1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • November 11, 2022 at 10:36 AM
    Quote from Normani

Inflacija na gledalici. Nekadašnjih 20 ponuda danas vrijedi samo 10.

Ocito. No izgleda da je samo mene stisnuo inflatorni skvizac. Stipe je jos u deflatornom rezimu.

Quote from stipe_Cro

Sve kao inače...

• LodeRunner
    • November 11, 2022 at 9:21 AM

Nadam se da je to samo kod mene ali nestala mi je dubina trzista na Agramu. Vidim samo prvih 10 ponuda a ne 20. Moze li tko provjeriti kako je kod vas?

• LodeRunner
    • November 10, 2022 at 4:14 PM

Ako netko misli da je skok samo radi CPIa neka pogleda ovo. Naravno da slika veze nema s nama na ZSE ali USA market zivi i umire na opcijama.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• LodeRunner
    • November 10, 2022 at 2:50 PM

DAX skocio kao macka kad vidi krastavac.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• LodeRunner
    • November 10, 2022 at 2:35 PM

Preko bare CPI u padu.

CPI 0.4% M/M, Exp. 0.6%

CPI 7.7% Y/Y, Exp. 7.9%

CPI Core 0.3% M/M, Exp. 0.5%

CPI Core 7.7% Y/Y, Exp. 6.5%

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• LodeRunner
    • November 10, 2022 at 2:33 PM
    Quote from 5. Element

Your request cannot be processed. Please contact our client support service...

Ovo je dosta cesta situacija i na Zabi, barem koji put mjesecno. Kao sto su mi znale nestati pare - dvostuke transakcije kod transfera, pa i dionice - jednostavno nestanu sa racuna dok ih ne nazoves i kazes da nesto ne stima.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• LodeRunner
    • November 9, 2022 at 8:25 AM
    Quote from deny_09

Doći će u fokus kad objave isplatu dividende, do tada 😔.

Najveci problem je da JESU objavili isplatu dividende, a zatim se ponasali kao da je papir sam sletio sa Marsa u izvjestaj.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• LodeRunner
    • November 8, 2022 at 8:08 PM
    Quote from accountant

Je, i indexi su se sad strmoglavili... Kaj je to bilo na kriptu? Pomor?

Ne pisem ovdje ali ovo je jace od mene.

1. Binance krene u likvidaciju ili ti proljev svojih FTX coina po daj sto das paroli.

2. Dolazi do totalnog kolapsa likvidnosti i unutar 3 dana 6 milijardi dolara izvuceno iz FTXa.

3. Binance daje ponudu za kupnju FTX.com-a i pripadajucih sredstava radi, pazi ovo - volatilnosti na kripto trzistu.

Ovo je bolje od nasih prica sa ZSEa. Decentrazirali su se kao podmornica u letu.

https://techcrunch.com/2022/11/08/bin…to-acquire-ftx/

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • November 8, 2022 at 3:50 PM
    Quote from SOUR

Da nije ovih 7.161 dionica od predsjednika uprave što je dobio 7.315 komada pa stavio na prodaju?

Ukoliko je vjerojatno onda postoji i kupac.

Vezano za cipove, treba se pitati kako to da Tesla nema problema s nedostatkom istih.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • November 8, 2022 at 12:26 PM
    Quote from tiko1

na ponudi je 7454 dionice po 79,40 ovi što vjeruju u fimu imaju priliku lipo se nakrcat

Prodajes ili samo pokazujes koliko imas?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• LodeRunner
    • November 7, 2022 at 1:28 PM

Rade oni ko blesavi dok ih i dalje mi investitori ignoriramo ko blesavi. No pa da..

Ovo hrvatsko brodogradilište bilježi jednu od top godina: u prvih devet mjeseci ostvarili prihode od 488,5 mil. kuna!
    Prosječna mjesečna neto plaća radnika tijekom 2022. godine iznosila je 9402 kune
    novac.jutarnji.hr

• LodeRunner
    • November 7, 2022 at 10:07 AM
    Quote from Barikb

dovoljno bi bilo dvokratno od 9.30 do 11 i od 15 do 16 za one koji dobro zarađuju na burzi, ali duže spavaju.

Ti slobodno ugasis kompjukter izmedju 11 i 15.

Dodje ti manje vise na isto. A stedis i na struji.

• SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
    • November 7, 2022 at 8:38 AM
    Quote from Mcvily77

Bit će napeto na kraju godine ak im prođe ovo :(

Koliko je meni za sada poznato, ovaj specificni porez nece se odnositi na SPAN. Razgovarali smo na nekoliko konferencija sto je to ekstra profit, i generalno je koncensus da ukoliko se isti stvorio iz investicija nece moci biti oporezivan sa tim porezom. Stoga vjerujem da ce ga SPAN, radi strukture svojeg financiranja, izbjeci.

Ono sto me vise brine su drustva kao VLEN, za koje nazalost nisam toliko siguran. Samo je to druga tema.

• LodeRunner
    • November 4, 2022 at 3:22 PM
    Quote from st-brajo

nekako više vjerujem ovim indijancima

Ma samo prenosim, ne razumijem se nista u ove makroekonomije. Samo tamanim secerne kolace i vino.

• LodeRunner
    • November 4, 2022 at 12:49 PM

Jedna slika sa konferencije Vujnovackih indijanaca.

Procjene rasta BDPa emerging markets EU.

• TUHO (TURISTHOTEL d.d.)

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 1:47 PM
    Quote from Parica

Pobjeda!!!!! :) :) :)

Iskazali su cijenu...4,6k kn po dionici

Ovo je bilo jako brzo. Cestitam!

Iako ni sam nemam ovoga u djepu. A mozgao danima dal je skupo na 3kkn.

• AGROKOR

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 12:17 PM
    Quote from Ledica

Ne, nije Vlada, nema ona ništa s time.

Ali istražiti će otkuda se sada pojavio ovaj princ na bijelom tj. crnom konju.

To se zove kolektivna senilnost. Vrlo cesta u jednopartijskim sustavima kao i diktaturama.

Inace..

Inače, do redakcije Jutarnjeg lista stiglo je više neslužbenih verzija o ‘pravoj pozadini‘ preuzimanja 43-postotnog udjela u Fortenovi od strane Saifa Alktebija. Dio tih priča uvezuje najnoviju transakciju s poznatim hrvatskim poduzetnicima s dugim poslovnim iskustvom u Rusiji, ali se potvrda tih spekulacija ne može dobiti niti službeno niti neslužbeno, bez obzira na to što se radi o krupnim poduzetničkim imenima te redakcija ocjenjuje neprimjerenim prenositi spekulacije.

Noćna ekonomska oluja: Koja je ‘prava pozadina‘ preuzimanja najveće hrvatske kompanije?
    Trenutačno, po svemu sudeći, traju obavještajne, sigurnosne, političke i ekonomske procjene možebitnog značenja ulaska arapskog investitora u Fortenovu
    www.jutarnji.hr
  • Tehnička analiza - komentari LIVE

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 10:29 AM
    Quote from Moller
    Quote from Ardwark

Ima li kakav za viro graf?

ima, ali je tajna :)

Ma nije takva tajna. Neki dan smo zajedno crtali..

stock-market-humor-jokes-memes-4.jpg

• Best buy

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 8:08 AM
    Quote from BudFox

Ma frend je prodao stan i zaradio 100% u zadnje 4 godine, pa ga zanima u koju

dionicu na ZSE bi mogao uložiti da podupla iznos, jer misli da su nekretnine došle

do vrha, pa želi oploditi kapital dodatnih 100% i više. Samo toliko ga zanima, a ja

ne znam što da mu kažem. I može vaša biti zadnja, nemam ništa protiv :).

P.S. Vjerojatno smo na krivoj temi, pa isprika Adminu, ali Optima je bila dionica s

potencijalom porasta od 300-400% koji se ostvario, pa frenda zanima da li sada

ima koja dionica na ZSE sa sličnim potencijalom porasta cijene, a priča i branša

mogu biti potpuno različiti :thumbup:

Display More

Izgleda da mi je ipak trebalo malo vremena dok nisam shvatio da je ovo samo vracanje pong loptice nazad. Ha, sto ces, nejde uvijek iz prve.

Ocito je da cu ovog puta morati biti ozbiljan i ozbiljno odgovoriti.

Vidio da je prijatelj vrlo pronicljiv kada je prodao stan u ovim uvjetima cijena nekreretnina i praznjenja kucnih madraca. Da ne spominjemo APN i jeftine kredite. Napravio je dobar posao i sada moze u miru reinvestirati svoje ekstraprofite u ZSE. Slobodno mu se moze reci da ima.

Haludovo!

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 7:58 AM
    Quote from zlocesti

Pogledala sam promjene u top 10, za sve papire, tijekom mjesec dana.

Mirovinski fondovi svih vrsta kupili su Ništa.

Vrlo je ocito da su se novci skupljali radi opereracije Fortenova. Pitanje koje se sada postavlja je, ukoliko opet Vujnovac ili Borg nesto ne izvedu, sto ce biti s tim kunama?

Mozda stave na banku radi "transparentne" promjene u Euro..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt