Komentari na ovoj dionici su takvi da cijena HPB-a samo sto se nije raketirala u nebo.
Ja sam pocetkom godine zaradio par stotina eura kupnjom ispod 200 i prodajom oko 230.
Koliki je dionicarima koji pisu ovdje postotak portfelja u HPB-u?
Komentari na ovoj dionici su takvi da cijena HPB-a samo sto se nije raketirala u nebo.
Ja sam pocetkom godine zaradio par stotina eura kupnjom ispod 200 i prodajom oko 230.
Koliki je dionicarima koji pisu ovdje postotak portfelja u HPB-u?
Ode KOEI danas preko 400 na ATH!
Po meni je najveći problem ove firme jaki rast plača u RH kako sam čuo plače su dizali minimalno puno manje od inflacije, kako ćeš naći radnika za proizvodnju u Solinu kad radnik za sezonu može zaraditi skoro godišnju plaću u tvornici, zbog malih plača odlaze im i inženjer pa je pitanje kako ce ti novo ugovoreni poslovi bit napravljeni i kojom kvalitetom, mislim da su to najveći izazovi, prodat tvornicu u Solinu uopće nije luda ideja lokacija je super a u Dalmaciji su plače veliki problem zbog sezone
Nije plaČa nego plaĆa.
Neki ljudi vole raditi u struci i ne žele raditi s turistima. U sezoni se mora raditi 10-12-14 sati dnevno i više, i nema odmora niti kupanja po ljeti. Tko ima apartman ili dva, radije će odraditi svoju smjenu i biti na miru.
Nevjerovatno kakav rast, od 260 do 350 Eura u nekoliko dana!
Svaki dan je postalo živahno s ovim skokovima 5-10% pa i više.
Prošli tjedan KOEI, ovaj IGH i sada DLKV.
Tko je idući? Kad će ADPL?
Nije da se bunim na rast cijene, ima li neki razlog da je u par dana otislo sa 260 na 300 Eura?
Mozda se ocekuje nekakvo spektakularno izvjesce za nekoliko dana?
JDGT, RIVP, KODT, KOEI i za kikiriki od SPANa
Sve skupa 66 dionica na kupnji, lagano povlačenje cijene, je li to znak da bi se trebalo prebaciti u KODT?
Čemu takav rast danas, promakao mi je neki bitniji događaj?
Skratio SPAN pred neki dan, uzeo malo KODT-R.
SPAN, JDGT, KOEI, 7BET, RIVP, HPB
Planiram skratiti ili skroz prodati SPAN
Moram priznati da sam očekivao puno bolje izvješće. Nema veze, treba skupljati onda, potencijala za rast ima.