1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. MihoMato

Posts by MihoMato

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• MihoMato
    • March 4, 2024 at 9:42 PM
    Quote from MihoMato

Evo tek danas gradski vijećnik Maro Kristić objavljiva pripćenje o preuzimanju Atlanske plovidbe. Da sve je korektno i dobro napisano, ali ovo je trebalo biti napisano i objavljeno prije 3-4 mjeseca a ne danas kada je stvar gotova. Da, "Sa ovim činom ponosni Dubrovnik je potpuno izgubio svoju gospodarsku snagu i suverenitet " a od moga Grada ostalo je samo " D ".

Quote from MihoMato
    Quote from DiAbLeRo

Nije niti izbliza gotovo. Naričete nad sudbom kletom a ni jednu dionicu nemate i ne bi kupili. Ako vam za ovako jeftine pare otmu Atlantsku izgroda i presele je tamo gdje će netko drugi njome bolje upravljat', onda bolje niste ni zaslužili.

Kolega , ne želim se s nikim raspravljati,pa tako ni sa Vama, Ja sam samo iznio svoje mišljenje, a završetak će mo uskoro vidjeti.

Vidite gospodine DiAbleRo ono što sam ja pretpostavljao i lijepo napisao, na žalost " to se i dogodilo". Nemojte misliti da se Ja veselim ovim činom, dapače suprotno. Zato drugi put dobro promislite , prije nego prigovarate , a za to nemate pokrića.

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• MihoMato
    • February 13, 2024 at 3:05 PM
    Quote from tollway

košarica je dovoljno puna! ako se u maju rascvjetaju, spreman sam prodati za dobru cijenu.

btw... kako se onaj od jučer sada pomaknuo na 18 eura, sve smo bliže!

Nije više ni strašilima lako, svak se boji svoje sjene. Bolje biti u zavjetrini,gdje bura slabije puše.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• MihoMato
    • January 24, 2024 at 9:06 PM
    Quote from salamon

https://www.google.com/url?sa=t&sourc…-6fgofV7z5NrQrt

......Rezervat Lokrum će kupiti dva kata zgrade koju većina zna kao zgradu IGH iza zgrade Porezne uprave, za smještaj administracije i svoje urede i za to će izdvojiti 1.164 milijuna eura.

Radi se o cijeni od 2.600 eura po četvornom metru, ......

Neće kupit "Rezervat Lokrum ", već grad Dubrovnik, jer RL. nema ni prebijene pare.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• MihoMato
    • January 13, 2024 at 6:58 PM
    Quote from DiAbLeRo

Nije niti izbliza gotovo. Naričete nad sudbom kletom a ni jednu dionicu nemate i ne bi kupili. Ako vam za ovako jeftine pare otmu Atlantsku izgroda i presele je tamo gdje će netko drugi njome bolje upravljat', onda bolje niste ni zaslužili.

Kolega , ne želim se s nikim raspravljati,pa tako ni sa Vama, Ja sam samo iznio svoje mišljenje, a završetak će mo uskoro vidjeti.

• MihoMato
    • January 13, 2024 at 5:50 PM

Evo tek danas gradski vijećnik Maro Kristić objavljiva pripćenje o preuzimanju Atlanske plovidbe. Da sve je korektno i dobro napisano, ali ovo je trebalo biti napisano i objavljeno prije 3-4 mjeseca a ne danas kada je stvar gotova. Da, "Sa ovim činom ponosni Dubrovnik je potpuno izgubio svoju gospodarsku snagu i suverenitet " a od moga Grada ostalo je samo " D ".

• MihoMato
    • January 11, 2024 at 9:37 PM
    Quote from Shogun

Zove me prijatelj i kaze, vise mozes o atlantskoj i preuzimanju naci na stranim portalima nego na dubrovackom ili dubrovackom dnevniku.... Slucajnost? Ipak je to veca firma u gradu o kojoj se prije pisalo i kad bi netko u mirovinu prosao...

Ali, kako kaze on, dobili su uputu da se ne uznemiruje voda pred izbore.... A znamo njihove simpatije...

E moj patriote, u moje vrijeme se znalo sve o svakom brodu,gdje se nalazi, kada se tko iskrcava i gdje ko ide. Sada je sve drukčije, nema više Atlanske "Ponosa Grada " koja je hranila i othranila mnoge naše naraštaje. Od moje bliže svojte 6 kap.duge plovidbe je navegavalo na Atlantskoj.

• MihoMato
    • January 11, 2024 at 9:18 PM

Ljudi moji , kasno ste se sjetili "Za prolivenim mlijekom zalude je plakati " . Na žalost "Žuta ciminjera " je završila.

• MihoMato
    • January 11, 2024 at 6:16 PM
    Quote from Shogun

Ma ne iz Grada, iz Mokosice, necemo se vrijedjat😁...

Koga da li znam? Puticu? Ma ne, znam Suicu dok mi je bila profa na faksu... Kako je Suica avancala, Putica je vec presla u visu klasu, ne za nas smrtnike.... 😁

Jednom piramo Suicu kako da bolje polozimo engleski, a ona, ma ne treba vam engleski znati, vec ga dobro iskoristiti...

Dobro, sve sam skonto,samo o ovomu ne smijemo govoriti na ovom forumu, /nije to tema / -Ja sam isto scuolu završio,samo sam malo stariji od Vas, bome pok.Vlatka mi je predavala.

• MihoMato
    • January 11, 2024 at 5:51 PM
    Quote from Shogun

E misa mu poljubim😁, zovem Atlantsku da pitam da li cemo imati njihovo misljenje, osiguranje kaze nema nikoga, svi na rucku. Moze li netko to male Suice, ona je odgovornavza odnos s javnoscu???

Para mi da ste Vi iz grada, kad znate tu malu.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• MihoMato
    • January 9, 2024 at 3:00 PM
    Quote from plavi05

meni je sad jedino žao što nikoga od svojih prijatelja i rodbine nisam uspio nagovorit na kupnju ove dionice, a pokušao sam u početku covida kad je u svibnju 2020 cijena pala ispod tisuću kuna, tri i po godine cijena je prošla 1000 eura i sad nemam s kim podijeliti sreću i radost u vezi sa ovom dionicom i kompanijom.

I kod mene je ista stvar, možete Vi govoriti koliko hoćete,ako oko sebe imate ovce i ovna.

Samo nemojte zaboravit, ako kojim slučajem dođe do trenutačne umjetno napravljene krize i svjetske burze panu a ZSE to prati x 2 , kako će te ovce i ovni reagirat. Zato je "bolje sam u boj ".

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• MihoMato
    • January 9, 2024 at 1:44 PM
    Quote from tenchi0110

Jel ovo neki skriveni nalog na 190?! Zadao nalog i prođe u istoj milisekndi a uopće se ne vidi na asku.

Da li je to moguće?

Da, danas je sve moguće - to Vam je algoritam trgovanje. Treba i u to biti upućen. I ja sam tu u povojima.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• MihoMato
    • January 9, 2024 at 1:30 PM
    Quote from zlocesti

Blok po blok, za mjesec dana su u blokovima Out

Nuklearac i Croatia osiguranje

Redovnim zrgovanjem za cca dvije godine ? 8)

Vjerovatno dogovorene transakcije - možda čak i trezor,

međutim ne vidi se više brana na 190 , možda je to samo prividno.

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• MihoMato
    • January 3, 2024 at 2:21 PM
    Quote from MihoMato

Predujam dividende za 2024 dolazi za 2 sedmice, oko 10.01.24.god.

Lani je bio 5€, ove god. može biti samo više od 5 do 6 Eurića. Sretno svima

Kako sam i napisao predujam dividende od 5,0€ stiže 12.siječnja 24. Sretno svima

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• MihoMato
    • December 20, 2023 at 5:49 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Junius

ne djeluju , nego jest jeftina...ali, pola godine tavori na istoj cijeni...masu toga joj je posebno u 4Q išlo u prilog...mene brine što će biti kad splet sretnih okolnosti prestane...

Onda ce poceti rasti 🤣🤣🤣 tako to ide na ZSE 😎

Na žalost, tako se to radi na ZSE, pošto dotični imaju punu kontrolu nad kupnjom i prodajom, i kada vide da je kritična masa prodala, normalno tada podižu jer prodaju sami sebi. Zabu sam prodao na 11,90€ a vidite gdje je danas došla + izgubljena dividenda. Život ide dalje ¨ proliveno mlijeko se ne može vratiti ¨.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• MihoMato
    • December 20, 2023 at 2:45 PM
    Quote from mikromakrto
    Quote from jasko

Crobex probio 2500........ ;)

Čestitke svima koji slave, dobar tek

A što će tek bit, kad glavne perjanice ZSE krenu - ERNT , HPB, ADRS2 i RIVP

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• MihoMato
    • December 20, 2023 at 12:25 PM

Predujam dividende za 2024 dolazi za 2 sedmice, oko 10.01.24.god.

Lani je bio 5€, ove god. može biti samo više od 5 do 6 Eurića. Sretno svima

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• MihoMato
    • December 1, 2023 at 10:22 AM
    Quote from fond300

adrs +5%

adrs2 -0,37%

Ludnica:P

Kupuj dok ima

Ima AdrsR , do 100€ na prodaji još 3 ponude, sveukupno 485 dionica.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• MihoMato
    • November 29, 2023 at 3:58 PM

Gđa. Marica Pokrajac kupi u dva dana 3728 dionica Adrs2. Vidi se koje gazda , ne cijenka se ,već kupi ono što je na ponudi za prodaju.

Bravo Marice , je li to neki pozitivni signal ili samo neka podrška nama malim dioničarima -- da budemo strpljivi.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• MihoMato
    • November 22, 2023 at 4:15 PM
    Quote from emil

pola milje eura prometa a ovdje nitko ni rijec da kaze...

a i cijena osla gore jadnih 1%

Na ADRS2 prošlo 700 000,00 €, a cijena na 52,80€ i još cijena pada. A što kazati na to ?

• MihoMato
    • November 7, 2023 at 1:27 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from stipe_Cro

Čuje mu se u glasu da je dubrovački diplomat, a zna se što u prijevodu to znači.

Šta to znači?

Budući da ima jako puno dubrovčana dioničara (1.230 po mojoj zadnjoj knjizi dioničara sa preko 383k dionica), budu svi oni ove iz nadzornog i uprave što su sve odradili, sa zidina u more pobacali ako ih zahebu ^^

Amigo moj, ima ih puno ,ali oni su totalno nezainterserani za "Žutu ciminieru" koja je bila ponos Dubrovnika zadnjih 60-tak god. Krećem se u tim krugovima i znam da od Atlantske više nema ni "A ".

1. Privacy Policy
  2. Kontakt