Display More"...shvati mene ingrin menagament ljuti, koliko su propustili prilika mogli su biti na 12 eura min.. ali...."
I mene ponekad ljute njihovi potezi ali oni imaju legitimitet donošenja odluka a vlasnici (dioničari) im mogu propustiti ne dati razriješnicu i stvar je riješena.
"...probaj maknuti arenu iz booka"
To se ne radi. Poslovanje grupe se promatra sa potpunom bilančnom i vanbilančnom imovinom.
Ova Uprava je sposobna podići cijenu dionice na 12 eura jer je vrlo oprezna u izradi projekata i izlaganju rizicima. Iz tog razloga će povećavati prihode prodajom struje (a konstantni od najma Arene ostaje sve do 2036.god) i sudska presuda od indeksacije troškova su samo pozitivni budući novčani tokovi.
Sretno Ingri, menagementu, dioničarima i simpatizerema ovdje na forumu koji još nemaju ove vrijednosne papire.
da koristim američku izreku "time is money"
oni će dignuti na 12 2032. koliko dotad možeš oplemeniti kapital na kodt, koei, dlkv, ing grad i drugdje?
Da je dionica tijesto, stavili su jako malo sporo aktivirajućeg kvasa... Jer se njima ne žuri jer im je lijepo. njihov rast na 12 možeš mirne duše uhvatiti 2030ih ako se desi. i uz sve to, podigli su zaduženost. jer se njima ne žuri njima je lijepo. pa zašto bi napravili bolje? Je li im fali nešto u životu ? Zaposlenicima i upravi ne mislim. Bez zdrave doze gladi za uspjehom, ne ide.