Junius se misli bi li dokupio...
Posts by Junius
-
-
Budete tamo??? Super. Može jedna sugestija:
1. postavite pitanje u vezi Fantasylanda, neka malo cijelu situaciju obrazlože...
2. kada će povući "super štednju 2" jer već poprilično narušava dobit banke.
Super štednja je politička odluka
neka bude super štednja 3.
-
Tema o dividendi će biti sporedna jer ovisi o Uredbi Vlade RH ali ćemo svakako postaviti pitanja o tome kada ćemo već biti tamo.
Javim sve podijeljene informacije ako će ih biti
Budete tamo??? Super. Može jedna sugestija:
1. postavite pitanje u vezi Fantasylanda, neka malo cijelu situaciju obrazlože...
2. kada će povući "super štednju 2" jer već poprilično narušava dobit banke.
-
https://forbes.n1info.hr/aktualno/proda…ognoze-su-crne/
malo štiva abc
Naslov i što piše u tekstu...
GlobalData nemilosrdno smanjuje prognoze prodaje u zapadnoj Europi. Prije tri mjeseca predviđali su rast od tek nešto manje od 5 posto. Posljednja prognoza kaže kako rasta gotovo uopće neće ni biti – predviđaju tek 0,2 posto.
-
koliko su po Vama kolege šanse u postocima da će država stvarno isplatiti dividendu?
99%...ako je prošle godine na neto gubitak HPB grupe 2022 naređena isplata dividende, di neće na +80 milijuna eura neto dobiti 2023 godine...
-
Nakon 4 sata trgovanja na zabi hpb adpl 7slo i spanu ukupno desetak tisuća eura prihoda i ove dionice su medu likvidnijim toliko o fin pismenosti Hrvata zato se udara kladara na najjače
VLEN je trenutno miljenica burze...
-
Dobro, zašto ne kupiš? Stoti već puta, jeftino, jeftino ali nikako do (kupiti), a sve ukazuje na veliki rast. A malo ima točnih saznanja, osobito od ovlaštenih revizora, neee samo ovdje, svugdje. Zato msrketing u stranu a akcija na djelu.
Ja ništa ne vjerujem dok ne vidim da se lupa po asku i skidaju stotine dionica.
-
Znam ,ali ovde su tri fonda teškaša,a interesa za kupnju nema barem pola godine. Ne dao bog da sad ispadnemo iz Crobex-a. Jer tada kreće i OTP indeksni...
Plešemo i kanalu 230-250 već par mjeseci vjerujem da ce tako bit do objave divke ne vjerujem da ćemo probiti na doli jer je postojala velika kupnja na 232 i tome ko je kupova tada nije ni sad problem skupljati na ovom malim prometima
Ako ne probijemo 250 eura, odnosno to postane nova zona potpore, onda će cijena lagano kliziit na 200eura...ovo bi bio treći pokušaj probijanja 250eura.
-
Šala mala, svuda neki fondovi hoće van. Teško da je slučajno.
Znam ,ali ovde su tri fonda teškaša,a interesa za kupnju nema barem pola godine. Ne dao bog da sad ispadnemo iz Crobex-a. Jer tada kreće i OTP indeksni...
-
Osim ako u jednom kvartalu ne iskoče rezervacije za Fantasyland, pa popaju cjelogodišnju dobit.
...pusti da jos malo ojacamo i dotaknemo ATH ,a onda "mili moji kuda koji"
Teško ćemo mi preko 250 i nešto, jer se aktiviraju fondovi CO, Erste, Nuklearni itd, a na kupnji nema nikoga osim malih...mislim da nas je revizija shebala i otjerala fondovsku industriju sa kupnje, inače bi sad bili barem na 300€
EDIT: Onoga trena kad se skroz riješim HPB, odleti će preko 300€ u par dana. Tako to ide.
-
Za 20 tak dana je skupština di Ce se izglasati Divka od oko 12 eura najmanje tako su najavili u pozivu i dionica se još može kupit po 230 da čovjek ne povjeruje
Glede cijene... tiha voda brege dere...odlična za dokup,srednje i dugoročno ulaganje
Osim ako u jednom kvartalu ne iskoče rezervacije za Fantasyland, pa popaju cjelogodišnju dobit.
-
Ovo nažalost nije istina...
Piše u pozivu da ce poštivati odluku Vlade o izvršenju proračuna a ona je već prije odredila da hpb treba uplatiti 30% dobiti ako sam dobro pratio objave to bi trebalo bit oko 12 eura
Ali se neće izglasati isplata dividende. To je na vladi RH.
-
Za 20 tak dana je skupština di Ce se izglasati Divka od oko 12 eura najmanje tako su najavili u pozivu i
Ovo nažalost nije istina...
-
Svi koji su 'muški' kupovali u petak, danas imaju novu priliku da uprosječe ulog. U stvari, na ZSE tek sutra.
Ameri otvaraju s fjučersima na - 2% 😕
Bolje da sam kupio po 230€, nego koji dan prije po 248-254€, tada sam prodavao...
-
Znači po Vama svih ovih 24milijuna dobiti ide u dividendu?
Pa lijepo ti piše ,ako tako Vlada RH odluči, pa onda stave napomenu da to može ići još gore, ako vlada odluči.
-
Ne znam što vam je ljudi na HPB se već zna da će sigurno 30% prošlogodišnje dobiti biti isplaćeno kroz dividendu...to vam je 12 € po dionici, a ostavljaju mogućnost da bude i duplo više...i to u doba godine , kad su sve firme, već isplatile svoju dividendu...
Poštovani kolega!
I ja sam također dioničar HPB-a poput Vas, samo ja jedino nisam vidio gdje će sigurno 30% dobiti iz 2023. ići u dividendu, vidio sam jedino da ide u vlastite i zakonske rezerve. Možete mi negdje citirati gdje to piše da će 30% ići u dividendu. Unaprijed se zahvaljujem!
-
Ne znam što vam je ljudi na HPB se već zna da će sigurno 30% prošlogodišnje dobiti biti isplaćeno kroz dividendu...to vam je 12 € po dionici, a ostavljaju mogućnost da bude i duplo više...i to u doba godine , kad su sve firme, već isplatile svoju dividendu...
-
Vlada je trenutno u moru do koljena i lagano sa smješkom troše povišicu po skupim jadranskim restoranima tako da ćemo još malo pričekati na dividendu.
Inače ovo bi mogao biti dobar triger za dionicu, s obzirom da su više manje sve dionice za ovu godinu isplatile dividendu...pa bi se mogla očekivati navala lovaca na dividende...
-
Ajde Vlado HR donesi uredbu o isplati dividende za državna poduzeća za 2023.
-
I
Samo imam neki spurius da smo vani vidjeli vrh za ovu godinu. Nadam se da sam u krivu.
Ma definitivno...već ima koju godinu u drugoj polovini godine zaronimo 10-30%