1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Sheki

Posts by Sheki

• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sheki
    • August 29, 2023 at 11:31 AM
    Quote from stockzgzg

10:45h nalozi na dionici, prvi i drugi red:

57,60-58,00 naravno 500komada na 58,00

57,20-59,00

Ako ovo nije ciljano rušenje cijene, ne znam što je.

Čekam sad da se jave oni koji ce braniti ovakvu manipulaciju i proglašavati ju normalnom..naravno da i takvi imaju svoje zastupnike na forumima, uopce ne sumnjam u to 😀

Ja to vidim kao priliku da kupite 500 kom. po 58. Dobročinitelj nudi, a vi kukate.

• PODR (Podravka d.d.)

• Sheki
    • August 25, 2023 at 12:49 PM
    Quote from Damir1952

Jesu svi nahranjeni kad diona pada? ^^

Taman kad sam se prikljucio i nadokupio cijena ide dolje.

Pobjegla riba pod grotu, nema smisla forsirat poštu, treba pustit da se malo ohladi, pa se vratit :)

• PODR (Podravka d.d.)

• Sheki
    • August 25, 2023 at 9:59 AM

Vidim da nitko nije komentirao ili sam ja preskočio, kako su Pivci kupili 120 000 komada ili su to imali na nekom drugom računu (11.08.-14.08)?

• PODR (Podravka d.d.)

• Sheki
    • August 25, 2023 at 9:40 AM
    Quote from Infinity
    Quote from zlocesti

Pogledajte obavijesti izdavatelja na zse

Solidna dnevnica.

Nije prvi put, a izgleda ni posljednji. Neki jednostavno imaju taj štih za dobar trade :) .

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Sheki
    • August 24, 2023 at 3:38 PM

Nama ne treba ni onih 5%, dosta je i 0,00001% figurativno, al nije u tome problem, nego je problem što bi i taj sa svoje jahte (hotela) izašao u ambijent koji nije ambijent masovnog turizma.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sheki
    • August 24, 2023 at 1:45 PM
    Quote from Junius
    Quote from Sheki

Ne kužim poveznicu

Vidim :)

Ajd. Nije svako vidoviti Milan da sve vidi. Rekao sam iskreno samo dojam bez ikakve tendencije. Kakve veze ima Lenac sa dojmom da se kupuje Podravka i radi održavanja indeksa, a ne samo radi toga što se isplati. I napisao sam da se radi o dojmu a ne da je to tako.

• Sheki
    • August 24, 2023 at 1:33 PM
    Quote from Junius
    Quote from Sheki

Nikako se ne mogu oteti dojmu da se index umjetno održava visoko.

Pa VLEN je pravi primjer toga P/E 52.60, a tamo drugačije pričate...

Ne kužim poveznicu

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • August 24, 2023 at 1:30 PM
    Quote from tizian1

https://lidermedia.hr/konferencije-i…ki-oprez-151742

Njemu je 380 mil. eura, svatko ima svoje brojke.. 😂😂

Došen je poslovično oprezan što mi se sviđa...

Imaju puno ugovorenih poslova od ranije, tako da posla imaju. Ipak, stavka zbog koje sam oprezan je da je ove godine ugovoreno puno manje poslova (ispravite me ako griješim).

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Sheki
    • August 24, 2023 at 11:11 AM

Nažalost, ovo je rezultat nereda u državi, nedostatak bilo kakvog plana i strategije, tj. svatko ima svoj plan i strategiju. Kada svaka stanica počne misliti samo na sebe dolazi do raspada sistema i smrti (dezintegracije). Nadam se samo da nećemo čekati taj scenarij, nego će se izliječiti ta bolest na vrijeme.

Ove godine se pokazuju prvi znakovi bolesti, a iduće dvije, tri će ići liječenje ili umiranje (ako ne bude nekih većih iznenađenja na globalnom planu).

Kukurin je u pravu, samo što on očekuje jedno, a novinari drugo. Mogu li koegzisitirati masovni i elitni turizam? Jedni očekuju jedno, a drugi drugo.

Jedan primjer; slučajno sam bio u Španjolskoj dva tjedna, na obali, masovni turizam, prljavo, smrdljivo, zapiš... od kućnih ljubimaca, more katastrofa u odnosu na naše, al su sve cijene ujednačene. Manje bitno je što je jeftinije nego kod nas, al je sve ujednačeno. Znaš što te čeka, ne moraš gledati da li ćeš negdje platiti duplo skuplje nego na nekom drugom mjestu. Unutrašnjost i obala, male razlike.

Da skratim, postoje i mjesta za elitu, gdje je ponuda šira, bolja, ozbiljnija (to nastoje naši hoteli), al što to znači kad ti se sadržaj odvija unutar hotela gdje si odsjeo ili u okviru hotelske organizacije. Ključno je što je Kukurin napisao o održivom turizmu, al to nije u domeni hotela...

• Sheki
    • August 24, 2023 at 10:49 AM

Nikako se ne mogu oteti dojmu da se index umjetno održava visoko.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sheki
    • August 23, 2023 at 12:47 PM

Imam te Plastike, al nažalost prevelika je nesigurnost s obzirom na cijenu. Mislim da su neki drugi papiri u fokusi i njima se pritišće cijena, jer će s puno većom vjerojatnošću izvještaji biti dobri.

• PODR (Podravka d.d.)

• Sheki
    • August 18, 2023 at 11:38 AM
    Quote from pod_zidom
    Quote from Paulie

Trgovački lanac Kaufland izbacio je s polica sve Podravkine proizvode

https://danica.hr/kaufland-izbac…vojih-trgovina/

Menadžeri u Podravci spuštaju gaće samo do određene granice:

“Htjeli su nas natjerati da spustimo gaće malo više nego inače. Nismo mogli pristati na njihove uvjete, bila je to čista ucjena”, domeće Podavkin menadžer.

Ne kužim. Ako je guzica gola koja je razlika da li su gaće spuštene do koljena ili ih uopće nemaju? Nemojte više takve linkove stavljat, javljaju mi se čudne predodžbe u glavi, sad o Podravkinim menadžerima imam potpuno drukčiju sliku :).

• Sheki
    • August 18, 2023 at 9:11 AM
    Quote from Vule
    Quote from Nevera

Na društvenim mrežama našao oglas za ulaganje u dionice s naftom pa ostao bez 7500 eura

Naslov iz večernjeg

koja b... u oglasu ili fejsbuku trazi priliku za ulaganje🙈🙈🫢

Pa dobro ga naučio ovaj koji je stavio oglas. Vidi se da nije fejk oglas.

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • August 17, 2023 at 10:15 AM
    Quote from Damir1952

Span je enigma za mnoge, a ne znam zasto se cijena tako "urušila" iznenada.

Pa dobro ste napisali samo vam je falio caps lock; "cijena se urušila izNenada" :) .
    A i pomiješalo se tu nekog AI i MI, tko će ga znat?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sheki
    • August 16, 2023 at 12:33 PM

Što bi Zloćka rekla, čim se čovjek malo makne odmah napravite kaos, gdje ste navalili, koji vas đavo tjera lupat po asku?

• Sheki
    • August 16, 2023 at 10:33 AM
    Quote from josip100

Tu se gura na asku kao da je Lenac pred stečajem. Jutros se potegne sa 1500 komada do 3,20 i onda odmah prodaja po 3,10...

Duže vrijeme je tako...

• Sheki
    • August 16, 2023 at 9:46 AM
    Quote from Marsovac

Opet se lijepo puni škver nakon ljetne stanke. Došli čak dva nova broda, jedan chemical tanker i jedan kontejneraš.

Mogli bi imati još jedan solidan kvartal, s obzirom na dosadašnje poslove i ove nove dolaske.

Jeli zna neko ako je još ona kraljevska jahta u škveru? To im je najveći posao u zadnjih par godina...

Mislim da je, nemojte me držati za riječ. Sinoć sam prošao i čini mi se da je vezana na strani Martinščice. Bilo mi je dovoljno vidjeti stanje u vali, pa nisam gledao detalje.

• Sheki
    • August 14, 2023 at 10:35 AM

Jel postoji još neka burza na svijetu na čiji index ovoliko utječe trgovanje Mesne industrije :) ?

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • August 14, 2023 at 10:31 AM

A jesu kupovali kad je NB prodavao?

• SPAN (SPAN d.d.)

• Sheki
    • August 11, 2023 at 1:26 PM

Treba ih pustit nek se malo sami igraju. Napisah jučer, kad god sam uletio pokušavajući ušićarit nešto u ovakvim situacijama uvijek sam loše prošao. To je prvenstveno savjet novima i onima koji misle da će uspjet nešto zatrejdat. Ako je dugoročno ulaganje, uzet malo, čekat na bidu, ostavit malo keša za još koju rundu, opušteno. Samo ne jurit, pogotovo ako krene gore.

• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 33
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt