1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. misterno

Posts by misterno

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • November 13, 2025 at 9:59 AM

deblokada američke vlade odštopava tržišta kapitala diljem planeta, ekonomija je divna stvar 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • October 30, 2025 at 11:28 AM

zanimljivo kodt pad prihoda 4.6 posto u kvartalu, dlkv rast 100 posto u kvartalu 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • October 29, 2025 at 11:25 AM

kolege dokupljujete? neko plaši velikim nalogom? 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • October 28, 2025 at 2:47 PM

falija sam 80000 eura dobiti u svom modelu, i ovaj novi ugovor 350 +100 mil znaci book 450 mil? 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • October 8, 2025 at 9:48 AM
    Quote from All

Evo, sluzbeno .....

Moje skromno tumačenje.

Za končar interna transakcija, nema utjecaj na izvješće i dobit. Za dalekovod ima, ovisno o vrijednosti ako je veća od knjigovodstvene moglo (može i ne mora) bi uzrokovati plus od 1 do 5 milijuna - ali tek četvrti kvartal. Zaključeno je 1.10 što spada u 4. kvartal. 3 kvartal može imati -100 do 300 tisuća, dugoročno smanjuje troškove i duplicirana radna mjesta. Mogućnost potpunog preuzimanja (100%) od strane končara postoji, to bi diglo cijenu, ali nije vjerojatno.

Mislim na knjigovodstvenim predmetima je bilo dosadno, ali mislim da je to to. I da svi scenariji do kojih sam došao su pozitivni.

Molim iznesite i svoja mišljenja tome forum i služi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • October 1, 2025 at 10:53 AM

ovo danas već ulazi u područje povoljnog... trikvartalna zarada je krajem ovog mjeseca?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • September 19, 2025 at 4:06 PM
    Quote from mesetar

Dok netko ne odluči slupati cijenu nazad, ili ne dođe velika svjetska recesija pa je slupaju na 4, kao u 4 .mj.

ne mogu je sam slupati toliko ni ja 😁

a 4 mjesec sam dočekao u kešu, mislim minimum financijske odgovornosti da je to bio s narančastim kakav je. Bilo bi dobro da se opet nešto takvo zakuha. uduplao bi pozicije sve opet 👌

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • September 18, 2025 at 11:16 PM

nprema mom skromnom mišljenju trenutno najbolji hold na zse i najveći dio mogbportfelja, preko 50 posto što iznimno rijetko radim.

evo baš sam na starom forumu se izjasnio 4 zadnje godine portfelj mi je x5.5

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • September 8, 2025 at 1:24 PM
    Quote from umalo
    Quote from misterno

12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam

Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo

predviđanje je da će zaraditi više od toga

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • September 8, 2025 at 12:14 PM

12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • September 8, 2025 at 11:23 AM

što mislite za treci kvartal, 12.8 ili ipak malo više? Moje predviđanje je ipak malo više?

• INGR (INGRA d.d.)

• misterno
    • August 30, 2025 at 10:01 AM

evo rast od 5.26 posto u danu! Na 30 dionica, tj. 60 eura u 16:00 i 3 sekunde 😅

ova uprava bi se trebala trgnuti i početi zarađivati još lani 🤨

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • August 25, 2025 at 1:28 PM

ovo neko malo veći danima izlazi?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • August 16, 2025 at 7:20 PM
    Quote from All
    Quote from misterno

ja doata radim modele i scenarije za svoja ulaganja, npr.... zanimljiv je rezultat kada uracunas postotni rast iz kvartala u kvartala zadnjih godinu i pol otkad su postali pozitivni do kraja 2025... potuce simplywallstreet analizu fair valuea 😁 Kako na to utječu novozaposleni, koliko oni ubrzavaju prožvakivanje booka poslova, malo teže izmodelirati i procijeniti... ali sigurno utječu 😁

Da, dlkv je zvjer ali poprati malo i maticu.koja trenutno ima jako jako dobru cijenu ;)

dobra je jer su mirovincima preuzeli prevelik udio udio u portfelju pa iskipavaju 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • August 15, 2025 at 12:32 AM

ja doata radim modele i scenarije za svoja ulaganja, npr.... zanimljiv je rezultat kada uracunas postotni rast iz kvartala u kvartala zadnjih godinu i pol otkad su postali pozitivni do kraja 2025... potuce simplywallstreet analizu fair valuea 😁 Kako na to utječu novozaposleni, koliko oni ubrzavaju prožvakivanje booka poslova, malo teže izmodelirati i procijeniti... ali sigurno utječu 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • August 12, 2025 at 1:38 PM

što predviđate za treći kvartal ove godine ?

Porast broja zaposlenih može li utjecati na brzinu realizacije poslova? ugovori neki čekaju dozvole, a imaju book za dvije godine i bez toga. Ja se nadam rastu brzine relizacije i booka i zaposlenih.I've heard it through the grapevine da ljude koje su im preoteli prilikom one slavne dokapitalizacije love nazad čak... dobri dani financijski, dobri dani.. a tržište raste 😁😁😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • July 30, 2025 at 9:38 PM

a ono bez objava book im je pao sa 425 na 396 mil.... tisto je zamisano i kvasa. btw rast je higher higs i higher lows 😁 ništa nikad nije napravilo ravnu crtu prema gore, iako graf lagano podsjeća na okomitu crtu 😁

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • July 29, 2025 at 2:46 PM

8.4

a blago iznad 8, 8.1 što san očekiva, 396 miliona book 👍

• INGR (INGRA d.d.)

• misterno
    • July 29, 2025 at 12:21 PM

kupuje pa ce mozda kad akupibprodati u blok transakciji ingri... po višoj cijeni... zvuči poznato?

povjerenje nema cijenu i lako se gubi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• misterno
    • July 29, 2025 at 12:17 PM

Čekamo, al čekamo na 7 😎

1. Privacy Policy
  2. Kontakt