1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 10, 2025 at 10:16 AM
    Quote from misterno

Izašo sam kad je neki dd ulazio.... U plusu al bojim se da ih likvidnost mori. Koristite li discounted cash flow modele u ulaganjima? Ja se dosta oslanjam na njih. Zato sam vani

Otkako sam izasao ostvario sam ogroman plus na gotovo svim dionicama. Problem je zazmiriti i izaci sa blagim minusom nakon par g :) no novi plusevi pogotovo ako pogodis poput mene jako jako brzo zaliječe rane. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 9, 2025 at 7:22 PM

Nije bas svjetla bidućnost. Držim vam fige ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 3:53 PM

kako blokirane ???

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 12:26 PM
    Quote from SILVIO2024

Kineska tvrtka koja je gradila Pelješki most dobila najskuplji posao u povijesti Hrvatskih cesta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. svibanj 2025. u 08:22

Ugovor o izvođenju radova potpisali su predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Ivica Budimir i Lu Shengwei, ovlašteni predstavnik Uprave tvrtke China Road and Bridge Corporation (CRBC), odabranog izvođača radova, koji je radio i Pelješki most.

Ingra očito nikad više neće izgraditi niti jednu hrvatsku cestu.

Kinezi su presnažni za sve hrvatske građevinare. :(

Display More

Zato ing grad bude. Prebaci se dok je cijena oko 50

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 11:18 AM

Da je samo dio entuzijazma na ostalim dionicama koje imaju debelo veće izglede za svijetlu budućnost, kakav vlada ovdje, na zse bi ne samo cvalo cvijeće .... :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 8:13 PM
    Quote from LeoNT
    Quote from mooji

Rekao je : "U dolazećim mjesecima" :love:

Da. .nesto ce biti uskoro, ali nisu smjeli reći

Bilo je i vrijeme :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:42 PM
    Quote from Meri
    Quote from All

Imas jako optimističan pogled. :)

da će se promijeniti vlast...?

Vise faktora je u algoritmu. Ako pričamo o tvrtci previše IF-ova je u igri ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:24 PM
    Quote from SILVIO2024

"Senf" dok je bio aktivist (neradnik i teoretski demagog) u sučeljavanju sa Opijem u jednoj emisiji na TV-u je oštro kritizirao javno-privatni partnerski odnos i visoku cijenu koštanja izgradnje Arene tako da je vjerojatno i sada on najveći problem oko priznavanja indeksiranih troškova prema Ugovoru za koji se vodi spor.

Kada se promjeni vlast nakon lokalnih izbora, promijeniti će se i gledište na ugovorne obveze i prava.

Imas jako optimističan pogled. :)

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 4:20 PM
    Quote from tollway

kada odbijemo porez, samo 12 centi više nego lani. kaj je tu vrlo dobroga!!??

Dobroga je to što dobijemo dividendu. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 4:18 PM

Ing grad je ozbiljna tvrtka od koje očekujem puno dok od Ingre bas i ne. :)

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:16 PM

Eto malo štiva.

Ing-Grad dobio 40 milijuna eura vrijedan posao radova na klinici Dr. Fran Mihaljević
    GRAĐEVINSKA kompanija Ing-Grad dobila je posao izvođenja radova na središnjem kompleksu Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, vrijedan gotovo 40…
    www.index.hr
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:08 PM

Ebitda ja -17% u odnosu na prvi kvartal 24-te.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 3:32 PM

Eto malo štiva:

Neos prihvatio ponudu Končar Digitala, slijede pregovori o prodaji udjela
    Neos je prihvatio obvezujuću ponudu Končar - Digitala, što znači da slijede pregovori s ciljem kupnje udjela u Neosu.
    forbes.dnevnik.hr
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 10:41 AM
    Quote from misterno
    Quote from All

Ostalo još samo tih 6.6 miliona ? Ostalo su rješili ? Mali dionicari su klasicno izigrani kao i u slucaju Agrokora ... Toga samo u Hr ima.

Ma je lako to... Nego oni traže 6.6 miliona, a ne duguju ništa? I ja san ima ravno 100 dionica kad se to desilo. Onda jednu. Ali zapravo dalekovod je tad poslovao s dugovima ogromnim. Meni se čini da ih je tek Končar malo uveja u red ( isplativost i nadzor)

Malo ? :) Od kvazi tvrtke postali su tvrtka sa potencijalom. Vec ove godine vidjeti cemo .... ;)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • May 5, 2025 at 9:40 AM
    Quote from misterno

Ček da provjerimo, uvažena je žalba u kojoj dalekovod traži 50 mil kn od ministarstva, a sve tužbe malih dioničara su propale, tj... Odbijene? 😁

Ostalo još samo tih 6.6 miliona ? Ostalo su rješili ? Mali dionicari su klasicno izigrani kao i u slucaju Agrokora ... Toga samo u Hr ima.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• All
    • May 4, 2025 at 8:39 AM
    Quote from tute

Uprava, kojoj sam vjerovao a za dalje vidjet ćemo jer ja sam nepropravljivi optimist.

Zelim ti puno srece.

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 4, 2025 at 8:38 AM
    Quote from mooji
    Quote from smrznuti

Evo ažurirano stanje....

Ako sudimo 2025 po Q4 2024 i Q1 2025 onda su samo Koei i Kodt jeftiniji od Spana. Sa tim da su mirovinci na Koncar grupi na prodaji i da zbog velikih kolicina dionica koje moraju prodat to jako ogranicava rast cijene. Na Spanu je situacija upravo suprotna, tu se mirovinci (najvise Pbz A fond) stalno ukrcavaju i ponuda dionica je svaki dan manja.

Ako spominjes koncare mislim da si zaboravio uzeti u obzir najpodcjenjenije tj. dlkv i kotr2. Span bi mogao ove godine malo poskočiti. Materijala za to ima, pogotovo ako pogledamo prvi kvartal 25, a ocito je da ce nastaviti tim tonom ....

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 3, 2025 at 8:45 AM

Eto cca trenutnih fundamenata.

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 3, 2025 at 8:38 AM
    Quote from Tešanj

Možete navijati za ovu dionicu,ali njena vrijednost je puno niža.Vlasnik i ekipa vrte cijenu kako hoće.

Moze Dujmovic se zajebavat koliko hoce ali ako budu nastavili raditi onako kako su radili prije odlaska na "produzeni godisnji" jer cini se da su krenuli ponovo raditi, dionica ce porasti. Nije cijenu srusilo samo igra sa otpustanjem i ponovnim preuzimanjem, nego opuštanje cijele uprave. Meni je izgledalo kao da im je dosta. Znam da su radili i zasluzili, ali kod takve tvrtke nema zezancije ili ides gore ili dolje .... Uglavnom ugodno su me iznenadili prvim kvartalom i nadam se da ce tako nastaviti, a cijena ce doci sama ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • May 2, 2025 at 12:58 PM
    Quote from Zlatek

Sheki

sorry, nisam skužio ironiju u tvom postu.

Slažem se da je ADPL rijetko transparentna firma na ZSE.

Na KitoLovac i njegove teorije zavjere ne bih trošio riječi, kao i na one koji na to nasjednu.

Imaš naprosto ljudi koji zanemare 9 svijetlih točaka a uhvate se za jednu tamnu i sve im je crno.

Nije ti to uopce lose. Puno radije razgovaram sa obima koji misle negativno o mojoj investiciji nego sa istomisljenicima ..... Bolje je tri puta biti siguran nego jednom nesiguran. ^^:D

Počeo sam se na Grunfa podsječati :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt