Pomišljao sam na izlaz iz predostrožnosti, a ovaj sakupljač je strpljiv, on bi tija jeftinije. Arena je zaštićena tim eu indeksom inflacije, znači u slučaju recesije i inflacije, prihod od arene ide gore? Ali za to se trebaju tužiti i dogovoriti s gradom ili? Računam da će i eu podići potrošnju u energetiku i zelenu tranziciju, možda rezati kamatne stope a tu se ingra lipo pozicionirala. Fala bogu u dionicama mi nisu pare za živiti pa ono mogu to kiseliti, al mislim evo da su mi sve pozicije dobre di jesu. Al će se živci parati sad misec dva, i meni i cilom svitu 😁
Posts by misterno
-
-
Gledam jutros otvaranje ... Narančasti i panika u svijetu i toI gledam dublje ponude na ingri... Pa ovdje se zapravo skuplja? Da želim izać skoro bih mogao bez većih potresa 😁
Zna li neko nešto što ja ne znam?
Izađi...ali si ostavi nekoliko kom. da možeš nazočiti Skupštini..
Ma izaći ću, čim mi dvi dividende vrate početno ulaganje 🤣
Hopefull thinking
Ali zbilja izgleda da netko skuplja, meni, mojoj malenkosti... Trezor bi objavija već da su oni.
-
Gledam jutros otvaranje ... Narančasti i panika u svijetu i toI gledam dublje ponude na ingri... Pa ovdje se zapravo skuplja? Da želim izać skoro bih mogao bez većih potresa 😁
Zna li neko nešto što ja ne znam?
-
Piše da imaju dospjela potraživanja od 3.147 mil eura, da li to znači da su 1.4 u plusu i da im grad zagreb visi toliko?
-
Jesam li dobro uhvatio da grad zagreb duguje 3 i sitno milijuna eura za arenu na dan izvješća?
-
Hrvatsko-austrijski konzorcij želi posao od 500 milijuna eurawww.poslovni.hr
A i ovo izgleda zanimljivo