1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 3:07 PM

Kako bi jedan kolega rekao, dakle zečevi, mi zečevi uspjeli smo stvarno nadmašiti sami sebe, nakon ovakvih izvješća pada nam burza, rekli bi Seljo Njuz sell on news... čudo neviđeno kako smo mi isprepadani... a još je veća sramota ova *ijedna ekipa iz fondova. I dok MCAP Šiba INU-a vrijedi 37 milijardi $ a ne vrijedi zapravo jedne lipe, mi ovdje imamo fantastična izvješća firmi (evo recimo turista) koje imaju najvrijednije nekretnine na prekrasnom komadiću mediteranske obale i onda te firme padaju. Dobro, rasti će to, treba se strpiti i doći će to na svoje ali mislim stvarno smo jadni. Ugodan vikend :whistling:

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 2:55 PM
    Quote from NaBiduAsku

GRNL... ova cijena pšenice i ostaloga, sve ide u nebo... aktivirala se kupnja u zadnje vrijeme.

http://www.granolio.hr/hr/proizvodnja…ica-i-uljarica/

a valjda su im skladišta puna

Ratarska proizvodnja

Primjenom najsuvremenije tehnologije uz podršku struke postižu se vrhunski rezultati i prinosi na području poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje sjemena. Uzgaja se uljana repica, ječam, pšenica, krumpir, šećerna repa, soja, suncokret i kukuruz te sjemenska proizvodnja pšenice, ječma, soje i kukuruza, na sveukupno 1100 ha zemlje.

GRNL dobit kvartala. Ne kužim ono udaranje po bidu neki dan. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…472cbef9659.pdf

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 2:10 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Marin83

Kakvo je ovo rokanje po ADRS2 nalozi po 500 dionica???

Fond menadžeri se vratili s gableca , siti, napiti, okuraženi lupaju po bidu. Ionako bez njih burza bi bila seoski dućan špeceraja.

crobex ne smije rasti. samo fond menadžeri moraju zarađivati, ne možemo mi sitne ribe imati bolji mjesečni dohodak od njih... jalovina je to.

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 12:43 PM

uvijek rado otvorim i ovo izvješće u čast svim uhljebima i državnim smeće firmama. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40433

koliko dana treba proći da ovo smeće pojede sve naše uplate poreza na kapitalnu dobit? Pitam za Plenkija.

• Turističke dionice i perspektive

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 12:41 PM
    Quote from Moller
    Quote from NaBiduAsku

RIVP rasturila. Ludi kvartal.

sve je to na konto covida, tj. na konto Marića, zato je on ulupao 35mlrd. u sustav, love na sve strane, a dionice skoro besplatne, kažem vam da to sve treba drastično gore ili ćemo jedino mi na burzi popuš.....titi zaradu

baš. a ima netko da izračuna, kad već na brodarima imamo svakodnevno koliko je porasla vrijendost brodovlja, pa da netko i ovdje izračuna s obzirom na porast cijena kvadrata na Jadranu, kako bi se to trebalo odraziti na cijenu turističkih dijonica.

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 12:32 PM

RIVP rasturila. Ludi kvartal.

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 11:04 AM

ovo je nevjerojatno... od jučer sam si krenuo jedan turistički portfelj slagati... MAIS, PLAG, RIVP... možda dodam još neke. Sljedeća godina je godina turističkih dionica.

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 10:59 AM

ova izvješća sve bolje od boljeg. Sva su nevjerojatna.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 10:24 AM

malo je reći čudnovata trgovina danas... ajde sad krenite s uračunavanjima budućih dobiti pa na dan objave možda sljedeći put neće biti sell on news.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 9:51 AM
    Quote from Oskar

Netko prosuo cca 5000 komada....

Ima tu kakva novost?

fondovi štelaju da se grobi slučajno ne otme kontroli.. nakon famoznih izvješća. standard.

• NaBiduAsku
    • October 29, 2021 at 9:19 AM

izvješće je odlično, a najbolje tek slijedi... i još ako nakon pada BDI-a počne novi ciklus rasta e onda će letjeti perje.

• NaBiduAsku
    • October 28, 2021 at 12:42 PM

pogledajte samo KOEI... stvarno iznenađujuće, pa ATGR, ADRS, MAIS... sve jako dobro.

• NaBiduAsku
    • October 28, 2021 at 11:56 AM
    Quote from accountant
    Quote from NaBiduAsku

kakva dobit MAISTR-e WTFFFFF =O https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…e5342c00434.pdf

a još bolje, pogledajte novčane tokove od posl. aktivnosti

cash mašina radi!

(ne zaboravite što lisac Buffett kaže, novčani tokovi su sveti gral value investiranja)

ako bi Magma u Americi bila 10$ ovo bi bilo barem 500. btw zašto ovo ne vide naši mirovinci? MOžda bolje da ulože u DLKV dok je još ispod 100 kn ^^

• NaBiduAsku
    • October 28, 2021 at 11:48 AM

kakva dobit MAISTR-e WTFFFFF =O https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…e5342c00434.pdf

• NaBiduAsku
    • October 28, 2021 at 11:36 AM

samo vi frizirajte i na 200 milijuna, samo se onda nemojte čuditi ako podbaci pa i cijena ode niže. Ajde se skulirajte s tim procjenama. Nek nas iznenadi.

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • October 28, 2021 at 10:35 AM
    Quote from tin

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hoćemo li i danas gledati preokret na futuresima iz crvenog u zeleno!?

bilo bi super da se potrefi sa izvješćima brodara. :thumbup:

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:59 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

pa ovo je break even ili čak neuspješan trejd bio. Kad se sve zbroji.. ali nije još gotovo...

Da, zato ja niti ne daily trejdam na ZSE. Puno stresa da nahranim brokera. Zato prije +10% niti ne prodajem. A to zna potrajati. Zato razmisljam da odem van trejdati, a na ZSE ipak ulazem duze kao nas kolega tin i drugi.

meni ZSE uopće nije stresan... vani je više stresno... barem meni. Ovo naše je uspavanka i brdo prilika. Sve se stigne. Najbolja najgora burza na svijetu.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:53 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

al me broker voli... pola od ovog sam prodao na 528 i 530... zatim sam drugu polovicu prodao na 520 i 508... i sad sam kupio 80 kom na prosjeku 502. Hebiga treba biti proaktivan i hranit brokera.

Bravl kolega! Vi dokazujete da daily trade na ZSE moze biti uspjesan. Cak ni ja ne vjerujem u to.

pa ovo je break even ili čak neuspješan trejd bio. Kad se sve zbroji.. ali nije još gotovo...ali lako za zaradu pa i gubitak, ovdje se radi o nižem prosjeku kupnje... hvatanje što bolje početne pozicije za eventualni rast.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:33 PM
    Quote from NaBiduAsku

po sitno u više naloga nakupio nešto ATPL na 518, 520. čekam niže.

al me broker voli... pola od ovog sam prodao na 528 i 530... zatim sam drugu polovicu prodao na 520 i 508... i sad sam kupio 80 kom na prosjeku 502. Hebiga treba biti proaktivan i hranit brokera.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • October 26, 2021 at 2:18 PM
    Quote from hugh
    Quote from NaBiduAsku

evo opet pritiska na otpor sloma tla na 520...

Šteta.....taman sam bio sklon povjerovati kolegama koji su pisali kako danas probijamo 550 pa odmah nakon toga i vrh na 570......

inače:

Freight futures am update

Capesize down ~12%
    Panamax down ~8%

bome bunarijada... čudo... možda okrene do izvješća ^^

1. Privacy Policy
  2. Kontakt