1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • July 5, 2022 at 9:37 AM
    Quote from Chuck
    Quote from LuisAlberto10

a što dobivaju sa kupnjom i ulaganjem u novi dok?

Talijani su Lencu uvalili svoj stari dok i tako će izvući svu lovu iz Rijeke u Italiju, a mali dioničari će ostati bez dividende. Pa vi napucavajte cijenu dionice i dižite vrijednost firme Talijanima. Ovaj i primjer Atlantske plovidbe su ogledni primjeri zašto ne treba ulagati u hrvatske dionice, već samo u stabilne strane firme koje i u recesiji isplaćuju redovnu dividendu.

Nemojte se uzrujavati, ništa ne napucavamo, samo kupujemo jer nikako da nam netko da jeftinije, pa moramo po asku. Iako mi se nekako čini da vi niste pravi Chuck Norris, on nikad ne bi ovako crnjačio.

• Sheki
    • June 30, 2022 at 11:32 AM
    Quote from Backdraft

Meni nikada bije bilo jasno zasto nekoga jeb. kako tko prodaje. Ako netko zeli prodati 100 000 komada i lupi po bidu, njegov je gubitak ne vas. Ako ste usli u dionicu jer vjerujete da dobro radi ni trenuti padovi vas ne bi trebali brinuti, druga je stvar ako ste usli na slijepo ocekujuci brzu dobit

To što sam pitao da mi onaj tko je prodao na taj način kaže (ako želi naravno) zašto je to tako napravio ne znači da me to jeb..

• Sheki
    • June 30, 2022 at 10:52 AM

Ako neki prodavač prati forum npr. ovaj što je iskrcao preko 6000 kom. u 10:46:19 da mi kaže zašto nije probao staviti tu količinu na 16 kn nego je prosuo po bid-u.

• Sheki
    • June 30, 2022 at 10:14 AM
    Quote from pikolito

jesam ja tu lud ili što?...odustaje se od isplate dividende, kapital ostaje u firmi, a netko prodaje dionicu na -17%. Pa da je ex dividend prodavala bi se na -10% :D :D :D

Kupuje se na minus 17, a prodaje se jer čovjek više ne može gledati ovakve gluposti. Zato sam i napisao ono prije. Govorim iz dugogodišnjeg iskustva :) , a ne mišljenja. Jedino što me brine na ovoj našoj zse je da nikad ne znam da li netko kupuje za nekog drugog kako bi delistirali neku dobru dionice. I to sam doživio par puta pa na to gledam.

• Sheki
    • June 30, 2022 at 10:04 AM

Mark, imam dosta ovih papirića i nemam namjeru prodavati, dapače, ali da je ovaj potez katastrofa za image firme po meni je. I da se kod naših firmi stalno ponavlja takva ili slična glupost ponavlja se. Žao mi je da je darac izgubio živce, naljutio se i prodao, jer ako sam u 20 g. na našoj zse nešto naučio, to je da ne treba ishitreno reagirati.

• Što smo danas tržili

• Sheki
    • June 17, 2022 at 1:55 PM

Ja sam nažalost prodao 241 kom. Nažalost, jer mi je hitno potreban novac.

Još je dosta ostalo, al više neće biti potrebe za prodajom.

• Sheki
    • June 8, 2022 at 10:04 AM
    Quote from Moller
    Quote from Marsovac

Stvarno još jedan Amer u Lencu. Tko bi rekao da će doći još jednu ove godine. Ja ne znam da li se ikada dogodilo da je ovoliko američkih brodova bilo u Lencu u jednoj godini.

do ove godine nije bilo ni rata u Ukrajini, što vi mislite da oni stvarno stalno remontiraju te brodove, to su redovne ophodnje Jadranom samo nema Abramoviča na ulazu pa je malo više prolazaka

Bitno da oni redovno plaćaju redovne ophodnje :)

• Sheki
    • May 26, 2022 at 11:24 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

ma ne stignem ja ni svoje dobitke pregledati :)

Kažem, već se počelo i na drugom forumu pisati, da ja , vi kolega i još par ljudi prijavljuje samo dobitke, a gubitke izostavi...ja ne volim da se insinuira da sam lažov, vjerovatno ne volite ni vi.... po nekima moramo biti u najboljem slučaju na nuli, sve drugo je laž.

I da nije prvi red do mora, ali možda ima nekih cca 150 metara zračne linije...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Onda ništa od iznajmljivanja balkona za utakmicu :) .
    Nego, čini mi se kako vidim da se plitko (od 13 - 16 m dubine) slabo riba lovi. Trebat će izgleda dublje zaronit. To je već za prave znalce. Stojte mi dobro Marine, malo se šalimo da ne bude dosadno na ovom našem brodu.

• Sheki
    • May 26, 2022 at 10:34 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Sheki

Ako se vidi s balkona u Crotonu, a ne vidi s balkona u Splitu, hoće li cijena rasti ili padati :) ?

Ja sam stavio košaru, čekam vas... cipli, špari, papline, šta god upadne dobro je...

Ma ko će to sitno čistit :). Marine, disprezirajte malo ulaganja, koliko znam danas je utakmica, a vi imate balkon... Šalim se malo dok traje ova bonaca. Slabo se po bonaci lovi...

• Sheki
    • May 26, 2022 at 10:27 AM

Ako se vidi s balkona u Crotonu, a ne vidi s balkona u Splitu, hoće li cijena rasti ili padati :) ?

• Sheki
    • May 26, 2022 at 9:45 AM
    Quote from Marin83
    Quote from RonJ

Može li netko pojasniti koji je razlog da šarafaju po Yumi u Splitu, a ne u Rijeci?

Yuma je izgleda išla ća, ne vidim je više sa balkona....

Išla bacit đir do Italije, ipak je gazda Talijan :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sheki
    • May 25, 2022 at 8:33 AM
    Quote from Sheriff

kad je atpl ispod dsx kupi. Kad je atpl iznad dsx prodaj.

Nema greske :)

Previše je skočila, ne možemo ju više uspoređivati. Sada uspoređujemo sa EGLE, a on je pao i formula za usporedbu je cijena u usd x 10/korijen iz 2 i dobijete realnu vrijednost ATPL u kunama. Ako je skuplje od toga ne kupujte :)

• Sheki
    • May 20, 2022 at 2:23 PM
    Quote from Marin83

Ne znam što se gurate kupiti preko 16kn, pričekajte crveni dan pa lijepo ispod 16kn kupujte...uhvatili ste se dividende ,pa preplatite dionicu (bez potrebe) taman za iznos dividende.

Pa kupujemo da ne bi vi kupili ispod cijene po kojoj ste prodali :) . Samo zato da vama napakostimo, nemamo drugog interesa :) .

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • May 6, 2022 at 9:11 AM
    Quote from miljenka5
    UK Apr. 2022 UK: Sales of Passenger cars in April decline 15.8% to 119.2 thousand
    France Apr. 2022 France: Sales of Passenger cars in April decline 22.6% to 108.7 thousand
    Spain Apr. 2022 Spain: Sales of Passenger cars in April decline 12.1% to 69.1 thousand
    Germany Apr. 2022 Germany: Sales of Passenger cars in April decline 21.5% to 180.3 thousand

Može neki link, jel imate za cijelu EU? Jel to znači oko 700 tis. za cijelu EU?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • May 5, 2022 at 3:58 PM
    Quote from verdi

102 000 kn pušinga na dlkv. na drugima sve zajedno ni približno toliko nisam popušio. više me boli prerani izlazak iz korf-a težak preko milje kn. kupio na 20 prodao na 80 i 60 a on otišao preko 300. svejedno je plus ali sve to zajedno nije bilo vrijedno truda. i što je najbitnije nikakve nove prilike ne vidim. tek za iduću godinu imam jedan zicer na stranoj burzi ali do tad tko živ tko mrtav.

Sjećam se toga, to su bili dani. Sjećam se kad ste pisali na cca 22, ja sam ulazio kasnije i izlazio kasnije iz KORF-a i VLHO-a. Bilo je preko 70% portfelja u njima.

• Sheki
    • May 5, 2022 at 8:43 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Sheki

Jel počistilo trejdere :) ?

Lako za njih, nego kome ćemo mi prodavat???

Možete meni, po 13,50 kn :)

• Sheki
    • May 4, 2022 at 3:48 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Sheki

Oni su neunistivi😂

Nek skrate ovo plaćanje poreza sa 2 godine na mjesec dana :)

• Sheki
    • May 4, 2022 at 2:51 PM

• Sheki
    • April 29, 2022 at 3:53 PM

Netko je držao prst na okidaču dok ne vidi izvještaj, svašta. Sad treba malo ohladit da ne poleti previše.

• Sheki
    • April 29, 2022 at 3:46 PM

Izašo nam Viki :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt