1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 29, 2023 at 9:57 AM
    Quote from mesetar

I što se onda misli da je ostalo Pivcima?

Mislim da su onaj dio od manje od 10.000 kom što su razdvojili, sad već sve prodali.

A onaj dio na novom računu bi mogli vjerojatno i ostaviti kad su ih već izdvajali posebno.

Tako da bi sad već moglo postati zanimljivo ovdje.

A more bit al ne mora da znači

• INGR (INGRA d.d.)

• Sheki
    • September 26, 2023 at 12:50 PM

Koliko se pokupi toliko novih stigne ili koliko novih stigne toliko se pokupi, vrag bi ga znao što je istina.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sheki
    • September 21, 2023 at 2:24 PM

Koliko je malih dioničara na zadnjoj skupštini okupio Vergilije tj. imao njihovu punomoć?

• Sheki
    • September 15, 2023 at 3:45 PM
    Quote from mesetar
    Quote from Sheki

Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug :) .

Bome su onda napravili posao, zadužili se za dionice a imaju novogradnje za platit.

A IB mogu prodati ali samo jeftinije nego su kupili.

Slušaj IB, nemoj sad zezat, liijepo smo se dogovorili, il ćeš kupit kako smo se dogovorili ili nema ništa od vraćanja duga, pa vidiš kao što si i sam rekao da nemamo za novogradnje platit, a kamoli za dug vraćat :).

• Sheki
    • September 15, 2023 at 2:03 PM
    Quote from mesetar

Zna li tko zašto bi on prodao sve i to po ovoj cijeni? Još ako je to kupio trezor ne znam koliko im je to bilo pametno, ili su morali.

Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug :) .

• Sheki
    • September 15, 2023 at 1:18 PM
    Quote from chief24
    Quote from D_artagnan

Budemo vidjeli kroz koji dan, tko je kupio/prodao 😉

Lako je zakljucit tko je prodao. Tocan iznos dionica u jednoj transakciji je broj dionica od Lonze. Tako da je Lonza izasao 100% iz AP

A znamo i tko je kupio ako je Sv. Vlaho prodao.

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 15, 2023 at 1:15 PM

Dujmoviću, pokloni to što si kupio meni, tebi je to ionako sića. Obećajem da neću prodati bar 5 god.

• Sheki
    • September 15, 2023 at 11:47 AM
    Quote from D_artagnan

Budemo vidjeli kroz koji dan, tko je kupio/prodao 😉

Bit će neki heretik, treba mu hitno dionice uvrstiti u index zabranjenih dionica, a njega virtualno spaliti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • September 15, 2023 at 8:23 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Junius

Da ne pričam napamet, znači nekih 2300kn...kolega ja vam trošim novac u stvarnom životu, kako kupujem i na burzi, da bude željeni proizvod što povoljniji. Naravno da imam ženu kraj sebe , koja stalno nešto i odmah zahtjeva, troškovi bi eksplodirali....ali sve ima svoje pluseve i minuse...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Junius ti si mi legenda, definitivno najsimpatičniji forumaš, za sve vodiš evidenciju, kako za transakcije na berzanu, tako i

za potrošnju na potrepštine, wc papir i slično..Jedino mi tvoja računica nije jasna, ako mjesečno trošiš 2000kn na hranu i

1000kn na gorivo i to ti je 10% prihoda, šta onda zarađuješ 30 000kn (4000€) mjesečno? Pa gdje ti radiš, ako se smije znati

i da li ti je Kolinda našla posao prije nego su joj Rusi oduzeli predsjednikovanje?

P.S. Admin, dugo nisam pisao, ali vratija sam se rehabilitiran, obećajem bit ću dobar :thumbup: :saint:

Display More

Ako ima 4000 eura mjesečno sigurno ne radi, jer da radi ne bi stigao toliko zaradit :)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:52 PM

Ma ja mislim da je to granatiranje Dubrovnika, to su neke zavjere sigurno...to treba poništit

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:42 PM

Jel može jedno prosipanje do 51 i nalog na asku na 51,20? Navikao sam se na taj tip trgovanja, pa me već počela hvatat panika.

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:18 PM

Ma bacaj Vlaho teret u more, ima ekipe s brzim gliserima koji će to pokupit, samo treba bacit preko palube. Šta je tebi sto, dvesto iljada više manje. Rokaj, ne razmišljaj previše, život je kratak :)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 12:23 PM
    Quote from Junius
    Quote from Sheki

Dobili po duhu svetom. Čemu čuđenje, pa firma uspješno radi preko 2000 g. (gdje još imate firmu "Since 0.g.", nikad gubitak, nikad prenošenje gubitka u iduću godinu) :)

Pa baš i nije tako, ovi pod nazivom SPC, posluju od 1920 godine...

Šalimo se malo dok nam burza ne živne, al ako baš hoćete točno onda nije kako sam napisao "Since 0 g.", al je neuobičajeno brzo došlo do otvaranja firme, u izvornom obliku nije trajalo ni 200g., al to je neka druga tema (da ne spamam)...a nazivi su nazivi...

• Sheki
    • September 14, 2023 at 11:50 AM
    Quote from josip100
    Quote from Moller

očito da misli jer je u dometu, izgleda je dobio ponudu od popova ili sve ili ništa, sada ćemo vidjeti da li će se realizirati nalog

Otkud popovima tolika lova?

Dobili po duhu svetom. Čemu čuđenje, pa firma uspješno radi preko 2000 g. (gdje još imate firmu "Since 0.g.", nikad gubitak, nikad prenošenje gubitka u iduću godinu) :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • September 13, 2023 at 2:17 PM
    Quote from KikiRiki

koji usran dan, sve pozicije mi rone :(

Dobar dan za smanjenje plaćanja poreza.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Sheki
    • September 12, 2023 at 11:40 AM

U svakom slučaju, ako se pokaže da se radi o nekom ozbiljnom razlogu za rast gđa. Hanfa treba privesti sve sudionike današnjeg trgovanja i utvrditi tko je imao povlaštene info, a tko nije ništa znao i bio zaveden i kupovao/prodavao pod impulsom dotičnih znalaca. Kako će odvojiti ove koji su znali od ovih labilnih i nevinih/zavedenih?

Predlažem srednjovjekovne metode jer se ostale do sada nisu pokazale učinkovitima.

• Sheki
    • September 12, 2023 at 11:20 AM
    Quote from Junius
    Quote from Paulie

Smatram da nije neki bitan razlog skoka, volumen je iznimno malen. Vjerojatno se samo radi o plitkoj ponudi na redovnoj dionici. ADRS je skočio 36% na prometu manjem od 80.000 eura, smiješno.

Nitko nije primijetio da i MAIS-a raste. Nešto se događa...

Ja sam primjetio i baš si mislim da potrošim 95,6 eura pa da preskoči MAIS LPLH.

• Sheki
    • September 12, 2023 at 11:14 AM
    Quote from Paulie
    Quote from TwinSpark18

Što se događa s Adrisom?

Ne znam, ali ne pada mi napamet dokupiti po ovoj cijeni. +36% skok ADRS, fundamentalno ne može tako skočit, pogotovo čudno što je dionica inače mrtvilo. Da nisu kupili Savu ili nešto, čekamo obavijest...

Čekamo obavijest da se netko napio, a kad se cijena vrati natrag da se otrijeznio :) .
    To su najčešći motivi ovakvog trgovanja na našoj burzi (kad su skok cijene i promet ovakvi). Ostalo bi trebalo bit kažnjivo.

• Sheki
    • September 12, 2023 at 11:09 AM

Možda majstor sa dvije dionice diže cijenu na ADRS a prodaje ADRS2? Mislim, kad već nagađamo :) .

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 11, 2023 at 2:48 PM
    Quote from Damir1952
    Quote from Damir1952

Vidite ćemu služi MM. Pogubio se kad ga je na 54€ poklopilo na bidu a, nema ga ni na asku bome se 15 min razmišljao

Još kad mu po "tamburi" netko opali na 53€ onda bude frka! :D

Stresan je to posao, nikad ne znaš odakle vreba opasnost. Najbolje da sam tuče po ask-u i bid-u, onda nema iznenađenja :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt