Meni bi bila uvreda zdravoj pameti da ovo ljeto plaćam isto kao i prošle. Imam osjećaj da bi mi se recepcioneri smijali koji sam levat. Daklem, bukiram u last minutu,garantiram vam bar 50 % popusta na prošlogodišnju cijenu.
Uz povećane troškove radi pridržavanja svih propisanih mjera zaštite i smanjenog broja gostiju popusti od pedeset posto nose čisti gubitak po svakom gostu , što više gostiju više minusa pa takav turizam u objektima visoke kategorije gubi svaki smisao i isplatljivije je ne otvarati ih uopće i preskočiti sezonu.
Velike popuste mogu ponuditi privatni iznajmljivači soba i apartmana koji plaćaju paušal po krevetu što predstavlja zanemariv trošak , a i taj trošak će im biti vjerojatno umanjen ili ukinut.
Ali tko zna na što će se odlučiti hotelijeri pa ako budu tako drastični popusti kako vi predviđate preselit ću se iz svog apartmana u Malom Lošinju na nekoliko dana uživancije u butik hotel Alhambra 5 * plus na Čikatu . Toplo vam ga preporučam , nije u Istri , ali vrhunski je.
.