1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 70
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • November 23, 2021 at 12:05 PM
    Quote from renchi
    Quote from NaBiduAsku

kako mislite ne mogu umrijeti? Umiru.

naravno da umiru i cijepljeni, ali 10 x manje nego necijepljeni i u puno starijim dobnim skupinama umiru cijepljeni u usporedni sa necijepljenima ..recimo da se sa cijeplenjem mortalitet pretvori u nešto slično mortlitetu gripe

10X manje umiru i 20x manje šire virus. Cijepljeni su superljudi, nadčovjeci, čak ni službene podatke ne hebu pola posto. ma super ^^ Cjepivo je njesra nažalost. Nažalost.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 23, 2021 at 11:54 AM

kako mislite ne mogu umrijeti? Umiru.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 23, 2021 at 11:17 AM
    Quote from renchi
    Quote from accountant

statistika je ovdje vrlo varljiva jer ovisi što se broji pod smrtnost (znate ono, od kovida ili s kovidom)

drugo, mensčini da imamo ozbiljan proboj kovida u bolnice zahvaljujući kovid potvrdama, znajuči da prvo- i jednom- procijepljeni više nemaju skoro nikakvu zaštitu (imate lijep post g. Lauca na njegovom fejsu) a tu se statistika prikriva iako sve bolnice sigurno u svojim informacijskim sustavima imaju podatke tko je hospitaliziran zbog nečeg drugog pa obolio od kovida na odjelu

zato smo toliko 'gori' u smrtnosti u zadnje vrijeme

i sad trubiti da su necijepljeni krivi za to... nema smisla, ne?

Postoji ozbiljan proboj s tim da su svi do jednoga lakše " bolesni ". Da nisu zdravtveni djelatnici i da se zbiva prije kovid epidemije ne bi niti prepoznali bolest.

Oni koji nisu cijepljeni znamo kako završavaju i u kojim dobnim skupinama.

Svi nešto lamentiraju o statistici s kovidom ili od kovida. A cinjenica je samo jedna : 62 000 mrtvih u godini dana pandemije i 52 000 mrtvih u godini prije pandemije !

Ne može se tajj višak smrti pripisati nikakvim karcinomima jer oni su dugotrane ili kronične bolesti. Višak smrti u neposrednoj narednoj godini je akutno zbivanje. Višak smrti od neliječena kronično bolesti tek dolazi...

Dakle, višak mortaliteta u odnosu na godinu prije pandemije !

Display More

gospođo evo vam službeni podatak NHS za tjedan 40-43... pogledajte koliko je ljudi umrlo a cijepljeni su... mislite da smo mi iznimka ili vas LAŽU? Samo vi slušajte šta vam se servira i glavu u pijesak, trk po stotu dozu.

Files

covid.png 153.12 kB – 0 Downloads covid 2.png 138.84 kB – 0 Downloads
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • November 23, 2021 at 9:36 AM
    Quote from verdi

furiozno otvaranje. GASI ODMA !!!

baš bi mi pasala jedna korekcija... ali prije će biti ravna crta nego neki pomak igdje.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 2:48 PM

i sam već duže vremena tako. danas riješio ostatak ATPL... gledam što prodati i što kupiti, možda zlato...ali fizičko... iz kuće uskoro neću moći, papirnati novac biti će ukinut, sjest će nam na imovinu, stanove... burza i brokerski... ako nemaš potvrdu, uzet će i to ili onemogućiti trgovanje.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 2:01 PM

a i to je isto meni sve tako čudno u svemu ovome... da su zapravo desni najveći zagovaratelji sloboda dok su lijevi bili glasni za ljudska prava i slobode migranata, homoseksualaca... a sad šute ili su na strani čike fajzera... bome sam i ja desetljećima pušio i glasovao za takve.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 1:52 PM

BudFox ima i to smisla što kažeš :thumbup:

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 1:46 PM
    Quote from BudFox
    Quote from NaBiduAsku

osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...

većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.

Dakle, bio si na provjedu. Bili su i Sinčić, Hasanbegović i Bujanec. Sve od reda uzorni građani.

neka su... iako su mi mrski. A vi se dijelite... mene samo zanima to da se ukinu ove sulude kovid potvrde i govorkanja o prislnom cijepljenju. Da na skup dođe ratko mladić hebe mi se.

Quote from bbkk0000
    Quote from NaBiduAsku

osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...

većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.

Dobro je rekao onaj Klaric na prosvjedu imamo pandemiju nevidjenu a 20 mjeseci nema zdravstvenog simpozija samo stožeri...

'pandemija' u kojoj se medicinskom osoblju dijele otkazi :D a cijepljeni ulaze i razboljevaju najugroženije... nekad se takve nazivalo bioteroristima. Ovo je podvala najveća ikad, tko ovo puši hahah Nahebali smo.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 1:41 PM
    Quote from bbkk0000

Ua Australiji na nekom stadionu bez nadzora roditelja cijepljenih oko 25 tisuća djece, 5 je odmah umrlo, dosta kompilacijakasbijih i smrti kasnije. Bilo u Bujici....

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 1:33 PM
    Quote from BudFox
    Quote from NaBiduAsku

nije uništio sam sebe nego dolazi i odlazi u valovima... i tako će zauvijek. Tko misli da će ovo nestati vara se. Makar lockdown trajao 20 godina.

Slažem se s vama....nažalost, ovaj virus ostaje s nama bar još neko vrijeme, a koliko dugo, tko to zna...uglavnom, tko preživi pričat će...

stopa preživljavanja od ovog sra'ja je 99% a ako si mlađi od 75 i više. Tko je popušio ovu histeriju je u najmanju ruku... ne bih dalje.

p.s. to ne znači da neće stići smrtonosniji sojevi u budućnosti. Uglavnom pozdravimo se sa normalnim životom... cijepljenjem ćete si malo produžiti privid ali na kraju ćemo svi nastradati jer smo se podijelili.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 1:26 PM

nije uništio sam sebe nego dolazi i odlazi u valovima... i tako će zauvijek. Tko misli da će ovo nestati vara se. Makar lockdown trajao 20 godina.

• Najveći tech baloni

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 11:03 AM

Ok, daj neku watch listu onda... mene živo zanima... slabo pratim u tadnje vrijeme ali sigurno je 99% dionica tamo van svake pameti.

• Najveći tech baloni

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 10:31 AM

TSLA je definitvno ponzionica svoje vrste... molim upućenije da napišu što sve misle šortati kad krene otrežnjenje na PONZIYSE stock eksćejnđ. Hvala.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 9:16 AM
    Quote from etoimene
    Quote from etoimene

Ovdje se spominje 10-20 tisuća ljudi.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-foto-20211120

Malo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.

10-20 tisuća?!?!?!

https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1462183451478532098/

to ti je objektivno novinarstvo ^^

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 9:11 AM
    Quote from accountant

Ljudi, stvari nisu crno-bijele. Ili crveno-crne.

Podjele na tabore ne vode nikuda jer, iskreno, virus napada sve bez granica: administrativnih, pravnih, dobnih, kulturoloških.

Nije istina da cjepivo ne štiti, možda ne onako dobro kako bismo htjeli. Pa i protiv gripe se stariji i bolesni cijepe svake godine pa im ne smeta, jel tako?

Drugo je cirkus s potvrdama i putovnicama gdje je Austrija predvodnik, poslije kad se krivulja ispuše pripisat će zasluge sebi. Mnogo truda i novca bit će (bespotrebno) bačeno na 'borbu' protiv virusa. Muški princip, život je borba. Što smeta, mora se satrti u zemlju. 😬

Vidim po medijima se povlači novi narativ da se zaboravilo na mlade, studente, koji sad prema portalima šire kovid. Sve smo bliže obveznom cijepljenju za sve. Žalosno! Virus možeš zatomiti ali ne ovako.

Što radiš sa šumskim požarom koji se nekontrolirano širi? Kopaš jarak.

Pa iskopajmo pobogu jarak oko domova za starije i bolnica. Uštedimo milijune i živce svima.

Pamet u glavu!

Display More

potpisujem!

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 22, 2021 at 9:09 AM
    Quote from Sony

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…ratora-15122871

Prosvjednike to ne zanima,oni su u nekom svom svijetu,došli su na taj prosvjed a njih 99,9% pojima nema zašto.

uključi mozak, koliko je ljudi dobilo otkaz ili su uzeli bolovanje zbog ovih kovid potvrda, ako je tako kritična situacija u bolnicama onda nek vrate neke ljude na posao. ali ne... prodaju ti maglu. U subotu je bilo divno a mediji dno dna, nemam riječi.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 3:52 PM

još držim polovicu od 342. drugi tjedan bi trebalo jpš ap jer su vozarine okrenule.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 12:36 PM
    Quote from Ledica
    Quote from NaBiduAsku

jel i ovo fejk njuz i jeste se predbilježili za stotu dozu? I bez etiketiranja molim, mi smo anti covid 19 vakseri, sve drugo provjereno što se koristi desetljećima pijemo na slamku ako treba, ovo smeće ne uzimamo. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jepivo-15122103

Nikog pa ni vas kolega ne tiče se da li sam se cijepila , s koliko doza, da li se imam namjeru cijepiti ili se nisam cijepila. Ovdje nije riječ o cjepljenju nego o notornoj gluposti koju mogu širiti samo protivnici cijepljenja i ljudi koji negiraju postojanje virusa sto dokazuje tvrdnja iz ovog posta da se u stvari ne radi o virusu nego o bakteriji i to ne bilo kakvoj već o ozračenoj bakteriji.

Veću glupost već odavno nisam čula.

Znanstvenici su izgleda veliki tupani koji ne razlikuju bakteriju od virusa pa sad kad se na društvenim mrežama educiraju bolest će odmah prestati i nestati.

virus postoji, a ovo od kolege je 99% krivo, ali da ste barem tako kritični prema mnogim glupostima vaših vrlih znanstvenika. blamiraju se svakodnevno a vi im i dalje vjerujte... samo fino glavom kroz zid ^^

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 12:17 PM
    Quote from crveni
    Quote from NaBiduAsku

negdje sam naletio na nekakav dokument u kojem navodno o postotku cijepljenih ovisi hoćemo li dobiti one milijarde od europske komisije... tako da možda zato toliki pritisak... samo zašto EU to uvjetuje... ne znam.

Kolega, vjerojatno mislite na ovo?

https://blogs.lse.ac.uk/europpblog/202…sVOf082k4Kk2ZfU

to je to. zato otkopčajte šuljicu, zategnite rukavčić i primite sakrament Sv.Fajzera, idite u miru Božjem... po šestu dozu.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • November 19, 2021 at 10:23 AM

mislim da ima mnogo razočaranih... i na ovom forumu ;D jel tako kolega. Neki su primili Johnsona, neki Kurza pa stišću palčeve dole od bijesa.... ali imamo novog mesiju, trk po novi hit, ovaj puta sigurno djeluje, samo platimo svi koju milijardicu. https://www.jutarnji.hr/life/znanost/l…jepiva-15122266

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 70
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt