- kuda ovo ide?
Ooo, draga šjora Ivana...
Radi li se o fažolu koji se kuva danima ili tek satima?
Oni tintilinići ispod fažola mi ne znače ništa, ja bi uzeja druge...
Eee... a bilo bi i lipo znat o čemen je ovdi rič... pari ka jedna AVionica...
- kuda ovo ide?
Ooo, draga šjora Ivana...
Radi li se o fažolu koji se kuva danima ili tek satima?
Oni tintilinići ispod fažola mi ne znače ništa, ja bi uzeja druge...
Eee... a bilo bi i lipo znat o čemen je ovdi rič... pari ka jedna AVionica...
Ne, samo kad budem napravio isplatu na tekuci. Neznam dali bi trebao ili ne?, malo mi je to klimavo..
Mislim da bi trebao. Pistojo jasno definirano u zakonu- ako kripto nisi drzao duze od 2 g.
Binance je po meni jako dobar exchng, pouzdan i ima puno izlistanih coina. Za Uniswap sam cuo da su im dosta visoke provizije. Coinbase je jako jednostavan i pouzdan te ima cca 50 izlistanih coina. Ima jos i kraken i drugih.
Osobno sam na Binance i Coinbase-u. Prebacim si sredstva sa Visa kartice i odmah u kupnju..
Za wallete si proguglaj malo, isto i za gore navedeno.
Na Coinmarketcap.com ima puno dobrih informacija kao i lista exchnga na kojima se i koliko trguje.
prijavljuješ li porez (ako izlaziš u keš)?
Danas, mora se priznati da je "ogromna" navala za dionicama..... 👎👎
Gasim ovaj slowmotion za danas. Uživajte u vikendu!
kupci na godišnjem.
do daljnjeg.
ovi koji imaju iskustva sa povlacenjem love sa exchangea.. jel se moze recimo dolar direkt povuci na revolut pa u kunu.. da manje kod konverzije gubim.. ili je revolut samo eur gbp account? Koji je najbolji nacin povlacenja novca? unaprijed hvala
Ja sam sa bilance povlačio u kn preko Bitcoin mjenjačnice..
koje mjenjačnice??
Display MoreDisplay MoreTakav je trzisni trenutak, nema se tu sto.
Iako postoje povoljne vozarine jos uvijek je konsenzus vecine trzisnih sudionika da konsenzusa oko buducnosti nema.
Prodavac se stoga vjerovatno rukovodi logikom da iskoristi povoljan trenutak i povecanu likvidnost da izadje iz necega sto smatra nesigurnim. Mozda je i nesto drugo u pitanju, ali to nije ni bitno.
Jer da postoji konsenzus oko trajnosti oporavka vozarina ovo bi se pojelo odavno.
Kad i ako se taj konsenzus desi razine ce biti neke sasvim druge.
Prodaje onaj tko ne vjeruje, a onome tko vjeruje ove razine su odlicne za ulaz.
Ja bih rekla da je glavni razlog taj da na ZSE nema investitora. Bilo koji prodavac iz Top10 na bilo kojoj dionici srusi cijenu.
dobro jutro
es ist nur acht uhr.
yes...baj haj, sel šnel ..i nema pravog kupovnog signala.. niti će ga biti.
jer zadnja rasprodaja iznad 190 je bila jako žestoka, gotovo jednako jaka, kao i ona rasprodaja nakon velikog skoka u novembru, i pada, kada je cijena pala sa nekih 16x na 140..(-12,5%)
a još uvijek imamo gepek, tj. nepopunjen gap oko cca 164, nastao u siječnju..isti bi mogao formirati zavšni S-H-S, grah za one vjernike, koji od graha ostaju bez daha, možda im klinac u kanalizaciji ipak poremeti planove
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bužu od 153-161.5 nisan ima srca spominjat...
radi njihovog srca.
Display More Display Moremuk je zato jer ljudi s foruma prodaju jedni drugima.
ajne klajne pojašnjenje...
svi burzomani prate 2 foruma.
većina ih je registrirana.
dakle, to su jedini mali ulagači.
kako veliki trguju tek tu i tamo (manje tu, a više tamo),
trgovanje na ZZZZZZZSe se svodi na međusobno dobacivanje forumaša
pionicama...pionice novca, vremena, živaca...
a tko je onda lud nekome otkrivati svoje tajne: cilj je eventualno drugu forumašu
uvaliti svoju perjanicu.
većim dijelom se slažem s napisanim, osim da prodajemo jedni drugima, jer ja isključivo gledam da prodam kada oni s Poslovnog kupuju i obrnuto, radi mira u kući, ako netko od "naših" naleti u tome trenutku to je na vlastitu odgovornost
tigrić prodaje kad neo kupuje.
to ti je ka ono s čaknutim norisom
čoviče, ovaj forum nema kvorum... tu i tamo netko piše, 2-3 lika, niko više... tuga, čemer ovdi vlada- i s Vladom, i bez Vlada...
Istina, i nije to od danas......osim početnog entutijazma ništa......ja najčešće napišem nešto tek toliko da vidim reakcije koji bi se mogle pretvorit u neku raspravu kolega s foruma ali s druge strane muk......valjda je šutnja zlato.....
nema kvoruma ni na forumu a tek trgovanju........to je ono najgore od svega......
muk je zato jer ljudi s foruma prodaju jedni drugima.
ajne klajne pojašnjenje...
svi burzomani prate 2 foruma.
većina ih je registrirana.
dakle, to su jedini mali ulagači.
kako veliki trguju tek tu i tamo (manje tu, a više tamo),
trgovanje na ZZZZZZZSe se svodi na međusobno dobacivanje forumaša
pionicama...pionice novca, vremena, živaca...
a tko je onda lud nekome otkrivati svoje tajne: cilj je eventualno drugu forumašu
uvaliti svoju perjanicu.
https://en.sse.net.cn/indices/cdfinew2.jsp
Opet solidan up.
a burza slabo trza.
jer nema novih ulagača.
mislim, javit će se oni kad dođu baloni...
čoviče, ovaj forum nema kvorum... tu i tamo netko piše, 2-3 lika, niko više... tuga, čemer ovdi vlada- i s Vladom, i bez Vlada...
Binance je po meni jako dobar exchng, pouzdan i ima puno izlistanih coina. Za Uniswap sam cuo da su im dosta visoke provizije. Coinbase je jako jednostavan i pouzdan te ima cca 50 izlistanih coina. Ima jos i kraken i drugih.
Osobno sam na Binance i Coinbase-u. Prebacim si sredstva sa Visa kartice i odmah u kupnju..
Za wallete si proguglaj malo, isto i za gore navedeno.
Na Coinmarketcap.com ima puno dobrih informacija kao i lista exchnga na kojima se i koliko trguje.
ako trguješ, trebao bi prijaviti porez u slucaju dobiti...
Postavlja se pitanje kakvi će tek biti standardno najbolji kvartali...
aj vidi ajne klajne drukanje na TA...
ajmo ajne klajne pogurajme za atlantidu.
p.s. još nema pravog kupovnog signala (akording to majne setaping).
U prijevodu, čekam te u podnožju
bolje u podnožju, nego u _ _đunožju...
Pozdrav...
Nisam pronašao na temi, možda sam i preskočio koju stranicu. Čisto konkretno pitanje:
Kako da najlakše ulozim 100 000 kuna u kriptovalute? Ne zanima me trejdanje već dugoročno držanje (cca 5 godina i više).
Gdje najlakše otvoriti wallet? Kako najlakše prebaciti novce, itd.
Hvala i pozdrav.
I ja nisam sklon riziku pa na nesigurne investicije reagiram kad i babe na pazaru.
No, ajde, virujen da ovdi ima jos puno mesa...
Treba pozitivno izvjesce, trenutak, nesto, i to krene samo od sebe. Dosta dionica je odradilo i nije problem nekoliko mil kn da to ode jako visoko, samo je stvar trenutka.
a tko će kupiti?
Altimune kanalizacioni propad. Dvije fiboe potpore, divergencije za gore spremne, ali dok i ako ne izidju iz padajućeg ništa.
Uvijek mi je drago vidjeti novo preduzece na Crobiju. Sto ovi prodaju, alternativne limune? Bit ce tu puno srece!
A da niste omasili temu?
Nista ne brigaj.
Će da cveta cveće u naša burza preduzeće.
Mislim, kad ga svečano pokopamo.
Svak će bacit koju ki(n)tu.
Kako ko ima...😐
a kad je Čaku dosadila kanalizacija otišao je Čak u svemir malo provjetrit noge........
...a to je ipak tajm konsjuming...lipo su mu se ukiselile...
Postoji legenda da je Chuck Norris jednom dvaput zaradio na ZSE
Je.
Prvo je Atpl bila 400 kn.
Kad je pala na 300, odma ju je kupija. I kaže Čak: eto meni 100 laganini čuna.
Onda je pala na 200 kuna pa je računa: ako je stavin onu svoju dionicu na ask, zaradit ću još 100 čuna.
I onda je opet kupija svoju dionicu .
I tako je šjor Čak Noris zaradija 200 kuna na padu jedne dionice. Nije lošo, nije.
Zadnji puta sam se javio ovdje nakon objave FI za Q3 ako me sjećanje ne vara.
Koliko vidim, i dalje se čeka eksplozija vozarina, mašta se o pumpanju, prati se BDI, preko bare se zeleni (nikad se ne crveni), sad će samo što nije, itd.
I tako od 2009. godine
Idite na forum poslovnog i otvorite postove na temi ATPL prije npr. 2, 4 i 6 godina.
Samo ih C/P ovdje, nema razlike od ovih danas, samo se sastav tamburaša mijenja.
Šjor Kirin, svaka van dala!
Mislin, dionica.
Dobitak.
Morate uzeti u obzir da je sada rast od 100 do 150 jednak nekadašnjem rastu od 2 keke na 3.
Samo je teško fatat ova čelična čudovišta vako nisko, mogu satrat ruke, i nedajBože, takujin.
Slou moušn utakmica na ZZZZZ...ZZZZSE...jutros san malo gleda, ali ne sićan se svega jerbo san zaspa.