1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sheki
    • March 1, 2022 at 10:51 AM
    Quote from Moller

Sheki,

najgore je kada te onaj jači namlati s tvojom donešenom palicom ko vola u kupusu i onda ga još uoči Mamić i kaže, ovaj može u BBB

Zato ne na silu silom :)

• Sheki
    • March 1, 2022 at 10:36 AM

Skoro 20 godina na našoj burzi gledam jednu te istu priču kako se ponavlja i uvijek me podsjeti na djetinjstvo :)

Kad smo bili klinci nije bilo puno travnatih nogometnih igrališta, sve neke bare i kaljuže. Kad bi se oni intelignetni potrudili i pronašli neki dobar travnjak, ustali se ranije i zauzeli ga, uvijek bi se sat, dva kasnije pojavila neka ekipa snagatora koja bi istjerala ovu prvu ekipu. Ova druga banda najčešće ne zna ni igrat nogomet, obično piju, pljuju urlaju i rado bi maltretirali (zato mama i tata tu ne pomažu, nema smisla zvati mamu i tatu, jer dok to napravite ovi nestanu). E sad, savjet mladim ulagačima: smireno povlačenje, pronađite dobru palicu-polugu (nemojte da vas izda :)) i onda povratak na teren. Nikad se budali nemojte suprotstavljat i trošit energiju na prepirku s njim. Ako je dobar teren i naiđu budale, povlačenje, prebrojavanje palica i natrag kad je vrijeme. Uzmite u obzir da se ni ovi ne mogu vječno vraćat i maltretirat ako nemaju snage. Zato taktika postepenog prebijanja čini čuda. I budala shvati nakon nekog vremena, kad već nije mogao odmah na početku :)

• Sheki
    • March 1, 2022 at 10:06 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Marin83

Naravno, ja sam očekivao 500kn i zatvaranje danas na 470kn, ali ovo :D

Netko je napisao u petak smo na 500. Ja kažem na 400.

Ja kažem u redu :)

• Sheki
    • March 1, 2022 at 9:46 AM
    Quote from Milijarder

Ne mogu vjerovati da se i dalje ekipa istresa po bidu, u ovakvoj situaciji.

Zaista smo jadno tržište. :(

Bit će da ste mladi kolega :) . Mrcvarenje je kod nas pravilo. Predlažem tužbu međunarodnom sudu za ratne zločine radi mrcvarenja dionice :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sheki
    • February 26, 2022 at 3:37 PM
    Quote from vlad1111

vi još o dionicama? Jutros ispred mene ljudi kupovali po 100-tinjak konzervi...

sori na oftopiku...

Čije su konzerve, da znamo kupit dionice :) ?

• Sheki
    • February 24, 2022 at 3:30 PM
    Quote from Moller

meni je konda i kaciga već malo napukla, ali do mitkkovih 350 samo preko mene puna na 370 :)

Znači kolega da sad više niste likvidni :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • February 24, 2022 at 3:26 PM
    Quote from tiko1
    Quote from Roki

Evo malo utjehe od strane Došena, naravno da neće otvoreno reći kakva je točno situacija međutim već danima ponavlja da je proizvodnja u rusiji totalno zatvoren krug i da restrikcije neće imati utjecaja na to. Pretpostavljam da on ipak mora malo paziti šta priča ali sigurno neće ekstremno uljepšavati stvari. I dalje držim da je veći problem nedostatak poluvodiča. Treba imati na umu da ADPL i dalje posluje u plusu uz sve nevolje koje su ga zadesile od korone pa do 31.12.2021. Izvješće za Q1 će biti jako bitno i biti će jako dobar pokazatelj trenutne situacije u kompaniji.

https://www.glasistre.hr/gospodarstvo/a…slovanje-779031

mislim da će izvješće biti loše za q1 jer su slovenci rade u jednoj smjeni mozda ukinu i cilu tvornicu a Zagrebačke tvornice prate nju i sagrađene su za radi nje.

Da, ne izgleda dobro:
    https://www.acea.auto/pc-registratio…n-january-2022/

Ipak, što se mene tiče ne znači da treba prodavati po ovim cijenama. Kažem, što se mene tiče.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • February 24, 2022 at 1:38 PM
    Quote from havi

Poslije kise , dolazi sunce, uvijek bilo i bit ce.

Jedini problem je kaj ne znamo kad ce prestat padat .

A šta bi se onda oko toga sekirao, prestat će kad prestane, na to i onako ne možeš utjecat :).

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • February 24, 2022 at 1:18 PM
    Quote from link777
    Quote from Sheki

Čekajte kolega, koliko ja shvaćam vi od Agrokora nemate dionicu jer je rizično, a kažete da ste prodali prije neki dan. Ne kužim.

Kolega, čitajte s razumijevanjem.

Prvo pročitajte moju objavu od 14 02 .2022.

Nakon toga proučite značenje sistemskog rizika.

Kolega, polako s izjavama, reagirao sam na ono "bilo je pametnih", "sistemski rizik se ostvario pa imamo finu korekciju". Samo sam htio reći da na ovoj dionici ne možete to tako predvidjeti kako ste vi predvidjeli. To je moje mišljenje, ne moram biti u pravu, ali reagiram kad se ljudi ovako postave kao da sve znaju. Pogotovo na ovoj dionici. Ako ja npr. stavim 100 k kom. na kupnju na 12 kn jel mislite ili još bolje jel znate da će me na ovoj dionici netko poklopiti ili ćemo završiti dan u pozitivi?

• Sheki
    • February 24, 2022 at 12:39 PM
    Quote from link777
    Quote from Marin83

Najeo se i ja VLEN jutros, jeftinija dionica od jednog bureka, pa reko zašto ne:)

Sad mi se podriguje, a dicu prvo što nauče je da ne jedu papir...

Kao što sam i rekao, pa je bilo pametnih...sistemski rizik se ostvario pa imamo finu korekciju.

Imali ste problem s Agrokorom pa pandemija i evo sad rat.

Šteta za dionicu. Prodao prije par dana, sad promatram.

Čekajte kolega, koliko ja shvaćam vi od Agrokora nemate dionicu jer je rizično, a kažete da ste prodali prije neki dan. Ne kužim.

• Sheki
    • February 23, 2022 at 3:13 PM
    Quote from Moller
    Quote from Sheki

Samo nek konobari nose :) , što duže to bolje.

pa prekjučer su nutkali, ali veli Mujo, ne hvala, kada neće nitko, neću ni ja više, a bilo je valjda previše vruće, pa se čekalo da se malo ohladi ^^

Alal mu vera, ima Mujo pravo, treba polako, malo piješ malo jedeš i uživaš. Ne valja ništa na brzinu i puno, pogotovo kad je meza dobra :)

• Sheki
    • February 23, 2022 at 3:05 PM
    Quote from Moller
    Quote from Mrcash

jedino što ubija rast je to što nema pravih ulagaca , tipa nekog fonda. A njih nema jer dionica nije dividendna. E sad , ako se to promjeni , onda imamo zlatni okean i na zse , a što to znači možemo vidjeti na primjeru originala .

čim dođu Šveđani, mi ćemo se maknuti, rekao bi Mujo

a ovdje bi rekli, mi ćemo im se pridružiti,

do tada uživajmo u švedskom stolu, uzmeš kada hoćeš i koliko hoćeš

Samo nek konobari nose :) , što duže to bolje.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sheki
    • February 19, 2022 at 12:43 AM
    Quote from Kadisibil91

Ježina, znam da ovo čitaš , poruči gazdi slobodno kako ljudi dišu, što eventualnim korisnicima izbaci kada guglaju Optima, Telemach i bilo koji forum počevši od ovog na dalje.A još nije ni počelo ...pa Vi kupujte šatro po 4 EBITDA i imajte svoje mazohiste unutra.

Čitanje 5, čitanje s razumijevanjem sjedi jedan. Nači pa se javi kad naučiš.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sheki
    • February 18, 2022 at 10:24 AM
    Quote from Backdraft

Nego jel itko dosao do racunice da dobijemo oko 15?

Na toliko sam htio uzeti audi a5 oa da li da zovem zubaka ili ne?

Neće bit za Zubaka, al će bit za zubara ;)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • February 16, 2022 at 11:21 AM
    Quote from Moller
    Quote from JosefBeuys

Na Spanu čini se da okreće vjetar. Popunili gap, ojačala kupnja, čekamo izvješće.

osjeti se malo i na drugim izdanjima, ali za sada djeluje kao mala pijavica što usisava, nadajmo se da će tri marčane bure odnijeti sve pred sobom i preokrenuti stvar u našu korist

Za sada, veliki investitori na najznačajnijoj burzi na ovim prostorima, zadovoljno rokčući klopaju burek kojeg su zaradili i masnim papirom brišu bradu. Dok ne pojedu i ne nastane potreba za novim burekom nema pomaka.

• Sheki
    • February 14, 2022 at 3:21 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Sheki

Zlo i naopako :) Ja obrnuto, malo mezio. Vidjet ćemo.

Najeo se i ja VLEN jutros, jeftinija dionica od jednog bureka, pa reko zašto ne:)

Sad mi se podriguje, a dicu prvo što nauče je da ne jedu papir...

A nije ni čudo kad cijena bureku raste, a dionici stoji. Možda bi ovi što prodaju bureke mogli počet kupovat dionice :)

• Sheki
    • February 14, 2022 at 2:49 PM
    Quote from Marin83
    Quote from link777

Dok se situacija ne smiri ne kupujem, a prodaja je postala opcija. :rolleyes:

Sve naopako ^^

Zlo i naopako :) Ja obrnuto, malo mezio. Vidjet ćemo.

• Sheki
    • February 9, 2022 at 3:00 PM
    Quote from accountant
    Quote from Sheki

Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?

a zašto svi se zamaraju s time? pa i Vi?

1/ što ako se isplati dividenda - dio ide državi, cijena dionice uz ovakvu nelikvidnost može porasti nakon objave i onda pada nakon isplate

2/ ako ne bude isplate imamo perspektivnu 2022. godinu (poslovi se već množe) i, pod pretpostavkom da ne rade s minusom radi Turske, cijena dionice raste

dakle u prvom slučaju ispušili smo dio koji ide državi

drugi slučaj je najvjerojatniji jer tek treba vidjeti efekte rasta cijene sirovina (željezo, čelik) i kako će se to odraziti na dobit tj. koji dio će Lenac uspjeti prevaliti na kupce

Display More

Ma pitao sam se da li ovo objedinjavanje ima s tim veze. Svakakve gluposti čovjeku padaju na pamet. U ovoj našoj žabokrečini sam se toliko puta opekao pa razmatram sve opcije (i pozitivne i negativne). Postoji samo nekoliko dionica ovdje koje kupujem i ne gledam trenutnu cijenu. Za Vlen bi primjenio istu metodu bez razmišljanja ali mi fali nekoliko elemenata koji bi dali sigurnost da nećemo gledati opet neku varijantu već viđenog. Nije vlasnik našeg roda dika, al ni napolitanac mi ne ulijeva povjerenje (bez generalizacije i da se ne bi netko uvrijedio).

• Sheki
    • February 9, 2022 at 2:01 PM

Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?

• Sheki
    • February 8, 2022 at 3:05 PM

Dionica za laganu mezu, osim kad se na stolu pojavi neki dobar komad mesa, onda se isplati uzet, a inače polako.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt