Ako širiš ovakvu negativu nije ni čudo da oko tebe obolijevaju.
Posts by Sheki
-
-
Tin, sjećaš se ovog 12.05.:
"Pa čini se da se jučerašnji prodavač nije baš usrećio....a i dionica se samo pravila da spava ...nešto se naglo probudila....no još uvijek čini se ima nevjernih Toma koji ne vjeruju da dionica vrijedi znatno više od sadašnjih 55 kn....ali očigledno ima sve više onih kojima je ovo povoljna kupovina i koji znaju što nas čeka nakon Q2."
I mog pitanja oko kupovine kad si rekao da ne možeš postati stanje iz knjige al da imaš novaca da bi sve pokupovao ovom koji prodaje. A ima i tvoj post u kojem govoriš da si na ovim razinama prodao 9000 kom.Hm. Bez ljutnje, al neke stvari su kontradikotrne.
-
Zezaš ili?
Datum utvrđivanja potpisa je 23.
ali prodaja traje da se preknjizi u skdd... tako da sam mislio ako se proda 22. Ili 23. da to jos nece bit proknjizeno u skdd pa ce se i tada moc ubrati dividenda
Bez ljutnje, al Parica stavi link u kojem sve piše i ti ponovo pitaš, pa gledam jel zezaš ili imaš neke druge namjere. Evo jednostavnije:
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36216 -
hvala svima, znaci moze se prodati 22. u ponedjeljak i pokupiti dividendu jer ce u skdd biti vidljivo vlasnistvo jos
Zezaš ili?
-
Jel ima netko odgovor kako je najbolje eure vratiti na devizni (najsigurnije i najjeftinije)? I da li je netko probao vraćanje sa bitstampa?
-
Mogucnosti su razne, kupili ste na bankomatu prije xy godina i niste sacuvali racun, dao Vam je neko bitcoin davnih dana i te osobe ni nema vise niti imate bilo kakav ugovor. Nisu samo exchangevi put do bitcoina, a kamoli da je tada nekada davno iko razmisljao o porezima i slicno.
Mislila sam posto ste ovdje vec dugo i profesionalci ste
, da bas necu morati u detalje, jer stvarno nacini za doci do bitcoina su razni i situacije su razne i sada a kamoli nekada, kad su se pice placale sa njim. Uglavnom imas ga i ne mozes dokazati pa evo znaci jedino sto sam ovdje procitala je da je porez na imovinu kojoj ne mozes dokazati porijeklo 60%. Porezna nije odgovorila na milijun situacija koje su moguce pri trgovini kripto valutama. Ali niko nije lud da plati 60% poreza na nesto sto tada nekada nije ni trebalo biti oporezovano i nije tada bio duzan niti imati dokaz o kupnji. To je isto kao da sam 2012 kupila par dolara u mjenjacnici i bacila sam racun jer who cares. i sad cuvala ja te dolare do danas, a danas je druga situacija. Tada nisam bila duzna nista, zasto danas nesto moram. Kao da je ovo nemoguca situacija i kao da nema ljudi koji imaju ovakve situacije.
Prebaci na neku mjenjačnicu koja ima visu, naruči karticu i u shopping
Nego, jel ima netko savjet za najbolji (najjeftiniji) put za vraćanje eura na račun. Inače sam išao Sepom na bitstamp ili na Binance direktno i tamo mijenjao u btc. Mogao bi nazad sa bitstampa al do sada nisam probao pa me zanima da li netko ima iskustva. Koliko znam sa Binance-a se ne može direktno euro poslati na devizni (nisam još pokušavao).
-
nema onog danas sa nalogom?!
zaspao je danas
Bio je na pregledu kod doktora jutros
-
Možda je nekad znao čitat pa je zaboravio i treba ga potaknut da se sjeti. Ova metoda mailom očito ne funkcionira. Treba vremena da se usvoje nove metode komunikacije
-
Ne znaju ljudi čitat, čovjek postavio dva pitanja a ovi odgovaraju na ono što nije uopće bilo pitano. Zato je jedino ispravno da čovjeka pitaš oči u oči i provjeriš da li zna čitat
, tako jedino možeš dobiti odgovor. Jer što ako čovjek stvarno nikad nije naučio čitati? Zapravo ne vidi pitanja. Prvo to moraš provjerit.
-
Dakle u 9:28 daje sve po 6:30 a onda u 6:29 iznenada prosvijetljenje i neda ispod 6,50? Ajde, sve je moguće.
to ne piše, piše nešto sasvim drugo, odustajanjem od 6,30 ohrabruje druge da je 6,5 dobra cijena na kojoj on izlazi, nije baš jednako izaći s 10 ili 100, 200k komada, a gdje nam je Ane naša nestala iz teme
Slažem se kolega s vama, al isto tako (obzirom da se to ponavlja i na drugim izdanjima) onaj tko to radi ima žešćih problema. Može i zaradit na taj način (iako sumnjam) i reć nek baljezgaju oni po forumu ja sam stavio lovu u džep i to mu nitko ne može osporit, al valjda je važan i način. Reći ćete vjerojatno da smo svi tu da zaradimo, al po meni je još bitnije kako. Zato sam spomenuo modnog mačka. Ipak, nemam namjeru moralizirati jer još uvijek vrijedi stara dobra alanfordofska Glup si koliko si glup.
-
Svaka budala ima svoje zadovoljstvo
. Burzovni modni mačak. Voli se pokazivat.
-
Aaa, pa gdje god ima malo mesa psi navale, a ostaju kosti gdje nema ozbiljnog gospodara
-
Pamtim one sretne dane kad su mirovinci bili posr.... na Valamaru jer su morali kupovati i da bi mogli kupit ozbiljnije količine morali su dignuti cijenu. Tko je da je rušio i prodavao želim mu da gleda 80 kn na gledalici.
-
To se kod nas ne može dogoditi jer će se prodavati iznad 50 kn da se utrži kupljeno do 45 kn.
-
Mislim da ćemo ipak vidjet promjene na skrbničkom u PBZ-u jer je bilo primirje neko vrijeme. No dobro. I ja sam slično razmišljao. Mislio sam opalit na 45 kad se naglo spustilo ispod 50 onih 16 000 komada al se vidjelo nakon nekog vremena da tu ima puno više komada. Dobro da nisam.
-
Ovo ti je odlicna ideja . Samo, ima jedan problem, a to je skoro 80 tis dionica koje su prodane prosjecno po 44 kn malim burek majstorima sa zse , kakvih smo svi mi, I svi mi bi rado te svoje dione prodali po 44 nekom vecem optimistu od nas, sad kad je jasno da amo se zahebali
Što je dobro, zapravo vrlo dobro, jer već sada vidimo kako je dionica koja je bila gotovo mrtva, sa samo 100000 dionica puštenih sa lanca postala izrazito likvidna.
Meni ovo ne izgleda kao "normalna" prodaja, a pad indexa se koristi. Pratim dugo imam par tisućica. Vidjet ćemo uskoro koliko pajdo još ima pa ćemo bit pametniji. A kad krene cijena gore ako se pojavi kupac ne treba prodavat, možda se to očekuje. Šta mislite? Znam kad je cijena išla gore nisi se mogao postavit na bid da ne budeš preskočen.
-
Skoro 1.2 mil.kn prometa na Dalekovodu, a nema komentara
Dakle, da probijem led:
1) Netko (vjerojatno fond koji je kupovao ispod 6 kn) je školski napucao cijenu preko 8 kn, što nije bilo tko zna otkad
2) Iskrcao preko 100 000 komada iznad 8 kn
3) Više nema potrebu održavati takvu cijenu i sada je propad neminovan, a vidimo da se već i događa
4) Tko je kupio iznad 8 kn više sreće drugi put, a sada u smanjivanje prosjeka
Moram priznat da mi nije jasno jer sam ja stavljao nekoliko većih naloga na ask. Čini mi se da ih je netko iskoristio za rušenje. Vidjet ćemo.
-
Nemojte me samo nasmijavati da netko tko je nešto platio po10kn da neće sad jeftinije prodavati. Itekako hoće, svjedočim takvim stvarima 17g koliko sam na burzi.
Pa hoće naravno, onaj koji radi sa tuđim $$$, ali ako radi sa svojim i od svoje ekipe teško
To sam i napisao, al me admin prebacio u Svaštaru; tiče se DLKV; pogledajte situaciju od lipnja 2015. pa sve do listopada 2016. kako su tekli prometi i cijena.
-
Nemojte me samo nasmijavati da netko tko je nešto platio po10kn da neće sad jeftinije prodavati. Itekako hoće, svjedočim takvim stvarima 17g koliko sam na burzi.
Hoće, rođacima.
-
Kako se nebi isplatilo....pajde od kojih su kupovali prije koju godinu več su ih odavno obeštetili......
pa jel smiju oni to tako, a Hanfa? ona valjda samo prati Opte
Kako ne? Hanfa prati dal je sve regularno, a ovdje nema ništa neregularno, tako se to kod nas radi