i ja sam gotovo od samog početka 90% u kešu... ovo je neviđena situacija... jednostavno ne znaš koliko će dugo ovo trajati i što još vreba iza ugla.
Posts by NaBiduAsku
-
-
ima dosta udaranja po asku... to su neki pokušaji zaustavljanja trenda ali bezuspješno, samo potpiruju mahnitost čitavog TK.
-
-
nadajmo se da neće dirati uhljebe a da će povećati poreze zlim kapitalistima.
-
još ako zatvorimo i mi granice pa da vidiš belaja na burzi. Samo polako ljudi bez pretjeranog izlaganja dionicama. Bit će prilike.
-
kupio 2.585 kom RIVP po 25.70 kn
stisneš zube i to je to. kad znaš po kojoj cijeni si kupovao na skijanju prije 2 godine iznad 40 kn. ako padaš padaš sa stilom. ovo je strašno
. Čekam dividendu
još malo pa će i škrgut.
-
milijun dvjesto tisuća kuna po bidu, gdje si bio što si radio. pa ti drži dionicu.
-
ovo je potencijal za srušiti indexe još za 50% https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…-apel/10074736/
-
Talijani okreću u minus. Ova prehlada će biti zapamćena kao naj smiješniji triger za globalnu rasprodaju dijonica ikad. Gore i od Y2K.
Ovaj put je samo malo vise ljudi kihnilo
naravno da mi je žao zbog toga ali koliko je ljudi ove god umrlo od obične gripe pa nitko o tome previše ne piše. Ovo je obična histerija i dobro je došla za skupljanje jeftinih dionica.
-
skočili su odjednom iznad 1%
-
Talijani okreću u minus. Ova prehlada će biti zapamćena kao naj smiješniji triger za globalnu rasprodaju dijonica ikad. Gore i od Y2K.
-
da, točno, međutim mislim da je pred nama tek vrhunac... histerije.
-
Crobi se topi opet. Koja volatilnost, nevjerojatno.
-
sad bi bio dobar jedan blaži profit taking (koji je na djelu) i onda stabilizacija... to bi bilo idealno za TK... i naravno da nema više loših vijesti.
-
Italija +6% ajde da vidimo.
-
nećemo... ali se može lijepo zaraditi na uptrendu. Ne kužite. Šteta.
-
Kolega, jako ruzno je veseliti se voznjama od 1600 do 2000 jer se tu radi o tome da hrpa ljudi gubi hrpu novca zbog necega sto apsolutno nije njihova krivica.
Naprosto, ako vec nemate ni trunke empatije onde se ajde barem suzdrzite od javnog likovanja. Ok?
I ja cu koristiti prilike gdje mogu, Opte recimo, ali neka mjera u javnoj komunikaciji treba postojati.
ali ne razumijem što sam ružno rekao... pa ionako se većina forumaša hvali kako drže dionice po 5-10 godina i sprdaju se s nama trejderima... ako vjeruju u teoriju držanja dionica na ZSE po 5-10 godina onda su svjesni da njih ovakve oscilacije ne diraju pa nema razloga ni da gube hrpu novaca jer će se sve ovo kad tad oporaviti.
-
taman sam mislio nakon Q1 reći doviđenja ZSE na duže vrijeme jer nisam vidio neki potencijal daljnjeg rasta dionica kad li ono ovo
Ovo je fantastično, ako se ovo sve smiri (a hoće) imamo prostora za rast sve do 2000... a to nije malo. Kad već ne možemo do 3000 onda par puta odvozimo 1600-2000 i to je to.
-
pa da vidimo šta ide sutra, uzeo nešto robe na popustu, za svaki slučaj. Volatilno, volatilno.
-
evo i mi zablokirali