Meni je taj lik posve nebitan, to sam više puta i napisao.
Ne očekujem sutra ništa spektakularno.
Meni je taj lik posve nebitan, to sam više puta i napisao.
Ne očekujem sutra ništa spektakularno.
Osnovno pitanje je i dalje da li HT pusta priopcenja reda radi samo da zadovolje formu AZTNa do krajnjeg datuma (10.07.) kada bi onda zatrazili produzetke ili se cijeli proces zbilja priblizava kraju. Indikatora i za jedno i drugo ima.
Jedino što sam koliko-toliko siguran je da nema produžetaka.
Moller i tollway
iz vaših usta u Božje uši.
U svakom slučaju, objava o ostavci NO je zanimljiva, međutim, premalo poznajem trgovačko pravo da bih mogao donijeti neki pametan zaključak.
Pozdrav svima,
HT-ovci su u svojem godišnjem izvješću za 2020. napisali da je zbog preranog procese prodaje teško očekivati da će Optima biti prodana u idućih godinu dana (godinu dana od trenutka sastavljanja godišnjeg izvješća).
Nema razloga da im ne vjerujem jer je njihov CEO u TV emisiji čini mi se 2019. godine rekao da se radi o dugotrajnom procesu koji traje, ne sjećam se više koliko je rekao da traje, ali oko godinu dana, a sad je i više od godinu dana.
Hebi ga, trebati će izdržati ovu rasprodaju i agoniju, ali ako ćemo vjerovati HT-u, nema prodaje do kraja godine.
Ako i tada.
Zaglavio sam, ali za sada ipak ne prodajem.
Strašno je ovo što nam se događa.
Bio sam u pržunu, sad sam uvređen i u samoizolaciji.
I neću s vama da se družim jer ste me prijavili pa su me zatvorili u pržun.
I nisam još ništa prodao jer ovo nije vlakić prema gore nego tobogan.
Kasno Marko na Kosovo stiže.
Ionako nema ništa do kraja godine.
https://www.optima.hr/system/documen…a_Grgorinic.pdf
Evo tete Rozi .
https://www.optima.hr/system/documen…lvija_Tadic.pdf
Evo i tete Silvi
Bravo gđa. Ledica, tako se to radi.
Iako, mislio sam da će se posla uloviti "Znaš već tko", ali to očekivati od takvog stručnjaka i chairmana bilo je malo previše.
Vjerujem Ti. Ti si utjelovljenje Majke Tereze, Beroša i Alemke - 3-u-1.
Pa čemu podhebavanje ?
Ja ne tvrdim da jesam, nego da se trudim biti korektan koliko god je moguće više.
Ali ako hoćeš fight, dobit ćeš ga.
Kolega Jubito, bez ljutnje , ako sam ja prozvana zbog ispravljanja tvojeg lapsusa , vjeruj mi da to nije bilo iz zle namjere već jednostavno da se taj krivi podatak ne provlači na ovoj temi gdje su se naknadno uključili i neki novi optemisti kao npr. kolega JoSko111, ako sam dobro detektirala novog člana naše sekte.
Mrs. Ledica, ne ljutim se ja na tebe, nego na "Onag čije se ime ne smije izgovoriti", a koji ima potrebu svima soliti pamet, svih ispravljati, zabranjivati tuđe i nametati svoje mišljenje bez ikakvog dokaza, linka, članka, naslova, objave, izvješća, službenog priopćenja, bilo kakvog rada i truda.
Ali i dalje stoji poziv da mi se dokaže da su to bile tete iz Zabe, a ne iz HT-a.
Ja kažem da su iz HT-a, a vi mi dokažite da nisu. Kramp u ruke. Mislite da meni podaci koje vam ovdje serviram padaju sa neba? Za sve si dam truda i izgubim vremena da nešto dokažem sebi i vama, satima kopam po netu. I ja mogu pljuckat po svakom i solit pamet bez brige i pameti, neš' ti problema.
jel to znači da ćeš angažirati Marka i Janka iz InterCapitala da ti napucaju cijenu kako bi se mogao iskrcati?
Na žalost, ja ih ne poznajem.
Ali se zato nadam da će Marka i Janka angažirati kakav Krešo, pa da ću se i ja ukrcati u kakav pump&dump vlakić.
Ja o tome glasno razmišljam već sada, a isto tako znam da nam u tom slučaju neće biti lako i da se na to treba psihički pripremiti već sada.
Ili čekati prvu priliku za izlazak. Možda se do kraja lipnja pruži prilika. Nadam se da hoće, jer se uvijek pred neki bitan datum vezan za postupak prodaje trgovina zakotrlja i mislim da sam na korak do odluke da u tom slučaju spasim što se spasiti dade.
Kakav si ti spletkaroš.
Mislim da nisam, samo razmišljam na glas. Ja ne navlačim druge da naprave nešto što bi meni koristilo. Nadam se da sam koliko-toliko korektan i informativan i zbilja se trudim biti takav.
U meni se lomi da li prodati ili držati do kraja, a mislim da za čekanje kraja nemam vremena, jer će se ovo otegnuti i u iduću godinu, a do kraja godine će mi trebati cash.
Općenito mislim da ono što mi tu napišemo ima vrlo malen ili nikakav utjecaj na bilo koju cijenu dionice, možda na neku pojedinačnu reakciju ili odluku, ali u globalu nema nikakvog bitnog utjecaja.
Ja znam da ako HT ne riješi nešto sa AZTN da bude u krilo ZABE palo! A onda vi svi i ja skup s vama razmišljajmo što se bude dalje događalo!
Ja o tome glasno razmišljam već sada, a isto tako znam da nam u tom slučaju neće biti lako i da se na to treba psihički pripremiti već sada.
Ili čekati prvu priliku za izlazak. Možda se do kraja lipnja pruži prilika. Nadam se da hoće, jer se uvijek pred neki bitan datum vezan za postupak prodaje trgovina zakotrlja i mislim da sam na korak do odluke da u tom slučaju spasim što se spasiti dade.
Ostavku su dale tete iz zabe, koliko se sjecam. Digli ruke od svega. Zasto ?
Pa ja ne znam što tu nije jasno?
Ponavljam da nisu digli ruke od svega, nego su dale ostavku koja vrijedi od trenutka kada se izaberu novi članovi NO.
Dakle postojeći NO sa tetama u ostavci je funkcionalan (nadzire rad uprave i donosi odluke u skladu sa svojim ovlastima sukladno statutu tvrtke) i čekaju se novi članovi.
Pretpostavljam da se čekaju novi članovi NO novog vlasnika, jer čemu izabirati nove članove ili produljivati mandat postojećim članovima ako očekuješ da ćeš tvrtku prodati u idućih godinu dana? Ali to je samo moja pretpostavka.
Inače, ako je netko toliko vrijedan i pametan da ispravlja svaki moj lapsus, neka si onda da truda pa svoju tvrdnju potkrijepi kakvim dokazom, linkom na članak, službenom objavom.
Evo ja baš stojim na tvrdnji da su to bile tete iz HT-a, a vi mi dokažite drugačije.
Ajde da se i ja priključim kladionici.
Budući da im je lanjska dobit 11,17 kn po dionici, mislim da će nam dati 6-7 kn, a ako im se poslovanje popravi (sve ide u tom smjeru) i izgledi za iduću godinu budu OK, ne bih se čudio da dodaju malo iz zadržane dobiti.
Kolega Jubito, pa zar teta Silvija i Rozana nisu bile članice NO Optime izabrane od strane Zagrebačke banke, a ne HT-a ?
Uf, moguće, ne sjećam se više, mislim da mi se ista greška potkrala i prije par mjeseci.
Ali u bitnom ne igra ulogu jesu li predstavnice HT-a ili ZABA-e, htio sam reći da su i one dale ostavku koja stupa na snagu izborom novih članova NO kao i A. Hanžeković K.
Postoji li kakva cijenovno osjetljiva informacija koja je zadrzana od suvlasnika i javnosti a koja je dovela do.pada cijene na 5,7 kuna nakon sto je bivsa clanica uprave netom prije nego je dala ostavku u upravi prodala dionice po 6,7 kuna ?
Mala ispravka netočnog navoda Renči !
Ana Hanžeković Krznarić nije bivša članica Uprave i nije dala ostavku u upravi nego je bila i još je formalni član Nadzornog odbora sve dok se ne izabere novi član NO. Nadamo se Nadzornom odboru novog vlasnika.
Hanžekovićka je i dalje u sudskom registru upisana kao član NO, kao i tete iz HT-a (Silvija Tadić i Rozana Grgorinić)
Puni naziv Optima telekoma je OT-OPTIMA TELEKOM d.d. za telekomunikacije pa sam imao problema da je nađem u registru.
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. - Promjene u Nadzornom odboru
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. za telekomunikacije
PS
sad vidim da je 11.03.2021. upisana u registar kao Ana Hanžeković Krznarić.
50 dana pred finale me ne može prestrašiti više nitko.
Pitanje je i da li je 50 dana do finala ili je do finala još 230 dana?
Sve mi više zvuči vjerodostojna ova jedna rečenica iz Godišnjeg izvješća HT-a:
Prevladavajuce raspolozenje je jednako kretanju cijene dionice cista psihologija, da vam danas skoci na 7 prevladavajuce raspolozenje bi bilo ohohoo pozitivno u roku odma.
Ništa čudno, niti neobično, raspoloženje/neraspoloženje je proporcionalno broju preostalih dana do srpnja i kretanju cijene dionice do srpnja. Što je manje preostalih dana, to će i reakcije biti burnije.
Bilo je 7 i nešto prije h1. Sad je 8
što bi to značilo? na procjenu deloita 15% ? kolika je sad procjena 8 kn? na 8 kn još 15% ? ?
Možeš li nam molim te pokazati tu procjenu Deloittea od 8 kn?
Iduća dva tjedna su ključna.
Mislim da na neki nacin ponasanje cijene vec govori da se u ta dva tjedna nista bitno nece dogoditi sta se vec ne zna.
Čekaj da isteknu ta dva tjedna, nakon njih će biti ključna iduća dva tjedna.