nemam pojma nit me zanima... ovo je samo još jedan spin u nizu. kakav rat dajte najte. tko to puši.
bilo rata na kraju ili ne, problem za nas koji trgujemo i/ili imamo dionice, postaje činjenica da ukoliko se ova panika nastavi, svakodnevno se ruši vrijednost kapitala kojim raspolažeš pa postotak inflacije može izgledati kao mala beba na kraju te priče.........za sad ne izgleda previše dramatično ali problem je što osim te "ratne panike" postoje i mnogi drugi problemi koji izgledaju prilično izazovno a rasplet svega je prilično neizvjestan za dugoročno pozicioniranje......zapravo, kak sad stvari stoje, nemoš' se pozicionirati ni do sljedećeg ponedjeljka a kamo li za sljedeća 3 mjeseca ili više.......
slažem se... totalno nesigurna vremena.. isforsirano sve.
Deda u Bijeloj kuci kaze da Putin namjerava napasti Ukrajinu i potopi svjetske burze. I onda se ekipa tu smije Dedi u Jdpl. On valjda sanja igrati se rata pod stare dane. I onda su govorili da je Trump sarlatan. Ja mislim da Putin uopce ne namjerava napasti Ukrajinu. To bi mu bio katastrofalan potez. On je valjda zbog necega vec 20 godina na vlasti. Prije mislim da Nato provocira slanjem vojske u Ukrajinu.
rata između zapada i rusije biti neće.