Bila je šala ali nezgodno sročena. Čekam dvije godine, mogu još malo. Ovo što rade Raiff. i Adiko to je loptanje.
Posts by abc1
-
-
Mislim da je Optima totalni promašaj. Odo ja malo u Osijek pa na more.
I dosta je bilo.
-
kupac je Fond za financiranje razgradnje i zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva NE Krško ?!?
A evo, automobili njihovih zaposlenika nisu za baciti.
-
Na veliku žalost, Adris se samo normalno ponaša.
Nisam najsretniji sa njihovim poslovanjem, ali da su među najboljima, to jesu.
-
Pa sada, prosudite sami, koliko je ugovorenih protiv potresa bilo do sada, a koliko će protiv potresa biti ugovoreno od sada.
-
Da li je netko dobio nalog da štopa cijenu na 6 kunna , a da poslije akvizicije po niskoj cijeni
dobije proviziju od 10 posto plus , na uloženo ?
Da,
ja i još nas nekoliko.
Sram te bilo, pa kako možeš podrivati, indirektno, državu!
-
Formalno, tamo sve štima. Jesu se neke stvari unaprijedile.
Ako za nešto nije nastupila zastara, još ima kostura.
-
meni izgleda da orban šalje svoje poklisare u osvajanje svugdje gdje ima barem nekoliko mađara!
I ja mislim tako, važno je da se mi žestoko branimo sa velikim poklonima odavno ne perspektivnim firmama, a ne vidimo što je sutra.
Pa kada nas još i Mađari, nekada smo za njih bili ondašnja Amerika, preuzmu, onda čuđenje.
-
Nije to nikakva novost, dogovore se njih bar dvojica ili dvoje, sredstava se ima, a mobiteli rade nakon vesele večere.
Ako su osobe u pitanju, ima ih sa par miliona koliko hoćete, a zamislite što mogu fondovi, a sredstava imaju puno, a pristup sredstvima je gotovo neograničen!
Tako da, ne izgleda lijepo, ali uvjek se nešto može. Pa i mali bek prohuji kroz visoke centre i zabije svoje.
-
Bull Trap !!!!!!!!!!!!!
Nije me briga da li je ili nije, mene brine što se apaši ne javljaju (to su oni up, up, up).
-
šta je svima vama?
To su velike igre, nekoliko stotinjaka miliona kuna ne znači baš ništa nekome tko je jako veliki.
Ne da će nešto veliko zaraditi, oni će biti, ili žele biti, velesila. Kraj priče.
-
@barbosa
"ne samo da je država, tj građani rh. sanirali zabu nego je ista prodana za samo 10% koliko je koštalo saniranje!"
Prodaja za neku nižu vrijednost, a to je bilo još ponegdje?, nije saniranje, to je nikada dotaknuti kriminal.
-
https://www.poslovni.hr/kolumne/nesto-…no-sute-4214604
A kao ono, u HPB-u muljaju pa ja zato cijena debelo ispod booka.....moš mislit.....oni su male beba za ove iz zabe......što je veća banka tu su veće muljaže......
Zabu država nije sanirala, vlasnik je konkretan, pa kako im bude.
Nažalost, HPB je oho saninarna ,direktno i indirektno, pa kako nama bude.
-
Ne zanima me tko to toliko ruši cijenu, zanima me po čijem nalogu.
Onaj koji je dao nalog za rušenje cijene zna i zašto ga je dao, ne radi straha.