Display MoreJa sa napravio upravo kako sam i govorio. Otisao zbog Dosena i prije par dana se ponovo pozicionirao. Dionica bi trebala doci na 25E, ali nova uprava se treba poprilično dokazati. Vrlo jednostavno. A ako krenu sa kinezima smo na konju. Vratio sam se samo sa zaradom na končarima ....
Da ovo nije ljigavo, bilo bi odvratno!
A zapravo je žalosno.
Ali je upravo ono što sam i predvidio da će se dogoditi još 4. 7. 2025.
Evo što sam tada napisao na tvoju tvrdnu cit: ":...i kako stvari stoje više se niti neću vratiti na moju sreću."
"Eto vidiš, ja sam siguran da ćeš se ti vratiti u ADPL, jer ti vrag neće dati mira.
A znam i kada ćeš se vratiti!
Onda kada shvatiš da će ADPL 2026. opet biti dividendna dionica.
I kada vidiš dobit koju će ADPL ostvariti ove godine na ime ne jednokratnih prihoda od prodaje alata već kontinuiranih prihoda od serijske prodaje svojih proizvoda + prihoda od EAPS-a iz Rumunjske.
Ali, kada ćeš se ti vratiti, tada cijena dionice neće biti niti približno na ovim razinama.
To ti je onaj princip: kupujem skupo i prodajem jeftino!"E moj All, nikad od tebe karaktera!
PostRE: Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
[…]
All, odgovoriti ću ti ovdje u rubrici Svaštara, jer tvoji postovi uglavnom i spadaju u "Svaštaru".
Ti si toliko simpatično naivan i zelen da je to milina za gledati.
I ne kužiš kako se igra ova igra.
Eto vidiš, ja sam siguran da ćeš se ti vratiti u ADPL, jer ti vrag neće dati mira.
A znam i kada ćeš se vratiti!
Onda kada shvatiš da će ADPL 2026. opet biti dividendna dionica.
I kada vidiš dobit koju će ADPL ostvariti ove godine na ime ne jednokratnih prihoda od prodaje alata već kontinuiranih…
ZvjezdaniJuly 4, 2025 at 9:29 AM
Nisam se vratio u adpl nego sam se pozicionirao sa zaradom na končarima, a glavnica je jos uvijek tamo. Mogu ti nacrtati ako ne shvacas .... Jos jednom me pročitaj sa razumijevanjem i shvatiti ces da nemam lose misljenje o tvrtci ali smatram da je loše vođena. Gajim nadu da ce se sa odlaskom tvog voljenog situacija promjeniti. I ponovo pitam. Zašto stalni vrijeđaš ???? Imas ustanove koje mogu rjesiti tvoj problem