1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 1:02 PM
    Quote from Marielena

Gledam malo trgovanje. Bez nekog meni ocitog razloga rasipa se Opte, Vlen, Sapn. Da li se to prodaje da se prijedje u Atpl ili HT ili sto?

OPTE - ljudima dopizdilo vec

VLEN - izgleda da nisu u stanju isprintati par racuna za servis propela

SAPN - nista ne raste samo prema gore

Inace, uvatio koju atlantsku barakudu i par sjeverno jadranskih zrakoperki.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 12:45 PM
    Quote from Ivana7

- podsjeća me malo na onu igricu "tko se nije skrio magarac je bio".

Sto nam vrijedi igranje kad nas Ivana moze pronaci ma koliko god duboko se sakrijemo.

• OPTE prodaja - kladionica

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 12:22 PM
    Quote from Miron

Ma ljudi, ja sam uvjeren da je to prodano, samo se čeka istek upravljanja HT.

U slučaju da nije prodano onda smo nahebli.

Prodaja je vrlo vjerojatno dogovorena, samo sto jos ni sam kupac ne zna jel kupio ili ne.

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 11:33 AM
    Quote from Laudator

Šta je procurilo?

Nekome se zaplavilo.. :)

RE: Što smo danas tržili

- OPTE

Zbogom ZSE.

:)
    BSOD
    May 4, 2021 at 11:30 AM

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 9:36 AM
    Quote from st-brajo

a kad će naše "operacije" napokon doći na red? :/

Cekamo Viki, Kristinu Barcelonu da pokaze kolike carapice ima!

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 9:01 AM

UG radi iste distribucijske kerefeke u susjedstvu kao i kod nas. Biti ce zanimljivo vidjeti jel ce im to na kraju biti dobar ili los potez. U medjuvremenu, DT je pred prodajom nizozemskih operacija.

Watchdog clears way for Telenor to enter fixed broadband market

Telenor noted in a statement, however, that United Group has rejected proposals for further cooperation on media distribution: ‘Telenor has not yet received the rights and permission to distribute the content produced or owned by the United Group, such as H1, Nova S, Sport Club and others, a total of 22 channels. We are sorry that United Group made such a decision, and we remain open to further negotiations on channel distribution, convinced that they will recognise the importance of this cooperation for all – citizens of Serbia, companies operating in the same segment and society as a whole.’

• Commodities super cycle - sirovine općenito

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 8:39 AM

S. Aramco's profit surges 30% to $21.7B in Q1

The momentum provided by the global economic recovery has strengthened energy markets, and Aramco’s operational flexibility, financial agility and the resilience of our employees have contributed to a strong first-quarter performance," CEO Amin Nasser stated.

• LodeRunner
    • May 3, 2021 at 2:49 PM

Sva sreca da imamo potpuno transparentni natjecaj.

Zamislite samo trgovinu a da nije toliko transparentan. :)

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• LodeRunner
    • May 1, 2021 at 4:06 PM

Zbunjen sam sad jako, @Neo mi napisao da prodam sve banane na 410kn a preduzece cvjeta. Sto da sad radim, pomozite mi..

P.S. Tajna poruka za Montoyu - pricekaj malo, ne salji odmah sljedecu.

• Best buy

• LodeRunner
    • May 1, 2021 at 1:36 PM
    Quote from zlocesti

Unatoč primamljivosti vanskih tržišta, i uz uvjet da ne bude pada tržišta i 30% sniženja, rado bih ih uložila ovdje.

Mozda u ovo.

Pitanje za 8 milja eura je samo za koji kuki im treba toliko, jerbo jedna aplikacija, jedna web stranica i koja baza podataka u pozadini ne kosta ni 10% toga. Marketing i "hookers and blow budget" je naravno druga prica.

Gotovo petina potrošača nikada ne provjerava svoje pretplate, zbog čega polovica njih često plaća proizvode i usluge koje ili više ne koriste ili ih ne smatraju vrijednih novca. Revouto, hrvatski startup kojem je misija potpuno redefinirati iskustvo upravljanja pretplatama i svojim klijentima uštedjeti vrijeme, energiju i novac, ostvario je senzacionalan uspjeh. Uz jaku podršku Cardana, blockchain platforme, Revuto izlazi na prvi token sale na toj platformi s ciljem da prikupi osam milijuna eura kapitala - zaključuju u Revutu.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • April 28, 2021 at 3:02 PM
    Quote from BudFox

Tuku naši, ali bogami tuku i oni

Mozda da se predje na kiberneticko ratovanje kao i kod VIRA..

• LodeRunner
    • April 28, 2021 at 10:48 AM
    Quote from Ledica

Halo ! Ima koga kod kuće, gdje ste svi nestali ? Čeka se šesticama na bidu ?

Ja sam spremna. Još koju tisućicu ću uzeti pa kud/ kad puklo da puklo. :D

Addiko se izgleda prestao igrati MMa. Cekamo Ledicu!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • April 26, 2021 at 12:19 PM
    Quote from Paulie

U Hrvatskoj su pokrali 100% Leda, Jamnice, itd., a u Sloveniji otkupljuju udjele malih dioničara. Je li slovenski mali dioničar pametnijih od hrvatkog ? Zašto je hrvatski nulovan ??

Ocito da je..

Ne ulaze na ZSE.

• LodeRunner
    • April 26, 2021 at 10:50 AM
    Quote from Laudator

Aaaaaaajmeeeeeeeeeeeeeee kako bi se iskrcoooooooooooo. <X

Samo se ti nama iskrcaj. Sve odjednom. zlocesti i ja nemamo nista protiv jos malo optickih incuna po 5 kuna. ^^

• LodeRunner
    • April 26, 2021 at 9:48 AM
    Quote from hugh

Baš i ja gledam......zablokiralo i vide se nalozi još od petka.......jel ste im prijavili?....jel oni to kao nikad sami ne vide, kod njih je uvijek sve u redu

Kome da javim kad je AVR u banani a studentarija na chatu ne razumije ni sto je to. Ako imas broj od sefa brokera javi pa zovem.

• LodeRunner
    • April 26, 2021 at 9:17 AM

ZaBa je opet uskocila u Twilight Zone. To je ona surealna zona kad sve izgleda da radi a zapravo podaci prikazuju veseli petak. AVR sustav im je takodjer u banani. Ima lijepu stucavicu, taman za novi rep hit Albine.

ZaBa - banka za one kojima IT sluzi samo za igranje Fortnite-a.

• LodeRunner
    • April 26, 2021 at 8:48 AM
    Quote from Nemanpojma

ima li kakvih naznaka promjene zakona ... slucajna...cirkus drzava

Osobno ne znam sto bi bio jaci signal za izglasavanje promijenjenog ZEMa od cinjenice da je UG nudio samo sestomjesecni ugovor za N1 i ostale IPvizije.

No mozda bi ipak trebao procitati cijelu ovu temu da budes siguran.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • April 25, 2021 at 2:42 PM

Opet, iako se ponavljam, dok ne vidimo barem blage pomake zracnog prometa kao i naznake turistickih putovanja tesko da ce product tankeri krenuti sa mjesta. Contango vise nije na vidiku, ispod 5% VLCC je u upotrebi kao skladisni prostor i nafta nece iznad 70$ jer saudijci i rusi samo otvore koji ventil i eto sirove nafte. Teksas je nazad u punom pogonu i ljeto dolazi. Strajk u Norveskoj otkazan. Iran se sprema otvoriti ventile.

Ovdje trenutno plovimo prije u smjeru juga nego na sjever. Na drugu stranu, pitanje je koliko ce se moci uhvatiti kad se sentiment okrene i putovanja krenu.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• LodeRunner
    • April 25, 2021 at 2:23 PM
    Quote from accountant

ovaj Ubiquity gledam već neko vrijeme... imali su nekakv 'proboj sigurnosti' problem s klijentima

UBNT trenutno ima osjetno vecih problema nego taj DRUGI "proboj sigurnosti." A nije da im svi vec dve godine pricamoi da ce ih to gadno ugristi za guzicu. Pa eto, dvaput je dvaput.

UBNT gura korporativnu politiku postati oblacna jabuka u kucnoj mreznoj opremi iako im vecina kupaca dolazi iz DiY i SMB segmenta. Mozda im ta politika i uspije, samo sto oni reklamiraju svoju opremu kao "enterprise" klasa a padaju na osnovno skolskom znanju da se centralne AWS sifre NE drze u oblacnom spremistu.

Trenutno nisam siguran da je ovo u buy kategoriji, a i hold je upitan. Na drugu stranu, ako tech opet potegne, i ovo ce povuci za sobom. Bez obzira na probleme u isporuci i dostupnosti opreme, kao i tvornickim QC testovima.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • April 23, 2021 at 3:43 PM
    Quote from Laudator

Mogli bi mi bit na dan izvješća tamo odakle smo isplovili.

Plovit se mora - sad dal je to prema sjeveru ili jugu je manje bitno. :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt