Izgleda da je krenulo. Jel netko možda zna kako ide žalba na presudu ?
Vjerojatno netko zna kad se tako kupuje.
Izgleda da je krenulo. Jel netko možda zna kako ide žalba na presudu ?
Vjerojatno netko zna kad se tako kupuje.
Cim krene rast nagomilaju se prodavaci i tako u krug..
Zna li se tko rasprodaje?
Prilika da se jos dokrcamo. Ne znam tko ima rasprodaju ....
Možda oni što su kupovali po 1 Eur
Vani burze padaju svaki dan, a ovdje se čude što ne raste?
Osim Koei, cijela ZSE zapravo pada svaki dan, tako da se može bit sretno što ne pada, a ne da još raste.
otvara se posao za KOEI !
potražnja za robom koju KOEI proizvodi .
recesija tu nije prepreka.
Teško će moći održati stalan tempo, svaki sektor ima svoje razdoblje rasta i pada, a ovdje je zlatno doba na vrhuncu i moglo bi biti turbulentnije nadalje.
A cijena dionice je sad već značajna, a book tek oko 180 Eur, dakle čak 2 puta niži od cijene dionice.
Dobro je biti optimističan, ali ne može se stalno ići gore.
Kakva recesija i ode cijena natrag.
CEO Dujmović kupuje opet, vidjet ćemo hoće li biti onda kakvih novosti ubrzo pa mu se žuri kupovati.
Dujmović je bio opet počeo kupovati, tako da tu može biti svašta ako ima kakvih novih vijesti.
Tako da nije možda pametno prodavati sada.
Vidjet ćemo što će biti s tim njihovim dionicama po 10 Eur, ali sigurno nisu baš dobra stvar.
Ja sam i još jedan kolega s foruma, moller ili netko drugi ne sjećam se više, prodao na 292. Misleći nakon velikog rasta da će ići dolje i onda ponovo uči. Kako kažu istočni susjedi, fulali ceo fudbal. Rezime, sretno dioničarima.
Na burzi se sve brzo promijeni, možda i uđete.
Bila je došla i na 29x, i nakon izvješća pala na 250 u jednom danu.
Ht neki dan na 43, pa na 37.
Samo da ne bude kao na HT-u, rast, a onda nagli preokret natrag.
Ima dobrih i loših stvari tu kao i svugdje.
Rekordi banaka su gotovi i sad im stiže ukidanje naknada za vođenje računa, ograničavanje gotovinskih kredita, pad kamata kod ECB, izgledan pad kreditnih aktivnosti.
Nisi valjda izašao😂😂
Samo navodim činjenice koje se tiču bankarskog sektora.
Već bi bilo vrijeme da ih se malo stisne s obzirom na zarade u zadnje vrijeme.
Da nije možda branio cijenu od daljnjeg pada?
Izgleda da je on onda dizao cijenu nakon što je pala na 44.
Ima dobrih i loših stvari tu kao i svugdje.
Rekordi banaka su gotovi i sad im stiže ukidanje naknada za vođenje računa, ograničavanje gotovinskih kredita, pad kamata kod ECB, izgledan pad kreditnih aktivnosti.
Zaba je precijenjena dosta i priličan je balon.
Zna li se onda tko je kupovao i koji je razlog?
Da je išao baciti toliki novac uzalud ne znam je li moguće i tko bi to radio (čak i trezor).
Ako je ovaj prodavač sad gotov, moglo bi napokon natrag na 50.
mesetar Ne zanima me tko kupuje, da li Marko ili Janko. Volio bi znati ZAŠTO? Kako mudro pitanje. Jedino što mi pada na pamet, a nije baš nešto pametno, nije li netko aktivirao onu staru pretpostavku o mogućoj prodaji.
Pa kupuje trezor 99%, jer je i objavljivao koliko je kupio.
Samo nije baš pametno da troši novac po tako visokoj cijeni, bolje da su povećali dividendu sljedeće godine za koji cent, nego da rasipavaju i omogućuju nekome visoki izlazak prije recesije i pada burze.
Jedini kupac iznad 32-33 Eur tu je trezor, i čim on stane s kupnjom bida iznad tih razina više neće biti.
Tako da se prema tome trebaju ravnati i kupci i prodavači, jer nikako nije dobro kad postoji samo jedan kupac, i da samo jedan veći prodavač odluči kapitalizirati dobit u ova vrlo rizična vremena, u jedan do dva dana je na -20%.
Ne znam čemu bi netko prodavao ispod 53-55 koliko je bila nedavno, jer vidimo da sve ide prema planu i sad samo očekujemo rast svih pokazatelja.
Dionica je podcijenjena jako samo što se s njom igraju, ali može lako i otići visoko odjednom.
Tako da treba samo držati jer vrijednost booka stalno raste čak i kad ne rade.
Netko baš hoće prodavati jeftinije, ili ne da da cijena ide gore?
Jer mogao je prodati puno skuplje