Zašto toliko po tom SPAN?
Posts by abc1
-
-
mislim da je tu glavni problem.... bio sam i sam dugogodišnji dioničar, ali nakon one zadnje izvanredne divke sam izašao na ex div day i dosad nikad niti nisam razmišljao za povratak! sada je ta opcija vrlo izgledna!
ali mislim da ću svejedno još pričekati barem da q3!
Bolje pričekaj par godina
A što se ne može očekivati u bližoj budućnosti, a može u daljnoj?
-
Jeli to ode ERO u stečaj? Za nevjerovati.
-
I šta ako igdje dividenda bude 4,5 6, nedao Bog 7 , gdje to od inflacije.
I sam sam u dionicama.
-
sjela divka! hvala zaba!
koja banka?
meni kod zabe još nije sjeloDan je dug, ne ide sve u minuti. NKS traje do .....?
-
zaba je malo prebahata
dati 1 posto dok hpb ili kent daju 3+...
Sve ti je to strani čušpajz sa domaćim začinima.
Svoj na svojem.
-
Jako dobra banka.
Ne treba zaboraviti da su je mnoge druge banke pokušavale preuzeti već dvadesetak godina, pa ništa. Ali kako se vlasnička struktura mijenja, tko zna.
Oni su u hladu, ali na vlastitom suncu.
-
U našem crony kapitalizmu, gdje se posluje po babi i stričevima a ne ekonomski, burza je suvišna institucija...
Istina.
Ali ima nas još ovisnika. Srećom, ja sam mali ovisnik.
-
Ukratko:
Prihodi rast - 27 %
Dobit rast - 89 %
Rast BV - 10 %
Rast investicija - 92 %
Zarada po dionici dosada u ovoj godini 9,4 €
Vec zadnjih nekoliko godina postoje polugodišnji izvještaji, iako su ove godine malo uranili.
a, pomogni, dali je predznak - ili +
-
Drhtave ručice ipak prodavaju, mislo sam da je Fina sa Credos d.o.o. ipak čvršća.
Nikakve drhtave ručice, to se dečki malo nabacaju u dogovoru, a nešto im i upadne.
-
Što vjerujemo.
Samo još jednom, svi bi htjeli da taj čuveni ugovor sa Bjelorusijom, a toliiko vrijedan, nije imao klauzulu koja se zove "što ako"?
Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je globalni Ericsson kupio tadašnju Teslu su bila tržišta Rusije i Bjelorusije koja su tradicionalno godinama bila njihova glavna izvozna tržišta, ali sada nažalost pušu neki drugi vjetrovi...
Da, to sam odavno već pisao, samo kažem da ne vjerujem da se toliko vrijedan ugovor nije sklopio bez neke varijante "što ako?".
-
Ovo trgovanje mi se uopće ne sviđa, dok sve raste, ovo pada, pa sam prodao, a
sada što će biti ne znam....Imam neki loš osjećaj u vezi ove dijonice već
neko vrijeme i ne bih se čudio nekoj lošoj vijesti...Erste Plavi već mjesecima
rasprodaje, a oni su obično jako dobro informirani, sjećam se Agrokora gdje
su oni jedini od mirovinskih fondova uspjeli prodati sve dionice agrokoruša
na vrijeme, pa se lik iz Erste fonda poslije u Otvorenom hvalio i mahao
papirima kako je sve prodao na vrijeme i dobro napravio za članove fonda...
...ne kažem da će se to i ovdje desiti, ali mi nešto ovdje ne miriši na dobro...
Što vjerujemo.
Samo još jednom, svi bi htjeli da taj čuveni ugovor sa Bjelorusijom, a toliiko vrijedan, nije imao klauzulu koja se zove "što ako"?
-
opaaa... blok transakcija 41.050 kom po € 9,00
Čuje se tišina.
-
Friška figa, umjesto zbora. Bez pogovora.
Rekao mi je nedavno dobronamjerni prijatelj da sam predmet podsmjeha čitavog foruma
Pa sam se odlučila uozbiljiti.
Jer volim se smijati, al' nisam smiješna
"U teška vremena treba imati..."
"Ne daj se Zloćka, nedaj se podsjmesima..."
-
E, da mi je tu naći za Viagru.
-
Bacila oko danas na trgovanje, i ovako si misli
AUHR- cijena dionice se drži na određenoj razini
Ničim utemeljeno, nikakav inside info, čak ni rekla kazala. samo moj IMHO, pa neka me se ne tužaka.. da li će ovo u preuzimanje ? Jednom ? Pa nije baš zgodno da cijena na burzi premaši buduću cijenu pri preuzimanju.
SNBA- cijena ne probija, papir se mrcvari.. da nije u pitanju isti razlog
SNBA
A nema se vremena od kuhanja itd.
-
Ne ovdje, na HR tržištu kapitala je bilo koječega glede dokapitalizacije, zar ne?
Kakve to ima veze sa službenom Valamarovom objavom o sklapanju alotmanskih ugovora s najvećim njemačkim turističkim operaterom?
Čini mi se da tvoj komentar spada u neku drugu temu.Ajme ljutnje. Može na bilo koju temu. Ako piše NE OVDJE?, onda se ostatak teksta odnosi na što? A eh se odnosi na to da bi bilo dobro ako je čisto.
-
Da je normalno i da se već nismo nagledali raznih manipulacija u domaćem stilu, eh.
Ne razumijem ovaj komentar. O kakvim manipulacijama se ovdje radi i s kojim ciljem?
Ne ovdje, na HR tržištu kapitala je bilo koječega glede dokapitalizacije, zar ne?
-
Da je normalno i da se već nismo nagledali raznih manipulacija u domaćem stilu, eh.
-
I ja, i ja...
Kupila sam si Uljanik plovidbu, ako zbog ničeg drugog onda zbog testiranja grafa
Target vidim, al' vam neću reći.
izvol'te naučiti crtati
Da baš. to crtanje je naučeno na Akademiji, a šta da radimo mi iz Hlebina?