Inflacija na gledalici. Nekadašnjih 20 ponuda danas vrijedi samo 10.
Ocito. No izgleda da je samo mene stisnuo inflatorni skvizac. Stipe je jos u deflatornom rezimu.
Sve kao inače...
Inflacija na gledalici. Nekadašnjih 20 ponuda danas vrijedi samo 10.
Ocito. No izgleda da je samo mene stisnuo inflatorni skvizac. Stipe je jos u deflatornom rezimu.
Sve kao inače...
Nadam se da je to samo kod mene ali nestala mi je dubina trzista na Agramu. Vidim samo prvih 10 ponuda a ne 20. Moze li tko provjeriti kako je kod vas?
Ako netko misli da je skok samo radi CPIa neka pogleda ovo. Naravno da slika veze nema s nama na ZSE ali USA market zivi i umire na opcijama.
DAX skocio kao macka kad vidi krastavac.
Preko bare CPI u padu.
CPI 0.4% M/M, Exp. 0.6%
CPI 7.7% Y/Y, Exp. 7.9%
CPI Core 0.3% M/M, Exp. 0.5%
CPI Core 7.7% Y/Y, Exp. 6.5%
Your request cannot be processed. Please contact our client support service...
Ovo je dosta cesta situacija i na Zabi, barem koji put mjesecno. Kao sto su mi znale nestati pare - dvostuke transakcije kod transfera, pa i dionice - jednostavno nestanu sa racuna dok ih ne nazoves i kazes da nesto ne stima.
Doći će u fokus kad objave isplatu dividende, do tada 😔.
Najveci problem je da JESU objavili isplatu dividende, a zatim se ponasali kao da je papir sam sletio sa Marsa u izvjestaj.
Je, i indexi su se sad strmoglavili... Kaj je to bilo na kriptu? Pomor?
Ne pisem ovdje ali ovo je jace od mene.
1. Binance krene u likvidaciju ili ti proljev svojih FTX coina po daj sto das paroli.
2. Dolazi do totalnog kolapsa likvidnosti i unutar 3 dana 6 milijardi dolara izvuceno iz FTXa.
3. Binance daje ponudu za kupnju FTX.com-a i pripadajucih sredstava radi, pazi ovo - volatilnosti na kripto trzistu.
Ovo je bolje od nasih prica sa ZSEa. Decentrazirali su se kao podmornica u letu.
Da nije ovih 7.161 dionica od predsjednika uprave što je dobio 7.315 komada pa stavio na prodaju?
Ukoliko je vjerojatno onda postoji i kupac.
Vezano za cipove, treba se pitati kako to da Tesla nema problema s nedostatkom istih.
na ponudi je 7454 dionice po 79,40 ovi što vjeruju u fimu imaju priliku lipo se nakrcat
Prodajes ili samo pokazujes koliko imas?
Rade oni ko blesavi dok ih i dalje mi investitori ignoriramo ko blesavi. No pa da..
dovoljno bi bilo dvokratno od 9.30 do 11 i od 15 do 16 za one koji dobro zarađuju na burzi, ali duže spavaju.
Ti slobodno ugasis kompjukter izmedju 11 i 15.
Dodje ti manje vise na isto. A stedis i na struji.
Bit će napeto na kraju godine ak im prođe ovo
Koliko je meni za sada poznato, ovaj specificni porez nece se odnositi na SPAN. Razgovarali smo na nekoliko konferencija sto je to ekstra profit, i generalno je koncensus da ukoliko se isti stvorio iz investicija nece moci biti oporezivan sa tim porezom. Stoga vjerujem da ce ga SPAN, radi strukture svojeg financiranja, izbjeci.
Ono sto me vise brine su drustva kao VLEN, za koje nazalost nisam toliko siguran. Samo je to druga tema.
nekako više vjerujem ovim indijancima
Ma samo prenosim, ne razumijem se nista u ove makroekonomije. Samo tamanim secerne kolace i vino.
Jedna slika sa konferencije Vujnovackih indijanaca.
Procjene rasta BDPa emerging markets EU.
Pobjeda!!!!!
![]()
![]()
Iskazali su cijenu...4,6k kn po dionici
Ovo je bilo jako brzo. Cestitam!
Iako ni sam nemam ovoga u djepu. A mozgao danima dal je skupo na 3kkn.
Ne, nije Vlada, nema ona ništa s time.
Ali istražiti će otkuda se sada pojavio ovaj princ na bijelom tj. crnom konju.
To se zove kolektivna senilnost. Vrlo cesta u jednopartijskim sustavima kao i diktaturama.
Inace..
QuoteInače, do redakcije Jutarnjeg lista stiglo je više neslužbenih verzija o ‘pravoj pozadini‘ preuzimanja 43-postotnog udjela u Fortenovi od strane Saifa Alktebija. Dio tih priča uvezuje najnoviju transakciju s poznatim hrvatskim poduzetnicima s dugim poslovnim iskustvom u Rusiji, ali se potvrda tih spekulacija ne može dobiti niti službeno niti neslužbeno, bez obzira na to što se radi o krupnim poduzetničkim imenima te redakcija ocjenjuje neprimjerenim prenositi spekulacije.
Ima li kakav za viro graf?
ima, ali je tajna
Ma nije takva tajna. Neki dan smo zajedno crtali..
Display MoreMa frend je prodao stan i zaradio 100% u zadnje 4 godine, pa ga zanima u koju
dionicu na ZSE bi mogao uložiti da podupla iznos, jer misli da su nekretnine došle
do vrha, pa želi oploditi kapital dodatnih 100% i više. Samo toliko ga zanima, a ja
ne znam što da mu kažem. I može vaša biti zadnja, nemam ništa protiv
.
P.S. Vjerojatno smo na krivoj temi, pa isprika Adminu, ali Optima je bila dionica s
potencijalom porasta od 300-400% koji se ostvario, pa frenda zanima da li sada
ima koja dionica na ZSE sa sličnim potencijalom porasta cijene, a priča i branša
mogu biti potpuno različiti
Izgleda da mi je ipak trebalo malo vremena dok nisam shvatio da je ovo samo vracanje pong loptice nazad. Ha, sto ces, nejde uvijek iz prve.
Ocito je da cu ovog puta morati biti ozbiljan i ozbiljno odgovoriti.
Vidio da je prijatelj vrlo pronicljiv kada je prodao stan u ovim uvjetima cijena nekreretnina i praznjenja kucnih madraca. Da ne spominjemo APN i jeftine kredite. Napravio je dobar posao i sada moze u miru reinvestirati svoje ekstraprofite u ZSE. Slobodno mu se moze reci da ima.
Haludovo!
Pogledala sam promjene u top 10, za sve papire, tijekom mjesec dana.
Mirovinski fondovi svih vrsta kupili su Ništa.
Vrlo je ocito da su se novci skupljali radi opereracije Fortenova. Pitanje koje se sada postavlja je, ukoliko opet Vujnovac ili Borg nesto ne izvedu, sto ce biti s tim kunama?
Mozda stave na banku radi "transparentne" promjene u Euro..