1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Damir1952

Posts by Damir1952

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Damir1952
    • March 18, 2024 at 6:27 PM
    Quote from verdi
    Quote from Damir1952

Agram je definitivno najgori po pitanju kod nas i vani. Stalno nešto zapitkuju, tko zašto kako?

Zašto i tko zadaje naloge i kak se odlučuje, jel ga tko savjetuje itd.

Mislim da ih trebam zaboraviti... tatu mi stalno maltretiraju zato što ima puno godina... vele kak on sa 93 godine može a valjda i smije trgovati, ne znam gdje su granice godina zapisane. Iako vozi auto i super se služi kompjutorom gospođi iz back offica Draženi Maričić očito smeta.

Pa imaju i druge bokerske kuće i BOLJE, ja recimo ERSTE broker koristim koje je izvrstan u svakom pogledu, od provizija, sasatvljanja podataka za porez-bez naknade pa do naknade koja mi je fiksna na "taman" i 10€ transakciju, ali vam ne mogu reći koliko je to!

moj je 85.g. ali piše tamo da portfelj vodi sin taj i taj. niti on ima majl niti zna šta je kompjuter. da se mene pita vozačku bi mu oduzeo davno. srećom fima e-trade za sad ne davi po tom pitanju.

Oprostite gosp Verdi, ali moj tata sa svojih 93 god. možda bolje vozi od vas... on 100km do Rebra ima i odveze se i nađe parking i mi se nađemo pa s nijm idem ako treba, zbog pregleda koji treba... a mirovinu je zaradio kao šef računovodsva u "sekretarijatu za pravoduđe" sadašnje ministarstvo i vrlo, vrlo dobro zna sigurno više nego mnoga "ovdje piskarala"!

Quote from verdi
    Quote from Damir1952

Agram je definitivno najgori po pitanju kod nas i vani. Stalno nešto zapitkuju, tko zašto kako?

Mislim da ih trebam zaboraviti... tatu mi stalno maltretiraju zato što ima puno godina... vele kak on sa 93 godine može a valjda i smije trgovati, ne znam gdje su granice godina zapisane. Iako vozi auto i super se služi kompjutorom gospođi iz back offica Draženi Maričić očito smeta.

Pa imaju i druge bokerske kuće i BOLJE, ja recimo ERSTE broker koristim koje je izvrstan u svakom pogledu, od provizija, sasatvljanja podataka za porez-bez naknade pa do naknade koja mi je fiksna na "taman" i 10€ transakciju, ali vam ne mogu reći koliko je to!

moj je 85.g. ali piše tamo da portfelj vodi sin taj i taj. niti on ima majl niti zna šta je kompjuter. da se mene pita vozačku bi mu oduzeo davno. srećom fima e-trade za sad ne davi po tom pitanju.

Moj otac ima mail, ima neki mob ne znam valjda S23ultra, ima neki DELL laptopić, jedino slabije čuje i trebaju mu aparatići...

• Aktualno (vijesti)

• Damir1952
    • March 18, 2024 at 5:47 PM

Dok se svi okomljuju na ljude iz "politike" tzv. mali milijune € grabe!!!

Samo je jedna osoba profitirala u dvadesetogodi큄njem ste

Koliko svi ovi "stečajni muljatori" mogu državnog novca "zamračiti"???

• Brokeri i brokerske naknade

• Damir1952
    • March 18, 2024 at 5:37 PM
    Quote from Junius

kad smo već kod brokerskih naknada, evo ovoliko sam im dao u 2022( iako sam misli da je više), za 2023 nisam još dobio: dobre dvije prosječne plaće...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Iz ovoga je sasvim sve nejasno!

Quote from Damir1952

Da su ovako "revni" u HANFI mnogi ne bi bili opljačkani! A ovo "opljačkani" ne želim obrazlagati jer svi sve znaju!!!
    Gdje su im za sva "zajednička djelovanja" koja su u vodu pored HANFE prošla? Evo samo to, da daljnje plaćkanje ne nabrajam!

• Brokeri i brokerske naknade

• Damir1952
    • March 18, 2024 at 5:03 PM

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Damir1952
    • March 14, 2024 at 6:25 PM
    Quote from tenchi0110

Ako vas zanimaju nova mišljenja i spoznaje našeg velikog investitora...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Čak je i (konačno) priznao da je trebao uložiti izravno u KODT...

I ja KOEI imam, sad sve mislim jel vrijeme za pokratiti, kad mišljenje "ovog" pročitam! Inače ne pratim ove samozvane "gurue"!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Damir1952
    • March 13, 2024 at 5:49 PM
    Quote from Moller

hoće li ovi prodavati da je znati

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/54010

Ako žele kak vidim za 3 dana su svi sve prodali!

Velika se to količina čini, i veliki su nofci za nagradu, ali malo ak se na tržište baci.

Mislim da im nije nikakva sila za prodaju i rušenje cijene, a tak bi to bilo samo kratkog daha.

Quote from Moller

hoće li ovi prodavati da je znati

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/54010

Ja sam za to da dobre kompanije nagrade svoje managere, i bolje je ovako nego da si sami uzimaju.

Evo npr. moj kum član uprave nešto obilazi... i ujedno gleda sebi neki apartman, to je puno, puno gora situacija.

OIV gradi zgradu u Zadru vrijednu 2,3 milijuna eura
    www.poslovni.hr
  • SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• Damir1952
    • March 11, 2024 at 11:18 AM

Bome se netko "poplašio" ovih objava.

• Damir1952
    • March 9, 2024 at 11:00 PM

Postoci, prelazak praga, zajedničko djelovanje itd.

A sjeća li se itko a znam da da, kak je sve to svojevremeno u Badelu bilo i što se na kraju dogodilo.

Išlo je to bome jako daleko tamo i na kraju ništa, pojeo vuk magare!

• Damir1952
    • March 8, 2024 at 5:43 PM
    Quote from Ardwark

Otkup se desava od strane arnt.

Ajmo sad do 42-46

Odlicna predviđanja kolega, nije ovaj vaš post "druk" već doprinos temi i uskoro smo tu oko 45-46€:thumbup:

• Što smo danas tržili

• Damir1952
    • March 7, 2024 at 9:03 AM

Jučer +ERNT, moguće da i danas malo dokupim

• Damir1952
    • March 6, 2024 at 8:51 AM

Slatinska banka d.d.

Obavještava da je dana 04. ožujka 2024. godine izvršila prijenos 50.165 vlastitih dionica, koje predstavljaju 5,46% temeljnog kapitala Društva.

Nakon izvršenog prijenosa, Društvo posjeduje 21.209 vlastitih dionica, koje predstavljaju 2,31 % temeljnog kapitala Društva.

Navedene vlastite dionice Društva prenesene su na temelju dva Ugovora o prijenosu dionica Društva od dana 04.ožujka 2024. godine koje je Društvo sklopilo s predsjednikom I članom Uprave.

Predsjedniku Uprave g. Andreju Kopilaš dodijeljeno je 30.936 dionica SLATINSKE BANKE d.d., koje čine 3,37 % temeljnog kapitala društva, odnosno 3,45 % glasova na Glavnoj skupštini Društva.

Članu Uprave g. Oliveru Kiesinger dodijeijeno je 19.229 dionica SLATINSKE BANKE d.d., koje čine 2,09 % temeljnog kapitala društva, odnosno 2,14 % glasova na Glavnoj skupštini Društva.

Podaci o transakcijama:

30.936 dionica po cijeni 14,3175 eura po dionici

19.229 dionica po cijeni 14,3175 eura po dionici

Jesu ovo plaćene dionice od strane predsjednika i člana uprave?

Moguće da su i darovane-prenesene za postignute rezultate?

• SPAN (SPAN d.d.)

• Damir1952
    • February 29, 2024 at 11:21 PM

Span trenutno zapošljava 865 stručnjaka i jedan je od najvećih IT izvoznika.

Treba to "nahraniti" bome, nije lako. Ali uz dobre poslove i dobro vođenje kompanije ovo može biti "zlatna koka" koja puno jaja nese.

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 9:31 PM
    Quote from josip100

Što očekivati od izvješća?

ja očekujem jako dobro izvješće, koje bude opravdalo barem vrijednost koja je na IPO bila!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 7:05 PM
    Quote from st-brajo

ako nije EU novac, onda slobodno kradite :S

https://www.index.hr/mobile/vijesti…ou/2541037.aspx

Pa naravno... svima je dozvoljeno ako je to javno dozvoljeno! Evo npr. MANAGERIMA našim mirovinama je dozvoljeno da rade što žele na tržištu kapitala i još bonuse dobivaju... u čemu je onda problem?

Problem samo u EU novcu? Ovaj novac za naše mirovine nije problem, jer ga ne bude, dok neki trpaju u svoje džepove!

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 6:06 PM

Dobra firma ovaj naš ERO, ali loši ulagači... na propuh se ljuljaju, ili na ljutnju čuda "tuđim K" rade... ajde nek svojim malo mlate "glogovo trnje"!

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 5:58 PM
    Quote from zlocesti

Ajde odfuckajte 🙃

Mada I don't care

Na nema Končara ne bih ih ni štapom

I na opte na 1,70 je bilo papira ko ' salate.

A, jedina nek vam bude ovdje "pogibija"... bitno da MDKA, HPB, IKBA i ostale vam vuku! Ovih par € što ni za večeru nije lako prekrižite!

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 12:54 PM

Sredstva isplaćena iz ATPL su na računu, svatko po želji može reinvestirati gdje ga je volja, ima dobrih prilika, ali to nema značenja sa padom cijene ERNT koji je solidno izvješće prikazao.

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 12:40 PM

Pad cijene na burzi jedino može biti da su ulagači "nesretni" s rezultatom Q4-2023, ali ukupno gledajući je ERNT dobro poslovao u 2023. godini.

• Damir1952
    • February 22, 2024 at 12:31 PM

Gledam kuda cijena na burzi ide, pa sam išao malo detaljnije pogledati u čemu je "kvaka"

Uspoređujući izvješće 2022 i 2023 nisam naišao na nešto što bi tome kumovalo.

Prihodi su veći, a i dobit isto tako u 2023. godini, a cijena na burzi "potopljena"

Možda ne vidim a postoji koja začkuljica? zato su tu naši forumaši pa nek nam ukažu na to.

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

• Damir1952
    • February 20, 2024 at 5:59 PM
    Quote from Muzakus
    Quote from Moller

mila majko ide brod :)

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53373

Dobit ove godine bude preko 60 € po dionici, mogli su barem 20 € isplatiti. Što li samo rade sa ostatkom para, drže u HNBu? Neka onda otvore još koju poslovnicu u ZGu.

Ja sam i sa ovih 15€ zadovoljan. Treba nešto i za poslije ostaviti, a možda bude i kakva izvanredna dividenda, nikad se ne zna!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt