Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari.
Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu?
Meni ide automatikom svake godine ....
Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari.
Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu?
Meni ide automatikom svake godine ....
Današnje transakcije...pomno planirane i dogovorene unaprijed na nekoj kavanskoj kavi.
To je umijeće trgovanja prema W. Buffetu...
Malo će se ipak podići cijena od 2 eura da ne bude sumnjivo...
Prije ce biti po sistemu kako i nasi ministri i ministarstva funkcioniraju, a ne W.B.
Rado bi vidio te „iznimne rezultate“ u 1H izvještaju … znam, već sam dosadan i sam sebi, ali nije mi jasno zašto ne objave izvještaj odmah nakon što ga izrade (jer moraju ga predati mami KOEI za konsolidaciju do 31.07.) … nego čekaju pred kraj roka (koji je za progress 30.10.). Prošle godine su ga objavili 7.10. … rekao bi VOJKO V: „kao to, kako to, nije mi jasno? “
… ima netko ideju? … vjerojatno su jednostavno sadisti koji nas vole mučiti
Zasto se mučiš kad sve znaš ????
Bude li jos koji popust ? Ja sam drugu turu shopinga izgleda zahebo
. Ono glumio sam facu za 10E po dionici, a sada cu morat dodat 100
Nisi jedini 🙈
Ne 100 nego 150 !!! Materinu. Papa štrumpf, hoće li biti još popusta ili ???
Bude li jos koji popust ? Ja sam drugu turu shopinga izgleda zahebo . Ono glumio sam facu za 10E po dionici, a sada cu morat dodat 100
Sad je euforija na koei, sve pada i prebacuje se u koncare..
Sve je to normalno, ovo je dionica za na duze staze a i vrlo je bitno da prezentiraju pametna ulaganja sa prikupljenim novcima od ipo
Da budem iskren i ja sam vise fokusiran na kotr2, dlkv i naravno koei. Kodt je vec standardna
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
Strpite se, biti ce hipa hop. Jos dok se malo dokazu.
Fuj dionica...
Niti jedna tvrtka na IPO-u nije ovako nije ovako potonula kao ovo smeće od firme.
Svaki ipo za kojim je pojačana potraznja napuhne cijenu i uglavnom trziste proguta to. U ovom slučaju je cijena bila poprilično mapuhnuta vec u najavi i onda zbog veceg interesa je dignuta na maks. Trebati ce vremena da bude neke koristi od te dionice pogotovo zato sto su sporiji traderi ovaj puta izvukli tanji kraj ....
Papa Štrumpf, koliko još?
Cijena je krenula gore
Jel ovo Normani s Insajdera preselio u Split?
Preselio ne preselio iznosi svoje misljenje, a mislim da ima dobru namjeru.
Trgovanje ispod IPO cijene je katastrofa za tvrtku i njezine dioničare...pljuc
Pa zar nismo predvidali da cemo je jos dokupljivati po 18 ?
Da budem iskren, očekivao sam i pad cijene. Jos uvijek nije isključen taj scenarij, ali ne zato sto tvrtka ne vrijedi nego zato jer je IPO cijena bila poprilično napumpana
Mislim da se čeka da pokrenu nešto konkretno s prikupljenim novcem. Ukratko, čeka se kakva obavjest, šta su kupili, dogradili.. plus bilanca za 3.kvartal. Onda bi se po meni moralo otvoriti. Bar se tako nadam.
Ni ja ne brinem. I bez obzira sto sam bio svjestan prevelike ipo cijene ipak sam ušao. Uglavnom sve gledam na duge staze. Traderi i IPO Žito i nije bas neki score ....
Teško da će se ovo pomaknuti na više od ove trenutne cijene.
Isrpljujuće trgovanje u rasponu 20,20 - 20,60 očekujem (subjektivno) godinama...
Da budem iskren, očekivao sam i pad cijene. Jos uvijek nije isključen taj scenarij, ali ne zato sto tvrtka ne vrijedi nego zato jer je IPO cijena bila poprilično napumpana
PBZ CO cca 20,000 još, ali imajte na umu ... padom imovine (NAV-a) 1%, a da KOEI ostane na istoj razini količina na prodaju se povećava za dodatnih 3,500 kom.. (porastom NAV-a narano se smanjuje), donja razina za reset im je trenutno oko 550.
VJerujem da se Erste Plavi resetirao pa su kupili nešto vremena i zato su se maknuli s prodaje, ali trenutno su opet u pasivnom prekršaju za nekih 5,000 kom. Vjerujem da će se resetirati ponovno ako će PBZCO biti primoran rušiti cijenu u narednih mjesec dana da ispoštuje Zakon. No ako market proguta ovih 20,000 možda i ne.
Tih 20.000 ce trziste progutati a o tempu prodaje ovisi sama cijena jer nije bas malo novaca u igri . Uglavnom zanimljivo ce biti pratiti tijek .....
Display Morehttps://divradioprijedor.com/donosimo-detal…oj-akciji-roma/
Ovo je članak o onoj ženi koja je usred Zgb parkirala auto na tramvajsku prugu i onda isprebijala vozača ZET a. Nevjerojatna samouvjerenost nhe iz Prijedira u Zagrebu. To samo govori kakva je jadnica Hrvatska postala.
Da je to napravila u Ɓeču ili Ljubljani ne bi se dobro provela. Malo zatvor, malo dzševna bolnica, a onda izgon zauvijek.
Ova bedevija u Hrv dobije 700 eura kaznu i izgon iz Hrv na 3 godine. Naravno, jos nije pravomoćno.
Fuj država
Ako nasi ministri mogu pljackati, voziti bez vozačke, gaziti djecu, voziti preko crvenog, lagati ....... zasto ne bi žena mogla parkirati uz prugu ???? Imam neki osjecaj da ste ljubomorni na ženu ....
Sve dok prinos nije zadovoljavajući, ljudi će ulagati u obveznice, oročavati i kupovati dionice s višim prinosom.
U obveznice ???
Nije problem u upravljanju tuđim računima već u upravljanju našim računima !
. Ako ikad postanemo pravna država situacija ce se drastično promijeniti ....
Na "našem" računu se na kraju 2024. nalazilo 7.2m eura. "Mizerna dividenda" isplaćena iz 3m gubitka iz poslovanja i "Toliko keša" koji se nalazi na računima drugih tvrtki. Koliko su tek financijski nepismeni oni koji ne ulažu na burzi...
Kad se ljudi financijski opismene nece vise covjek koji zarađuje 1300 E mjesečno voziti Audij niti cemo imati ministre sa diplomama kupljenim na benzinskoj u Sarajevu, niti ce financijski manageri koji barataju nasim racunima si isplacivati milionske bonuse za ostvarene minuse itd itd. A i lopovi ce zavrsavati u zatvoru a ne na plači ....
Nego jel tko prati ima li jos fond puno toga za iskrcati ? Ja drzim otvoren nalog na 550 pa da se ne dogodi da ..... Mada imam koei u solidnoj količini tako da nije panika
Strateški kupac bi trebao biti sam izdavač. Uz toliko keša na računu i mizernu dividendu, nema razloga da ne naprave buy back. Osim što imaju kriminalno upravljanje cashom pa će propustiti i ovu priliku napraviti nešto po tom pitanju.
Znam da smo u Hrvatskoj ali cak je i kod nas tesko upravljati novcem koji se nalazi na TUDJIM racunima....
Nije problem u upravljanju tuđim računima već u upravljanju našim računima ! . Ako ikad postanemo pravna država situacija ce se drastično promijeniti ....
Sto pise ?
da vas Zakoni ne vole više.
Ocito mi je drugo trebalo da shvatim
A je li mozda negdje pise da se fond ili ovi koji se sada istresaju nece vratiti ???
Trenutno piše u Zakonu o mirovinskim fondovima i uvjetima njihova ulaganja. Osim ako vi nemate neku drugu informaciju.
Sto pise ?