Sto god vi rekli, oni rade ....
Posts by All
-
-
-
Eto štiva ...
Poznata hrvatska prehrambena tvrtka na tržište stavlja 5,73 milijuna dionicaČakovečkim mlinovima odobrava se prospekt u vezi s uvrštenjem na uređeno tržište 5.730.000 redovnih dionica na ime.www.mirovina.hr -
Evo još malo lakog štiva:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-ing-a-15635704
Nije da je Grlić-Radman neka sreća, ali ...

Sad baš da Končar njega treba??????
Kad se takvi počnu motati oko tvrtke uffff pogledajmo što su napravili Ledu, Jamnici, ........ tj Agrokor koncernu i svim tvrtkama koje su imali bilo kakav doticaj .... Srecom sam na vrijeme pobjegao ..... a znam neke koji nažalost nisu
-
Eto štiva za razbibrigu
Župan Boban posjetio AD Plastik: Proizvode plasiraju u gotovo 20 zemalja svijeta, u pripremi nova linija proizvodaNa poziv uprave AD Plastika župan Boban danas je posjetio ovu uspješnu tvrtku, pogon i Odjel za razvoj, jedan od najkvalitetnijih na području…www.portal.hr -
Ovdje neka žešća tišina vlada ....

-
Vidim jos se hrvate sa Ingrom.
. Mozda da uzmete malo končara dok je jos na akciji ... Ingra nece "uteć" !
. Lako se kasnije vratite -
Neki dan je Plenković pun sebe u intervjuu pričao takve bajke da ni njegovi krim ministri ne bi pali na takav jadan nivo. Eto nek mu netko proslijedi članak.da ima materijala napadati novinare koji pišu loše o njemu i njegovim pismenim i poštenim ljudima koji ostvaruju najbolje rezultate na svijetu.

-
All, javi seee!
Nije to ništa. Sljedeće godine očekujem i kotr2 i koei, a bogami i dlkv ..... Koei nam koče fondovi sa 5% pa kako cijena izraste stalno moraju malo otpustiti i zato cijena nije katapult, no polako ide sve na svoje ..... Ne žuri nam se, polako možemo piti i gledati

-
Dosta ljudi je ušlo u Končara i sada očekuju rast. Mislim da idemo ka slabijim trgovanjima do kraja godine. Kod malih dioničara nema puno slobodnog keša..imam takav dojam
Da je kako kazes cijena bi pala na 550 ili ispod. Ja sam se iznenadio koliko miliona € je ukucano u Koei ... Vidjeti cemo slj godine koliko vrijedi matica

-
Moram priznati da imaju dosta agresivnu promidžbu, tj. uložili su puno love za marketing.
Posvuda mi skaču članci o IPO-u.
Ne sjećam se da ih je toliko bilo za IG i za Žito.
AI algoritmi nude ono što tražiš .....
-
Drugim riječima, kad su procjenjivali na 14 došla je na 18, sad znači realno u skoro vrijeme 26-27€. Neće ići pravocrtno, za neke će biti jahanje na valovima, ja radije sjedim i gledam kako mi imovina postaje vrjednija, a tu si i dividende sasvim izgledne.
Kad mislis da je podcijenjena koristi akciju i dopozicioniraj. Šuška se o nekom ugovoru za sudjelovanje u proizvodnji dijelova dronova. Zna li netko nešto o tome ? To bi bilo jako interesantno .....
-
Ima li neko ideju šta je sa KODT i KODT2? Nema baš pametnog prometa i tečaj klizi već mjesec dana. Nije da sam nezadovoljan, ove godine preko 70% ali nekako nisam naviknut gledati ih ovako pasivne.
Prvo se kupovao dlkv, pa bila akcija na kotr2, pa zatim uzeo IG i onda uzeo i mrvu žita, pa je bila akcija na koei, a kodt sam smanjivao jer mi izrastao na 80% portfelja što je previše bez obzira na odličnu dionicu. Eh da i Span je akcija bila .... Ne znaci da su svi tako al trgovalo se na spomenutim dionicama dosta pogotovo koei gdje su letjeli milioni .... A zse je mali i Hrvati vise vole ulagati u Audije i Bemweje nego u nesto sto doprinosi boljem standardu.

-
Cijena je prije godinu dana bila oko 400 €.
Toliko o tome kako cijena ne može rasti dok fondovi prodaju.
Mislim da smo ovdje svi nagađali koliko će cijena padati tj pasti za vrijeme njihovog izlaženja, a usputno i koliko ce narasti kad prestane taj agresivan izlazak kojem ce koliko vidimo uskoro biti kraj i mislim da ce onda i 800 biti jeftino ....
-
Zadnje tisućice po 640 ili?
Ja sam ocekivao i nize, ali očito da sam krivo procjenio, a cijelo vrijeme je poprilično blizu katapulta ....
-
Ma nećemo ovdje nešto opako zarađivati...nisu neke šanse za to s obzirom na precjenjenu dionicu.

Možda u vrijeme kada će i purani letjeti ali onda će biti vrlo opasno jer će doći do sloma tržišta (viđeno 2008.godine "crni petak" ili "crni ponedjeljak"). Tko se toga sjeća više...

Kad stane priliv novaca iz EU fondova letjet ce nama šišmiši a ne purani. Ja više ne vidim da igdje itko nešto priprema za stvaranje ili stvara. Samo se otvaraju radna mjesta, pumpaju se plaće, nabijaju se cijene i eto jedino sto se gradi ..... Jadna li nam majka ...
Zito nismo kupili da zaradujemo kao na dlkv, kotr, koei, kodt nego dugorocno, polako mic po mic .....
-
Trgovina ovih dana na Žitu za osobe s posebnim potrebama (malo sporija od drugih).
Kad počnemo opako zatađivati onda ces drukcije .....

-
Ja mislim da je ovdje davno prošla baba s kolačima
Ma kaki. Nije jos zapravo niti došla.
-
Tko radi pum & dump? Fondovi? haha.. Prije bi se ovo zvalo dump & pump
Ja ne vidim uopce pump ... Vidjeti cemo kad se fondovi istresu ...
-
Kad sam do grla unutra

Mislim da se neces razocarati.