1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • July 9, 2021 at 8:44 PM

Ako ovi iz UG-a prate postove na forumu, evo nek znaju da im ni ja neću dati svoje dionice po toj cijeni, nisam u minusu već na pozitivnoj nuli ili točnije zarada za bureke na nekoliko lipa razlike, ali je ne trošim svoje vrijeme i novce za bureke.

Imam ukupno na dva računa oko 170 000 , nije mi preša prodati, mogu ja to držati godinama, dok me ne skvizaju. ^^

• Ledica
    • July 9, 2021 at 8:37 PM

ponuditelj je obvezan ponuditi višu cijenu, s tim da se prosječna cijena izračunava kao ponderirani prosjek svih cijena ostvarenih na uređenom tržištu u zadnja tri mjeseca prije nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje

članak 16. st. 3. ZPDD

• OPTE prodaja - kladionica

• Ledica
    • July 9, 2021 at 7:39 PM

https://hr.n1info.com/biznis/telemac…ptima-telekomu/

Evo malo iz medija

• Ledica
    • July 9, 2021 at 7:25 PM
    Quote from lebowski

S obzirom da je prodano po 5x EBITDA, čini se da A1 uopće nije bio zainteresiran. Jesu li se pouzdali u to da se zakon neće mijenjati ili šta? E sad, koliko će dionica OPTE ostati na tržištu (u kojem postotku?) i koliko će ta dionica vrijediti s novim, jakim vlasnikom? Je li tih 5,36 kn plafon pa će cijena spasti nakon javne ponude? Koliko će uopće biti sad u ponedjeljak burzovna cijena, koliki će tržište diskont staviti na očekivanje o datumu javne ponude?

Ima još toga..... koliko tisuća malih sada razočaranih dioničara je korisnik usluga Optime, kakve će u medijima biti reakcije na ovu transakciju, kakva reklama za buduće poslovanje Telemacha je ova mizerna cijena koju će ponuditi ostalim dioničarima, koliko će skupiti u javnoj ponudi , kako je članica NO uvalila svoje po dobroj cijeni.... Itd.

• Ledica
    • July 9, 2021 at 6:29 PM

Cijena od 639 milijuna je za cijelu Optimu, a Zaba i HT prodaju cca 54%

• Ledica
    • July 9, 2021 at 11:44 AM
    Quote from Laudator
    Quote from dionicar

Spasite dobro duga od gladi i žeđi. Dobro duh optime je trenutno u minusu sa Opte. 😉😰😢😥😴😱

Pa svaki dioničar Opte koji i malo drži do sebe je trenutno u debelom minusu.

A iznimke potvrđuju tvoje pravilo. ;) ^^.

Ajoj, pa radi se o Opte, dakle nisam iznimka.😬

Minus puca od debljine. :D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Ledica
    • July 8, 2021 at 11:52 PM
    Quote from Marielena
    Quote from tizian1

Poremećena seljanka, a on je obični picic

Sve potpisujem jer ih nazalost poznajem.

Tocno je tak.

Najbolje je bilo kada se potpisivala kao ing gradjevine😂

Vražja Medimurka, dobro se mulcima prodala, samo u rodnom selu Belici dobila je tako puno glasova da ni njena šira obitelj nije glasala za nju. Valjda zato jer je poznaju.😂

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Ledica
    • July 8, 2021 at 3:34 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from jasko

Miho Pracat (79,964dwt, 2008) was fixed basis delivery Paradip

30 June/1 July for a trip via EC India to China at $45,000

Daj nemoj me h...bat? pa šta voze da su tako prešišati spot cijenu ??

Izgleda da je to dragocjen teret, možda Kinezima vraćaju virus, delta soj.😂

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • July 8, 2021 at 3:21 PM
    Quote from Moller
    Quote from tollway

pa vi žene ste pomalo nevjerovatne!!!! a svugdje se priča da su vrlo rastrošne! ili imaju jako jako duge i velike čarapice!

ja sirotan kupim prodam nešto jednom u mjesec-dva, a zloćka, ledica, kvarkica kupuju svako malo!!!??? valjda dok im se po ljuku spuhne!! :) ?(

niste vi izgleda učili imenice rastavljati na slogove

Trudim se ovo skužiti, ali ne ide, kapitulirala sam pa pitam sto je pjesnik htio reči?

Ime Nice ??? Ili sto treba rastaviti?

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • July 8, 2021 at 3:15 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Kvark

A mozda je zato ovaj moj nedavno pokusao saznati koliko mi toga imamo. Nisam se dala navuci. Odgovorila sam diplomatski "Na tebi je samo da uzivas". :)

Pa koji je to muškarac ,pa da ne zna koliko je težak?! ^^

To je pravi muškarac s velikim povjerenjem u ženu.

Zna da je težak, ali ženi prepušta vagicu u ruke.

I ja bih vise voljela takvog.

