Posts by vodoinstalater
-
-
Glavno da zarađuje i isplaćuje dividendu. Cijena, što niža to bolje za kupce
-
Jedna od žešćih spalonica novca budućih umirovljenika. Dakle ide punjenje za novu peć
-
Ako stari lisac i manipulator Buffett kupi par bitcoina za one one milijarde koje je podigao...ode bitcoin u nebo...
Samo sanjaj. Stari lisac i dalje zna da ako je P/E nekog papira 30 onda je taj papir 2x precijenjen pa ga zato prodaje
-
Berkopić plaća po 1550 € 20 kom. I nedavno je kupio 55 dionica. Nešto je u pitanju. Možda neka nova investicija.
Promjene dioničara - MojeDionice
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sve je više sunčanih sati
-
Ma jesu, ali svejedno. Kolega je u pravu.
Nevjerojatno da nitko nije reagirao. Stoka. Nije srećom preveliki udio bio u igri, ali namagarčili nas jesu. Fuj.
Ja sam reagirao; prijavio sam slučaj Hanfi a i Lider je o tome pisao. Rezultat, znate kakav je bio
-
sjećam se prije par godina sam dobio pismo sa ponudom za otkup koje je neko revizorsko društvo procijenilo vrijednost dionice malo veću od prošlogodišnje dobiti, trebalo bi pitat tu ekipu kako su napravili tu analizu
Tko zna, možda se ponovi: uskok se riješio ATPL, žulja ga lova - ali neće proći. Savjetujem mu da odabere neku drugu metu. A analize su ionako naručene usklađene sa željama naručitelja. Važno je platiti analitičara čiji zanat nije ništa bolji od najstarijeg zanata na svijetu.
-
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ca/2547275.aspx i onda ovaj nesposobnjaković dobije još jedan mandat i sinekure koje idu uz to. Pa tko je tu lud?!?
-
-
emil pa u članku koji je linkao Nevera radi se upravo o Optimi i to komentiramo. Osim toga dobro je primijećeno da Stojadin baš ne voli HR dionice. A kojega brokera ti preferiraš to želim znati? Isključivo zbog svojih investitorskih odluka.
-
https://optimtrader.com/hr/cjenik/ ja mislim da ti nisi dovoljno informiran. Pogledaj si detaljni cjenik. Ja samo kažem da to nije za mene i nikoga ne napadam.
-
naravno da su manji
Ma da: troškovi zbog neaktivnosti, naknada za povlačenje sredstava s brokerskog računa,.....nije to za mene
-
Da su troškovi trgovanja manji nego na domaćem TK mi ne zvuči baš uvjerljivo. To je trebao konkretizirati.
-
Roger, koka koja nosi zlatna jaja se ne kolje
-
-
-
-
https://direktno.hr/direkt/nove-im…emijeru-339412/ što nam govori struktura portfelja ministra? Da je nakon sloma burzi 2008. prestao baviti se TK (osim inside Luxime) jer je shvatio da to nije za njega. Vjerojatno ima paket HT-a od 69 komada, u KOEI je vjerojatno ušao po 1200 kn, BZJK zaglavio...smiješno
-
Tako je: Ante Samodol je bio posljednji Mohikanac. Ali ga je Slinić smaknuo i dao Todoriću Belje za jednu kunu.
-
Biti će još i gore: aktualni ministar financija apsolutno nekompetentan za donošenje bilo kojih propisa koji se tiču tržišta kapitala. HANFA pijun nekompetetnih političara - još od instalacije Todorića pa do danas ništa bitno nije se promijenilo na bolje. Samo se imena mijenjaju i rastu porezi tobože zbog nekakvog socijalnog mira