Sad je očito da netko skuplja ,ići ćemo malo po malo gore
Posts by lerfeon
-
-
Puno puta sam mislio da ne griješim ali kako onda naučiti nego na svojim greškama. Dok nekome ne smrkne drugome ne svane ili obrnuto.
-
Trebalo nam je biti bolje poslije 90. zato sa išao u rat, svako vrijeme nosi nešto ali ovo nije dobro ne radi se za narod samo za "Hrvatsku" tj. pojedine đepove s rukom na srcu. I neće biti bolje dok mladi ne glasaju a stari opančari koji ne vide od svog nosa hrle na glasanje iako većina nema nikakve penzije i žive loše s par hilada kuna.
-
Prije 2 godine vrijednost je bila o kn svi očerupani i gle sada vrijedi 2000 eura. Tko tu koga nego svoj svoga, gle čuda kako sad vrijedi.
-
pozdrav kolega ,evo nam zabave
-
evo 4 četvorke na 5,98 jel to kk
-
U
Ja poznam jednog kapitalca.
Kaze da mirno spava..
Ulaz do 1.80
Brojka impresivna.
22000 do 17.01 2019 kada je bila na 1,71 a već od 7 mj već je bila na 5,55 . još dokupljivao i niš prodavao ,previše puta prodao prerano. Još dokupljivao.
-
moje realno očekivanje 12,30 kn
-
ne pada mi napamet prodati kad mi je većina bez poreza,iako sam u debelom plusu burek mi ne treba
-
Netko kupi 6000 po 5,96 pa proda po 5,90
-
meni se to par puta dogodilo taman kad prodam, a čekao dosta,ode
-
pokušava se još uvijek štopati na silu
-
burek se seli u dalekovod
-
Bravo kolega accountant, godišnji potrošen,strahom i oprezom na ljetovanje mali broj stranaca možda nešto naših,tek toliko da se umanji veći gubitak,a mi koji radimo u firmi počinjemo 15.05 tko zna do kad. slijede izvješća do kraja godine ne dobra pa i cijena će varirati,zato oprez uvijek može jeftinije.
-
slažem se i to sam prije tvrdio da banka ima novaca i neće prodati s gubitkom a sigurno je se nešto pita jer ima duplo više udjela od HT-a i poslije kad dobije upravljanje poslije 7. mj. itekako će znati gdje je procjena i što žele
-
danima neko jeftinije hoće prodati a nitko ne izlazi
-
Kad ulaziš u dionice ko i u kockarnicu odmah moraš biti svjestan i odlučan da možeš sve izgubiti,puno puta sam prerano izašao ali sam odlučio s kojom sam zaradom zadovoljan tako i ovdje sam preko 2 godine s par desetaka tisućica ali ovdje čekam neobično za mene. Treba neki put i poslušat neke smjernice ali ne ovisiš samo o sebi ima tu i drugih pokvarenih faktora u ovoj našoj državi za koju sam i u rovovima bio. Puno sam zaradio ali i dio zarade izgubio ali ne žalim.Sretno svima do kraja ili samog kraja.
-
pred 10.tak godina ingra je bila narasla sa 4 na 12 kn u jednom danu
-
sad i oni štopatelji moraju kupovati ponovo ali sad na više i više .tek sam na 60 posto
-
nije mi jasno zašto bi banka držala 7 godina udio nemala od toga ništa i potom prodala ispod cijene (ht bar nešto zaradio) a trećina njihova