to ti je ka KlubLA, ne pijemo više, ali se nalazimo da malo pričamo
Bilo bi bolje da vise pijemo a manje pricamo. Nisu vise ni klubovi sto su nekad bili..
to ti je ka KlubLA, ne pijemo više, ali se nalazimo da malo pričamo
Bilo bi bolje da vise pijemo a manje pricamo. Nisu vise ni klubovi sto su nekad bili..
ili THE BANK OF NY koja je od sijecnja skratila 21k kom i ostalo joj je 742k kom (bez zadnja 3 dana kad je proslo 395k kom)...
Hvala Parici na iscrpnom izvjestaju. Samo jedno pitanje - jel ta BoNY zapravo BoNY Mellon koju znamo iz operacije Adris-Agrokor?
Kako nije livelarizirano ? Ja praktički isti na HTu ali iskon.
Dionki, autocorrect?
Ugledaj se na Mollera, njegov kompjukter mijenja moje citirane postove kako god mu se sprdne taj dan.
sve sam telekome prošao, A 1 je Ajnc A 1 i dok je tako ja ih ne mijenjam već nekoliko godina, svi ostali povremno bljesnu i kada sklopiš ugovor misle da su te vjenčali do kraja života pa se krenu mangupirati
Kod Aeinza sam imao najvece susrete sa kompletnim moronima ikada. Bilo je toga i kod HT i kod Optime i kod Bneta, ali ovi iz Vipneta su uvijek zaposljavali i placali najgore i najmanje za nikakvo znanje i jos manju inteligenciju. Jedini posteni zagrebacki ISP bio je Vodatel. Nazalost, progutan od Metroneta a onda pozderan od u to vrijeme gladnog Aeinza.
Cak i BTnet, a sad Taormina, takozvani "Fly by Night" ISP ima bolju podrsku nego Aeinz. A to puno govori.
No i dalje ne kuzim kakve veze ima ova filozofija sa vise nepostojecom Optimom kojoj je Budfox zadnjom porukom lijepo podigao nadgrobni spomenik.
istina oko 18.00 idu te korekcije, pa se onda zazeleni oko 20.00
Zapravo nasih 1800h je njihovih 1200h, polovica dana, kad algoritmi prebacuju iz jutarnjeg rezima u dnevni rezim trgovanja, pa tu cesto zna doci do okretanja trenda. Oko 2100h je zadnji sat gdje, bez obzira na cjelodnevni trend, ima svacega. Nije bas da se korektiramo oko 1800h a zelenimo oko 2000h.
Gledam danas ovaj podatak sta je izasa, ne da ekonomija stoji dobro nego po ovome ne vidim da ce se tako brzo ohladit kada ima toliko potraznje za radnicima
pripremljeni i spremni držimo se za madvjeđu šapu da nas uragan ne porazbaca po selu kad dođe........
Kad medvjedi lete okolo preferiram biti na drugoj strani klackalice.
Znam da me tu nitko ne ferma previse, kaze Zlocka da sam prekompliciran pa zato. Eto onda samo jos jedna jednostavna slikica VIX buducnosnica pa necu vise. Gdje smo sada i dva moguca puta.
Ako danas ne padnemo ispod 26 na VIX buducnosnicama i ne zadrzimo se ispod do kraja dana onda je ovaj medvjedji rast zavrsen za sada. Gornji vrh S&P500 je trebao biti oko 4305, no opet, ako probijemo 4047 prema dolje zatvarajte longove i samo short do daljnjega.
-mdsp, jušer častio s malo jnaf, nisam valjda i danas
Nismo znali da si toliko svestran. Malo kule od secera, malo kupanje u spilji..
Eh da, kupio nesto Rivjere po 32.40kn.
Čekaj, nacrtaš grafikon i napišeš da bi trebalo kupit zim, a možda i ne bi?
Ljepota je u ocima promatraca, narocito kada gledas Jacksona Pollocka.
Inace, ima tu nas koji smo prodali na 70$ pa bi bio red da se vratimo nazad u pravo vrijeme.
Po prometima na ZSE zadnjih tjedana ne vidim bas puno interesa za kupnju...
Ha ne znam. Meni VIRO kupuju ko ludi. VLEN i dalje raste ko blesav. A TPNG sigurno nastavlja prema gore novim sankcijama.
Ko bi ga znao. Mozda sam samo u krivim dijonicama?
Svugdje isto, diljem svijeta. A tko ne bude imao za platiti ni to uvijek može u kartonsku kutiju, negdje u Africi
Ima toga i kod nas. Eto me uslikali neki dan ispod podvoznjaka kako trgujem.
Netko je od nas imao ideje i cojonesa i za ovo kupiti na otvaranju
To je sigurno bio neki degenericni kockar. Ja to nebi nikad napravio..
Inace, obzirom da je Costco rasturio, ako danas zadrzimo 4044 sa zelenim sentimentom i ne udare nas neke negativne vijesti tokom dana, slijedeci tjedan bi trebali vidjeti 4200. Nakon toga mutno.
Vjerojatno kupujem UVIX/UVXY oko 22 na VIX futuresima.
Ja kupujem...
Ovo sam vise pitao poluozbiljno ali me zbilja zanima tko to baca. Unutra sam sa minimalnom kolicinom i konacno danas stavio par kupovnih naloga. Obzirom na kolicinu zbilja nisam pratio knjige i tko prodaje.
Napisao pred par dana post na TPNG temi o bookingu EasyJet-a. Lufthansa takodjer objavila veci broj letova USA-EU za ovu godinu nego 2019. Esplanada u Zagrebu za ljeto vec iznadprosjecni booking. Turizam bi trebao biti poprilicno dobar ove godine, i to ne samo automobilski kao nas standardni.
Jel tu ima nesto vise specificno za RIVP ili samo prebacuju interno reda radi, pa koga jos pokupe pokupe.
Waiting for Jerome to pump ze markets!
U.S. inflation in April plunged to an annualized rate of 4.1% — less than half of where it stood in the prior month.
Vidim da ste presli na vaznije stvari ali samo kratka vijest kao potvrda na onu od neki dan.
QuoteWhen asked whether this means he expects the semiconductor crisis could end in the second half of the year, Diess replied: “I wouldn’t say end but we see a much-improved situation. I think supply chains are getting in order again.
Od 01.07. ove godine se, čini mi se, sve cijene u trgovinama moraju iskazivati u kunama i Eurima.
Hoce li i cijene na burzi biti iskazane u kunama i Eurima? Pitam za prijatelja..
Prometujemo kao u trgovini leda na Grenlandu a razgovaramo kao u samostanu za vrijeme korizme.
Jedan od onih dana..
Zimzeleni na 70$. Petak je exdiv. Planirate li ostati i uzeti dividendu ili van pa nazad?