 7,0 ,pa to nema ni u Zambiji. Ali kako je tako je - ako ćeš držati, drži - a ako ne prodaj i to ti je to.
Očekivao sam od GS , makar da dadu prijedlog za dividendu od €1,00 , međutim oni svu dobit ostavljaju "kao zadržanu dobit " , da bi mogli dijeliti zaslužnima ! Idemo dalje !
hm.. možda sam malo krivo formulirao.. možda ajmo reći neisplativo raditi u struci...
čemu onda toliko školovanje i stjecanje 300 ECTSa? ako se posao sa srednjom stručnom spreemom nađe za 6000 neto...
Po tome ispada da je "neisplativo školovati se"?
Vidiš, u irskoj ili njemačkoj te ne pitaju "Koju si školu završio?" nego "Što znaš raditi?"
Ako misliš da kad završiš faks, odmah znaš sve raditi, jako se varaš.
Na žalost u nas su mladi svi takvi. Tako su ih roditelji naučili. Evo vidite meni je sin Završio Fer u Zagrebu prije 4 god. i moga je raditi gdje je htio. Međutim neća da sluša i misli da je najpametniji , te normalno to mu se negativno vraća. Na žalost tu niko ne može pomoći. Misle da su najpametniji na svijetu. A još ne znaju kako se Zemlja okreće.
gosn PILAPILA opet ste izloženi na asku s 8.000+ komada na 10,80 ili mi se samo čini?
E da je imat sada €80 000 pa mu to dignuti, pa se nebi više puno kurčio na prodji. To je samo "Strašilo nalog " to vidi i neuki čovjek.
A ovdje financijski restrukturiratelj namjerno se igra sa puštanjem prdaca u eter vjerojatno s ciljem da opravda unos novog kapitala.
Ne samo to već smatram da na ovaj način žele oboriti cijenu dionice. Ako bude išlo ispod €10 ,nadokupljujem pa šta bide da bide.
Namirili su vjerovnicima senior duga, a ostalo je još oko 7,3 mil EUR s kamatama. Sve piše, pročitajte pažljivo obavijest: https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…6b839ddd1ac.pdf
Dakle, cca 2,27 mil EUR otpada na kreditne obveze bez osiguranja založnog prava na imovini dužnika, a cca 5,08 mil. EUR na preostale rate senior duga.
Znači preostalo je još 55.000.000,00 kuna ili ti 7,3 mil. EUR. Dobro pa što Vi mislite da je to mali iznos, koliko godina će trebati da vrate taj dug.
Da skratimo priču - sve je to još obavijeno sa gustom maglom. Utorak ujutro kad sunce malo jače zagrije oko 0945 i digne maglu,tada će mo sve lijepo vidjeti. Ako dionica skoči 30 -50% nešto se pozitivno dogodilo, a ako skoči 3 - 5% problemi oko dugova su i dalje na stolu.
E moj poštovani kolega Havi , rekao sam Vam da su oni totalno netransparentni - oni čak ni sami neznaju komu i koliko još trebaju platiti. Ipak sam optimist.
Namirili su vjerovnicima senior duga, a ostalo je još oko 7,3 mil EUR s kamatama. Sve piše, pročitajte pažljivo obavijest: https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…6b839ddd1ac.pdf
Dakle, cca 2,27 mil EUR otpada na kreditne obveze bez osiguranja založnog prava na imovini dužnika, a cca 5,08 mil. EUR na preostale rate senior duga.
Znači preostalo je još 55.000.000,00 kuna ili ti 7,3 mil. EUR. Dobro pa što Vi mislite da je to mali iznos, koliko godina će trebati da vrate taj dug.
Da skratimo priču - sve je to još obavijeno sa gustom maglom. Utorak ujutro kad sunce malo jače zagrije oko 0945 i digne maglu,tada će mo sve lijepo vidjeti. Ako dionica skoči 30 -50% nešto se pozitivno dogodilo, a ako skoči 3 - 5% problemi oko dugova su i dalje na stolu.
nisu oni netransparentni nego ljudi ne čitaju
Dobro Vi bolje znate čitati, pa mi objasnite točku V iz predstečajne nagodbe "Društvo je za obračunski period,do datuma sastavljanja ovog izvješća, ukupno podmirilo 5.333.491,69 € , obaveza iz pravomoćne sklopljene predstečajne nagodbe.
Molim Vas komu su namirili i "Koliko duga još preostaje za platit ". To Vi meni laiku kažite.
Display MoreIskazana bruto dobit 4,1 milijun eura, za prvi kvartal ove godine.
Nice.
Izvješće o predstečajnoj 01.01.-31.03.2023
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…6b839ddd1ac.pdf
Od 2014 do 31.12 2022 podmirili su 49 milijuna eura duga. Respect.
Osnovom Senior duga dužni su još 5 milijuna, osnovom duga i 2,2 milijuna osnovom neplaćenih kamata vjerovnicima a i b kategorije.
Obzirom da su do sada plaćali cca 5 milijuna eura godišnje, i preživjeli....... ovo bi mogli potaracati do kraja godine
Ono što zbunjuje je iduće
Društvo je namirilo = kuna vjerovnicima a,b, i d kategorije
I slijedom navedenog Društvo je u obračunskom razdoblju , navedenom periodu namirilo 5 .333 tisuća duga
Kojeg, kome, i od čega ?
Meni u svemu fali slovo -c- . C kategorija vjerovnika
Da li se netko sjeća detalja predstečajne ?
Obzirom da sam planetarno poznata po čitanju Izvješća, ajde svrnite pogledZanimljivo
Zanimljivo, nitko ne komentira F1 ,kao da je ovo očekivano. Zna li itko koliko je duga još ostalo za podmiriti. Oni su totalno netransparentni.
Kada je GS Adrisa?
A ko će njima znati, oni su totalno netransparentni. Lani je vrijeme objave GS tj.objava dividende bilo 13.travnja.
Ove godine može biti danas ili do konca ovog mjeseca.
Ali gledajući cijenu dionice /koja je pošla malo gore /,vrijeme objave je blizu.
11,80% ukupno u Zagrebu.
Sad se kupuje, na exdate.
Ne znam zašto bi se sad kupovalo,koja je razlika u cijeni od jučer i danas. Kupuje se kad cijena padne, a ona danas nije pala.
Čini mi se da su mnogi zaboravili ono osnovno pravilo: " Kad želiš prodati, kupi" i obrnuto.. Normalno, pod uvjeto da imaš municije..
E moj kolega, svi bi oni igrali na ziher,te da municiju ne troše u prazno. Međutim neko nekad i pogodi " ili gori ili doli ".
Poštujem mišljenje svake osobe, i svaka osoba je u pravu za sebe.
Posjedujem dionice ADRS2 i prodat ću ih na cijeni od €67 ,normalno ako dođe do te cijene. Smatram do je to korektna cijena.
Međutim , dosta forumaša piše i naglašava da je trenutačna cijena " precijenjena tj. napuhana ". I to poštujem, ali ako je to tako a posjeduju dionice Adrs-a, zašto ih odmah ne prodaju, danas imaju priliku za to napraviti. Ili su zakasnili ući pa navijaju za pad.
Ja zgrabio 8 komada SNBA po 5,85
He, he.
E moj " abc1 " Vi se zezate, a Ja smatram da će SNBA do kraja 2023. god. biti dionica sa najvećim povećanjem vrijednosti.