1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sheki
    • October 17, 2023 at 3:18 PM
    Quote from Laudator

Što se mene tiće mene tek na 75€ mogu probuditi iz zimskog sna. Mojih 1.800 komada neće jeftino dobiti. Nadam se da i ostali misle jednako.

Šta mislite, ako im je dobra bila cijena u dokapu po 53,5, zašto sada ne pokupe ovih 11k serviranih na tanjuru?

Oni jedu samo iz tuđih tanjura.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Sheki
    • October 10, 2023 at 10:10 AM
    Quote from zlocesti

Suviše su male količine.

Al' reći ću vam i ovo.

Nikada nisam uspjela kupiti kodt po bidu.

Ili me nalog preskoči, ili nema trgovanja, pa zaključim da ja mogu čekati do sudnjeg dana 🤔

Šta fali po asku po 680? Ako je kupnja dugoročna.

• Sheki
    • October 6, 2023 at 12:01 PM
    Quote from pikolito

Sad sam tek vidio ovo kaj je izjavio Pavić:

Iako Tankerska iskazuje načelni interes za preuzimanje hrvatskih brodara, čelni čovjek zadarske tvrtke Mario Pavić zasad odbacuje spekulacije o operaciji preuzimanja Atlantske plovidbe.

Ovo je isti izjavio nakon kupnje prvog paketa tuho:

"Iz "Tankerske" su pojasnili da kupnjom 24,53 posto dionica "Turisthotela" nisu željeli prijeći prag od 25 posto jer bi u tom slučaju trebalo dati javnu ponudu, pa će preostali dioničari, žele li prodati svoje udjele, morati pronaći nekog drugog kupca ili čekati eventualnu javnu ponudu brodara u budućnosti."

Ljudske vrijednosti su kod dotičnog teška apstrakcija. Čovjek jednostavno s tim nema doticaj.

• Sheki
    • October 4, 2023 at 2:32 PM
    Quote from LeoNT
    Quote from LeoNT

Ja poslao danas mail u ATPL cisto da pitam hoce li se i kada znati ovaj info.

Ako je recimo iza njega IB. Onda je vec presao 20%

Odgovor:

"Cijenjeni gospodine ...,

sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala (čl.482. i čl. 483.) svaka pravna ili fizička osoba koja prijeđe 5% vlasništva dužna je o tome obavijestiti izdavatelja i regulatornu agenciju. Budući da još nemamo saznanja, vjerujem kako će isti postupiti sukladno odredbama i da će informacija pravovremeno biti dostupna investitorima."

Kao da si crkvi poslao mail, ovi isto vjeruju :) .
    Pouzdaniji je forum, jer ako je prešao a vidi da se na forumu priča stići će obavijest za sat, dva, a ako nije onda ništa. Tako da ćemo uskoro znati :) .

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 29, 2023 at 9:57 AM
    Quote from mesetar

I što se onda misli da je ostalo Pivcima?

Mislim da su onaj dio od manje od 10.000 kom što su razdvojili, sad već sve prodali.

A onaj dio na novom računu bi mogli vjerojatno i ostaviti kad su ih već izdvajali posebno.

Tako da bi sad već moglo postati zanimljivo ovdje.

A more bit al ne mora da znači

• INGR (INGRA d.d.)

• Sheki
    • September 26, 2023 at 12:50 PM

Koliko se pokupi toliko novih stigne ili koliko novih stigne toliko se pokupi, vrag bi ga znao što je istina.

• Sheki
    • September 21, 2023 at 2:24 PM

Koliko je malih dioničara na zadnjoj skupštini okupio Vergilije tj. imao njihovu punomoć?

• Sheki
    • September 15, 2023 at 3:45 PM
    Quote from mesetar
    Quote from Sheki

Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug :) .

Bome su onda napravili posao, zadužili se za dionice a imaju novogradnje za platit.

A IB mogu prodati ali samo jeftinije nego su kupili.

Slušaj IB, nemoj sad zezat, liijepo smo se dogovorili, il ćeš kupit kako smo se dogovorili ili nema ništa od vraćanja duga, pa vidiš kao što si i sam rekao da nemamo za novogradnje platit, a kamoli za dug vraćat :).

• Sheki
    • September 15, 2023 at 2:03 PM
    Quote from mesetar

Zna li tko zašto bi on prodao sve i to po ovoj cijeni? Još ako je to kupio trezor ne znam koliko im je to bilo pametno, ili su morali.

Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug :) .

• Sheki
    • September 15, 2023 at 1:18 PM
    Quote from chief24
    Quote from D_artagnan

Budemo vidjeli kroz koji dan, tko je kupio/prodao 😉

Lako je zakljucit tko je prodao. Tocan iznos dionica u jednoj transakciji je broj dionica od Lonze. Tako da je Lonza izasao 100% iz AP

A znamo i tko je kupio ako je Sv. Vlaho prodao.

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 15, 2023 at 1:15 PM

Dujmoviću, pokloni to što si kupio meni, tebi je to ionako sića. Obećajem da neću prodati bar 5 god.

• Sheki
    • September 15, 2023 at 11:47 AM
    Quote from D_artagnan

Budemo vidjeli kroz koji dan, tko je kupio/prodao 😉

Bit će neki heretik, treba mu hitno dionice uvrstiti u index zabranjenih dionica, a njega virtualno spaliti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • September 15, 2023 at 8:23 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Junius

Da ne pričam napamet, znači nekih 2300kn...kolega ja vam trošim novac u stvarnom životu, kako kupujem i na burzi, da bude željeni proizvod što povoljniji. Naravno da imam ženu kraj sebe , koja stalno nešto i odmah zahtjeva, troškovi bi eksplodirali....ali sve ima svoje pluseve i minuse...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Junius ti si mi legenda, definitivno najsimpatičniji forumaš, za sve vodiš evidenciju, kako za transakcije na berzanu, tako i

za potrošnju na potrepštine, wc papir i slično..Jedino mi tvoja računica nije jasna, ako mjesečno trošiš 2000kn na hranu i

1000kn na gorivo i to ti je 10% prihoda, šta onda zarađuješ 30 000kn (4000€) mjesečno? Pa gdje ti radiš, ako se smije znati

i da li ti je Kolinda našla posao prije nego su joj Rusi oduzeli predsjednikovanje?

P.S. Admin, dugo nisam pisao, ali vratija sam se rehabilitiran, obećajem bit ću dobar :thumbup: :saint:

Display More

Ako ima 4000 eura mjesečno sigurno ne radi, jer da radi ne bi stigao toliko zaradit :)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:52 PM

Ma ja mislim da je to granatiranje Dubrovnika, to su neke zavjere sigurno...to treba poništit

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:42 PM

Jel može jedno prosipanje do 51 i nalog na asku na 51,20? Navikao sam se na taj tip trgovanja, pa me već počela hvatat panika.

• Sheki
    • September 14, 2023 at 3:18 PM

Ma bacaj Vlaho teret u more, ima ekipe s brzim gliserima koji će to pokupit, samo treba bacit preko palube. Šta je tebi sto, dvesto iljada više manje. Rokaj, ne razmišljaj previše, život je kratak :)

• Sheki
    • September 14, 2023 at 12:23 PM
    Quote from Junius
    Quote from Sheki

Dobili po duhu svetom. Čemu čuđenje, pa firma uspješno radi preko 2000 g. (gdje još imate firmu "Since 0.g.", nikad gubitak, nikad prenošenje gubitka u iduću godinu) :)

Pa baš i nije tako, ovi pod nazivom SPC, posluju od 1920 godine...

Šalimo se malo dok nam burza ne živne, al ako baš hoćete točno onda nije kako sam napisao "Since 0 g.", al je neuobičajeno brzo došlo do otvaranja firme, u izvornom obliku nije trajalo ni 200g., al to je neka druga tema (da ne spamam)...a nazivi su nazivi...

• Sheki
    • September 14, 2023 at 11:50 AM
    Quote from josip100
    Quote from Moller

očito da misli jer je u dometu, izgleda je dobio ponudu od popova ili sve ili ništa, sada ćemo vidjeti da li će se realizirati nalog

Otkud popovima tolika lova?

Dobili po duhu svetom. Čemu čuđenje, pa firma uspješno radi preko 2000 g. (gdje još imate firmu "Since 0.g.", nikad gubitak, nikad prenošenje gubitka u iduću godinu) :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • September 13, 2023 at 2:17 PM
    Quote from KikiRiki

koji usran dan, sve pozicije mi rone :(

Dobar dan za smanjenje plaćanja poreza.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Sheki
    • September 12, 2023 at 11:40 AM

U svakom slučaju, ako se pokaže da se radi o nekom ozbiljnom razlogu za rast gđa. Hanfa treba privesti sve sudionike današnjeg trgovanja i utvrditi tko je imao povlaštene info, a tko nije ništa znao i bio zaveden i kupovao/prodavao pod impulsom dotičnih znalaca. Kako će odvojiti ove koji su znali od ovih labilnih i nevinih/zavedenih?

Predlažem srednjovjekovne metode jer se ostale do sada nisu pokazale učinkovitima.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt