1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Ledica
    • May 15, 2021 at 11:21 AM
    Quote from emil
    Quote from Parica

PS: zlocesti ... ne shvacaj ovo ozbiljno. Znas da ja puno pricam, al sve je to u cilju zblizavanja forumasa. I ja sam naravno u plusu :)(uostalom tko ovdje uopce gubi novac- ja nisam nikad procitao da je netko pogubio novac na ZSE-tu svi samo dobivaju-bar po pricama) nadje se uvjek neki losiji od mene koji plati i moju skolu :)

Kako Emile nisi nikad pročitao da je netko pogubio novce na Zse ?

Agrokorke se ne računaju?

Evo ja prijavljujem gubitak jedan milijun. Ojra

Jel ti sad lakše? ^^

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Ledica
    • May 13, 2021 at 2:43 PM
    Quote from Laudator

Čast mi je biti u ovakvom društvu. Svi se nakrcali po 185 svi sve prodali po 380. Pa koji su ovi između mameimgaspalim? Osim mene.🤣

Evo ja, prosjek ulaza 383, nisi usamljen 😂

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Ledica
    • May 13, 2021 at 2:05 PM
    Quote from Marin83
    Quote from zlocesti

Nekretnina se ne može prodati u jedan dan.

Papir može jednim klikom.

Sve ima prednosti i mana.

Al' idejno je OK, to je za mlade lavove.

Ova će lavica u papire, mora vam netko i održavati likvidnost

Ja sam napisao da možete imati oboje, postavili ste logički krivu dilemu.

Inače papiri su zakon, jedina trgovina u kojoj ne moraš raditi...pošalješ desetine tisuća malih kuna u boj, te se u globalu uvik vrate sa nekoliko stotina zarobljenih novih kuna, ponekad se zna dogodit da se vrate sa zarobljenim čitavim armijama. I što je najbolje ne koštaju te ništa, besplatni mali jurišnici.

Display More

A vi kolega Marin nemate uopće nikakvu dilemu?

Vaši vojnici kunići uvijek se svi vrate iz boja i još dovuku zarobljenike, a ponekad i čitave armije .

Meni se ponekad vrate desetkovani ili prepolovljeni, a oni jurišnici koji su bili u ratu na Todomorskim poljima uopće mi se do sada nisu vratili.... svi izginuli ... ratnom varkom. :D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Ledica
    • May 12, 2021 at 2:19 PM
    Quote from Marin83

Zanimljivo kako RH prodaje dionice HIMR na način da nema šanse da je kupiš, već je uvik kupi netko njihov za podnevne aukcije. Čisto pogodovanje.

Na Iliriji ista priča. RH ima cca 71000 dionica , a prodaje “ velike “ pakete po 34 kom.

Ako staviš nalog visoko, ne trguje se, ako staviš nisko netko te odmah preskoči s 1 kn i protrguje se.

• Aktualno (vijesti)

• Ledica
    • May 11, 2021 at 11:12 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…me/2275412.aspx

Eto, niije samo naše pravosuđe sporo.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 11, 2021 at 10:46 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Ledica

Nemoj zezat, pa već danas sam u debelom minusu, kud sad još sutra korekcija? ^^

Pa da ipak stavim naloge oko 300?

Ma jeli ovo već počelo plakanje.... :/

Kolega Marine, ako niste primjetili ja sam Ledica koja je izdržala i malo veće korekcije bez plakanja,na agrokorkama do totalne nule, doduše gospon Flight mi je jednom rekao da sam polomila zube na Agrokoru, ali to vam je čista laž jer ja još uvijek imam sve zube .... evo ovakve ^^.

• oporavak burze

• Ledica
    • May 11, 2021 at 8:12 PM

Brajo, samo se nadaj da neće biti derikože, evo gledam kako cerp prodaje Iliriju. Ima nešto više od 71000 dionica, a prodaje samo ponekad “ pakete” od čak 34 kom. A interesa i te kako ima, cijena solidna. Ali ne možeš kupiti ozbiljniju količinu da dubiš na glavi. Ako staviš veći nalog na kupnju , prodaja se povuče gore, ako makneš nalog , protrguje je po nižoj cijeni. Imam dojam da im moj nalog smeta i s količinom i cijenom.

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 11, 2021 at 6:46 PM
    Quote from maratonac
    Quote from Ledica

Slab karakter, povodljiva osoba.

Prvo Opte, sad Atpl.

Ali u nedjelju mi se muž vraća. nakon 9 mjeseci samoizolacije sa otoka, bit će belaja kad mi zaviri u stanje na trejderu :D :D :D

Prvo će pogledat stanje na trejderu a onda će primijetiti i tebe, nakon 9 mjeseci...😁

To je šala... da ne bi netko drugačije to shvatio...

Nije to šala, to je gorka istina :D

Da me htio gledati nebi zbrisao na otok pod izgovorom da se boji virusa :D :D

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 11, 2021 at 6:05 PM
    Quote from zlocesti

Ako je Ledica kupila Atlantsku, sigurno ide Smak svijeta.

Gotovi smo !!!!!!!!!!!!

:)

Slab karakter, povodljiva osoba.

Prvo Opte, sad Atpl.

Ali u nedjelju mi se muž vraća. nakon 9 mjeseci samoizolacije sa otoka, bit će belaja kad mi zaviri u stanje na trejderu :D :D :D

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 11, 2021 at 5:21 PM
    Quote from maratonac
    Quote from Ledica

To si sigurno meni uvalio, svi su danas kupovali jeftino,362, 371 .... ne znam da li je netko prijavio kupnju danas po 350 ;), samo meni je prosjek od jučer i danas 383. Vise me nećete navlačiti jer sutra stavljam nalog na 300.

I da, poslije podne sam imala neodgodivu obvezu i svi nalozi na kupnji od jutra prošli,evo gledam sada i čudim se kako sam nagradila prodavače. :huh:

Prosječna cijena danas 378,88 kn. Tko je i ulovio nešto ispod 375 kn radi se o sitnim količinama. Al mogla bi korekcija bit nastavljena i sutra...

Nemoj zezat, pa već danas sam u debelom minusu, kud sad još sutra korekcija? ^^

Pa da ipak stavim naloge oko 300?

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • May 11, 2021 at 5:10 PM
    Quote from Moller

-atpl, prodao dio bez razmišljanja i sada dalje razmišljam

To si sigurno meni uvalio, svi su danas kupovali jeftino,362, 371 .... ne znam da li je netko prijavio kupnju danas po 350 ;), samo meni je prosjek od jučer i danas 383. Vise me nećete navlačiti jer sutra stavljam nalog na 300.

I da, poslije podne sam imala neodgodivu obvezu i svi nalozi na kupnji od jutra prošli,evo gledam sada i čudim se kako sam nagradila prodavače. :huh:

Od sutra prodajem ujutro, a kupujem popodne. 8)

Naravno ne iste dionice, nisam ja trejderica nego ozbiljna investitorica. ;)

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Ledica
    • May 9, 2021 at 9:38 PM

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…oraviti-1097272

“Zlata će pasti, ali njena će prijava živjeti” , kaže jedan moj prijatelj i nažalost, vjerojatno je u pravu. 😥

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• Ledica
    • May 8, 2021 at 1:19 PM

Isplaćenu dividendu ja bih zadržala na računu na koji je isplata sjela ukoliko je isplaćena u novcu, te dalje investirala u kupnju dionica na inozemnim burzama.

Ukoliko je dividenda isplaćena u dionicama također ne bih ništa prijavljivala, samo se poveća broj dionica u portfelju.

Porez na kapitalnu dobit je sasvim druga priča i treba ga obračunati i platiti.

Dokumentaciju o transakcijama nije potrebno priložiti uz prijavu poreza osim ako te to porezna posebno zatraži .

• Ledica
    • May 8, 2021 at 7:49 AM
    Quote from barbosa 2.0

hehe, možda CNC( chuck norris coin)

Ja predlažem da se zove crimocoin , možda taj naziv zaintrigira i privuče političku i poslovnu elitu da isprazni bankovne račune i odustane od ulaganja u nekretninski biznis u kojem su već svi do grla. :P

• Ledica
    • May 7, 2021 at 10:34 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Ledica

Opiru se tome već ( pre)dugi niz godina, ali jedan virus ih je uspio natjerati na akciju . Konačno.

kolegice, bude li tako još će mi i zafalit kapitala.

mogu li kod Vas posuditi na marginu? :S

Teško. Nikad nemam keša. Sve je u dijonicama. :D

• Ledica
    • May 7, 2021 at 10:26 PM
    Quote from st-brajo

Ćaća se vraća, ide Crobi opet na 5 keka 🚀🚀🚀

https://danica.hr/vlada-prodaje-…-treba-uciniti/

"Nacionalni plan oporavka predviđa kako će država do kraja 2023. godine na prodaju ponuditi minimalno 150 poduzeća. Također, predviđeno je da se od 2024. do sredine 2026. na prodaju ponudi i dodatnih 35 poduzeća, čime se predviđa do kraja lipnja 2026. ukupno objaviti na prodaju 185 tvrtki."

Opiru se tome već ( pre)dugi niz godina, ali jedan virus ih je uspio natjerati na akciju . Konačno.

• PODR (Podravka d.d.)

• Ledica
    • May 7, 2021 at 10:14 PM
    Quote from MickeyM

https://danica.hr/vlada-prodaje-…-treba-uciniti/

Što reći tko je u podravku poslan!

Zar treba žaliti zbog prodaje državnih udjela u firmama koje nemaju nikakve veze sa strateškim interesima države ?

Već odavno je država trebala izaći iz vlasništva takvih firmi, ali imali smo ministra državne imovine Marića koji je smatrao da je njegov posao očuvanje državne imovine. Ne znam da li je ministar Horvat drugačijeg mišljenja ili je državna blagajna koju je ispraznila korona triger za ovakvu akciju.

U svakom slučaju ja se veselim prodaji pogotovo sto mi država jednu dionicu za koju postoji relativno dobar interes na zse prodaje na kapaljku.

• Birtija

• Ledica
    • May 7, 2021 at 10:01 PM
    Quote from Flight
    Quote from Ledica

Ovo nije prvi put da se fatalna međimurska doktorica našla u središtu zbivanja. Rođena je 5. rujna 1973. u Čakovcu. Nakon specijalizacije iz radiologije subspecijalizirala je neuroradiologiju, iz čega ima i europsku diplomu.

Specijalizaciju je počela u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je prethodno odradila staž i tri godine u tamošnjoj Hitnoj pomoći. Tamošnji je se nekadašnji kolege sjećaju da bi na tešku prometnu nesreću gdje je trebalo reanimirati unesrećene išla u uskoj minici i sunčanim naočalama zataknutim u kosu. Većina je to smatrala neprimjerenim, dok će njoj bliske osobe reći da je posrijedi tek ljubomora zbog doktoričina dobrog izgleda. Međutim, čakovečki doktori sjećaju je se kao “zločeste i konfliktne”, piše vecernji.hr

Vražja je ta Međimurka ^^

Jedino sto nju drži u žiži javnosti i na položajima je [na]s[klonost] našeg “omiljenog” premijera za njezinom uskom minicom i sunčanim naočalama u kosi.

Barem mu se ne može prigovoriti da nema ukusa 😂

• Birtija

• Ledica
    • May 7, 2021 at 9:47 PM

Ovo nije prvi put da se fatalna međimurska doktorica našla u središtu zbivanja. Rođena je 5. rujna 1973. u Čakovcu. Nakon specijalizacije iz radiologije subspecijalizirala je neuroradiologiju, iz čega ima i europsku diplomu.

Specijalizaciju je počela u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je prethodno odradila staž i tri godine u tamošnjoj Hitnoj pomoći. Tamošnji je se nekadašnji kolege sjećaju da bi na tešku prometnu nesreću gdje je trebalo reanimirati unesrećene išla u uskoj minici i sunčanim naočalama zataknutim u kosu. Većina je to smatrala neprimjerenim, dok će njoj bliske osobe reći da je posrijedi tek ljubomora zbog doktoričina dobrog izgleda. Međutim, čakovečki doktori sjećaju je se kao “zločeste i konfliktne”, piše vecernji.hr

Vražja je ta Međimurka ^^

• CORONA virus

• Ledica
    • May 7, 2021 at 2:26 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ne/2274395.aspx

Dobre vijesti. Lijek je jedino trajno rješenje za virus , a ne prva doza , druga doza pa u jesen treća doza itd.

Treba početi liječiti i druge bolesti koje nisu nestale nego su na čekanju i već više od godinu dana se kumuliraju.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt