Evo tek danas gradski vijećnik Maro Kristić objavljiva pripćenje o preuzimanju Atlanske plovidbe. Da sve je korektno i dobro napisano, ali ovo je trebalo biti napisano i objavljeno prije 3-4 mjeseca a ne danas kada je stvar gotova. Da, "Sa ovim činom ponosni Dubrovnik je potpuno izgubio svoju gospodarsku snagu i suverenitet " a od moga Grada ostalo je samo " D ".
Posts by MihoMato
-
-
Zove me prijatelj i kaze, vise mozes o atlantskoj i preuzimanju naci na stranim portalima nego na dubrovackom ili dubrovackom dnevniku.... Slucajnost? Ipak je to veca firma u gradu o kojoj se prije pisalo i kad bi netko u mirovinu prosao...
Ali, kako kaze on, dobili su uputu da se ne uznemiruje voda pred izbore.... A znamo njihove simpatije...
E moj patriote, u moje vrijeme se znalo sve o svakom brodu,gdje se nalazi, kada se tko iskrcava i gdje ko ide. Sada je sve drukčije, nema više Atlanske "Ponosa Grada " koja je hranila i othranila mnoge naše naraštaje. Od moje bliže svojte 6 kap.duge plovidbe je navegavalo na Atlantskoj.
-
Ljudi moji , kasno ste se sjetili "Za prolivenim mlijekom zalude je plakati " . Na žalost "Žuta ciminjera " je završila.
-
Ma ne iz Grada, iz Mokosice, necemo se vrijedjat😁...
Koga da li znam? Puticu? Ma ne, znam Suicu dok mi je bila profa na faksu... Kako je Suica avancala, Putica je vec presla u visu klasu, ne za nas smrtnike.... 😁
Jednom piramo Suicu kako da bolje polozimo engleski, a ona, ma ne treba vam engleski znati, vec ga dobro iskoristiti...
Dobro, sve sam skonto,samo o ovomu ne smijemo govoriti na ovom forumu, /nije to tema / -Ja sam isto scuolu završio,samo sam malo stariji od Vas, bome pok.Vlatka mi je predavala.
-
E misa mu poljubim😁, zovem Atlantsku da pitam da li cemo imati njihovo misljenje, osiguranje kaze nema nikoga, svi na rucku. Moze li netko to male Suice, ona je odgovornavza odnos s javnoscu???
Para mi da ste Vi iz grada, kad znate tu malu.
-
meni je sad jedino žao što nikoga od svojih prijatelja i rodbine nisam uspio nagovorit na kupnju ove dionice, a pokušao sam u početku covida kad je u svibnju 2020 cijena pala ispod tisuću kuna, tri i po godine cijena je prošla 1000 eura i sad nemam s kim podijeliti sreću i radost u vezi sa ovom dionicom i kompanijom.
I kod mene je ista stvar, možete Vi govoriti koliko hoćete,ako oko sebe imate ovce i ovna.
Samo nemojte zaboravit, ako kojim slučajem dođe do trenutačne umjetno napravljene krize i svjetske burze panu a ZSE to prati x 2 , kako će te ovce i ovni reagirat. Zato je "bolje sam u boj ".
-
Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.
Da li je to moguće?
Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.
-
Blok po blok, za mjesec dana su u blokovima Out
Nuklearac i Croatia osiguranje
Redovnim zrgovanjem za cca dvije godine ?
Vjerovatno dogovorene transakcije - možda čak i trezor,
međutim ne vidi se više brana na 190 , možda je to samo prividno.
-
Predujam dividende za 2024 dolazi za 2 sedmice, oko 10.01.24.god.
Lani je bio 5€, ove god. može biti samo više od 5 do 6 Eurića. Sretno svima
Kako sam i napisao predujam dividende od 5,0€ stiže 12.siječnja 24. Sretno svima
-
ne djeluju , nego jest jeftina...ali, pola godine tavori na istoj cijeni...masu toga joj je posebno u 4Q išlo u prilog...mene brine što će biti kad splet sretnih okolnosti prestane...
Onda ce poceti rasti 🤣🤣🤣 tako to ide na ZSE 😎
Na žalost, tako se to radi na ZSE, pošto dotični imaju punu kontrolu nad kupnjom i prodajom, i kada vide da je kritična masa prodala, normalno tada podižu jer prodaju sami sebi. Zabu sam prodao na 11,90€ a vidite gdje je danas došla + izgubljena dividenda. Život ide dalje ¨ proliveno mlijeko se ne može vratiti ¨.
-
Crobex probio 2500........
Čestitke svima koji slave, dobar tek
A što će tek bit, kad glavne perjanice ZSE krenu - ERNT , HPB, ADRS2 i RIVP
-
Predujam dividende za 2024 dolazi za 2 sedmice, oko 10.01.24.god.
Lani je bio 5€, ove god. može biti samo više od 5 do 6 Eurića. Sretno svima
-
adrs +5%
adrs2 -0,37%
Ludnica
Kupuj dok ima
Ima AdrsR , do 100€ na prodaji još 3 ponude, sveukupno 485 dionica.
-
Gđa. Marica Pokrajac kupi u dva dana 3728 dionica Adrs2. Vidi se koje gazda , ne cijenka se ,već kupi ono što je na ponudi za prodaju.
Bravo Marice , je li to neki pozitivni signal ili samo neka podrška nama malim dioničarima -- da budemo strpljivi.
-
pola milje eura prometa a ovdje nitko ni rijec da kaze...
a i cijena osla gore jadnih 1%
Na ADRS2 prošlo 700 000,00 €, a cijena na 52,80€ i još cijena pada. A što kazati na to ?
-
Čuje mu se u glasu da je dubrovački diplomat, a zna se što u prijevodu to znači.
Šta to znači?
Budući da ima jako puno dubrovčana dioničara (1.230 po mojoj zadnjoj knjizi dioničara sa preko 383k dionica), budu svi oni ove iz nadzornog i uprave što su sve odradili, sa zidina u more pobacali ako ih zahebu
Amigo moj, ima ih puno ,ali oni su totalno nezainterserani za "Žutu ciminieru" koja je bila ponos Dubrovnika zadnjih 60-tak god. Krećem se u tim krugovima i znam da od Atlantske više nema ni "A ".
-
A što Vam kod Adrs nije jasno,
sve je jasno kao dan -da je to takva muljaže od dionice, da se takva dionica još nije pojavila na ZSE.
uprava na čelu sa AV. i njegovom rodbinom doslovno rade što ih je volja . Normalno po zakonima R.Hrvatske
Nešto slično je bilo i sa Todorićem, pa se vidi gdje je završilo. " ničigova ne traje do vika ".
Posjedujem dionice Adrs P , ali vjerujte mi , vrlo sam blizu izlaska.
-
Pogledajte Bid - Ask na Maistri
-
Ako ste pratili ADRS i ADRS2, na redovnoj dionici odavno se vidio četvrti i peti nalog cijena €100 i slijedeći €120. Valjda je to nešto značilo.
Mislim da je vrijeme za izlazak na Londonsku burzu, koje so oni objavili prije 3-4 god.
Cijena redovne i povlaštene će se vrlo brzo izjednačiti, ne brinite za to.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-o-trgovanju/view/4992
INTERKAPITAL škrtari na IT. Prilika za SPAN?
ajde fala bogu...ti nisu niti na jednoj dionici dobroga napravili, oni samo hlade tržište agresivnim prodajnim nalozima i stvaraju nerealan privid...a ja se čudim zašto adpl još nije na 20...nije niti mogla biti uz ove...valjda su danas riješili svu poziciju da se tržište može napokon normalno funkcionirati
Neće se oni toga riješiti, jer od čega bi inače živili. Imaju jedino ta 3 fonda, a od njih se nemože sve namiriti.
Ali InterC samo radi ono što mu se naredi odozgo.