Vidite gospodine DiAbleRo ono što sam ja pretpostavljao i lijepo napisao, na žalost " to se i dogodilo". Nemojte misliti da se Ja veselim ovim činom, dapače suprotno. Zato drugi put dobro promislite , prije nego prigovarate , a za to nemate pokrića.
E moj gosparu koji sebi tepa s velikim "Ja", umjesto da Vi, dubrovčani, prigovarate i svojim kapitalom pa i tijelima ako treba branite i obranite "svoju" kompaniju, opet očekujete u dobroj staroj dubrovačkoj maniri da netko drugi to odradi umjesto vas. Pa vaši su ljudi u odborima donijeli ove odluke, a ne ja. Uostalom, tko Vam brani da sada kupujete dionice na burzi i stanete i djelom iza Vaših šupljih riječi? Na trenutnu cijenu dionice imate zagarantiran prinos od 16%, možda Vam je malo? Ali jasno, lakše je sada trabunjati po tamo nekom forumu, tražiti krivce u svima osim sebi samima, izigravati žrtvu i zabijati glavu u pijesak.
Trenutne vozarine su izvanredne za ovaj period u godini, siječanj i veljača su bili odlični prosjeci, sve neknjižene stavke iz Q4 će biti vidljive u idućem tromjesečnom izvješću, i samo je pitanje dana koliko će se još sve ovo moći ignorirati i umjetno držati dionicu ovako nisko.
E moj gospodine DiAbleRo, nisam mislio da će Vas moj odgovor toliko povrijediti. Ne znam zašto sada toliko gorčine u Vašem odgovoru. Ovo su samo male igrice,ne treba se ljutiti. Od mene samo toliko, LP. i "Mirno More "