Nebitno je šta ko želi ili neželi, ja neželim pdv 25% i šta onda...
Neki prosječan PDV potrošačke košarice je zasigurno oko 20%...nikako 25%
Nebitno je šta ko želi ili neželi, ja neželim pdv 25% i šta onda...
Neki prosječan PDV potrošačke košarice je zasigurno oko 20%...nikako 25%
poljaci koji su najmilitantniji imali su vojsku od 150 000 ljudi gdje je već poginulo od 2-5000. koliko je to%?
Lijepo pišete i onda ...glupost teža
Ne znam što je sa ovim HPB-om, još za ne falit imamo desetine izjava zadnjih tjedana čelnih ljudi ECB kako kamatne stope do lipnja se ne diraju...još imamo i Jemen koji će dodatno razbuktat inflaciju na europskom kontinentu
bilo bi mu pametnije da, kad je Davos, blagoslovi vatrogasna vozila i organizira egzorcističku seansu 🤷
HAHAHH pa on je njihov...
514 dionica na ERNT po 209 €....lagano ide i ERSTE rasprodaja kraju...
Udri po sirotinji ili udri po krščanima uvijek isto. Jako zanimljivo kako su baš sad dobili krila da pale i ruše za nepravdu od prije 100 , 200 godina.
woke sekta(umbrella term za sve antizapadne pokrete i ideologije na Zapadu, open borders policy, LTBQ, kritična rasna teorija, reproduktivna prava, zelena agenda, ateizam, feministička ideologija ) je br.1 neprijatelj i opasnost za Zapad...smo MSM ljudima peru mozak i uvjerili su ih da je muškarac zapravo žena i svi klimaju glavom u znak odobravanja...
Peovićka dobro razmišlja, traži vračanje kvota za uvoz stranih radnika te izjednačavanje uvjeta za zapošljavanje stranih i domaćih radnika...ni u najluđem snu nisam očekivao da će ovo doći od Radničke Fronte, mogao bi postati ekstremni ljevičar
evo njemačke potrošnje struje. možemo uzeti u obzir izbacivanje neke energetski zahtijevnije industrije, efikasnost, prelazak na plin, povećanje broja stanovništva i td. i td. sve u svemu ovo je porazno.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Stavili su štedne žarulje i A++ uređaje 🤣🤣
I da se i zezate...meni je potrošnja u KWh pala 40% naspram 2007....a imam dvi klime, infracrvenu grijalicu u wc, te još dvi konvektorske grijalice koje se pale po potrebi...tako da štedne žarulje i A+++ uređaji nisi marketinški trik...
4253 KWh vs 2592 KWh za isti dio godine...pad od 39%
ovo su regruti marinaca nazovi najveće vojne sile. tamo bijeli čovjek više nema šta da traži a s ovima možeš jedino u lov na fazane.
I zato je potrebno da Trump pomete na izborima, suspendira demokraciju na par godina i potjera sve wokere iz institucija. Drugog načina nema...nažalost...
Više od 10% dionica koje ima, lijepo
Ni 8.1.24 ni 9.1.24 Erste nije kriv za štopanje cijene na kraju oba radna dana...zaključak, netko drugi se propisa, osim ako Erste nema još koji podfond koji nije u TOP 10, recimo ERSTE plavi kategorija A....
ERNT | ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B | -33 | -0.00% | 9,580 | 0.72% | 1.99M |
HPB | ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B | -3,100 | -0.15% | 81,590 | 4.03% | 15.50M |
Znači još je netko sudjelovao u block prodaja 9.1.23, jer ih je bilo 5500 +1613 dionica iz redovne trgovine....da mi je znati tko kupuje...hmmm
sto se tehnoloski napredno desilo u hrvatskoj?
Sveopća ekspanzija samposlužnih blagajni...smanjuje direktno potrebu za blagajnicama. Euro ugasio 1300 mjenjačnica. Ima toga još...
Novi block na HPB 3858 dionica prodano...ovde se nešto kuha (po meni), kad je ovakav interes za dionicom...u 3 radna dana cca 12000 dionica protrgovano, cca 2.3 milijuna eura prometa...
sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
HPB | ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B | -571 | -0.03% | 84,690 | 4.18% |
Kako sam se i pribojavao...imamo u trećeg velikog prodavatelja...trebao čekati sutrašnji dan da potvrdimo i blok prodaje.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/53138
Kokosari. Na 32 posto su.
Bolje čitaj: Ponuditelj drži ukupno 818.563 redovne dionice Ciljnog društva, što predstavlja 39,10% udjela u temeljnom kapitalu, odnosno 39,19% dionica Ciljnog društva koje daju pravo glasa na skupštini Ciljnog društva.
Jako narastao broj stranih radnika u Hrvatskoj. Ovo su im plaće - Index.hr
Znaci ja ne mogu vjerovati sta mi sami sebi radimo. Ako ovako nastavimo, za pet godina ce Hrvatska nestat.
Srećom na smo na kraju trenda trpanja(za ovo što postoji drugog naziva nema) useljenicima na Zapadu. U SAD i Njemačkoj se već spominju milijunske deportacije stranaca...
Da, jučer i prekjučer cca 8000 HPB dionica( redovna + block trgovina) promijenilo vlasnika, baš se osjeti smanjenje pritiska na asku....sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
Bas sam prije gleda kako je popustia ask na svim bankama
Svi koji su želili izaći pri ovim cijenama su izašli. Zadnje objave iz FED-a i ECB-a idu na ruku isključivo bankama...spasio nas je jaki rast inflacije u Njemačkoj, a uslijed toga i u eurozoni za prosinac.
Živahno trgovanje danas na HPB-u. Skida se sa aska, kupuju paketi. Čini se da se polako investicikska zajednica osvještava o potencijalu ove dionice.
Neki veći fond uredno opskrbljuje prodaju ali tako je donedavno bilo i na Zabi i na Kodt.
Da, jučer i prekjučer cca 8000 HPB dionica( redovna + block trgovina) promijenilo vlasnika, baš se osjeti smanjenje pritiska na asku....sve me strah da nije Erste prodavao u blokovima...
Naspram onih jučer/prekjučer što su kupovali po 225-226€ ili jutrošnjih 221€, definitivno prilika...