All, da imaš imalo pristojnosti onda bi se pokrio po ušima i u velikom luku zaobilazio ovu temu.
Jel ti treba vaditi tvoje postove iz srpnja ove godine u kojima pozivaš ljude da izađu van iz ADPL-a, kao što si ti to napravio? I s čime si se hvalio na sva zvona svakodnevno i neprestano.
SRAM TE BILO!!!I da, današnji uspjesi ADPL-a su rezultat prethodne uprave, a ne ove koja traje niti tri mjeseca.
I Klepo ima tzv. "grace period" od 100 dana. Njezine menadžerkse uspjehe tek trebamo vidjeti.
Da imam imalo mozga vise na tvoje trkeljanje ne bih reagirao jer sve sto govoris su isprazne uvrede. Kada sam govorio da treba prijeci u Koncar si bulaznio, sad kad sam se vratio jer je Dosen otisao si uvrijeden. E pa moj dragi Zvjezdane upitaj se malo koliko je ta tvoja velika veličina potkrijepljena ičime. To da si neodgojen i umisljen se vidi.iz aviona. I opet vidim da ti nista nije jasno. Cijenu dionice diktira odnos ponude/potraznje a kako je tvoj favorit dobio nogu se promjenilo na bolje i naravno ti i dalje trkeljaj .... Sretno ti bilo EOD