Ha.
Pa nema više Leda, a nema ni Agrokora... imamo , odnosno nemamo šmrcko Ledo plus i Fortenovu
Još uvijek ne shvaćam, nije ni da mi je od interesa, osim načelnog. Tu se nešto pripajalo, imali smo kompanije koje su bile sastavnice koncerna, al' izlistane na Burzu, i trala la. Bile znači nezakonito u koncernu ? Ilegalno
Kako li će to jednog dana završiti
Ima još na životu svih dioničkih društava osim, čini mi se Belja na čije pripajanje nije nitko uložio žalbu pa se utopilo u Agrokor.
Ako prvostupanjski Trgovački sud odlući da se pripajanje dioničkih društava mora provesti po važećoj zakonskoj proceduru moguće je da ćemo ponovno dobiti oduzete dionice kako mi mogli na skupštinama pojedinih društava glasati o odluci o pripajanju Agrokoru.😀
Agrokor će biti posljednji likvidiran kad se provedu sva pripajanja dioničkih društava, a moguće je da će pričekati ishod arbitraže u Washingtonu pa ako Adria Holding, odnosno Ivica Todorić odnosno PIK obvezničari koji očito stoje iza te arbitraže dobiju arbitražni spor da im RH može vratiti Agrokor d.d. , doduše prazan, opljačkan, bez imovine, pa neka onda ganjaju vjerovnike koji su Nagodbom odlučili podijeliti plijen.😂