"rodeo, veliki rodeo" izraz iz nekog filma.
Ja se ne bojim.
"rodeo, veliki rodeo" izraz iz nekog filma.
Ja se ne bojim.
Poviejst se ponavlja, i učiteljica je života.
Ne me ljutiti, neću vam reći obrazac trgovanja
Sve je igra, i svi smo spašeni.
opet nakon veljače dolazi ožujak?
Misliš, kada se ovi, kojima je to prirodno, izdovolje, dolazi mirnije razdoblje?
Meni je Svaštara zatvorena za post. Closed piše
Vama ?
To je zato što ti nisi za svaštaru
Jako prodaje turizam u doba korone?
Tu mi nešto ne štima, mora biti nešto ispod stola.
i jedno i drugo jako sitno:
+ OPTE
+ HT
Display MoreA s čime bi se to trebali pomiriti?
Pa procitaj i taj članak 92. i sto u njemu piše.
To je tek nacrt prijedloga zakona koji ide u redovitu proceduru i do konacnog prijedloga zakona još ćemo se načekati. To je ono o čemu smo već diskutirali prethodno i sto će se tek razmatrati. A i ovo sto si ti objavio je iz mjeseca studenog prošle godine. Staro već vise od dva mjeseca.
Ti se non-stop praviš pametan, obraćaš se svima sa visine i ispoljavaš nekakvu agresiju čim netko iznese mišljenje suprotno od tvojeg i suprotno tvojem interesu, a ne razumiješ da je to prijedlog zakona koji je Vlada prije dva mjeseca uputila Saboru i o kojem će se raspravljati i glasati na Saboru. Pogledaj video zapis sjednice (oko 20-te minute) pa se sam uvjeri.
https://vlada.gov.hr/sjednice/19-sj…ske-30800/30800
Pa šta ti misliš da će se putem od Vlade do Sabora promijeniti taj tekst zakona, da će ga neka tajnica ili teklić putem izmijeniti?
U Saboru će se donijeti ovakav Zakon. Ako UG do sada nije podmazala HDZ ili nekog iz vladajuće većine i nije ugurala promjenu članka koji im ne paše, teško da će se nešto promijenti u saborskoj raspravi, osim ako nisu podmazali u zadnja dva mjeseca. Ili misliš da će HDZ prihvatiti neki prijedlog oporbe?
Ja ne mislim da je to baš tako nepremostiva prepreka ako UG stvarno misli kupiti Optimu, ali ne očekujem nikakvu promjenu u ZEM-u.
Odi k vragu!
zadnji radni dan u šećerani viro
Nije, eto sin ili unuk, ne znam, kupio dva "stančića", spojio u jedan, tu u centru Zagreba, od najskupljih, sve srušio i dugih mjeseci preuređivao.
A sve od teških gubitaša.
Malo se spominje Zaba, a stalno HT.
Sigurno je da Zaba i HT međusobno dobro komuniciraju.
Što se Zabe tiče, ako se ne varam, ona je Optimu već morala knjigovodstveno otpisati, pa jedino tu vidim ponešto opasnosti.
Uostalom ne odlučuje Zaba nego gazde, a tamo se "ponekada" nešto ispod stola.
Ja bi fiću Abarth, ali ozbiljno.
I kada bi si to mogao dozvoliti, ne bi to napravio.
Ti bi nam mogao biti svima savjetnik da se ne mučimo bez veze sa dionicama.
"kupim, prodam za iste pare, i zaradim koju tisuću eurića".
Očito ti treba malo više da shvatiš.Ali evo, kupim kombija ispod cjene, vozim godinu i radim s njim, prodam ga za isti iznos za koji je kupljen.Ponekad ga kupim i odmah prodam, za koju tisuću eurića više, i nije mi jasno šta ti nije jasno? Ako treba još ću na jedan način🙃
Nemoj se uvrijediti.
Display MoreZnači ovo je postao topic o autima.
Pa dobro, da se i ja pohvalim sa svojim - vozim svoj auto od 1996. godine, prvi kupac.
Ove godine puni 25 godina i službeno postaje oldtimer. Svašta smo prošli on i ja.
Bilo je tu i lijepih i ružnih i "vrućih" dogodovština.
Sve gledam ove novotarije i ništa mi baš previše ne zapinje za oko. Zapravo mi se jedino sviđa Mazda CX-3, tj. Mazda CX-30, ali previše je skupa za komad plastike i nešto željeza.
Ali moj me i dalje služi. Mazim ga, pazim ga, a on me vozi od točke A do točke B, preveo je građevinskog materijala i svakakve opreme za jednu kuću sagraditi u tih 25 godina.
Ove danas kupiš i za dvije godine izgleda kao da ima 5, a vrijedi pola od onog što si platio.
