1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. vodoinstalater

Posts by vodoinstalater

• Što smo danas tržili

• vodoinstalater
    • August 11, 2023 at 4:18 PM

podebljao KODT2 po 650

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• vodoinstalater
    • July 28, 2023 at 1:02 PM
    Quote from kovach

AZ Profit je dobrovoljni mirovinski fond i pitam se koju dionicu(e) kupuju ili zadržavaju u portfelju ako prodaju KODT?

Kupuju valjda neku koju će zatim sa minusom (gubitkom) prodati Pavlu. IMHO

• vodoinstalater
    • July 20, 2023 at 11:51 AM
    Quote from SOUR

Dali pogađa ili zna? Trebalo bi biti ovo drugo.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Niti prvo niti drugo. On gleda širu sliku. Provjereno

• vodoinstalater
    • July 18, 2023 at 4:18 PM

meni je prinos (i to bez isplaćenih dividendi) 983% ali ja to kupujem još od 2006. Tek neznatnu količinu sam prodao 2007. po 5100 kn/dionica

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• vodoinstalater
    • July 18, 2023 at 3:50 PM
    Quote from Lynx

Negdje oko 10.10.2007. je bio vrhunac CROBEX-a ako se ne varam, ...

Vrhunac je bio 15.10.2007. Crobex 5.392,94. Kodt na P/E 33. I GE je tada bio na istom omjeru P/E. Dakle u usporedbi sa tada - KODT je tek na pola puta što se cijene tiče

P.S. ovo nije nikakva preporuka za kupnju ili prodaju

• Što smo danas tržili

• vodoinstalater
    • May 31, 2023 at 3:52 PM

Kupio ETF 7BET

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• vodoinstalater
    • May 9, 2023 at 10:00 PM
    Quote from klinjor

Gđa. Branka želi prodati CKML, ali ...

Smiješna su ova nagađanja..., jer osoba čije poteze pozorno pratite poznaje TK otprilike isto kao što Georgina Rodrigez zna igrati nogomet. Također nema niti trunke sličnosti sa "slučajem Pajčin"

• TUHO (TURISTHOTEL d.d.)

• vodoinstalater
    • April 26, 2023 at 10:49 AM

Doznačeno na račun

• vodoinstalater
    • March 28, 2023 at 7:50 AM

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…u-foto-20230327 komentira se i predviđa pobjeda neprijatelja

• vodoinstalater
    • March 13, 2023 at 2:30 PM
    Quote from kvart99

Evo, ponuda expresno objavljena na ZSE.

Očekivano. Žure čim prije ugrabiti plijen. Zazivam novog ponuđača (ukoliko postoji) da požuri

• vodoinstalater
    • March 13, 2023 at 10:06 AM

Neka me netko prosvijetli - zašto sad nakon objave ovi danas prodaju na burzi?

• vodoinstalater
    • March 11, 2023 at 2:36 AM

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantun…-osvete-1271720 sad je jasno da im je lova pomutila razum. Užas 8|

• vodoinstalater
    • March 10, 2023 at 9:33 PM

Dakle u roku 7 dana slijedi objava ponude dioničarima. Ponude se zaprimaju 28 dana. Rok se može produljiti ukoliko se npr. objavi konkurentska ponuda. Ne bi bilo loše da se pojavi neki crni labud. Ima li takvog na vidiku - gdje su sada oni Turci?

• vodoinstalater
    • March 10, 2023 at 4:47 PM

Evo na ZSE objavljeno rješenje HANFE. Nema iznenađenja - u RH ama baš nitko ne mulja <X 610,53 eura

• vodoinstalater
    • March 10, 2023 at 11:17 AM

Moglo bi se to brzo otpetljati samo lažov Pavić treba priznati da je pregovarao o cijeni s jatacima i izjavi npr. OK damo svim dioničarima 6000 kn pa tko želi može prihvatiti javnu ponudu. Hanfa bi s velikim olakšanjem uzdahnula a pravosuđe zažmirilo na jedno oko.

• vodoinstalater
    • March 8, 2023 at 5:59 PM

Remetinec za Nekić, Pavića i ove iz IC-a. Da vidimo jel HANFA barem do gležnja SECu :cursing:

• vodoinstalater
    • March 6, 2023 at 10:38 PM

Tankerska se brani :evil: https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/tribina/…ne-eura-1270343

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• vodoinstalater
    • March 6, 2023 at 2:19 PM

Da je u Adrisu sve bajno i sjajno strani ulagači bi se otimali za njegove dionice a likvidnost na burzi bi bila kudikamo veća. AV, opijen uspjehom pretvorbe i privatizacije TDR-a nakon toga donosi niz loših strateških odluka i u konačnici svrstava se među ispodprosječne managere: tvornica cigareta u Iranu, tvornica u Kanfanaru, nepravovremena prodaja duhanskog biznisa (nije prihvatio prvu ponudu za prodaju a koja je bila trostruko veća od konačno postignute cijene) smo su neki od promašaja. AV i dalje bez posljedica prži kapital nastao na sumnjivoj privatizaciji i pretvorbi, malim dioničarima tu i tamo baci neku mrvicu. Tek je GM (Goran Marić) pokušavao da za preostale dionice CROS -a bude plaćena fer cijena ali nakon njegova svrgnuća i to je zamrlo. Sve nabrojeno su razlozi zbog kojih cijena dionica ne prati vrijednost i tako će biti dok je AV živ. Meni je ovo jubilarna 20-ta godina kako sam u posjedu ADRIS dionica. Na početku 2004./2005. zauzimala je prvo mjesto u portfelju. Danas je na posljednjem sa tek simboličnih par stotina komada. Mladi, ako mogu nek čekaju otključavanje vrijednosti. Ja sam prestar i ne vjerujem više u bajke. AV niti približno nije takva veličina kao što je bio Anđelka Leko (oni koji su dulje na TK shvaćaju smisao ove rečenice).

• vodoinstalater
    • March 6, 2023 at 9:10 AM
    Quote from havi

A otkad je to CROS državna tvrtka? Gdje to država ima kontrolu nad CROS-om? Daj nas uputite, molim vas.

Jedan od najvećih krivaca za ponašanje cijene smo mi, ulagači. Mi ne kupujemo dovoljno, pogotovo institucionlci.

Eto u prvoj rečenici sve si napisao - država, nekadašnji vlasnik Croatie treba se u potpunosti riješiti preostalih dionica. Nakon svrgnuća GM o tome se više uopće ne priča. Molim sada mi lijepo napiši koliko dividende godišnje država ubire od dividende CROS-a?

Tko smo to mi - mali ulagači, šačica posljednjih Mohikanaca? Pa institucionalci vide da tu nema kruha za njih. Plinio je posljednji koji se nešto borio ali je odustao

Quote from lebowski
    Quote from vodoinstalater

Izvlačenja novca iz državne firme? Nakon što ju je preuzeo ADRS? Pa čitav CROS, kad je bio u vlasništvu države, nije mogao prebaciti 160 milja kuna zarade godišnje.

Da, a koju korist ima država od držanja dionica CROSA? Dobit CROSA kroz ADRIS - AV prosljeđuje svojoj svojti

• vodoinstalater
    • March 5, 2023 at 11:04 PM
    Quote from Junius
    Quote from havi

Znaš što...mene je stah da burza ne okrene smjer, dok čekam u dionici koja bi trebala tek odraditi rast po svim parametrima, ali iz nekog razloga nije. I onda si hebao ježa. Em si propustio rast, em si pobrao gubitak.

Upravo je ADRIS takva dionica. Za nas koji smo već u poodmaklim godinama tu nema kruha. Osim toga krajnje je vrijeme da se državi postavi pitanje zbog čega još uvijek ne stavlja na prodaju 1/3 CROSa? Ovakva situacija izvlačenja novca iz državne tvrtke i način raspolaganja tim novcem ide isključivo u prilog AV i njegovoj svojti. Dokle....vidi li to ova Vlada ili namjerno zatvara oči.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt