Neka ERO tone, kako već neko vrijeme nisam izgubio na burzi, ovo je najbezbolniji način upozorenja.
Hmmm nekako mislim da to nije upozorenje nego klasika. Sad su neke dionice in ...
Neka ERO tone, kako već neko vrijeme nisam izgubio na burzi, ovo je najbezbolniji način upozorenja.
Hmmm nekako mislim da to nije upozorenje nego klasika. Sad su neke dionice in ...
Možda se Pivac opet krene kupovati nije kasno sada još da barem nekih 60 € opet
Mislim da ti je pivac koji je držao span pokojni
Ja sam zabrinut.
ja sam vam rekao ovo mora na 160 €
Pa nema razloga za 160, al ga tone majcicu joj .... Ja sam očekivao 235-260
VW i Renault su počeli rasti, Stellantis ima 3 mjeseca cjenovno stagnira...trebao sis e zabrinuti prije pola godine, sada je gotovo...
Izašao sam prije 2-3 godine. Malo prije Rusije. I ubacio u KODT i ERNT. Bolje da ne kažem šta mi ovaj hrvatski IT sektor radi u portfoliu.
A za ADPL se nemam namjeru vraćati dok se Rusija ne vrati u igru. Za ERNT idem u dokup jer sam očito blago spor.
Nije mi jasno sto se događa sa Ernt. Fakat. A iz adpl se očito izlazi zbog koei, dlkv ....
Prilika da se jos dokrcamo. Ne znam tko ima rasprodaju ....
Možda oni što su kupovali po 1 Eur
Vani burze padaju svaki dan, a ovdje se čude što ne raste?
Osim Koei, cijela ZSE zapravo pada svaki dan, tako da se može bit sretno što ne pada, a ne da još raste.
Nas čumez od burze ti nema bas neke velike veze sa vanjskim svijetom ... Tu ti se može klošariti po vrhunskim dionicama, a isto tako i stampeda bez nekog prevelikog razloga ... Fundamenti, FI, ..... nekako slabo dolaze do izražaja .... Tu i tamo možda ...
Grobna tišina, a po dionici se bome "klošari"
Oho ho, i dalje se pravim nezabrinut.
Ja sam zabrinut.
Cim krene rast nagomilaju se prodavaci i tako u krug..
Zna li se tko rasprodaje?
Prilika da se jos dokrcamo. Ne znam tko ima rasprodaju ....
Ima ko kakvu informaciju ko se konstantno iskrcava po 1000 komada, a nije iz top 10. Ne vjerujen više da je to rabota samo malih investitora?
Mene isto zanima. Ja sam prepolovio ionako slabu adpl poziciju na 10.5 i sad mi već počinje biti krivo što nisam skroz izašao, a kad stane iskrcavanje onda bih se vratio. Samo da saznamo kad ce stati ....
Koju god temu da otvorim, pa i KOEI, pojavljuje mi se plaćeni oglas Milanovića. Na dioničarskom forumu ? Sarkazam.
Glede KOEI ja sam misljenja da će cijena biti iznad 570. Ako nas Milanče i njegovi vlasnici i njihovi trolovi ne uniste.
Ako spominjes trolove, kradezeova tvornica je nenadnašna, a i Dragan iz redova SK bi da može al jadan nema iq za to ....
Koja su vaša očekivanja za očekivanu cijenu dionice KOEI :
- kraj 2025
- kraj 2026
- kraj 2027
Hvala
Ako nece nitko :
- 530 EUR - kraj 2025
- 800 EUR - kraj 2026
- 1100 EUR - kraj 2027
Ja bih rekao da ce ako dalekovod potegne kako bi trebao kraj 2025 biti preko 600. To je nagadanje a dalje da ni ne pokušavam....
Malo me sram priznati, ali molim da mi netko točno razjasni taj odnos između KODT, KODT2 i KOTR2. Hvala..
Kodt Končar dist. redovne
Kodt2 Končar dist. povlaštene
Kotr končar mjerni transformatora
Koei Končar d.d.
Vrlo jednostavno, širi asortiman za ponuditi, vlakovi, tramvaji, generatori i motori, i jako je mala razlika u tržišnoj kapitalizaciji končar d.d. i kodt., pa ne može matica vrijediti manje od tvrtke kćeri.
Molim moderatora da obriše moj post, da ni bi ispao kao savjet za investiranje.
Zahvaljujem se unaprijed
zasto bi brisao ? To je tvoj stav kojeg si iznio i nema razloga da ne ostane. Inače u slučaju koei si po mome mišljenju u pravu no matica moze imati nor. kodt i dvije loše tvrtke koje čine štetu pa na kraju ne biva tako dobro kao.sto.je u slučaju koei, dlkv, kodt ... E sad kodt je po mom mišljenju došao do maks kapaciteta uz odlične marže i trenutno ne može napraviti ogroman boom dok dlkv može, a isto tako koei moze popratiti rast njih troje .... E ali uopće ne mora biti tako.
Display MoreVrlo jednostavno, širi asortiman za ponuditi, vlakovi, tramvaji, generatori i motori, i jako je mala razlika u tržišnoj kapitalizaciji končar d.d. i kodt., pa ne može matica vrijediti manje od tvrtke kćeri.
Molim moderatora da obriše moj post, da ni bi ispao kao savjet za investiranje.
Zahvaljujem se unaprijed
Ma ne treba ništa brisati, na forumu dionice su ovo normalne teme.
OK mi je taj stav, ne dijelim ga, ali razumijem.
Meni se trenutno čini kao da KODT nosi KOEI kad se usporede financijski podaci. Da li će biti tako i ubuduće, svako procjenjuje drugačije.
Kodt gazi i "nosi" no isti je napravio ogroman rast, a obzirom da ce i dalje svi dobro poslovati očekujem da ce i koei popratiti taj veliki rast, a za dlkv koji je također kćer sklapa odlične poslove, poprima zamah, a kreće od praktički nule i cijena je mala, također bi po mome misljenju trebala debelo narasti. E sad to je moje mišljenje. Ja sam prikratio kodt poziciju i jos ću, ali ne zato sto smatram da neće vise rasti nego zato jer imam previše novaca u njoj i želim pružiti šansu da i druge dionice donose rast.