Prosli tjedan:
Danas:
Dva otisla, novi dosao. Decki rade bez obzira sto pogled na bid / ask govori nesto drugo.
Prosli tjedan:
Danas:
Dva otisla, novi dosao. Decki rade bez obzira sto pogled na bid / ask govori nesto drugo.
Stigle informacije i do hrvatskih medija. Samo nitko ne pise koja lova ide za to.
Deutsche Telekom pregovara sa SoftBankom o otkupu T-Mobile USA
QuoteTo je iznimno značajno jer već u ovom trenutku T-Mobile US donosi više od polovice prihoda koje je Deutsche Telekom ostvario u prvom kvartalu ove godine. A sad će donositi još više, što je sjajno, posebno kad se uzme u obzir i da DT ima pravo kupiti SoftBankov udio po povlaštenoj cijeni od otprilike stotinu dolara.
Dokupio ULPL 125 komada po 63,50
Htio i ja uzet malo ali ocito imam zabranu trgovanja..
ZaBa opet u banani. Cijeli web se raspao jerbo se studentarija opet igra u vrticu pa sje...a certifikate.
Tko ulaze u ovo zbilja nije normalan.
Ova vasa rasprava stvarno ima puno veze s TPNG. Administrator bas radi dobar posao!
A jos nisu ni spomenuli jel to dizlo ili benzin. Kako da onda izracunamo utjecaj narodnog auta na ton milje prometa TPNG brodova?
Da sam ja na mjestu kuma i da znam da je prodajna 10 kn ja bi najprije istreso iz gaća u par valova ove šta nemajupojma i čekao lagano objavu.
Ne moras nam reci prodajnu cijenu ali daj nam barem javi kad ide objava.
Skratio opte, ovdje se više nezna ko pije a ko plaća...
Pa to je bar jasno - pije Ane a placas ti.
+ ATPL
Ak sad krene padati ispod 373 kn bit će mi krivi ovi što su pisali da će rasti.
U svakom slučaju, spreman sam za skalinadu i prema dolje i prema gore. Pa kako bude.
To je ono kad stavis lovu na crveno i crno ali onda ispadne zelena 0/00.
Krešo prebaci 90000 dionica na skrbnicki svi se uspanice i Kreso si dokupi 🥳
Sjedni 5
Zglobi, oprosti ako smetam, no jel tebe AH placa da pises gluposti po forumu ili ti je samo malo dosadno ovih dana?
I kad smo vec kod AH, kad stignes daj ju samo priupitaj kad joj je dospjece ugovora za one dionice? Hvala.
Dok se tu raspravlja o zivotnim skolama i minusima slijedeceg kvartala mensecini da trezor ipak nesto kupuje.
Ono, kad nitko drugi nece.
Rekao bi da odgovor na ova silna pitanja lezi u teorijskoj paradigmi rasta bespuća povijesne zbiljnosti brodarskog wolfscale indexa. Ako se netko ne slaze neka digne ruku.
ima da.. a sad si pogledajte ocjenu usluge na google review. 2.8.. to ne smatram uslugom....
ne znam kako an mobu radi bon bon i iskon mobile.. ali ovo je stvarno taj BTnet alternativni od alternativnog providera.... što je iskon bio recimo tamo 2005. to je BTnet danas...
Btnet je "fly by night" operater, ali jako dobro dodje zahtijevnijim korisnicima kao sekundarna / bulk veza na Internet. Podesi se usmjerivac za dvije veze, uzme HT ili Optima kao primarna veza i Btnet kao sekundarna. Imas duplu propusnost i sigurnost da ako ti ikada krepa HT dok stavljas naloge na OPTE prije pola deset na burzi - usmjerivac ti to tako odradi da neces ni primjetiti pad HTa.
Na drugu stranu, optika im je osjetno pouzdanija od bakra gdje koriste tudju infrastrukturu.
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
Po Zagrebu mozes dobiti i Btnet optiku za 100kn mjesecno. Kao i 4G sim karticu HT/Iskon do 60GB mjesecnog prometa za 50kn. Varijanta komotno dobra za one koji imaju adblocker i svaki dan ne bulje u Netflix ili YT.
Ima i potpuno besplatnih varijanti ali te zahtijevaju nesto malo uradi sam znanja i pokoji srafciger.
+ OPTE na dušu svih onih koji kažu da je ovo već gotovo i na dušu onih koji kažu da su tek počeli sakupljati.
i neka se sami prepoznaju!
Imas dobar minus na racunu kad je izdrzao 17 kila komada.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. znači, Dr. Burry je short s opcijama, a to je puno bolji scenarij, jer ako teza ne bude išla kako je planirao, jednostavno može pustiti da mu opcije isteknu i ne iskoristiti ih, a može ih i prodati za premiju.
ovdi je vrlo izgledan scenarij da Burry bude u pravu s Teslom i TLT-om, a u krivu sa ova TBT-om, a to mu opet čini samo 4% portfelja, jer očito ni on nije baš siguran u "Vukov" scenarij.
Mene vise tu zanima koja budala stavlja GOOG i FB pod "COMMUNICATIONS" kad im to nije ni primarni ni sekundarni business. Ocito se ne razumijem u to sto su telekomunikacije.
No treba primjetiti da je Burry short samo sa opcijama na TLSA i TLT, a na ostalom je long. Iako su short opcije dvostruko veca pozicija.
zanimljivo je kao je cijena roknula u petak, dan kada je nadzorna ekipa podnijela ostavke...nije da se to nije znalo u petak...tj neki su znali
Sigurno se znalo. Tko god je od vecih dionicara bacao nije isao ispod 5kn. Jel se opet ceka ask prije slijedeceg lopatanja ili je gotov, to samo on zna.
Osnovno pitanje je i dalje da li HT pusta priopcenja reda radi samo da zadovolje formu AZTNa do krajnjeg datuma (10.07.) kada bi zatrazili produzetke ili se cijeli proces zbilja priblizava kraju. Indikatora i za jedno i drugo ima.
a ovo sam tek krenuo sakupljati,
Koliko vidim po stanju na bidu i asku, tu se nikome ne zuri. Robe i dalje na bacanje.
Ledica - i meni tako izgleda. 11.7 izgleda kao jak signal zaključene prodaje. Ako ništa sada je potvrđeno da 11.7 stvari ovdje više neće biti iste.
To vec znamo odavno. Taj datum je zacrtan u HTovim objavama vec duze vrijeme. Kao i sto znamo da ide promjenjeni zakon jer je UG/Telemakinjeta potpuno usutjela - nakon onog plakanja i pune artiljerije po svim medijima i nudjenja samo sest mjeseci ugovora. Dobili su garancije jer inace ne bi stali.
No, i dalje nisam siguran da je UG kupac iako sam poprilicno uvjeren da je prodaja dogovorena.
Od kada su otkrivene namjerne rupe u Cisco i Huawei izvornom kodu, sve ostale zabe polako pokrivaju vlastiti supak.
Russia to switch to locally-made 5G equipment in 2023
QuoteAccording to Special Assignments Director Vasiliy Brovko, "in 2023 the pilot [5G] zones will already operate using a domestic core, with a domestic base station. We are not saying that we will not have foreign components, this is impossible, this is a utopia. Our main goal is to ensure controllability, security and the feasibility of a complex solution," Brovko explained.