Zato sam tada i rekao da me ovaj na 45 ne plaši, jer mi se činilo da to nije sve.
Posts by Sheki
-
-
Vlasnik/nositelj računa/Suovlaštenik/imatelj VP Stanje [%] Vrsta računa 1. TANKERSKA PLOVIDBA D.D. (44952903763) 4.454.994 51,01 Osnovni račun 2. ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF - KATEGORIJA B (99318944138) 839.000 9,61 Skrb. račun 3. OTP BANKA D.D. (52508873833)/ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B (37688683890) 808.000 9,25 Skrb. račun 4. ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE B (53009692506) 752.036 8,61 Skrb. račun 5. ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND (95104905487) 372.103 4,26 Skrb. račun 6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 261.065 2,99 Skrb. račun 7. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. (02535697732)/ZAVAROVALNICA TRIGLAV D.D. (80149195768) 170.600 1,95 Skrb. račun 8. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. (02535697732) 153.077 1,75 Skrb. račun 9. ADDIKO BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE A (73608771116) 48.653 0,56 Skrb. račun 10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 46.000 0,53 Skrb. račun Ukupno: 7.905.528 90,52 Pređe li 46000 kom znači da je vjerojatno netko iz top 10...ne bi se začudio da je trezor dogovorio neku kupnju....mislim da su tu mali kupili manju količinu.
Zašto nisu dogovorili blok, kako ovo može bit dogovoreno?
-
Ja sam nadokupio u ovom padu, jer mi se čini kao dobra prilika.
Netko izlazi ovdje i ulazi u ATPL, ali dugoročno će se vidjeti kuda
koji brod plovi
Tako izgleda, al ne bi rekao.
-
Kad sam iznad 50 kn stavljao naloge na bid stalno me preskakalo, onda se malo melo po asku pa istresalo. Tin bi trebao znati tko je kupovao po 53 i 54 kn s par velikih naloga (cca 1000 kom.). Znam da ne može ovdje napisati, al je tada rekao da ima novaca da bi pomeo velikog (kad je cijena spuštena). E sad...
-
Od 50 do 54 je bila ista igra, pa je srušena ispod 50 i stajao je veliki nalog na asku od 46 na gore (bilo je zadnje koliko se sjećam cca 16 000 kom., onda je dio odnešen). Neka me ispravi netko ako griješim.
-
To isto se radilo na cijeni od 53 kn do 50 kn. Kad je prestalo postavljanje naloga iznad 50 kn i stajalo neko vrijeme uslijedilo je "pokazivanje mišića" pa spuštanje do 40 kn. Pustimo čovjeka da vidimo dokle će, ne treba brzat.
-
Ne bih se tome čak ni previše čudio. Bar teoretski to ne bi trebala biti zadaća trezora, ali kod nas je nažalost sve moguće
očito su u điru delistiranja s burze, pa ne bih ni to isključio kao jednu od mogućnosti zabijanja prosjeka, nitko više ne želi male u vlasništvu, kao da su im oni krivi što su nesposobni profitabilno voditi kompanije, pa moraju još i male počistiti što jeftinije, jadna burza, zakoni i regulator
A kad bi se mi ovdje dogovorili da pokupimo sve do 60 onda bi to bilo protuzakonito, brzo bi reagirao regulator. Zadnji put se takvo stiskanje i delistiranje dogodilo na jednoj drugoj dionici pa je nas nekoliko u liftu poznati Zg odvjetnik pitao da li ćemo ga tući? Kada sam to i još neke stvari iz neformalnog razgovora prenio na nekom drugom forumu a još jedan kolega koji je bio na skupštini potvrdio Admin je brisao. Onda sam se odjavio i nisam više pisao na forumu.
-
A kad trezor misli kupovat? Na 35? 25?
mislim da oni mogu slobodno trgovati, znači k/p te ne bi bilo iznenađujuće da oni i stiskaju dolje
Evo, ja namirujem razliku ovome na 44,40 do 45 kn koliko god kupi.
-
Baš nevjerojatno, ne znam jel ekipa nije skužila da je 50 mil jednokratnih rashoda ili o čemu se radi..
Obzirom na agresivnu prodaju tko zna..
Ma netko pogleda RDG ---dobit ili gubitak i lupa.
Ja bi rekao da zna zašto lupa, isto kao i ask na TPNG-u, al vrč ide na vodu dok se ne razbije.
-
Tin, tko je pokupio 8 tisuća i nešto komada do ili po 56 kn pred cca mjesec ili nešto malo više dana?
Kolega zadnji put kad sam spomenuo knjigu dioničara ADMIN me isključio tako da sorry.
Mogu vam reći samo jedno da nisam kupio SAPN prije 14 dana kupio bi od ovoga što prodaje na 45 sve što mogu.
Hvala kolega, ne brine me ovaj na 45
-
Tin, tko je pokupio 8 tisuća i nešto komada do ili po 56 kn pred cca mjesec ili nešto malo više dana?
-
Blokada računa zbog neplaćene komunalane naknade
-
Ameri dolje 200 bodova.
Oštro down
Završili su sa minusom od 0,56 posto... Kakav oštro down... Šta se tu sve može pročitati
Mislila je na futurese
-
Mada danas nekako prazno u Lencu, jedan brod samo, ako sam dobro vidio iz auta.
Prazno je od vikenda, išao sam vidjet kad je kolega stavio onu fotku gdje je pun. I stvarno je bio prošli tjedan.
-
Ako sam dobro shvatio pjesnika ovdje , ako kreso kupi 2000 komada onda je to investitor , al ako ja i slični kupim 2000 komada onda sam kokosar ?
Denobeno jučer potkraj radnog vremena kupio dionice u količini koja potakne ostale na ulazak i dizanje cijene. Umjesto da o tome šuti i pusti da ostali svojim kapitalom odrade daljnji rast cijene njegovih dionica i potom im proda na nekoj barem malo višoj razini, on svoju kupnju objavi (jer mu je došlo) i time ohladi sve upravo motivirane ostale ulagače.
Ma bravo denobeno! Tak se to (ne) radi.
Ipak, svaka mu čast na iskrenosti.
A možda je nešto drugo, pa se po toj logici ipak to tako radi (možda bi još kupovao)... -
Jel to 11,5 danas do kraja dana
?
-
Naim, nit je u-glavnom, nit je povijest nit je većina. Ajd pripazite malo što pišete...
-
Šteta za tečajne razlike
-
Obzirom da su svi doma i surfaju i telefoniraju nemilo - solidni.
Jedino me brine situacija sa poslovnim korisnicima.
U 1q vjerovatno nitko nije otkazivao, a opet internet je nesto kao i hrana danas bez toga ne mozes kao poslovni korisnik i nesto je sta ces zadnje ugasit sad jedino je pitanje smanjenje usluge i racionaliziranja troskova za prvu ruku, a poslje ovisno o stecajevima i ukidanje.
Sta se tice gradjana optima ima tu jednu manu da je vjerovatno dobar dio ugovora bez ugovorne obveze barem su to nudili u zadnju godinu dana po povoljnoj cijeni mozda i jos prije ne znam kad je ta praksa bas uhvatila trend pa s te strane ima veci rizik nagle promjene korisnika jer nema ugovora koji te veze pa jednostavno se mozes prilagodit situaciji, drugo pitanje je i koliko optima ima korisnika apartmana koji u ovoj krizi mozda odluce otkazat uslugu ovisno o ocekivanju sezone, medjutim to nista se nece vidit do 2q, osim ako netko nema inside info, to bi sve bili realni rizici da kupujes dionicu radi poslovanja, medjutim kupujes je radi prodaje pa onda i drugacije gledas na to, jedino mozes postavit pitanje kako bi potencijalni kupac to mogao gledati kroz neki buduci ocekivani cash flow i koliko to zeli platit sigurno ce bazu podataka korisnika dobro procesljat da vidi sve rizike, a mi to ne mozemo znat
Otkazivalo se nije, al je velikim poslovnim korisnicima (pogotovo turizam) omogućeno da ne plaćaju mjesečne troškove kako ne bi otkazivali ugovore.
-
Kolege, kao voditelj foruma reagirao sam na članak i dobio stav HAKOM-a da je članak lažan i da spomenuta odluka nema veze s prodajom Optime, odnosno da je ista zapravo pozitivna u tom kontekstu. Svjesni su lažnih konotacija članka i sa svoje strane će pokrenuti odgovarajuće prijave, a mi smo dobili poziv kao zajednica da dostavimo i pisanim putem prigovor koji bi služio kao polazišna točka. Ukoliko imamo nekoga od pravnika zamolio bih ga savjet preko privatne poruke kako što bolje sastaviti takav prigovor pravničkim žargonom.
Možda je ovo dobra prilika i škola za ubuduće kako ovakvim stvarima stati na kraj..
Svaka čast, kapa do poda.
Nažalost nisam pravnik.