1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. mmili

Posts by mmili

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• mmili
    • May 8, 2020 at 9:06 PM
    Quote from Neo

Kolega ja trejdam. I tu sam dobar. U biti malo je reci dobar. Prodavao sam na 4.3x jer ocekujem razinu 3.8kn pa opet rast.

Nisam ulagac koji je pasivan.

Kad dajem targete obracam se pasivnim ulagacima koji nisu od trejdanja.

Na Vasu zalost ja sam od trejdanja.

Zasto ne bi prodao na 4.4kn i kupio natrag na 3.8kn. Na mojih 30k komada to je 15k kuna extra.

Nadam se da sad kuzite. :D

Display More

bas si dobar

• mmili
    • May 7, 2020 at 11:41 PM
    Quote from Neo

Ja sam danas pazario 35000 kom. Sutra unovcim da ne bi bilo zabuna. Ipak sam trejder i tlaka mi cekati. Racunam na bar 18000 kn zarade.

Da se ima za vikend.

Uf..bas cu se naplacati poreza i dogodine.

Kolega NEO odlucite se jel ste pazarili 3000,3200,ili 3500 i dali ce cijena na 4,6,8 ili 20 nemojte zaj... ovaj napcen narad sa svojim postovima da bi vi zaradili za burek i drzavu .Barem budite vjerodostojni pa pokusajte zapamtiti iste brojeve ili ti....8)

• mmili
    • April 19, 2020 at 10:31 PM
    Quote from Neo

Netko je u prethodnim komentarima sugerirao kako je dvojbeno cash ili dionice. Navodno postoje tiskare koje rade non stop. E pa to mogu samo Ameri jer je prirodno da njihov deficit bude 1200%. Nama je i 80% veliko jer je nemoguce servisirati ga. Kad vec ima love na bacanje onda zasto nitko nije kupio Optimu?!

Ako nemozes nista pametno napisati bolje ti je da ne pises 8)

Quote from Neo

Netko je u prethodnim komentarima sugerirao kako je dvojbeno cash ili dionice. Navodno postoje tiskare koje rade non stop. E pa to mogu samo Ameri jer je prirodno da njihov deficit bude 1200%. Nama je i 80% veliko jer je nemoguce servisirati ga. Kad vec ima love na bacanje onda zasto nitko nije kupio Optimu?!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt