deblokada američke vlade odštopava tržišta kapitala diljem planeta, ekonomija je divna stvar 😁
Posts by misterno
-
-
zanimljivo kodt pad prihoda 4.6 posto u kvartalu, dlkv rast 100 posto u kvartalu 😁
-
kolege dokupljujete? neko plaši velikim nalogom? 😁
-
falija sam 80000 eura dobiti u svom modelu, i ovaj novi ugovor 350 +100 mil znaci book 450 mil? 😁
-
Evo, sluzbeno .....
Moje skromno tumačenje.
Za končar interna transakcija, nema utjecaj na izvješće i dobit. Za dalekovod ima, ovisno o vrijednosti ako je veća od knjigovodstvene moglo (može i ne mora) bi uzrokovati plus od 1 do 5 milijuna - ali tek četvrti kvartal. Zaključeno je 1.10 što spada u 4. kvartal. 3 kvartal može imati -100 do 300 tisuća, dugoročno smanjuje troškove i duplicirana radna mjesta. Mogućnost potpunog preuzimanja (100%) od strane končara postoji, to bi diglo cijenu, ali nije vjerojatno.
Mislim na knjigovodstvenim predmetima je bilo dosadno, ali mislim da je to to. I da svi scenariji do kojih sam došao su pozitivni.
Molim iznesite i svoja mišljenja tome forum i služi
-
ovo danas već ulazi u područje povoljnog... trikvartalna zarada je krajem ovog mjeseca?
-
Dok netko ne odluči slupati cijenu nazad, ili ne dođe velika svjetska recesija pa je slupaju na 4, kao u 4 .mj.
ne mogu je sam slupati toliko ni ja 😁
a 4 mjesec sam dočekao u kešu, mislim minimum financijske odgovornosti da je to bio s narančastim kakav je. Bilo bi dobro da se opet nešto takvo zakuha. uduplao bi pozicije sve opet 👌
-
nprema mom skromnom mišljenju trenutno najbolji hold na zse i najveći dio mogbportfelja, preko 50 posto što iznimno rijetko radim.
evo baš sam na starom forumu se izjasnio 4 zadnje godine portfelj mi je x5.5
-
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
predviđanje je da će zaraditi više od toga
-
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
-
što mislite za treci kvartal, 12.8 ili ipak malo više? Moje predviđanje je ipak malo više?
-
evo rast od 5.26 posto u danu! Na 30 dionica, tj. 60 eura u 16:00 i 3 sekunde 😅
ova uprava bi se trebala trgnuti i početi zarađivati još lani 🤨
-
ovo neko malo veći danima izlazi?
-
ja doata radim modele i scenarije za svoja ulaganja, npr.... zanimljiv je rezultat kada uracunas postotni rast iz kvartala u kvartala zadnjih godinu i pol otkad su postali pozitivni do kraja 2025... potuce simplywallstreet analizu fair valuea 😁 Kako na to utječu novozaposleni, koliko oni ubrzavaju prožvakivanje booka poslova, malo teže izmodelirati i procijeniti... ali sigurno utječu 😁
Da, dlkv je zvjer ali poprati malo i maticu.koja trenutno ima jako jako dobru cijenu

dobra je jer su mirovincima preuzeli prevelik udio udio u portfelju pa iskipavaju 😁
-
ja doata radim modele i scenarije za svoja ulaganja, npr.... zanimljiv je rezultat kada uracunas postotni rast iz kvartala u kvartala zadnjih godinu i pol otkad su postali pozitivni do kraja 2025... potuce simplywallstreet analizu fair valuea 😁 Kako na to utječu novozaposleni, koliko oni ubrzavaju prožvakivanje booka poslova, malo teže izmodelirati i procijeniti... ali sigurno utječu 😁
-
što predviđate za treći kvartal ove godine ?
Porast broja zaposlenih može li utjecati na brzinu realizacije poslova? ugovori neki čekaju dozvole, a imaju book za dvije godine i bez toga. Ja se nadam rastu brzine relizacije i booka i zaposlenih.I've heard it through the grapevine da ljude koje su im preoteli prilikom one slavne dokapitalizacije love nazad čak... dobri dani financijski, dobri dani.. a tržište raste 😁😁😁
-
a ono bez objava book im je pao sa 425 na 396 mil.... tisto je zamisano i kvasa. btw rast je higher higs i higher lows 😁 ništa nikad nije napravilo ravnu crtu prema gore, iako graf lagano podsjeća na okomitu crtu 😁
-
8.4
a blago iznad 8, 8.1 što san očekiva, 396 miliona book 👍
-
kupuje pa ce mozda kad akupibprodati u blok transakciji ingri... po višoj cijeni... zvuči poznato?
povjerenje nema cijenu i lako se gubi
-
Čekamo, al čekamo na 7 😎