Ovo "ko" nekadašnji Jadrasnki susreti... SPAN poteže evo vuče, ali i PODR isto veliki promet gomila, tko će i koliko potegnuti nema Macanovića da nam veli!
Posts by Damir1952
-
-
Sad ide tek cijena dole kad krene prodaja nakon isteka porezne obveze nakon 2g a mislim i da zaposlenici dobivaju ekstra nagradne dionice koji nisu prodali do sad, ako se dobro sjecam...
Imam dionice spana i necu ih prodati ispod 100 eura.
Super odluka ja imam malo više godina, pa toj cijeni moje budu u nasljedstvo išle!
-
Imam knjigu od 9.3. i tada je cijena bila na rubu 50 eura.
Pivci su tada imali oko 25% maksimalne količine koju su imali. Rekao bih da im je prosjek bio bliže 60 nego 50.Naravno, nije bitno, ali zanimljivo za pratiti.
Ako je tome tako, zašto onda ovako energično rasprodaju?
-
Zašto nam ovaj "IT" pada kao kamen? Nema više 70€ ma što toliko, možda i upola bude!
Očito da mnogi ne prepoznaju potencijal koji već sada bude na izvješću Q3 prikazan.
-
Danas panamax i supermax up ,to je vec drugi tjedan rast
To je jedino bitno...rast vozarina.
Vozarine gore, a cijena na burzi dolje! kak je to moguće?
-
kupio malo SPANA... bude on opet vrlo skoro prek 70€ kao sto je ove godine vec bio
-
Baš sam išao poviriti trgovanje na SPAN-u.
Onako "odokativno" znači ne baš u cent točno. Ove se godine trgovalo iznad 60€ sa 284.516 dionica uz iznos od 17.071.746,80€
Koliki su tu zaglavili sad tek vidim!
-
Vidite ćemu služi MM. Pogubio se kad ga je na 54€ poklopilo na bidu a, nema ga ni na asku bome se 15 min razmišljao
Još kad mu po "tamburi" netko opali na 53€ onda bude frka!
-
Vidite ćemu služi MM. Pogubio se kad ga je na 54€ poklopilo na bidu a, nema ga ni na asku bome se 15 min razmišljao
-
Imam dionice Spana, i ne zelim drukati za bilo kakav rast.
Ono što sam puno puta vidio da je 500kom na asku a bid se "poduplava" sa 500 i jos malo nize 500kom, e sad jel se tu kak neki tvrde brani rast ili pad ja točno ne znam i sto mislite o ovome, koji je cilj onda ovog MM
-
Vidim na 53€ veliki nalog, pa mislim da je to MM-ov
-
Vidi li netko gdje se na bid MM pozicionirao?
-
Evo neki predviđaju da dokapa ne bude, da nije potreban.
Imam pitanje za one koji su dioničari jel bi sudjelovali u dokapu po npr. cca tih do 60€?
-
Kak se to onda odnosi na "gospare" koji novac "beskamatno" posuđuju kompaniji?
Imaju li i oni neki "plus-plusić" u tome?
-
Što ili tko je taj Libertas? Jel to nešto za dioničare pozitivno?
-
Plus PLAG ali bas ne puno.
-
Ove godine bankama "med i mlijeko" teku.
Kako KABA stoji i imaju li ikakve koristi dioničari od toga?
-
Nemojte kupovati po ovim cijenama. Spustite se kupnjom ispod 50. Na 44 do 48 eura. Kupite što jeftinije. Znate tko prodaje. Neka proda za cijenu po koliko je kupio. Oko 44 eura. Ne kupujte nikako iznad 50.
Vidite da MM visoko stoji i brani cijenu.
-
Puno i jeftino SPAN, baš vam hvala na tome.
-
Vedran Bajer, direktor Microsoft Hrvatska :
IT sektor u Hrvatskoj je jedan od najzdravijih, zato su ga ekonomski izazovi samo “okrznuli”. Vjerujem u brzi oporavak te očekujem još velikih uspjeha hrvatskih IT kompanija.
Ma naravno, mi smo u RH novi Indijci... samo da nas bolje prepoznaju!
Analiza Intercapitala, cijena 71.8 eur preporuka STRONG BUY
Zna li tko kakva je trenutno preporuka Intercapitala za Span?
A da se oni malo pozabave sa etf-ovima... tu nesto "klacka" ne ide bas!