Kad bi Opte prošla za 10+ kuna onda bi si gledao kupiti kakav električni autić ili hibrid.
Inače, bez uvrede, ali svaki novokomponovani rvat i domoljub ili cigo vozi golf, audi, mercedes ili bmw, to je zadnje što bih kupio.
Kvare se više nego Dacia, a popravci koštaju kao novogodišnje putovanje u New York.
A dobro, moj je iz 97, a čekam još malo da postane oldtimer, onda će mu vrijednost početi rasti.
I imao sam samo dva kvara osrednje vrijednosti.
Ja vozim audi, star deset godina.Odličan.Radije kupite nekakav poslovni prostor koji će te sutra moć iznajmiti....Ali zato kombi vozila kupujem stalno, jer su mi potrebni za rad..Tako stalnoKupim ispod cjene, vozim godinu, i prodam za iste pare radim, nekad prodam odmah, i zaradim koju tisuću eurića...Osobna vozila mi nisu napeta, mada bi mogao uzet lip auto...to je mrtvi kapital na kojem se brzo gubi...
Ti bi nam mogao biti svima savjetnik da se ne mučimo bez veze sa dionicama.
"kupim, prodam za iste pare, i zaradim koju tisuću eurića".
Ova dva naloga na 498n i 500kn ukupno nekih 250 dionica su kočile zadnjih tjedana rast HPB, jer su svi čekali da se prospu bidu....imam neki osjećaj danas da je dionica spremna za eksploziju(možda se i varam)...ovo je jedina preostala velika dionica na ZSE sa izvrsnim fudamentima koja je ostala nenormalno podcijenjena, još ako bude dobar 4Q, to leti u nebo.
Definitivno treba imati ovo dionicu u portfelju na neki srednji rok.
Što je to "srednji rok" ?
Taj srednji rok traje već dugi niz godina.
Ja tu više ništa ne razumijem, duo, pa trio, pa tko više zna da li su muških dva ili ženskih dvije....?
toni:
"zakon nije rjesen..tek sutra ide u 1 citanje...sefica UG ocekiva da bude rjesen i da TELEMACH moze imat fiksnu mrezu s IPTV sadrzajima...i ne samo ona..i ja očekujem da bude uskoro rjesen..."
Treba vjerovati da su naši zastupnici pismeni.
Iako, čitati moraju do besvjesti, ionako im ponekada nešto promakne.
Nisu toliko probisvjeti, lopovi i izdajice koliko su zapravo neznalice i nesposobnjakovići. Totalna nekompetencija za bilo što što rade.
Ode ti u komplimente.
Sve zajedno je točno.
Malo sam dvojio jesam li se prenaglio kod kupnje prije 3 tjedna. Izgleda da je trenutno trend moj frend. Ekipa, kaj mislite ima li ovo još prostora za nastavak trenda ili da se ukeširamo i počastimo zubacem za koji mjesec?
Zubatac je prilično skup, znači da si dosta uložio.
Sve te teške filozofije su "nas" dovele do toga, da smo se nakon stege i jarma onoga sistema sveli na , to da su na svi, oni za koje smo bili "Amerika". nas kupuju.
Pa kako to?
Ništa ne razumijem:
@ Moller malo povraća, a
diokidina kaže
"Ako dođe do 5kn, smatram dobrom kupnjom. Ali preko noci se moze okrenuti i da 7kn bude dobra kupnja.
Trenutno prva solucija je realnija.
Ne zurite sa kupnjom."
Doista je moguće da netko u ovo vrijeme povraća, ali svi se možemo složiti sa tim da je kupnja na nižoj razini od one na višoj, pa da to onda bude dobra kupnja.
Molim, bez neke ljutnje.
.
Raspudić . Benčić , Grbin , ono sve znaju o OPTIMI .!
Što to oni imaju sa Optimom, odnosno što vladajući imaju (ili nemaju) sa istom?
Osim da vladajući lakše podlegnu "LOBIRANJU" nekoj od zainteresiranijih strana.
Display MoreMa možemo mirno spavati , evo aktivirala se nakon dvogodišnje pauze M. Dalić , ostaje na istoj liniji i dalje su u fokusu njenog interesa insolventne kompanije , a izgleda da se od kad je besposlena malo ulijenila pa joj se sada neda vise pisati Lexove nego predlaže da insolventne kompanije spašavaju FONDOVI .
Dobar napredak.👍
Kada uhvati vremena, možda bi mogla napisati knjigu za doktorsku disertaciju,
koju bi joj mogla lektorirati Ivana Gažić, a naslov bi bio nekako ovako:
"Kako smo spašavanjem Agrokora sa novim zakonom Lex Agrokor spasili i tržište kapitala."
Sarkazam!
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna
A kako je jadna preživjela svo to vrijeme?