Inace, tek da se zna, ja sam jednom vec "pogubio novce" na slican nacin kad je Centar Banka (koja uključuje nekadasnji brokeraj) otisla u stecaj.
Mogao sam na vrijeme povuci sve, ali nisam do zadnjeg časa - premda je bilo konkretnih naznaka - vjerovao da ce se to desiti.
Meni je u igri bio sesteroznamenkasti iznos koji nije počinjao ni sa jedinicom niti sa dvojkom, tako da mi bas nije bilo svejedno kako ce stvar ispasti
no moram priznati da je sam proces bio izuzetno transparentno i uvidjavno vodjen i srecom, nakon nekoliko mjeseci isčekivanja dosao do happy enda
gdje su mi vratili svaku lipu sa računa.
Zato je imam za brokera banku i takvih misli o propasti novca na brokerskom nemam...a to mi je bila i misao vodilja kod izbora brokera, s obzirom na povijest brokeraja u RH.
Mogu bez problema stavit na brokerski milijun kuna i ne trebam se trest hoće li Erste banka propast i kako ću doći do novca. A ti sitni brokeri( čak i Agramove provizije su sića), čija je osnovna i jedina djelatnost brokeraj, to je mačak u vreći...niti imaš uvid u njihovu bilancu, niti račun dobiti/gubitaka.