Moj šalje poruke-naredbe tipa kupi XY, prodaj XX, ali ženica ga uglavnom ignorira, a on ne reagira. ;)

• Što smo danas tržili

• Ledica
    • July 8, 2021 at 1:13 PM

+ Adris2, samo sam se prerano probudila😩

• Ledica
    • July 7, 2021 at 3:48 PM
    Quote from lebowski
    Quote from Headhunter

Ako je već sad poznato da će novi zakon pogodovati vertikalnoj integraciji, ne vidim prepreku da se objavi prodaja, a da će ista biti dozvoljena odobrenjem regulatora.

Obzirom da regulatoru treba barem 3 mjeseca za odluku do tada je zakon na snazi.

Pa ne može regulator odlučivati temeljem zakona koji nije izglasan.

Regulator stavi predmet u ladicu i ode na godišnji odmor, što god da se desavalo sa ZEM - om.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Ledica
    • July 7, 2021 at 2:49 PM
    Quote from tollway

kaj osim ledice (pretpostavljam da je sa ovih prostora) ovdje nema živih da se prokomentira izdašna divka i podjela dionica koje će tako postati puno dostupnija.

I program otkupa za trezor. ;)

• Ledica
    • July 6, 2021 at 4:14 PM
    Quote from tollway

baš zanimljivo.... što uopće rade ti švicarci? i koliko dugo više? i ja bi ih prije prodao uz puno manju proviziju!

Švicarci prodaju po uputama HT-a.

A uputa glasi: da se niste usudili....

Ali za tri dana nastupa Zaba ili neka druga banka.

Uputa sada dolazi od AZTN i glasi: PRODAJj!!!

• CORONA virus

• Ledica
    • July 6, 2021 at 9:34 AM

Kolega accountant , u posljednjih godinu i pol od kada se pojavila korona nijedna država nije uspjela postići balans. Švedska je pokušala živjeti normalno pa odustajala pa ponovno pokušala, ali Skandinavci su ipak drugačiji narod i dosta se razlikuje njihov način života od ostalih naroda.

Svi vrludaju, voze slalom između dviju krajnosti, netko više, netko manje uspješno, ne znamo koliko je staza duga, grbava je i puna hupsera, kada će i tko svladati tu stazu , a tko će izletiti na kojoj dionici još se ne zna.

• CORONA virus

• Ledica
    • July 6, 2021 at 8:48 AM
    Quote from accountant
    Quote from Sony

Svi govore o nekim nus pojavama koje se događaju ili ne događaju,pa svi mi imamo neke nus pojave ,netko od previše fizičkog rada ,netko zbog hrane ,netko zbog alkohola ,tako da je sve to normalno.Tko hoće neka se cijepi a tko neće pa dobije koronu i završi u bolnici,sve treba to onda platiti.

e tu sam te čekao :thumbup:

da netko spomene i (dosad) ispostavljeni račun

što se toga tiče, najbolje bi bilo da ništa nisu dirali naši, nikakva povjerenstva i stožeri

nikakve posebne mjere i zatvaranja, sjetite se samo besmislenog čekanja u redovima pred trgovačkim centrima i šore za WC papir

račun Covid-19 je zasigurno prevelik, zaslugom svih vlada zajedno koje su pod egidom zaštite građana unazadile na tisuće i tisuće malih obrtnika, umjetnika, trgovaca... i opet jako malo su učinile, štiteći jedan manji broj bolesnika, da bi zaštitili možda i veći broj drugih koji boluju od srca, bubrega, karcinoma i drugih opakih bolesti koje traže brigu i njegu

zato mi nemojte govoriti da sam bezosjećajan jer imam i sam takvog jednog u obitelji a kojemu je uskraćena pravovremena skrb dok je korona bila na vrhuncu: od dužih listi čekanja do beskrajnih procedura ulaska-izlaska iz bolnica

gledano u globalu, a vjerujem da će kasnija statistika to potvrditi, činjenje je ovdje donijelo više štete svima ostalima

naravno, onima koji su spasili najdraže, na respiratoru ili cijepljenjem, svaki račun je jednako visok jer je imao smisla

Display More

To je bila alternativa stožerima, povjerenstvima , zatvaranjima, maskama, distancama i raznim zabranama. Dozvoliti rad svima, obrtnicima, trgovcima, umjetnicima, djeca nek idu u škole i vrtiće, vježbači u teretane, a ostali na posao. Liječnici su trebali i dalje liječiti, a bolnice primati bolesnike koji boluju od svih drugih bolesti. Osim korone. Koja ometa normalan život. Pristup koronašima u bolnice i ambulante trebalo je zabraniti jer su ugušili zdravstveni sustav i uništili ekonomiju zbog šmrkavice.

• CORONA virus

• Ledica
    • July 5, 2021 at 9:13 PM
    Quote from Marielena
    Quote from maratonac

Nikad u povijesti se nije napravio ovakav globalni napor da se što prije dođe do cjepiva. Usporedi računala iz 80-ih sa ovim današnjim, pa ćeš možda shvatiti zašto je moguće da se procesi za koje su nekad trebale godine, mogu odraditi u bitno kraćem vremenu.

Sve to stoji ali da pratis sve nuspojave treba ti ipak vrijeme i pracenje ljude kroz vrijeme.

Postoji li alternativa ?

Za sve je potrebno vrijeme, a vremena nema.

Možemo li pustiti koronu da hara nekoliko godina da utvrdimo korisnost ili štetnost cijepiva i svih njegovih nuspojava?

Posljedice koje ostavlja korona kod velikog broja oboljelih dijelom su nam već poznate, smrti i teški invaliditeti jer svi oni koji su bili u bolnici na respiratoru ili samo na kisiku imat će trajne posljedice na zdravlje.

Dugotrajne više ili manje teške posljedice preboljevanja ima i dobar dio ljudi koji bolnicu nisu ni vidjeli.

Mojoj poznanici, u tridesetim godinama, još uvijek nakon 8 mjeseci lagano preboljene korone nije se vratio osjet mirisa i okusa. Ispočetka je to bilo zabavno i smiješno, a sada je frustrirajuće i pere je velika zabrinutost da li će se ikad vratiti.

Posljedice cijepljenja također postoje kod određenog broja ljudi i uglavnom su poznate.

Meni je test razmjernosti sugerirao da se cijepim jer mi se čini da je rizik od posljedica cjepiva manji nego rizik od posljedica covida. Za sada mi se čini da sam donijela dobru odluku jer neposredne nuspojave cijepljenja nisam imala, a za dugoročne posljedice koje se mogu javiti s godinama odgode pojma nitko nema ni za cijepivo ni za koronu.

• CORONA virus

• Ledica
    • July 4, 2021 at 11:36 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

Ajmo ne ludovati.

Cijepni punklt.

Dolazi se u unaprijed urečenom terminu, na minutu. Nema naguravanja, nema čekanja, ide ko' podmazano. Na jedan se ulaz ulazi, na drugi izlazi, 1700 ljudi u jednom danu,.Ni dobar dan si nisu bili dovoljno blizu reći.

Problem je naravno bila rezervacija termina, ali to je odrađeno u pozadini

nije istina.

prodavačica u mom dućanu je čekala 2 i pol sata u uvjetima koje sam opisao.

možda je tamo kod vas tako, al u ST to definivno nije slučaj.

a mi doli smo poznati po tome da nam je organizacija jača strana i da su ljudi u bolnicama obolijevali od virusa.

jbg., stvori mi uvjete i tretiraj ko čovjeka, pa ću te i poslušati.

a zašto isključivo Johnson?

zato što su ga razvijali Skandinavci, koji su i inače imali najblaže mjere, i koji iznimno poštuju osobne slobode, tako da ako s time cijepe svoje, onda je i meni to sasvim razumna doza zaštite koja je dokazano učinkovita 🤷

Display More

Točno je da je organizacija cijepljenja u mnogim sredinama veliki problem. Suprug moje necakinje u Zagrebu rado bi se cijepio, ali cijepljenje je samo organizirano u prijepodnevnoj smjeni, a posao mu je takav da bi mu odgovaralo jedino kasnije popodne nakon posla.

Trebali bi svi doći po savjete o organiziranosti cijepljenja u Međimursku županiju gdje se bez guzve i čekanja možeš cijepiti i prijepodne i poslijepodne, a to je i jedina županija koja je prva izradila jeftinu i efikasnu vlastitu platformu prijave i poziva na cijepljenje.

• CORONA virus

• Ledica
    • July 4, 2021 at 11:17 PM
    Quote from Marielena

Usporedba SFRJ sa modernim drustvom nema smisla.

Trebamo prihvatiti da je suvremeni covjek skeptik i nema autoritete, a politicari imaju najmanje ugleda u drustvu danas.

Prije korone, drzave sa najvecom procijepljenoscu su bile Izrael i Svicarska, gdje cjepiva nisu nikada bila obavezna.

Hrvatska i Srbija na dnu sa obaveznim cijepljenjem.

Na kakav zaključak nas navodi činjenica da države poput Izraela, Švicarske, Velike Britanije pa i USA imaju najviše stope procijepljenosti svojih građana, a obrazovano stanovništvo naprednih i bogatih balkanskih država mudruje oko cijepljenja i masovno ga odbija ?

• Turističke dionice i perspektive

• Ledica
    • July 4, 2021 at 8:15 PM
    Quote from zlocesti

Lediću moj, prvo za sebe.

Korona je banalna gripa, osim kad nije.

Bolest teška, ishod neizvjestan, posljedice i cjeloživotne.

Dakle, prvo za sebe.

Sebe uvijek zaboravim. Evo, dodala sam se. Na prvo mjesto. ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt