1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. NaBiduAsku

Posts by NaBiduAsku

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 12:29 PM
    Quote from hugh
    Quote from NaBiduAsku

nemam pojma nit me zanima... ovo je samo još jedan spin u nizu. kakav rat dajte najte. tko to puši.

bilo rata na kraju ili ne, problem za nas koji trgujemo i/ili imamo dionice, postaje činjenica da ukoliko se ova panika nastavi, svakodnevno se ruši vrijednost kapitala kojim raspolažeš pa postotak inflacije može izgledati kao mala beba na kraju te priče.........za sad ne izgleda previše dramatično ali problem je što osim te "ratne panike" postoje i mnogi drugi problemi koji izgledaju prilično izazovno a rasplet svega je prilično neizvjestan za dugoročno pozicioniranje......zapravo, kak sad stvari stoje, nemoš' se pozicionirati ni do sljedećeg ponedjeljka a kamo li za sljedeća 3 mjeseca ili više.......

slažem se... totalno nesigurna vremena.. isforsirano sve.

Quote from Marielena

Deda u Bijeloj kuci kaze da Putin namjerava napasti Ukrajinu i potopi svjetske burze. I onda se ekipa tu smije Dedi u Jdpl. On valjda sanja igrati se rata pod stare dane. I onda su govorili da je Trump sarlatan. Ja mislim da Putin uopce ne namjerava napasti Ukrajinu. To bi mu bio katastrofalan potez. On je valjda zbog necega vec 20 godina na vlasti. Prije mislim da Nato provocira slanjem vojske u Ukrajinu.

rata između zapada i rusije biti neće.

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 12:02 PM
    Quote from Marin83
    Quote from NaBiduAsku

utihnula i trgovina. sad kad krene nuklearni krško bit će drž ne daj.

Valjda vam je svima jasno da gro ruske nafte i plina za Europu ide preko Ukrajine i Bjelorusije....a ona plinovod preko crnog mora, doslovno ga može zaorati sidrom jedna ukrajinska kočarica...

nemam pojma nit me zanima... ovo je samo još jedan spin u nizu. kakav rat dajte najte. tko to puši.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 12:00 PM

mislim da je bolji onaj na 450... a ovaj car prodaje i po 400... caru je svejedno dok ne ostane gol. Onda možemo gore a budući je davno car ispao iz TOP 10 nema još puno.

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 11:52 AM

utihnula i trgovina. sad kad krene nuklearni krško bit će drž ne daj.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:56 AM

slažem se sa svime... ali i dalje mislim da se treba cijepiti tko hoće... bez prisila. Pozdrav.

• CORONA virus

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:43 AM
    Quote from zlocesti

U Velikoj Britaniji otkriven Deltakron

Ako bude imalo nalik delti , tko se nije skrio magarac je bio. Delta je stvarno bio gadura.

Omikron je pak obična šmrkavica. :S

A sve više od Andola i čaja je suviše.

ako je delta bila lijes, zašto sad kad je šmrkavica imamo 50 umrlih dnevno? Hvala.

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:33 AM

zanima me kako će se nuklearna zima odraziti na cijene ugljena?

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:30 AM

nuklearni rat samo što nije, nadam se da će se Evergrand izvući iz financijskih problema.

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:28 AM
    Quote from Infinity

What are you sinking about?

zbog novinskog klik bejt rata ^^

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 10:10 AM

još malo pa kreću izvješća..ako ne bude rata, a neće, ovo je dobra prilika za probrat dobrih dijonica.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 9:56 AM

također + atpl... dobro je da sam i malo pokratio na zatvaranju u petak... ali sam ušao na 420 i 402 sad... 420 je očito bilo visoko. Dionica se stropoštala 8% =O

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 9:45 AM

Vix +30% 8) Ajde da ga i ja ubodem kako treba.

• NaBiduAsku
    • February 14, 2022 at 9:42 AM

kakav pad :D Teško ovako nešto dugoročnije raditi kad ti svaki moment netko može Put in. Od napada neće nikad biti ništa.

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 7:36 PM

Crkla mi grafička na laptopu danas. Srećom dokupio i u onom ludilu ispod 430 kn. Mislim ovo je bilo nešto pre čudno danas. 2000 kom po bidu iz čista mira, vani opet rast. Jadno. Moždaje ovo bilo zadnje od kroacije pa su za kraj prosuli sve i bok. Ovime pada u vodu teorija da se rušilo zbog dokupa. Jer lik je prosuo fakin milijun kuna po bidu, dugo nešto neviđeno. Dno dna od načina.

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 10:36 AM

ok, ali imamo primjer neki dan... cijena taman probija 420 kn. I zatim u par minuta simultano udaranje po bidu do 410 kn. Mislim da je to ista osoba. Ili možda ima 2 računa koja su u dealu pa to rade... meni ono jučer nije imalo nikakvog smisla.

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 10:14 AM
    Quote from zlocesti

Od svih izdanja izlistanih na ZSE, jutros se trgovalo samo sa njih četrnaest

Nije dobro.

pa naša burza i ima dvadesetak izdanja koje uopće vrijedi trgovati ^^

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 10:11 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

meni je logično da netko žrtvuje 1000 dionica da na ovome nivou i dalje otkupi 4-5000,

mislim da nije vrijeme brzorastućeg dizanja, jer treba ovaj puta ipak sakupiti od sitne raje što više, nekada se igralo na brzinu, ali se u toj brzini malo sakupi, i sam sam malo uranio, ali ne brinem, barem neću zakasniti ^^

i hvala kolegi Marin83 na dobronamjernom upozorenju da se ne zalijećem, ali tko voli druge slušati

Za sad mu logika baš ne drži vodu ako je prodavao po 440 a sad kupuje po 430+ to mu nije ni za kikiriki ali pratimo situaciju možda i griješim.

mislim da to nije to... to je isti onaj koji je rušio do 410... ovo je čudo. pali lovu, zašto, mazohist? možda.

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 9:48 AM
    Quote from tizian1
    Quote from zlocesti

Sada ćete me namazati katranom i perjem.........

Pogledala otvaranje, e pa netko vas lijepo zasipa papirima, i to ne radi iz svoje kuhinje.

Tako brze izmjene naloga ne bi se posramila ni NYSE

Pa bi bilo pametno ne gurati se na bidu, pohlepa je neprijatelj strpljenju.

Ako baš želi prodati, neka vam da jeftinije

...i zapaliti :-)))

Imaš sreće što te volimo.

To su amateri kaj sad prodaju.

A takve volimo isto.

Display More

ja sam si jučer i danas fino pokvario prosjek. ovo što je ovaj izveo je u najmanju ruku bolesno. znači jučer je čovjek branio da cijena ode iznad 450 kn... i sve bi to bilo legitimno da BDI jučer nije eksplodirao kao i brodari koji rastu danima, samo jučer i prekjučer 15% a mi zatvorimo s minusom. On da je pametan pomogao bi jučer da se prijeđe tih 450 kn, zatvori na 460 i stavi potporu za sutra, danas bi otvorili na 465 i dan zaključili na možda 470-480... pa nek onda lagano prodaje... ovako si ruši cijenu zbog čega i za koga? Ne znam kako ovo opisati ali trend je narušen.. to je definitivno.

• Što smo danas tržili

• NaBiduAsku
    • February 11, 2022 at 9:34 AM

+atpl dokup .

• DRY BULK

• NaBiduAsku
    • February 10, 2022 at 3:57 PM

e sad sam sve vidio. ^^ sutra sam potpora na 400 kn.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt