Ni u bunilu.
Spasioci iz Zadra izvukli brodolomce
www.057info.hr
Ni u bunilu.
pa nas sad plaše nekim ozonskim rupama
Ja sam mislio da to više nije problem. Sad je CO2 ...
Za sada mrkva.
Meni jučerašnja svijeća na Dow-u liči na neki rally.
Užas! Valjda ovi naši neće ukrast ideje.
nije problem niti podjeliti polog na iznose 95k pa u više dana ili banaka
Mislim da ima nešto i na tu temu u Poreznoj. Vjerojatno si tako još sumnjiviji.
Možda je vrijeme da se proširi naslov teme Utjecaj i posljedice rata u Ukrajini na tržišta kapitala
Slažem se za proxy. A svjetski/ne svjetski ...
Za sada je lokalizirano u Ukrajini. Može eskalirat, može se umirit. Nemam kristalnu kuglu ali gdje ima dima ima i vatre.
Nitko ne komentira izjavu prvog čovjeka britanske vojske, o potrebi pripreme za kopneni rat na tlu Europe
Evo jednog komentara tog događaja a i još par sitnica ...
Meni se čini da to ne ide na dobro. Samo se nadam da smo mi svoj dio bitke odradili 90-tih i da su sjećanja još dovoljno živa.
Ja si planiram kupit novu grafičku karticu. Vidim, bit će jeftino ...
Ima neka formula za izracun bogatstva ?
To je tek na postdiplomskom ...
A pazi ovog!
"Ljubo Jurčić: Bogatiji trebaju plaćati gorivo više, a siromašniji manje"
Nekako mi se činio normalan prije. ?!?!
Hvala. Pogledam. Treća.
Potaknut jednim nedavnim postom na LinkedIn.u o novcu u raznim bankama gdje se predlažu neke male banke i nedavnim razočaranjem da ni kod jedne banke koju koristim a i šire, nisam kreditno sposoban jer sam obrtnik paušalac pa mi je Porezna utvrdila godišnji dohodak od 45000 kn ( Hahahahahaha!!!!)
palo mi je na pamet da sve preselim u neku od tih "malih" koja bi me možda gledala malo drugačijim očima.
Imate kakav prijedlog?
Jedino obavezno je dobro Internet bankarstvo.
Auuu!! Ovo nisam dugo gledao.
Ne samo zbog danas. Ovo jako loše izgleda tehnički.
"Novak Đoković doživio je novi udarac koji bi mu mogao uništiti karijeru"
"putnici u međunarodnom prometu koji dolaze u SAD i dalje moraju predočiti dokaz da su cijepljeni protiv koronavirusa kako bi ušli u tu zemlju."
Imam je prijedlog. Neka odleti u Meksiko pa onda s ekipom noćna preko grane. To ide bez problema.
To je trenutno sve u fazi "moglo bi".
5 godina?
"Mate Rimac za Financial Times: Projekt robotaksija možda neće biti spreman još pet godina"
Nije li ono nedavno govorio da je to već gotova stvar? Ne mogu naći post na forumu.
A i u električnim autima nema kabela, pa ...
Kabeli su problem u benzincima i dizelašima pa onda treba prijeći na električne.
Tamo nema kabela?!?!?!
Ovo nije ni lako smislit ...