Jako mi je žao to izreči, jako je nepristojno, nije red, ......ali to iza njega neće se duuuugi niz godina iskorjeniti.
U Praškoj, ljudi kleče i plaču.
Za milijarde dugova.
Samome sebi za spomenik.
Jako mi je žao to izreči, jako je nepristojno, nije red, ......ali to iza njega neće se duuuugi niz godina iskorjeniti.
U Praškoj, ljudi kleče i plaču.
Za milijarde dugova.
Samome sebi za spomenik.
Display MorePa sama cinjenica da su ovdje i mirovinski fondovi imali velike gubitke, je znak da se ovdje nema u sto investirati.
Samo npr Dlkv, kupovali su ga na 1500, pa "jeftino" na 250 pa prodavali na 3.8 kuna.
Sada je jedva 7 kuna.
Pa Igh, Viro i sl "perjanice" sluze samo za gubljenje novaca bilo kakvim ozbiljnim investitorima.
ovdi vam je opasan igrač brkolina777.
vrti veliku lovušu, za sebe i druge.
čuvajte se njegove ruke.
udara po bidu i asku ako treba- istovrKako god bilo, svatko tko se trudi nešto izreči, može biti
Display MoreNetočno, nekoliko "malih" ulagača, rade što god hoće po ovoj burzi. Malo se dogovore, imaju samo koji mionček kuna i sve riješeno.
Fondovi to možda isto rade, ali "mali" su daleko uspješniji.
može biti, ne pratim...
Ako fondovi šišaju ovce, kako onda uopće ne napreduju već nerijetko i gube?
ako ošišaju ovce, ne znači da nisu u gubitku...recimo (što je krajnje karikiranje), ako su kupili ATPL na 3.500...ah, ta vremena...
![]()
Netočno, nekoliko "malih" ulagača, rade što god hoće po ovoj burzi. Malo se dogovore, imaju samo koji mionček kuna i sve riješeno.
ako je to točno, onda se na FORUMIMA ne isplati baš ništa pisati.
analizirati.
bacati fažol.
skuvati FAšta-fažol.
bolje samo pratiti.
a ne drukati kao neke koljege.
Ne, Drakula, valja reči svoje mišljenje, to je najpoštenije, osobito kad je od znalca.
ja ne mogu vise izdrazi.. kad ce vise.... tresu mi se ruke na okidacu... ako prodam sad ode vam cijena jos dole ne tako malo....
A i meni su se tresle ruke kada sam zadnji puta prestao prekomjerno cugati.
dijagnoza, državna paraliza
Ne baš, tu u Ministarstvo državne imovine, dolaze i subotom i nedjeljom.
Nije im teško.
vjerujem da na većini dionica fondovi doslovno šišaju ovčice male...s par sto tisuća na nekoj dionici napraviš čuda...
Ako fondovi šišaju ovce, kako onda uopće ne napreduju već nerijetko i gube?
vjerujem da na većini dionica fondovi doslovno šišaju ovčice male...s par sto tisuća na nekoj dionici napraviš čuda...
Netočno, nekoliko "malih" ulagača, rade što god hoće po ovoj burzi. Malo se dogovore, imaju samo koji mionček kuna i sve riješeno.
Ajmo još malo, ako firma rikne, koliko onda vrijedi obveznica?
Vjerojatno je u nekom prvom redu isplate, a dionica ne vrijedi ništa?
A ako ne rikne, koliko onda vrijedi dosta podcijenjena dionica?
Nije da sam baš totalna neznalica.
Znam, sve je to teorija.
Display MoreŠta je ovo? Neki antiklimaks nakon objava rezultata?
Ne znaju ljudi u sta bi ulagali...
Mrtva burza, mrtav forum Poslovni, mrtav ovaj forum...mrtvi ulagači- pa tko će ulagati?
Bez svježeg kapitala zainteresiranog za burzu ista će nastaviti spavati u svom mrtvilu...
Hoće li uskrsnuti??
Teško.
Ne vidim da će u Hr nastati neke nove firme, atraktivne, profitabilne, a koje će privući ulagače.
Ne copraj, Tepeš.
Ja sam potpuni neznalac, ipak pitam.
Zašto bi obveznica, sa određenim prinosom, relativno malim, imala značajniji interes nego potcijenjena dionica iste?
Sve je to nevažno, samo me zanima kada ću ja doći, za razliku od onih koji su na skupim autima, do bar polovnog smarta?
+ TPNG usitno, rekreacijski
i ja.
Navodno ga terete da je primio 1,9 milijuna kuna mita od šefa jedne tvrtke koja je od Janafa dobila posao vrijedan oko 40 milijuna kuna. Uhićen je i šef te tvrtke.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…p-ovac-15019518
(Elektrocentar)
Ajde, kao da je to nešto za naše prilike.
INU će naša država platiti koliko Mađari budu tražili.
Prvo prodaj, pa kupi....
Zašto smo je prodali, e to je misterij
Nije misterij.
Ja bih rekao da je gubitak 1,138 milijardi. Ispustio je jednu znamenku, što je sitnica od nekih 240m. A gubitak se vuče iz prve polovice godine. Zanimljivo da ne spominje isplatu dividende od 640m jer mu je to valjda normalno u tim uvjetima.
Da, stvarno mi nije jasno zašto su isplatili dividendu, ali valjda je Država bila u banani, pa su morali
Koja država?
Drakula, ja te se ne bojim.
Nekako sam bio neodlučan između "ljujpke dame iz okolice" ili zadnju siću ubaciti u OPTE.
Pogodite?
Dolje može riba na suhome nego ja šutjeti
Ja bih pak rekla, držeći se scallopsa, da neće ispod 6,30
A najviše što smije je do tamo gdje se one dvije linije križaju, oko šestice. Što se nekako podudara sa nalogom na šestici.
Al' onda scallop pada u vodu. Abandoned Baby
Ovo sve postaje boring
Zločesta, ovo se nije trebalo dogoditi, gdje je tu autoritet, znanje, SLAVA?
Jeli "stara" uprava ima, koja je pomalo drmnula onu, ima veze sa ovom novom_
Think Big !
Hajde, daj nas malo utješi.
@vlad1111 "prisutne ekstrasistole- eee, na njima se zarađuje."
Dok sam davno bio mlad, to me dokačilo, a sada nikako.