1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ledica

Posts by Ledica

• AGROKOR

• Ledica
    • December 12, 2021 at 2:45 PM
    Quote from zlocesti

Lediću, može li to na standardni hrvatski ?

Što to rješenje u praksi znači ?

Pa znaci da su proveli i izvršili upis u sudski registar pripajanje Leda d.d. Agrokoru temeljem sudskog rješenja, ali vjerojatno suprotno proceduri propisanoj zakonom te je isto povodom žalbe Adrisa ukinuto i postupak vraćen na prvostupanjski sud na ponovno odlučivanje.

Čak i oni koji ne poznaju zakonsku proceduru kod pripajanja dioničkog društva upoznati su da se tu radi o statusnoj promjeni za koju je potrebna odluka dioničkog društva koje se pripaja donijeta kvalificiranom , najmanje 3/4 vecinom.

• AGROKOR

• Ledica
    • December 12, 2021 at 1:44 PM

Zg Tt-21/34948-9 od 06.12.2021

Objavljeno dana 07.12.2021

Trgovački sud u Zagrebu po sucu pojedincu Željki Bregeš u registarskom predmetu brisanja upisa odlukom Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske po službenoj dužnosti, na temelju članka 62. stavka 3. Zakona o sudskom registru ("Narodne novine" broj 1/95, 57/96, 1/98, 30/99, 45/99, 54/05, 40/07, 91/10, 90/11, 148/13, 93/14, 110/15 i 40/19; u daljnjem tekstu: Zakon o sudskom registru), 06.12.2021. godine

riješio je

U sudski registar ovoga suda upisuje se brisanje zabilježbe i pripajanja društva provedeno rješenjem ovog suda broj Tt-21/34948-2 od 6. kolovoza 2021.g. subjekta pod tvrtkom / nazivom LEDO dioničko društvo za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane sa sjedištem u Zagrebu, Čavićeva 1a registarski uložak s MBS 080002964, OIB 87955947581, prema podacima naznačenim u prilogu ovog rješenja ("Podaci za upis u glavnu knjigu sudskog registra") koji je njegov sastavni dio.

Obrazloženje

Rješenjem ovog suda broj Tt-21/34948-2 od 6. kolovoza 2021.g. izvršen je upis u sudski registar zabilježbe i pripajanja društva LEDO dioničko društvo za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane sa sjedištem u Zagrebu, Čavićeva 1a registarski uložak s MBS 080002964, OIB 87955947581 društvu AGROKOR koncern za upravljanje društvima, proizvodnju i trgovinu poljoprivrednim proizvodima, dioničko društvo, Zagreb, Marijana Čavića 1, (MBS: 080020970, OIB: 05937759187).

Budući da je po podnesenoj žalbi društva ADRIS GRUPA d.d., Rovinj, V. Nazora 1, zastupanog po odvjetnici Belindi Čačić iz Odvjetničkog društva Čačić &Partneri iz Zagreba, Hebrangova 27, rješenjem Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske broj Pž-5006/2021-3 od 5. studenog 2021.g. ukinuto rješenje ovog suda broj Tt-21/34948-2 od 6. kolovoza 2021.g. i predmet vraćen prvostupanjskom sudu na ponovno odlučivanje, to je na temelju članka 62. stavka 3. Zakona o sudskom registru odlučeno kao u izreci rješenja.

Uputa o pravnom lijeku:

Pravo na žalbu protiv ovog rješenja ima sudionik ili druga osoba koja za to ima pravni interes. Žalba se podnosi u roku od 8 (osam) dana Visokom trgovačkom sudu Republike Hrvatske u dva primjerka, putem prvostupanjskog suda. Predlagatelj nema pravo žalbe.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Ledica
    • November 23, 2021 at 2:31 PM
    Quote from NaBiduAsku

Gospođo ne znam koji prašak koristite, Ariel, Persil ili Faks. U svakom slučaju mozak redovito dobro perete. Lanjski snijeg vam je da cjepiva štite od zaraze i od smrti. Znam da ste razočarani, uvijek se možete docijepiti. Pa ćete manje biti u panici.

Kad vam ponestanu argumenti onda idu uvrede na osobnoj razini. Žalosno .

• CORONA virus

• Ledica
    • November 23, 2021 at 1:35 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from renchi

Toga se u Hrvatskoj ne morate bojati jer mi sigurno nećemo procijepiti niti starije od 80. Kod nas će epidemija trajati vječno :) A i sve će nas manje biti.

da, biti će nas sve manje, velikom dijelom jer se ne cijepe stariji od 70-75, ali i jer postoji i ona jedna teorija zavjere. U koju ne vjerujem, ali gdje ima dima...

Dajte kolega prestanite trubiti o starijima od 70-75 godina, to vam je lanjski snijeg, debelo kasnite s praćenjem razvoja situacije jer jučer vam je zamjenik ravnateljice Alemke Markotić iz Frana Mihaljević rekao da trenutno na njihovom intenzivnom odjelu su svi pacijenti necijepljeni , a prosječna životna dob im je 41 godina.

41 GODINA !!!

Ostavite stare na miru i brinite o sebi ako spadate u ovu mlađu skupinu.

• CORONA virus

• Ledica
    • November 21, 2021 at 10:15 PM
    Quote from Ledica

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx

Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.

Tak sam znatiželjna, kolege discover i ZoD ,lupa se palac dolje meni koja sam stavila link ili gospođi Barić ?

• CORONA virus

• Ledica
    • November 21, 2021 at 6:02 PM
    Sanja Barić u Nu2: Ne možete reći "meni se propis ne sviđa, neću ga primjenjivati"
    TEMA današnje emisije Nedjeljom u 2 bio je pravni aspekt uvođenja covid-potvrda.
    www.index.hr

Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.

• CORONA virus

• Ledica
    • November 19, 2021 at 9:33 PM
    Quote from tollway

unatoč svemu....još uvijek živi! 8)

A hoće li biti živih svjedoka da vide ove patnike ? 😬

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Ledica
    • November 19, 2021 at 2:47 PM
    Quote from Mcvily77
    Quote from 5. Element

Jel mi gledamo istu sliku?

Jedna dionica po bidu?

To je cimanje prema dolje. Provizija na tu transakciju je barem 19 kn.

19 Kn je još i dobro, na Zaba trader HR je 50 kn minimalna provizija.

Možda se netko zaigrao malo ili krivo tipkao :D

Kod Zaba brokera minimalna naknada je 25 kn po transakciji tamo negdje do 8500 vrijednosti transakcije, a iznad toga 0,30 posto. Ili to meni daju popuste ? 😂 Šalim se, znam da visina provizije ovisi i o veličini klijenta pa je onda moguće i da vi plaćate duplu naknadu, zato samo trgujte, trgujte čim više, bit će vam jeftinije 😂

• CORONA virus

• Ledica
    • November 19, 2021 at 12:44 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Ledica

Nikog pa ni vas kolega ne tiče se da li sam se cijepila , s koliko doza, da li se imam namjeru cijepiti ili se nisam cijepila. Ovdje nije riječ o cjepljenju nego o notornoj gluposti koju mogu širiti samo protivnici cijepljenja i ljudi koji negiraju postojanje virusa sto dokazuje tvrdnja iz ovog posta da se u stvari ne radi o virusu nego o bakteriji i to ne bilo kakvoj već o ozračenoj bakteriji.

Veću glupost već odavno nisam čula.

Znanstvenici su izgleda veliki tupani koji ne razlikuju bakteriju od virusa pa sad kad se na društvenim mrežama educiraju bolest će odmah prestati i nestati.

virus postoji, a ovo od kolege je 99% krivo, ali da ste barem tako kritični prema mnogim glupostima vaših vrlih znanstvenika. blamiraju se svakodnevno a vi im i dalje vjerujte... samo fino glavom kroz zid ^^

Znanstvenici nisu ni u kom pogledu moji, a da li im ja vjerujem ili ne, vi ne znate i ne tiče vas se.

Moja osobna stvar.

• CORONA virus

• Ledica
    • November 19, 2021 at 12:28 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Ledica

Ako pitaš antivaksere, ovo je 100% istina.

Ako pitaš vaksere ovo je 100% fake vijest.

Priklanjam se mišljenju ovih potonjih.

jel i ovo fejk njuz i jeste se predbilježili za stotu dozu? I bez etiketiranja molim, mi smo anti covid 19 vakseri, sve drugo provjereno što se koristi desetljećima pijemo na slamku ako treba, ovo smeće ne uzimamo. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jepivo-15122103

Nikog pa ni vas kolega ne tiče se da li sam se cijepila , s koliko doza, da li se imam namjeru cijepiti ili se nisam cijepila. Ovdje nije riječ o cjepljenju nego o notornoj gluposti koju mogu širiti samo protivnici cijepljenja i ljudi koji negiraju postojanje virusa sto dokazuje tvrdnja iz ovog posta da se u stvari ne radi o virusu nego o bakteriji i to ne bilo kakvoj već o ozračenoj bakteriji.

Veću glupost već odavno nisam čula.

Znanstvenici su izgleda veliki tupani koji ne razlikuju bakteriju od virusa pa sad kad se na društvenim mrežama educiraju bolest će odmah prestati i nestati.

• CORONA virus

• Ledica
    • November 18, 2021 at 12:40 PM
    Quote from bbkk0000

KONAČNO‼️‼️‼️‼️

Singapur je postao prva država u svijetu koja je izvršila obdukciju tijela sa C#O#VI#D-19. Nakon temeljitog istraživanja otkriveno je da C#o#v#i#d-19 ne postoji kao virus, već kao bakterija koja je bila izložena zračenju i uzrokuje smrt ljudi zgrušavanjem u krvi.

Utvrđeno je da bolest C#o#v#i#d-19 uzrokuje krvne ugruške, što dovodi do zgrušavanja krvi kod ljudi, te uzrokuje zgrušavanje krvi u venama, što otežava disanje osobi; Budući da mozak, srce i pluća ne mogu primiti kisik, zbog čega ljudi brzo umiru.

Kako bi otkrili uzrok nedostatka respiratorne moći, liječnici u Singapuru nisu poslušali protokol W#H#O-a i izvršili su obdukciju C#O#VI#D-19.

Nakon što su liječnici otvorili i pažljivo pregledali ruke, noge i druge dijelove tijela, primijetili su da su krvne žile proširene i ispunjene krvnim ugrušcima, što je otežalo protok krvi, a također i smanjilo protok kisika u tijelu, uzrokujući smrt pacijenta. Nakon što je saznalo za ovo istraživanje, singapursko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokol liječenja C#o#v#i#d-19 i dalo aspirin svojim pozitivnim pacijentima. Počeli su pacijentima davati aspirin100 mg i Imromac. Kao rezultat toga, pacijenti su se počeli oporavljati i njihovo se zdravlje počelo poboljšavati. Singapursko ministarstvo zdravlja evakuiralo je više od 14.000 pacijenata u jednom danu i poslalo ih kući.

Nakon razdoblja znanstvenih otkrića, liječnici u Singapuru objasnili su metodu liječenja rekavši da je bolest globalna prevara, “To nije ništa drugo nego intravaskularna koagulacija (krvni ugrušci). Metoda liječenja:

tablete s antibioticima

Protuupalno i uzmite antikoagulanse (aspirin).

To ukazuje na to da se bolest može izliječiti.

Prema drugim singapurskim znanstvenicima, respiratori i jedinica za intenzivnu njegu (ICU) nikada nisu bili potrebni. Protokoli u tu svrhu već su objavljeni u Singapuru.

Kina to već zna, ali nikada nije objavila svoje izvještaje.

Podijelite ove podatke sa svojom familijom, komšijama, poznanicima, prijateljima i kolegama kako bi se oni oslobodili straha od C#o#v#i#d-19 i shvatili da ovo nije virus, već bakterija koja je samo bila izložena zračenju. Oprezni bi trebali biti samo ljudi s vrlo niskim imunitetom. Ovo zračenje također uzrokuje upalu i hipoksiju. Žrtve trebaju uzeti Asprin-100 mg i Apronik ili Paracetamol 650 mg.

Izvor: Ministarstvo zdravlja Singapura Dijelite dalje po svim grupama itd neka što više ljudi ovo vidi.

Jel tko zna dali je ovo točno?

Display More

Ako pitaš antivaksere, ovo je 100% istina.

Ako pitaš vaksere ovo je 100% fake vijest.

Priklanjam se mišljenju ovih potonjih.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Ledica
    • November 16, 2021 at 3:41 PM
    Quote from Headhunter
    Quote from renchi

A tko ih prijeci da daju ponudu ?

Mogli su vec do sada to napraviti.

Preozbiljna su kompanija da unaprijed daju ponudu dok regulator ne odobri kupovinu većinskog paketa.

Kada sjedne odobrenje ponuda ide u roku par dana, pa ćemo onda o lopovima ili velikanima😁

A jesu li uopće kupili Optimu?

Tko to zna?

Regulator ?

Zašto 48% vlasnika dionica Optime čija sudbina ovisi o tom ugovoru to nikako da dozna.

Ponuda unaprijed ?

A može li ponuda unatrag ?

Što kaže ZPDD o rikverc ponudama, fantomskim ponudama, odgodnim ili nepostojećim ponudama ?

• Politika - općenito

• Ledica
    • November 14, 2021 at 1:22 PM
    Quote from noviulagac
    Quote from BudFox

Nemojte me krivo shvatiti, ne kažem ja da ekipa u HDZ-u nije sposobna, već naprotiv, jako su sposobni i ovo govorim bez podsmijeha ili cinizma.

Moje osobno mišljenje je da je ministar financija Marić najbolji ministar financija u hrvatskoj povijesti i direktno je zaslužan za ovo povećanje rejtinga,

a sjećam se kako su financijski nepismeni novinari prije par godina graknuli na njega da zašto ne refinancira obveznicu po 6-7% kamata, a čovjek poslije pričao da nije spavao cjelu noć i na kraju napravio pravu stvar i sada su kamate na obveznice oko 0 ili 0,2%.

Problem je sa prikrivenom korupcijom, koje nikako da se riješe, ali Hrvatska trenutno nema alternativne stranke, koja ih može

pobijediti. Pa pogledajte samo ovu ekipu oko Tomaševića u ZG, pa ne znaju ni osnovne stvari, ljudi koji nešto znaju im se smiju,

a grad klizi u bankrot. To je kao da daš djeci da upravljaju najvećim gradom, potpuno van njihovih mogućnosti i dosadašnjeg

iskustva kao nekakvih aktivista ili nešto tako, skok iz vrtića na fakultet.

Display More

Jedan, ali samo jedan mail iz afere Hotmail je dovoljan da se vidi kakav je taj ministar.

O njegovoj sposobnosti nebi, ali postenje mu bas i nije najjaca strana.

Onda ni sposobnost za tu funkciju nije uopce bitna

Display More

Pa kako Plenkovic još uvijek unatoč svemu sto se otkrilo, o Žalac priča kao o najsposobnijioj osobi za izvlačenje novca iz fondova EU, izgleda da je ipak sposobnost najvažnija. Široku, univerzalnu, sveobuhvatnu sposobnost pokazalo nam je već pola posrnulih ministara u vladi, a sve zbog tih zločestih novinara koji stalno kopaju i ruju i ne puštaju ljude da rade u miru božjem.

• Politika - općenito

• Ledica
    • November 13, 2021 at 11:32 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Ledica

Kolega Marin83 , pretpostavljam da ste iz Splita i kad ste već spomenuli začetke recikliranja otpada kao nekakvo postignuće ove vlasti , slatko ste me nasmijali jer upravo sam danas čula informaciju da ste trenutno na 7% recikliranog otpada. Uljudno rečeno, strašna sramota. Moja županija je već odavno na preko 50% , mislim da je najbolja u RH.

To je na ljudima, ne na vlasti...ono što je vlast mogla napraviti i što je napravila, provela 1 fazu sanacije Karepovca, retroaktivno tražili i dobili EU novce za sanaciju toga odlagališta (nakon što je bivša SDP vlast u Splitu od EU financiranja odsutala), sada kreće 2 faza bušenje plinskih bunara na odlagalištu , 3 faza je mini elektrana i prizvodnja el. energije od tih plinova, novi regionalni centar za gospodarenje otpadom u Lečevici je paprinato pi kraju, EU financiranje je neupito.

Čistoća Split je prije par godina izgradila potpuno novi centar kraj Karepovca, do tada su bili raštrkani na par mista po Gradu. U Splitu je trenutno u raznim fazama izgradnje 4 reciklažna dvorišta, kante za razvrstavanje otpada su podjelenje u većem, dijelu grada.

U sućuračkoj kavi, je otvoren nedavno županijski reciklažni centar za odlaganje građevinskog otpada, taj otpad odmah ide u tvornicu cementa i služi u proizvodnji novog cementa.

nedavno su u Splitu krenuli po centru ukapati one polu podzemne/nadzemne kontenjere, jedan takav kontenjer minja 5 klasičnih metalnih kontenjera itd..nije da se ništa ne radi.

Sve pet, za pohvalu što ste se konačno pokrenuli, ali sto ste radili zadnjih 30 godina. Znam da vi Dalmatinci imate onu izreku “ pomalo, pomalo...”, ali tempo vam je jaaaako spor.

I da, to je do ljudi, do ljudi koji su na vlasti.

Da li je slučajno da kod nas HDZ nikad nije bio na vlasti , a ipak lijepo napredujemo na svim poljima ?

• Politika - općenito

• Ledica
    • November 13, 2021 at 11:02 PM

Kolega Marin83 , pretpostavljam da ste iz Splita i kad ste već spomenuli začetke recikliranja otpada kao nekakvo postignuće ove vlasti , slatko ste me nasmijali jer upravo sam danas čula informaciju da ste trenutno na 7% recikliranog otpada. Uljudno rečeno, strašna sramota. Moja županija je već odavno na preko 50% , mislim da je najbolja u RH.

• Politika - općenito

• Ledica
    • November 13, 2021 at 10:48 PM
    Quote from komot
    Quote from tento

Ne znam, samo na glas razmišljam, ima li kakve veze rejting s dobrim poslovanjem u državi ili s prisilom na cijepljenje od strane države. Ako nastave s tim ne bih me začudilo da u slijedećoj objavi budemo još razinu više dobili.

Opet ću malo bijes forumaša izazvati, ali slobodan sam izraziti mišljenje da je ipak ova recentna vlast kudikamo ozbiljnije od ičega što smo do sad imali u 30 godina nezavisnosti. Čak i uz sve afere ministara i kohabitaciju s pokojnim banditićem.

Da, da, to su sad puno ozbiljniji i perfidniji predstavnici narodne vlasti što je razvidno iz činjenice da svu tu korupciju, kriminal , afere otkriivaju iskljucivo novinari, a stručnjaci u Dorhu, Uskoku, Pnuskoku ......unatoč “ nadljudskim naporima “ nisu u stanju nositi se s tom ozbiljnijom recentnom vlašću i njihovim marifetlucima, pravosuđe ni ne treba spominjati.

Ali mi smo narod koji upravo takvu vlast i zaslužuje. Evo, svježi primjer u Međimurskoj županiji gdje se zbog primanja mita posrnuli župan ponovno kandidira jer eto, desetak tisuća građana daje mu bezrezervnu podršku na Facebooku za ponovnu kandidaturu.

I bit će sigurno ponovno izabran nakon sto je priznao primanje mita i odstupio s funkcije.

Fakat, nevjerojatan narod, ne vjeruje ni čovjeku kad prizna kazneno djelo .

• CORONA virus

• Ledica
    • November 9, 2021 at 11:44 PM
    Quote from Moller
    Quote from pod_zidom

Ljudsku vrstu nisu uništile ni kuga, ni kolera, ni boginje, niti brojne druge pandemije u povijesti civilizacije. Neće ni ovaj virus, to je najmanji problem.

Problem je u tome koliko dugo će trajati i koliku štetu će napraviti.

Protiv pandemije se ne bori zaštitom pojedinca, nego odgovornim ponašanjem svakog od nas.

Previše je među nama onih koji misle da je njihova osobna sloboda najvažnija stvar na svijetu.

ima i onih, koji nogomet vole više od života i vrlo vjerojatno su se među prvima cijepili, a nekoliko mjeseci unazad nije baš tako daleko da bi bili necijepljeni, kažem ja, polako, sačekajmo, budimo strpljivi i ne bojmo se

https://www.google.com/url?client=int…KjpJmernGZiMJ2g

Display More

Po čemu zaključujete da su te nesreće rezultat cijepljenja? Možda su posljedica necijepljenja odnosno preboljenja covida ?

Iz prve ruke, na nogometnim treninzima igrači koriste dvije svlačionice: jedna za cijepljene i preboljele , druga za necijepljene koji imaju obvezu obaviti 2 testiranja svaki tjedan. I da, skoro isti broj osoba je u svakoj svlačionici . Iz koje su bili ovi stradali, ne zna se.

Velika ispovijest pacijentice s koronom: 'Srce mi je bilo loše, jedva sam ostala živa'
    Igrala sam mečeve u takvom stanju i bilo mi je teško i hodati. Trenirate po nekoliko sati dnevno, a dođete do točke gdje jedva možete hodati
    www.vecernji.hr
  • CORONA virus

• Ledica
    • November 9, 2021 at 1:17 PM

Opet svi ratujete na covid bojišnici, pa kaj je to, jeste svijesni da ovdje nema ni pobjednika ni gubitnika ?

Uzalud vam trud svirači bez obzira u koju trubu pušete .

Ajde malo na druge teme, osim na temi korona I temi brajakica gotovo da se nema što citati na forumu.

• CORONA virus

• Ledica
    • November 6, 2021 at 10:58 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from accountant

ti bokca bar neka korist od korone

prestao Zlatkec pričati o ustašama i partizanima hahhahha ^^ ^^

umjesto srp i čekić

igla i štapić

Quote from bbkk0000

peticija o cjepovnici

https://citizengo.org/hr/ot/204543-v…CUWf0_URTBIUTNg

Još bi dodao da je ova po mojoj procjeni umjetna kriza ( virus je vjerojatno stvaran ) svođenje ljudi na potpuno poslušne ovce bez prava na mišljenje. Dok cjepljeni nesmetano prenose virus dalje a necjepljeni se ponašaju odgovornije traje daleko ozbiljnija rasprava u pozadini a radi se o tome dali je bolje prvo natočiti vino ili mineralnu u čašu? a nije isto

Display More

Slazem se da ova dilema oko gemišta stvarno postoji i trebalo bi svakako provesti znanstveno istraživanje da se dođe do istine, ali da smo poslušne ovce bez prava na vlastito mišljenje nije točno. Čekam da nam statističari nakon sto su nas popisali objave koliko mišljenja u našoj drzavi postoji, tipujem na nešto ispod 4 milijuna.

Pravo bogatstvo je u različitosti 😉

• CORONA virus

• Ledica
    • November 6, 2021 at 4:07 PM

“ Moje je pravo imati virus”.....kaže Hasanbegović

Konačno čovjek s ovakvom bombastičnom izjavom došao u fokus interesa javnosti jer već smo skoro zaboravili na Zlatkeca.

Pa neka mu bude, i to iskljucivo i neotuđivo pravo na virus sa zabranom raspolaganja u smislu prijenosa na druge osobe, neka odmah krene u lov tj. realizaciju svoga prava , ne treba mu ni lovačka dozvola ni puška, virusa oko nas ko blata. Samo neka gušta u dvije, tri kavice u nekom većem , krcatom zatvorenom kafiću i nadam se da će ga uz ugodno druženje i bez truda uloviti. A onda neka bude samo njegov i ničiji drugi. I dok bude konzumirao svoje pravo i družio se s virusom neka Iskoristi svoj godišnji odmor pa kad se lijepo nauživa svojih demokratskih prava zajamčenih Ustavom RH dobit će i potpunu slobodu u vidu green passa.

I vise ga nitko neće maltretirati s iglom i štapićem.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt