Što bi ovo u prevedenom značenju bilo?
Posts by Damir1952
-
-
Zašto ova dionica tak rapidno raste?
-
Drnasin + 1095, Friščić upao u top 10......... IGH-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice
Jel to opet Ante upada gdje treba i ne treba?
-
ja ništa danas... odšetao do firme, inventura i što će oni svi,nego mene "zarobiti" da to odradim...
A kad ono "kupusa i salate" na sve strane!
-
Kakvo je stanje sa hotelom u Budimpešti...čitam da je vodostaj Dunava došao do zgrade parlamenta??? Valjda voda nije uništila ove godine obnovljeno prizemlje hotela.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…d-1987-15409696
Prema cijeni dionice je! Ali koliko ja znam nije još uvijek!
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/52994
ovi su u istom danu i kupovali i prodavali svoje dionice??????
Trguju bome kao i svi... malo kupe malo prodaju!
Jedino što me ne ineresira cijena na kojoj je dionica... nek moje čekaju bolje dane!
-
-559 kom HPDG po 1,78 (kupljeno neki dan po 1,64)
I to je vise-manje jedini uspjesan trade zadnjih tjedana.
Sto reci - jad i bijeda.
Šteta što niste više mogli uzeti... ali ima za večericu!
-
Koliko tih "uloženih više od milijardu eura" vrijedi danas?
Cca 567 miliona eura po trzisnoj kapitalizaciji, ceka se otkljucavanje vrijednosti kak bi neki rekli
Vjezbam strpljenje
Bravo! Na žalost moju ja sam vježbao "rasipanje" RIVP ovih dana, morao sam!
-
ovo nešto ipak znači, jesu nas na vrijeme rastjerali
https://d.linker.hr/link?wid=541&r…f138d20ff7fc257
Sa 7,5 milijuna eura slijedi je Karlovačka banka u većinskom vlasništvu dvojca iz tvornice oružja HS Produkt
Naime, njih devet bilježi niži ROE od prosječne vrijednosti za cijelo tržište, od čega četiri banke imaju jednoznamenkastu vrijednost tog pokazatelja.
S druge pak strane, prave tvornice novca, gledano prema tom pokazatelju, su Karlovačka banka (24,7 posto), Banka kovanica (23,1 posto) i Istarska kreditna banka (20,7 posto)
Šteta što su zarobljene dionice KABE, tako da nam je ovo samo za lijepu informaciju!
-
+RIVP iako se pomalo cijena diže. Valjda postoji i razlog.
-
Svejedno se plaća, ranije je bilo besplatno, ali sjetili su se i tu uvesti proviziju, ne znam od kada , ali prije nekoliko godina bilo je bez provizije.
i prije se plačala ta naknada za preknjižbu, bila je 200kn a sad je 26,54eur
Kolega, jel to po poziciji 26,54€ ili je po ugovoru bez obzira koliko je pozicija u pitanju?
-
To na stranici SKDD gdje je kalkulator za iznos provizije nisam pronašao.
Najljepše bi vas molio link. A nadalje, jer se svejedno provizija plaća iako se daruju vrijednosni papiri u 1. koljeno konkretno je sin u mojem slučaju.
Nisam do sada tako nešto radio, a nisam baš ni u mogućnosti "trčkarati" od vrata do vrata.
Unaprijed hvala!
-
Sta nije dovoljno otić u SKDD osobno sa sinom i to odraditi na brzaka?
A ima li tu i moment po kojoj prosječnoj cijeni su vrijednosni papiri stečeni? Kako će se obračunati porez kada ih on bude prodao?
Pošto sam loše zdravstveno ne mogu se s tim baviti!
-
Sta nije dovoljno otić u SKDD osobno sa sinom i to odraditi na brzaka?
Ne znam? Ili se prvo treba kod J.B. ovjeriti darovni ugovor?
-
Dragi forumaši, ima li netko šprancu darovnog ugovora za prijenos vrijednosnih papira na drugu osobu.
Konkretno želio bih 3 pozicije prenijeti na svojeg sina!
Unaprijed hvala ako mi tko to pošalje!
-
+ERNT i opet +RIVP
-
Iz Sudskog je registra izbrisana REZIDENCIJA MEJAŠI, tvrtka kći KARLOVAČKE BANKE. Stečaj je zaključen u skraćenom postupku, ali problem se vuče još iz afera s KARLOVAČKOM BANKOM koja je otvorena 2010., a za REZIDENCIJU MEJAŠI od početka 2016. u više je navrata otvaran stečajni postupak, ali dosad je uvijek u zadnji čas riješila dugovanja. Tako je ovaj, vjerojatno najdulji ‘skraćeni postupak‘, trajao gotovo osam godina.
Znači ovo išta i ništa imaocima dionica KABE?
-
+ERNT prilično za moje mogućnosti i +RIVP
-
Pa na brodu se i napreduje... Probaj....
Ne mogu star sam... ali ako ste " u startu" napredovali 5 puta onda bi vam i povjerovao možda.