Posts by LodeRunner
-
-
Treba ovim lešinarima zagorčat današnji dan i sve pokupovat do 5 kn
Ti kreni prvi a mi te slijedimo u stopu! Pazi samo da ne izgines.
-
Tik, tak, tik, tak...
A vi i dalje strahujte od rasta...
Vise strahujem od tvog Huawei telefona nego od rasta. Nikad ne znas jel to neki mali kinez pise tvoje poruke ili sam.
-
Ne želim biti papak kao ekipa na HMST koji su godinama čekali na prodaju, pa odustali zadnjih mjesec-dva-tri pred finiš.
Doduše, Hoteli Maestral su bili opipljivi i na krasnom mjestu, a Optima je prilično loša i maglovita firma koja iz kvartala u kvartal manje vrijedi.
Nije nam Optima toliko losa i maglovita koliko nam je proces transparentne prodaje bio los i maglovit. Nesto kao u onoj engleskoj poslovici - I have smoke and I'm blind as a bat, please fart so I know where to blow.
-
Imam neki osjecaj da i tu treba netko nacrtati da dividenda nije namijenjena malim investitorima.
Dividenda je mrkva za institutionalce.
Da, za njih prvenstveno.
Ali i za dioničara br. 1.
Samo ne kao poluga za izvlacenje love. Primarno kao poluga izlazne sttategije.
Ili netko jos misli da je ovo Biblijina dionica zivota?
-
Imam neki osjecaj da i tu treba netko nacrtati da dividenda nije namijenjena malim investitorima.
Dividenda je mrkva za institutionalce.
-
Da. Prodavatelj je Zagrebačka banka. Ona će vjerojatno prodati Optimu kad se ispune svi potrebni uvjeti za kupoprodaju.
Jos nije. A kad preuzme upravljanje ostaje pitanje da li ce biti prodavatelj ili "prodavatelj" kakvog smo imali i do sada. Imam neki spurius da ce ZaBi i dalje HT biti visi na ljestvici klijenata nego buduci treci igrac.
Sto se "inzistiranja" na trecem igracu tice, to je vec svima i iz aviona jasno da smo davno preletili te krajeve.
-
Kupac postoji to je vise manje sigurno, ključno je postoje li dva.
Flight daj nam samo reci, obzirom si tako siguran za kupce, postoji li uopce prodavatelj?
-
Pa reci mu otvoreno. Vec 3x mu ovo govoris. :))))
Mozda jos i nacrtati. Da budemo sigurni da su svi uhvatili.
-
Dakle, kako sada stvari stoje, nema ništa do prva tri mjeseca ili polovine iduće godine.
Kako smo i spominjali davnih dana.
Iako je ZEM i dalje potpuno nebitan za UGovu kupnju Optime. No za kupnju neceg drugog mogao bi biti osjetno bitniji.
-
možda niste primijetili, danas je Dan otvorenih vrata na Opte
Tu jesu otvorena vrata, ali primjecujem gadan propuh kroz vrata na DLKV.
-
Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru
Ima li sto ljudi invalida?
-
Ovi su novi i za mene. Zanimljivo jer je 26GHz tehnologija samo za direktan prijenos - ne radi ako postoje ikakve prepreke izmedju uredjaja.
I Talijani u utrci za 5G mreže u Hrvatskoj
QuoteZa frekvencijski pojas 26 GHz sve potrebne uvjete za sudjelovanje u postupku javne dražbe na nacionalnoj razini ispunili su:
A1 Hrvatska d.o.o.
EOLO S.P.A.
Hrvatski Telekom d.d.
Telemach Hrvatska d.o.o. -
Zar nisi u skupini od jedne dionice?
ja da imamm jednu dionicu opte ? od kuda Vam to??
Nemoj previse ozbiljno shvacat ovu temu. Vidis da se zove OPTE prodaja - klaonica.
I dalje mi nije jasno koji su ti sa jednom dionicom osim sto mi smrdi da to imaju samo radi uvida u knjige.
-
ja sam u skupini 286 i skupini 148
Zar nisi u skupini od jedne dionice?
-
a koliko je onih sa vise od 10 000 dionica?
koliko sa vise od 15 000 ? (ti trenutno imaju oko 100k kn u opte )
Hvala.
> 50000: 99
20k - 50k: 134
10k - 20k: 148
5k - 10k: 176
1000 - 5k: 472
< 1000: 20281!: 60!
-
Prosli tjedan:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Danas:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dva otisla, novi dosao. Decki rade bez obzira sto pogled na bid / ask govori nesto drugo.
-
Stigle informacije i do hrvatskih medija. Samo nitko ne pise koja lova ide za to.
Deutsche Telekom pregovara sa SoftBankom o otkupu T-Mobile USA
QuoteTo je iznimno značajno jer već u ovom trenutku T-Mobile US donosi više od polovice prihoda koje je Deutsche Telekom ostvario u prvom kvartalu ove godine. A sad će donositi još više, što je sjajno, posebno kad se uzme u obzir i da DT ima pravo kupiti SoftBankov udio po povlaštenoj cijeni od otprilike stotinu dolara.
-
Dokupio ULPL 125 komada po 63,50
Htio i ja uzet malo ali ocito imam zabranu trgovanja..
-
ZaBa opet u banani. Cijeli web se raspao jerbo se studentarija opet igra u vrticu pa sje...a certifikate.
Tko ulaze u ovo zbilja nije normalan.