Display Morenego razmisljam danas dal ce mi propast pbz zaba, pa pogledao unicredit, i vidim lijepa divka od 6%, a intesa 7%
znam da je malo glupo uzet dionicu maticne kada imam zabu, ali divka mi je primamljiva
misljenja?
Ugase se 2 banke u SAD i vi gledate bankovni sektor.. to se još ništa ne zna i gdje će se preliti dalje.. Siguran sam kao da će u budućnosti padati kiša, tako sam siguran da će još koja banka domino efekt osjetiti gašenjem poslovanja. Evo i zašto... Kad predsjednik kaže da je sve u redu sa štednim polozima, odma znaš da nije u redu, jer nije uopće njegov red da priča o tome.. imaju oni tko se treba obratiti naciji po tom pitanju, a Đo je tu zbog mase i sljedećih izbora, a takva mu je retorika, za prosječnog glupog amerikanca, ili prosječnog glupog evropljana koji gleda u naprijed, u Ameriku..
Ti vaši konzervativni postoci 6% divka, 3.65% kta na koje ste ponosni su prizemno primamljivi, pa taktika tu neka.. kćer, mama i ostala rodbina je već uzela dio dok vi dođete na red..
Iz mog kuta gledišta ste smiješni, al stvarno, opisao sam otvoreno sve, nedostaje hrabrosti za sljedeći level i uzeti pravu lovu..
Možemo mi ovdje crnjačit koliko hoćemo. Činjenica je da bi ovakvi događaji u razdoblju prije 2008. bili veliki problem. U ova vremena to nije u stanju ni izazvati korekciju.